- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
válasz
[SiLveR] #1040 üzenetére
A legkézenfoghatóbb helyről:[link]
400-as Zen létezett egy darabig, aztán hirtelen, nyomtalanul eltünt a honlapról.
A 300-as ver.1.1 Zen-nél pedig a készenléti kör, az alulterhelési problémát és egyéb gyerekbetegségeket javitják, ahogyan a Seasonic is megtette a 80 plusszos tápjainál. -
Dare2Live
félisten
válasz
[SiLveR] #1046 üzenetére
sipolással hálisten a saját tápomnál nemtalálkoztam. Másnál nemrég hallottam, hát aki azért veszi meg mert már csak akkor 0/1 venti maradt a gépben az is 800at forog és 120as ''halhatatlan'' és ehelyett ezt kapja gondolom, hogy tépheti a haját. Végülis csak 2XKt adott ki és sokkal rosszabb a helyzet mintha egy minőségre etalon seasonicot vett volna. és vissza se veszik mert a zugás az nemhiba.
Pécsi kisboltba vittem vissza nevet direkt nem mondok ez a dolog egyértelműen az inkorrekt FSP bűne. (Mertha korrekt lenne akkor nem árulná még mindig ezt a valszeg konstrukcióhibás tápot + akinek hibádzik kicserélné.( vagy visszaadná a pinzt.))
azért furcsa egy tápszakértő rámondja erre, hogy ezek csak ''gyermekbetegségek''. -
Dare2Live
félisten
válasz
[SiLveR] #965 üzenetére
Fa*t korrekt
az én core2 3360ra tunningolt rendszerem 2giga ram 2hdd 1 dvd iró 7900Gt 6usb csatlakozáshoz szerinte 518wos a recommended psu. na ezt egy 300Wos zen viszi. Mérővel max 192Wot tudtam mérni úgy hogy dvdt írtam, másik hdd defragmentált, procik burnal voltak terhelve és futott egy grafikai demo.
Tehát ugy 2.5*túlbecsülte a szükségeset. de 2*minimum.... -
venember83
nagyúr
válasz
[SiLveR] #965 üzenetére
Ilyesmikert lassan ban-okat osztogatnak, 200W 1 xp2000-es konfighoz, ne viccelj mar, ez is olyan mint a tobbi wattkalkulator! S mellette ott virit a Hiper 580W-os tapreklam
Szoval objektivitas kilove! Tudni kell ertelmezni: xarni magasrol az eredmenyre ami kijon! Kb igy.
-
Ste
addikt
válasz
[SiLveR] #936 üzenetére
Mégiscsak kaptam mellé leírást
Most néztem csak meg jobban a csomagolását, s a legalsó kis rekeszbe bújt el
Sokatmondó dolgokat amúgy nem tartalmaz
Nincs nagyon terhelve, de nálam sem ''ciripel''
Pedig a nyúzott doboza és a kis karc miatt (ami a táp alján van) szerntül meg voltam róla győződve, hogy használtat (ami hasonló okból lett visszavíve) sóztak a nyakamba
Remélem nem is kezdi majd el -
Ste
addikt
válasz
[SiLveR] #933 üzenetére
Nekem csak 1évet adott a Redtower (utsó darab volt náluk, a nagykerek is kifogytak)
Leírás nekem sincs benne
közben rájöttem, hogy a vinyómnak volt olyan magas hangja (mintha valami sivítana - persze ez erős túlzás - szóval halk volt a korábbi Tagan is, igaz nem passzív
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest