- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tts
addikt
én már csináltam - nagy cumi, pedig még gyári eszközöm is volt hozzá kétféle is, a vékonyabb eltört, a vastagabb meg már nem ment bele
két halszálka szerű fémdarabka tartja vissza a kicsúszástól (mint a többi ilyesmit), csak ez nagyon szűk foglalatban van - valami nagyon vékonyat kell mellé beszúrni, ha lehet egyszerre jobról és balról
esetleg megpróbálható vékony tű is - és sok türelem -
Csaba_20_
őstag
Ha jól emlékszem a régebbi alaplapok nem feltétlen tartalmaztak minden használt feszültségértékre érzékelőt. Ezért az, hogy nem méri, nem jelenti, hogy nem is használja. Hétfőn lehet, hogy összedobok gyorsan egy olyan -12V/-5V stabilizátort, ha érdekel, Pesten átveheted utána és akkor ki is próbálhatod, hogy jó-e.
-
tts
addikt
ez tényleg érdemes lenne - én csak azért bátorkodtam ezen tápok védelmében szólni, mert nálam már járt 3 db az ikertestvéréből ennek a tápnak, de egyikkel sem volt semmi probléma - ez persze lehet személyes szerencse is - de azért ez nem valószínű
remélem előző hsz-im nem bántóak, mert őszintén nem annak szántam -
Johnny Cage
addikt
Megkövetlek, igazad van. Bár a magyar fogyasztóvédelem tehetetlensége az ilyen és ehhez hasonló kihágásokkal szemben olyan, mint szarnak a pofon. A fogyasztóvédelmi szabályok elméletben jól hangzanak, de gyakorlatban már sokkal nehezebben érvényesithetőek (ha egy cég ellen panasszal élsz, mely a fogyasztóvédelem felszólitása ellenére sem hajlandó lépni, a fogyasztóvédelmi felügyelőség tehetetlen, polgári pert kell inditani, mely évekig elhúzódik, ráadásul veszteség esetén nem kevés anyagi vonzata van).
-
LukE
veterán
azert nem vagyok biztos benne, hgoy egy dvd jatekos szintu forditas jobb, mint a semmi. Es 50-60k-s tv-nel is lattam mar hasonlo szintu hasznalati utasitast.
Mindenesetre kivancsi lennek a hivatalos velemenyre, hogy 1 szar szeriat kapott a pixel, ennyire ratyi az FSP ellenorzese mostanaban, vagy valamit nagyon elneztek a tervezio
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
''mert magyart ''természetesen'' nem - amiért ugye az illetékes hatóság akár elő is vehetné a céget, amelyik ezt a tápot itthon forgalomba hozza...''
Ugyanmár, hány hardware-nél találtál magyar nyelvű leirást? Mert én egynél sem. Nincs erre vonatkozó törvény vagy szabály, örüljünk, hogy forgalmazzák. -
-
Dada(SzB)
tag
Nekem is van friss tapasztalatom...
ZEN megvesz gépbe berak beköt... gép bekapcsol vízhűtés pumpa elindul ledek égnek alaplapon, de semmi, se kép se hang se boot se semmi....
Próbálgattam szépen lehúzni mindent, vid kari ki, vinyók lehúzva, így úgy amúgy, de ugyanaz...
Enyim is megy vissza...
Ja és az elején ez is igencsak hangosan tzzzzzzzzzzzz-tzzzzzzzzz ett....
És én is a régi tápal írok....
Kicsit csalódtam.... -
Adi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest