- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
horvathkrisz #1193 üzenetére
Ventit nem rakok bele, mert azzal elveszítené az értelmét, nevezetesen azt, hogy passzív az egész rendszer. Egyelőre várok stol visszajelzésére, hogy tud-e valamit kezdeni a táppal, illetve hogy érdemes-e ezzel foglalkozni egyáltalán. Mindenesetre ma este belerakok egy 360-as Chieftecet, megnézem hogy azzal elindul-e. Ezzel legalább biztosan kizárhatom a többi alkatrész hibáját.
-
Gh0sT
addikt
válasz
horvathkrisz #1191 üzenetére
Köszönöm!
Nem cseréltem semmilyen alkatrészt, hónapok óta nem változtattam a konfigomon. Egyszer csak fogta magát és nem akart elindulni, azóta folyamatosan küzdök vele.
Az említett ciripelésen kívül még ráadásul nagyon forró is. Félek, hogy kevés neki a légáramlás. -
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Nos úgy néz ki, hogy kezdi az utolsókat rúgni nálam a Zen. Az utóbbi hetekben azt játsza, hogy nem hajlandó bekapcsolni a monitort bootolásnál. Ilyenkor csak teljes áramtalanítás segít, de van olyan, hogy csak ötödikre indul el a gépem. Ezen kívül elkezdett valami fura zizegő hangot adni.
Ha emlékeim nem csalnak, akkor vannak itt a PH!-n nagy tápszakik, akik esetleg vállalánának olyant, hogy megnéznék a tápom. Sajnos neveket nem tudok, de láttam egy két postot, hogy újrakondizást és egyéb dolgokat vállaltak. Tudnátok adni nekem elérhetőségeket?
Köszönöm! -
Gh0sT
addikt
Jelentem tegnap volt alkalmunk [SiLveR] kollégánál kipróbálni a Zen-em. A táp nálam nem tapasztalt dolgot produkált a memória tesztnél: ciripelt.
Érdekes, hogy itthon a saját konfigommal nem tudom előidézni a ''hibát''.
-
Gh0sT
addikt
válasz
george11 #920 üzenetére
Nálam kb. +3-5 C-ot emelkedett az átlaghőmérséklet a házban, amióta Zen-t használok. Igaz, egy darab ventim sincsen, szóval az értékeket így igen jónek érzem. A procim terheletlenül 52-55 C között alakul, terhelve max 60 C-ig megy fel. Szerintem a táp is hasonló értékeken üzemel, ami nem tudom, hogy mennyire használ neki. Mindenesetre eddig semmi probléma nem volt vele. A meleget elég jól bírja, néha napokig megy bekapcsolva zökkenőmentesen. A szép az egészben az, hogy a levegő csak a táp felett távozhat a házból, szóval tesztelve van a kicsike rendesen. Gondolom az éllettartama így valamelyest le fog rövidülni, de ha kiszolgál 1,5-2 évet, akkor nagyon megérte.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Köszönöm!
Ezt a hsz-t már az asztali gépemről írom. Azt hiszem, ez volt az utolsó momentum, hogy végre elkészüljön a teljesen passzív gépem. Csak a víz csobogását hallom néha, na meg kellemes búgó hangot, amit a pumpa és a hangszigetelt winchesterek idéznek elő.
Hmmm, érdekes, hogy most meg a pumpa búgása zavar...
És most megpróbálom kikapcsolni.Egyébként iszonyat sokáig nem indult a rendszer. Raktam rá +2 ventit, próbáltam izzóval, de semmi. Aztán kínomban bekötöttem a power gombot is és egyből bezizzent.
-
Gh0sT
addikt
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. Kedden megveszem és lecserélem a Chieftecem.
Ha esetleg sokáig nem fórumozok utána, akkor mégsem indult el.
-
Gh0sT
addikt
Átolvastam a topicot és egy megerősítésre lenne szükségem hozzáértő emberektől.
Én úgy gondolom, hogy az alábbi konfigot simán elviszi egy 300-as Zen:
ABIT NF7-S
2x256 MB DDR 400
Radeon 9600Pro
Tv tuner
4 db HDD
2 db ODD
Vízhűtés pumpája
Ugye jól gondolom?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest