- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tts
addikt
látom kellemes karácsonyi hangulat van a topicban
-
tts
addikt
válasz
george11 #1063 üzenetére
no azért a kollégának van némi igaza - én vigyáznék a F1 hasonlattal, azt is mondhatnád, hogy a repülők csak bizonyos sebességre vannak tervezve, mert az alatt nemes egyszerűséggel lezuhannak
- de ennek semmi köze a Zen-hez - szerény tudomásom szerint ez a világ egyetlen tápja, ami olyan faszányosra sikeredett, hogy el sem akar indulni, de amúgy semmi baja, és ha véletlenül sikerül elindítani, akkor már üzemel, ami egyszerűen eszméletlen
visszont azzal én sem értek teljesen egyet, hogy ebből kifolyólag az egész céget temeti - habár elvileg minden a joga megvan rá, mert ő a cég ezen egyetlen termékéért adta a saját pénzét és egy nem működő cuccot kapott a működő zsetonjáért, és ezek után nem köteles újabb cuccokat vásárolni, hátha mégis fasza cég ez felkiáltással
-
tts
addikt
válasz
george11 #977 üzenetére
kérlek szépen érdekes dolgok történnek ezen a fronton - nyöszörög, ciripel, akkor ezek a nemindulások, amihez már indító herkentyű is született
úgy néz ki, hogy tiéd az első, de nem az egyetlen, az enyém a 2. meg a 3. (de van még jó pár ezen kívül)
az enyémek ráadásul 400W Silentmaxx-ok, mind kettő tökéletesen indul és működik, hangtalanul és megbízhatóan, pedig a vicc kedvéért én kipróbáltam egy extrém cuccal - 479 asztali microATX lap, intergált VGA egy 80 GB IDE HDD és a proc egy 1,6 Dothan - nem hiszem ez alatti fogyasztású konfigot lehet csinálni - de ezzel is mindig gond nélkül indult és ment
bennem már felmerült az is, nem került-e be az országba egy egész selejt szállítmány? -
tts
addikt
bocs - de meg kell kérdeznem - Aspire XQpack 420 W kis tápja, zsír új, tényleges terhelés nélkül (tápindítóval) bekapcsolva hihetetlenül csendes, viszont tényleges terhelés alatt (lap, proc, HDD...) annyira bántóan hangosan ciripel, hogy már az is eszembe jutott, hogy talán gyári hibás
erre van valami ésszerű magyarázat, illetve valami megoldás létezik-e a problémára? -
tts
addikt
én már csináltam - nagy cumi, pedig még gyári eszközöm is volt hozzá kétféle is, a vékonyabb eltört, a vastagabb meg már nem ment bele
két halszálka szerű fémdarabka tartja vissza a kicsúszástól (mint a többi ilyesmit), csak ez nagyon szűk foglalatban van - valami nagyon vékonyat kell mellé beszúrni, ha lehet egyszerre jobról és balról
esetleg megpróbálható vékony tű is - és sok türelem -
tts
addikt
ez tényleg érdemes lenne - én csak azért bátorkodtam ezen tápok védelmében szólni, mert nálam már járt 3 db az ikertestvéréből ennek a tápnak, de egyikkel sem volt semmi probléma - ez persze lehet személyes szerencse is - de azért ez nem valószínű
remélem előző hsz-im nem bántóak, mert őszintén nem annak szántam -
tts
addikt
válasz
Johnny Cage #256 üzenetére
nem is személyeskedni akartam, csak úgy általánosságban kérdeztem
-
tts
addikt
válasz
Johnny Cage #253 üzenetére
Azért az izgalmas lenne, ha mindenki, aki nem ad magyar nyelvű használati utasítást - ne adj isten izléses kis könyvecskét - a cuccához, egyik pillanatról a másikra abba hagyná a forgalmazást. Akkor hol vennétek (vennénk) hardvert? A fogyasztóvédelemnél vagy a tisztelt PH-s törvénytudóknál?
-
tts
addikt
Csaba - csak nyugalom Uram, ne keress minden kérdés mögött támadást
Rudi - ez a válaszod szerintem nagyon korrekt -
tts
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ - tényleg kíváncsi voltam komolyan gondoljátok-e.
-
tts
addikt
most már annyiszor írtad le, hogy a kisördögöt nem bírom visszafogni
egy kérdés, fikció csupán - tehát ha te vennél egy komolyabb 939 procit, két rendesebb vincsi, egy DVD RW és egy ROM, meg 2×7800 GTX SLI esetleg apróságok, hangkártya, WIFI kártya... - akkor valóban egy 250 max 300 W-os tápot tennél a gépedbe?
légyszi ne azt, válaszold, hohgy úgysem vennél ilyen rendszer, tegyük fel vennél...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest