- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
venember83 #1540 üzenetére
Nem hinnem, hogy az a gep tobbet fogyasztana, elvegre joval gyengebb VGA van benne.
Plusz o a teljesen mas tervezesu 400W-osat probalta. -
LukE
veterán
válasz
venember83 #1100 üzenetére
a riffle bearing letezo csapagyazas fajta. Hogy a zennel mit keres egesz pontosan, azt meg nem mondom.
-
george11
addikt
válasz
venember83 #1092 üzenetére
80 Plus certified ATX 2.0 v 20 + 4 Pin / Fan-Less Zeo Noise / Active PFC / High Efficiency / 12 Cm Rifle Bearing Fan
/ SATA x 2 / P4 4Pin x 1 / Big 4 Pin x 4 / Small 4 Pin x 1/ Blue Color Coating / Nylon Mesh Cable Sleeve
Watt: 300
Ez csak nekem szúrt szemet?
Nem vagyok angolból jó,de ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy jár hozzá(esetleg benne van), egy 12Cm-es golyóscsapágyas(bár az ball bearing lenne) venti.
[Szerkesztve] -
didyman
őstag
válasz
venember83 #1092 üzenetére
R, azaz retail, vagyis kiskereskedelmi kivitel: Kisebb, helytakarákos, környezetbarát, nagytételes doboz helyett nagy, színes csilivili kabát.
A korábban említett rev1.1-es zen pedig ''hivatalosan'' nem létezik, tápoknál nem szoktak revízióval lapozni úgy, mint pl. alaplapok esetében. De biztosan módosítottak rajta, kb. március óta behozott darabokkal nincsen már terheléses gond.
Úr nem vagyok. -
george11
addikt
válasz
venember83 #983 üzenetére
Lehet, hogy együtt a kettő lenne igazán jó
.
Serialnumber+konfig(minden részletre kiterjedően, tehát ventik,neonok,előlapi panel... minden, és hogy pontosan milyen hibát(?) produkált a táp, és mitől oldódott meg a baj).
Ha igény lenne ilyen listára, akkor én szívesen összeállítok egyet, ha mindenki elküldi nekem mailban/privátban az adatokat.
Aztán, ha összejönne jópár adat, akkor csinálnék egy táblázatot, hátha le lehetne szűrni belőle valamit.
[Szerkesztve] -
[SiLveR]
csendes tag
válasz
venember83 #983 üzenetére
george11 kezdeményezése is jó, viszont ahogy látom mostanában mindegyik elindul.
de az előbb tts felvetésére gondoltam!
szóval kinek mi mennyi? -
[SiLveR]
csendes tag
válasz
venember83 #966 üzenetére
Ja, nekem arra volt jó, hogy különböző cpuval és vgaval szerelt rendszereket egymáshoz képest összehasonlítsak.
-
CriticalHit
addikt
válasz
venember83 #963 üzenetére
Majd rájön mennyire pletyi, amikor ráköti a 150W-200W-ot fogyasztó konfigját a Zen-re
.
-
george11
addikt
válasz
venember83 #918 üzenetére
Erősen gndolkodok rajta, mivel annyira sikerült lecsendesíteni a gépem,hogy az a leghangosabb alkatrészem
Ez sem hangos,mert már 1,5 méterről nem lehet hallani,de mindig újítok valamit .... -
george11
addikt
válasz
venember83 #899 üzenetére
Akkor még egy láma kédés:
Hol és mennyiért lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- DJI topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Sorozatok
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest