Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hegasus

senior tag

Sziasztok!

Pont 4 éve vettem egy 750 Gb-os seagate merevlemezt, amit hordozható hdd-ként használtam, külön tokban, de nem egy drága fajtában. Lényeg az, hogy most úgy döntöttem, hogy beszerelem az asztali gépembe, és miután megnézettem a sentinellel, ez a kép fogadott:

azonnal lementettem minden adatot, és elvégeztem a felület tesztek közül az újrainicializálót, majd formáztam, és még mindig minden változatlan. Lehet, hogy a nem megfelelő hordozható toknak, a tápja, és az usb 2.0-as kábelja volt a nem megfelelő, mivel nem emlékszem rá hogy leejtettem volna valaha is.

Kérdésem az lenne, hogy lehet-e valahogy javítani a kondícióján? A smart-ban a spin retry countnál, látok valami eltolást, az segítene ha feljebb/lejjebb venném? Vagy 67 nap működés után mehet is a szemétbe?

Jah és az asztali gépben vagy egy 1 éves 2 Tb-os merevlemez ami 100%-on van, tehát az asztali gépnek a tápja teljesen jó, és így is tovább fog romlani a kondíciója? Vagy ebben a jobb környezetben stabilizálódhat az állapota?

Új hozzászólás Aktív témák