- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Szerintem aki logikusan csinálja a dolgokat az nem tud téglát csinálni belőle. A gond az, hogy sokan NULLA szaktudással, utána olvasás és ész nélkül telepítenek mindent.
Gyári 1.5 Gyári 2.1 MCR 2.1 így nem lehet elb@szni.
Ext repair már nem kell.
Legalábbis én már újraindítottam többször is, de eddig soha nem kellett.
Tudtam, hogy van egy echo-s megoldás is de végül megoldottam máshogy. -
Watt25
veterán
Nem hinném, hogy egy telefon (még akár egy ilyen is) olyan bonyolult dolog lenne. (Legalább is nem annyira, hogy SEMMIT se tudj vele kezdeni.) Egyébként meg mindig úgy tanul az ember a legjobban, ha magától jön rá az ember a dolgokra. Ha mindig csak kérdezel, akkor mindig másra leszel utalva.
-
törölt tag
Amikor először be fogod kapcsolni (és utána minden szoftverfrissítés után), akkor egy varázslóval fog kezdeni, itt állíthatod be a GMail accountodat(amit akkor még érdemes kihagyni), az időt, a nyelvet stb. és lesz egy olyan is, hogy data service (2.1-nél már Adatszolgáltatás) ott ki kell venni a pipát és onnantól kezdve már csak wifin keresztül megy fel a netre.
szerk.: szerintem az APNdroid felesleges.
-
kecz
aktív tag
Például, ha kezembe fogom kapni a telót, egyből feldúrom rá a hivatalos 2.1-et. Azzal nem hiszem, hogy lesz gond, a T honlapján elég jól le van írva, hogy mit kell csinálni. Aztán nem igazán szeretném, ha itt wifi nélkül kapcsolódgatna az internetre frissítgetni, mert a media mániát most mondtam le és elég kellemetlenül érne a 10-20k-s számla hó végén. Tényleg. A telefon mindig megkérdezi, ha valamihez internetre kell kapcsolódnia, hogy engedélyezzük-e?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux haladóknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest