- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
sippet
senior tag
válasz
norbesz74 #1926 üzenetére
megpróbáltam dekódolni, mit próbálsz közölni velünk, talán sikerült.
szóval rákerestem a fling nevű programra, de csak valami hülyeséget találtam ilyen néven, ami sikít, ha nagyon odabaszod az asztalhoz a telefonodat vagy leejted, szóval ilyen használhatatlan hülyeség. biztos, hogy ez a neve annak, amiről te beszélsz?
-
llaszlo
veterán
válasz
norbesz74 #1441 üzenetére
Amikor egy SE-vel volt aksi probléma bevittem otthagytam. Másnap vagy 3. nap hívtak, hogy rossz az aksi cserélik. Itt gyorsan megy.
A Pulse-t is egyből cserélték, másnap vissza mentem, hogy az aski sem szuper azt is cserélték. De még mindig sz@rakodik 50% alatt. Ha este feltöltöm akkor nem merül le éjszaka csak kb 90-92%-ra.
-
sippet
senior tag
válasz
norbesz74 #1307 üzenetére
nekem is a billentyűzetes rész szúrta leginkább a szememet, képes leírni, hogy ezt meg azt meg a hibát a heronál már kijavították. ezek szerint annak nem sikerült utána járni, hogy a heron a htc saját billentyűzete van, míg a pulse-on a touchpal a default, és ezek közül egyik sem az alap androidos.
azt pedig el nem tudom képzelni, hogy az összeszerelés minőségével kapcsolatban milyen kifogása van, erre aztán még tényleg senki nem panaszkodott.
ami még szintén érdekes, hogy leírja, hogy két év hűséggel 50 ezer a telefon, azt azonban elfelejti hozzátenni, hogy ez a legegyszerűbb előfizetési konstrukcióra vonatkozik, és az ár akkor, ha médiamániára is vállalsz hűséget, sokkal lejjebb is kúszhat, sőt ingyér is lehetséges. és aztán persze a kommentben jönnek az okosok, hogy "ötvenért ezt a szart, hát ez kurva drága".
-
llaszlo
veterán
válasz
norbesz74 #1004 üzenetére
Olyan helyen dolgozom ahol szervízelni veszünk át gépeket. És csak annyi van a jogszabályban, hogy 15 napon belül igyekeznek javítani.
Ha te mókoltál valamit a ROM-mal (mintha írtad volna) akkor ha ez kiderül semmit sem kapsz. Csak a rossz telót. És még a garit is megvonják.
Felajánlották, hogy adnak cseretelefont?
Minden esetre kérd el a vásárlók könyvét ha gonolod és oda írd le a problémád. Így lesz írásos nyoma. A szó elszáll... -
llaszlo
veterán
válasz
norbesz74 #997 üzenetére
A 15 nap az egy előre látható időpont, hogy addig a szervíz igyekszik a hibát javítani vagy ha olyan behatás történt ami nem garanciális akkor ezt bevizsgálják és küldenek egy választ. De ez lehet akár 2 hónap is. Ez nem a T-n múlik. Bár most lehet, mert T-Mobile a készülék. Nincs előírás arra vonatkozóan, hogy a szervíznek mennyi idő alatt kell megjavítania a készüléket és visszaküldeni vagy egyéb választ küldenie.
-
Akron99
aktív tag
válasz
norbesz74 #517 üzenetére
Én az iPod touch-hoz tudom hasonlítani.
Az nálam önmagától lemerült 10 óra alatt zene hallgatás nélkül, ha nem kapcsoltam ki
Szóval ahhoz képest ez hosszútávúA trackball-nál nem tudom eldönteni, hogy neked mi az enyhe nyomás és mitől számít közepesnek vagy erősnek.
Nálam határozott nyomást igényel, de ez nekem így a jó. -
válasz
norbesz74 #396 üzenetére
Fel kell tenned egy főzött ROM-ot, ami át tudja rakni az SD kártyára az alkalmazásokat.
llaszlo: Így van, fizetős offline navigációs program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest