- Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
#16820480 #198 üzenetére
A HDR+ az nem HDR, hanem a Google fantazia neve a GCam funkciokra. Ez tartalmazz egy halom szolgaltatast. A lenyeg, hogy mindig tobb kepet kasznal a GCam (Mint a HDR eseten), de sokkal tobb minden van a hatterben: (pl, ZSL, PSL, AI AWB)
A "Face unblur" idaig is resze van a HDR+ -nak "Synthetic Fill Flash" neven lett tovabb fejlesztve a Pixel3-ban. Tobb frame-bol vilagosabb es elesebb arcott hozott ki.A Pixel 1 ota mindig van egy Pixel telefonom is, es nagyon durva, hogy milyen jol kijonnek rajta az arcok mozgas kozben is.
-
bbendre
őstag
válasz
ghiottone #194 üzenetére
A bemutato videoban volt, hogy direct van erre egy uj funkcio: [link] Face unblur.
Ez jol jonne a Samsungokon a nagy szenzor miatt, de a Pixelek ezt a HDR + tobb kepbol oldotta meg idaig a GCAM [link]Ez a tobb kepes feldolgozas teljesen eltunt (?) a jelek szerint.
Masik a Magic Eraser [link] mar honapok ota elerheto a Samsung S20 es felfele. Mintha a Samsung es a Pixel vonal nagyon kozel kerult volna egymashoz. Egyedul a post processing mas.
Ha lesz telefon nagyon kivancsi leszek a tesztekre. -
bbendre
őstag
Regi Pixelesek, mit gondoltok lesz meg HDR+ az uj Pixelben?
Korabban tobb kepbol rakta ossz a Pixel a fotot, hogy ne legyen bemozdulas, de most a ket kamerabol 1+1 kepbol lesz egy foto. Kicsit felek, hogy a HDR+. eltunik szepen lassan ahogy Marc Levoy is hirtelen eltunt. -
ezoltán
tag
Amúgy ez mennyire ovi szint, hogy véded a Pixelt meg véded az iPhone-t. Komolyan. Az emberek még itt tartanak? Ez teljesen Facebook szint. Lenyomni a másik torkán az én véleményemet. Lassú az ujjlenyomat olvasó. Szerintem ezt majd mindenki el tudja dönteni. Aztán majd megtartja vagy nem. Mindenki keresi a tökéletes telefont, de az nincs. Ez sem lesz az. És?
-
Yeffy
veterán
alza otthon amugy honnan szedi? nemetektol? hivatalos, vagy bolti garit ad ra?
-
mjani1172
addikt
válasz
geccoblaze #182 üzenetére
Kicsit előreszaladtál.
-
hallador
addikt
Szerintem meg nem ocsmány. Ennyi erővel az Apple olyan mint egy féltégla. De legalább a 12 mini ha megnyitom a youtube-ot a keresés pont a notch sarkában van, még fos is használni. Szóval ja üt ellentétben pl az előzőleg emlegetett csodánál. (Csak szólok a céges telefon 12 mini, ingyen a céghez vágták mert más is rájött hogy fos használni..., még mielőtt azzal jönnétek, hogy nem ismerem, persze a fórumában a tudományos fantasztikus magyarázatok ott vannak, hogy ez annyira jó és speciális cucc, hogy csak célközönségnek készült, ha a hülyéknek akik annyit fizetnek egy ilyen telefonért amiért már valóban használható telefont is lehet venni... )
Na szóval ja a Pixel az öt éves támogatásával legalább annyira jó design-al rendelkezik, mint az apple, csak a pixel működik, mindenféle kellemetlenségtől mentesen, mindenféle belassulások, direkt akksi lassítás, meg felesleges tartozékvásároltatás nélkül is.
Hát igen a fontos dolgok mi....
-
geccoblaze
aktív tag
Lassan aktuális az S7-esem cseréje. A Pixel 6 papíron jó utódnak tűnik, de a következő telefonom is szeretném legalább 3 évig használni. Ennyi idő alatt már esélyes, hogy akksit kell majd cserélni. Ez Magyarországon egy Pixelnél mennyire megoldható? Van valakinek ezzel tapasztalata?
-
zola899
tag
Miért állítasz valótlant?
Tetű lassú??? Szerintem ez 0.1sec sem volt, ahogy feloldott, azonnali feloldás volt.
Pontatlan?
Volt már a kezedben? Az én OnePlus 7T-met is megpróbálhatom úgy feloldani, hogy csak félig rakom rá az ujjam. Vagy rosszul.
És akkor a telefon a hibás? Nem, hanem én.Biztos a kamerája is sz@r és egy fillért nem ér, kérlek mesélj még
-
Thom!
veterán
[link] Az ujjlenyomat olvasó tetű lassú és pontatlan
-
hard74
senior tag
Mikor kezdik a kiszállítást?
Német store-ból rendeltetnék sima 6-ost ismerőssel, viszont ő 4-én jön haza. Vajon van rá esély, hogy addig megkapja? -
k-adi
nagyúr
én azért még megvárok jó pár tesztet előrendelés helyett... lehet lesznek meglepetések..
-
zola899
tag
De lehet, pár kommentel feljebb írtam, hogy itthon az Alza árulja, most van előrendelés alatt.
Ha kint veszed meg, ott 240ezer.
Alzából 270ezer.Nem akarok senki zsebében turkálni, de akinek van 240ezre egy telóra, annak szerintem nem esik nehezére plusz 30ezret kiadni sem :D
A kényelem meg a garancia (Alza küldi-hozza ha elromlik) megér ennyit. -
Thom!
veterán
Jég univerzum
@UniverseJég
·
Október 20
Azt tapasztaltam, hogy mindenki túl nagy elvárásokat támaszt a Google Pixel 6 Pro-val szemben. Valójában minden telefongyártó nem járt sikerrel, amikor először fogadott el egy új, 1/1,3 hüvelykes szenzort, és mindegyiknek volt néhány hibája. A GN1 folyamatos optimalizálást igényel, hogy kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket. -
ezoltán
tag
Ez a füles dolog, hogy van pontosan? Nekem tegnap egy barátom kifizette egy német Saturn-ban a Pixel 6 Pro-t. Azt mondták értesítik amikor megjött a telefon. A fülesről nem beszéltek semmit.
-
leslien
nagyúr
pár kép + videó összehasonlítás Pixel 5 vs Pixel 6 Pro [link]
-
zola899
tag
Kedves Fórumtársak!
Csekkoljátok az Alzát, megjelent náluk is a Pixel 6/6 Pro, előrendelésben :)
A 6-os ára, átszámolva forintra, kb. 250ezerre jön ki.
Az Alza 270ért árulja, annyiért szerintem jó vétel :)
Le is csapok rá majd :)A Pro viszont durván túlárazott, 390ért
Nekem spec. a sima bőven megteszi, csak szerezzék be nekem :)
-
Tarisznyarák
tag
Az összes Pixel ilyen, van egy normál sim és még rátehetek vagy öt e-simet amiből egy aktív. Nekem jó, mert ha nem eu országba utazom veszek egy adat e-simet, pl. Airalo-n olcsón. Amúgy meg a szolgáltatók bénák, hogy nincs még e-sim minden csomaghoz, különösen a feltöltősökhöz.
-
ezoltán
tag
Engem meglepett, hogy a készülék nem normál dual simes. Valahogy ez az infó nem jött szembe eddig.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Tarisznyarák #147 üzenetére
Dehogynem, támasztéknak biztos jó lesz. Hátlapja csúszhat, de ott megakad az ujjad.
-
Tarisznyarák
tag
Ennek a kameracuccnak nics egy olyan előnye, hogy rátámasztom az ujjam és nem csúszik ki a kezemből? Most 3a-m van és képtelen vagyok szilikon tok nélkül kézben tartani annyira csúszik.
-
gabro0
őstag
A kamerasziget miatt hogy lehet majd zsebre rakni tok nélkül? Lehet nem lesz probléma, de nekem úgy tűnik képről, hogy nem picit áll ki az a szenzorsáv
-
Doki42
őstag
Jó vasak, de szolgáltató is benyomhatná őket a kínálatba.
-
Thom!
veterán
Sima Pixel 6 super res zoom simán partiban lesz szifon 3* optikai zoomjával.
-
Thom!
veterán
válasz
Schuler888 #136 üzenetére
Radír hol faszan megy hol piacát hagy maga után..amit láttam a videókban. Látok benne fantáziát.
-
Schuler888
senior tag
Ejnye. Raktak bele radir modot. Majd' egy evtizede, hogy debutalt a samsungnal a funkcio..
Egyebkent valszeg nem veletlen az embargo, az eddigi pixel fotos performacet nezve, meglepodnek, ha nem huznanak most is be egy koronazatlan kiralyi koronat kepminoseg szempontjabol -
Drakmusz
addikt
[link]
Kedvcsináló az embargó végéig.
3:42-től van a lényeg. -
Thom!
veterán
Jó tetű lassú az ujjlenyomat olvasó Pixel 6
Pontosságrol nem tudok nyilatkozni, de nem egy sebesség bajnok az biztos.
Szégyen. -
batai15
félisten
Nem adja ez a dzsunka design .
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Nagyon hosszú ideje az első teló, ami kellene. A teszteket megvárom, aztán...
-
ezoltán
tag
Amúgy arról van infó, hogy töltőfejet hol és mikor lehet majd venni?
-
Tarisznyarák
tag
válasz
Tarisznyarák #122 üzenetére
Negyven éve emléxem ilyenre, h úgy kell könyörögni a boltban, h tegyék félre az NDK turmixgépet vagy csehszlovák biciklit ha véletlenül érkezik.
-
nordo
tag
Hogy, lehet csak 3 gramm súly különbség a kettő között.
Ha lenne egy pixel 5 méretű 144.7 x 70.4 x 8 mm biztos hogy, az lenne a következő telefonom.
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Érdekes kérdésem lenne, mégpedig az alábbi.
Ismerősöm csütörtök és péntek kinn lesz németben, viszont ha szeretnék vetetni vele Pixel 6-ot és hozzá kapni Bose fülest, akkor Saturn-ba kell küldenem?
Mennyi az esélye hogy van raktáron? Tudom nézzek egy készletet
Mivel előrendelések zajlanak - amiket írtatok is - illetve hogy majd később szállítják a telókat, akkor ez bukó nekem ugye?
Illetve a Bose füles-t sem egyből adják hozzá gondolom. -
Don't Panic
senior tag
Én már nagyon vártam részemről best buy a pro a sima sem rossz de hamár kifizetek érte 240 et akkor már a pro is belefér, tény h nem kicsi pár hónap múlva kiderül úgy is csomo minden de szerintem nem lesz gond a képekkel videokkal
Nekem a Desing is tetszik a kameralyukat megtudom szokni.
Kérdés mi lesz 2022 -ben Május környékén ezzel az árral és elérhetőséggel. -
gulb
senior tag
Nah tegnapi kaosz utan ma reggel uk rendeles lemondva es nemet rendeles feladva...fekete pro nov1 varhatoan a kezemben. P4xl utan kivancsi leszek nagyon.
-
Mr.Silkó
veterán
Jól néznek ki; továbbra is kár a hazai forgalmazás hiányáért.
-
ezoltán
tag
Azért elég felkészületlen a Google azzal, hogy már csak a fekete PRO kapható és az is csak 128 GB tárhellyel. Azt hittem ma simán előrendelem. És ez előrendelés. Ha valamit előrendelni sem lehet, akkor mikor lesz?
-
*RLaci*
addikt
Nem bírta sokáig. Én valahogy most nem érzem ezt a szériát, kicsit olyan érzetem van mintha megjelent volna két új Samsung telefon, és nem két Google phone. Persze lehet, hogy pár hét múlva változik a véleményem, de ehhez a képalkotásnak lefosom a bokám kategóriát kell hozzon.
ghiottone kolléga majd hozza a tesztet, fotókat.
-
válasz
Busterftw #102 üzenetére
Hagyjad. Direkt nem érti a kolléga. Egyébként biztos, én vagyok a szerencsés, mert a megjelenése óta nem áztam el a 7 Próval.
A Pixel tetszik, de a gloryhole nem. Meg tudnám szokni, csak nem akarom. Ennyiért pláne nem. Viszont örülök, hogy újra van korszerű, natív Google telefon, nem zárom ki, hogy egy Prót egyszer beújítsak. Van az az ár.
-
Joachim21
őstag
A Pixel PRO-ról csak az jut eszembe, hogy BMW GLT, Mercedes 531D, Coca-Cola MAX, Pepsi Zero...
-
Busterftw
nagyúr
A Oneplus pont ezt csinalta a 7Pro marketingnal.
Vizbe dobtak a telefont, mert az IP rating penzbe kerul, de igy is azt allitjak normal kondicioknal ellenall a viznek.Sot ha jol tudom az IP vedett telok gyartoi sem adnak garanciat beazasra.
Ket kulonbozo igenyrol beszelunk.
En tartalmat minden nap fogyasztok telefonon, viz ala viszont az eletben nem mentem telefonnal, az esot pedig gond nelkul birta tobb alkalommal is.
Es ezzel igy van az userek 95%-a, szoval a lyuk a kijelzon jobban zavar, mert azt nezem minden nap.hajbel
Pontosan errol van szo, attol hogy nincs IP cert, valamennyi vedelem van, ami az atlag splash/eso ilyesmi ellen tokeletes. -
Ricardo
titán
válasz
Busterftw #99 üzenetére
Az IP 53 meg max az eső elleni védelemről.
De itt pont arról beszéltünk, hogy a pop up kamerás készülékeknek semmiféle minősítésük sincs."Az unibody miatt mar eleve jol birjak ezek a vizet/nedvesseget."
Így van. A pop up kamera meg pont az unibody ház egységét töri meg lehetőséget adva a víznek a bejutásra.
-
Busterftw
nagyúr
De elkapott, legutobb eppen naszuton a monszun. Ez volt 3 hete, 1 oras fedetlen csonakon delfineket mentunk nezni amikor elkapott az eso.
Visszaertunk, letoroltem torolkozovel es jonapot.Az unibody miatt mar eleve jol birjak ezek a vizet/nedvesseget.
Mar pedig az IP67 es IP68 epp arrol szol, hogy viz alatt hany meterig hany percet bir ki.
(30 perc mindketto csak 1m es 1.5m)
Ez nem elkap az eso kategoria. -
Ricardo
titán
válasz
Busterftw #82 üzenetére
"De a Motorolarol is van rovid vizallosagi teszt Youtube-n, semmi baja."
Gondolom arról nincs hogy pár hét múlva is működik még
Nem búvárkodásról van szó. Gondolom téged még soha nem kapott el egy kiadós eső, ahol gatyáig eláztál.
Oka van annak, hogy ezek a periszkópos megoldások nem terjedtek el. Ez az egyik. -
Tewe013
őstag
válasz
Freeman961 #86 üzenetére
Az van velük, h túl sok helyet foglalnak, ezáltal alapból csak tepsi telefonokban opció és ott is az akksitól veszi el a helyet. Emellet a vásárlók elég szkeptikusan állnak ezeknek a megbízhatóságához.
-
Yeffy
veterán
válasz
Freeman961 #61 üzenetére
Engem tovabbra is irrital, de mit tudok ellene tenni... 😞😞
-
Felesbandi
senior tag
válasz
zambozoli #55 üzenetére
Felek, nekem is nagy meg a kisebbik modell is. A mostani telom kisebb egy par millimeterrel es meg azt is nagynak talalom. Orulnek, ha visszajonnenek a 16:9-es kieparanyu telok. A szelessegnek orulok mert kenyelmesebb irni a billentyuzettel, de a magassag mar sok nekem.
-
válasz
saabonline #87 üzenetére
Pedig abszolút mindennapi kifejezés.
-
Freeman961
csendes tag
Oké, de mi van a motorizált megoldásokkal? Tök jó ötletek kijöttek rá egy időben, volt is rá kereslet, most meg már eltűnt teljesen az új típusokból. Én több, min 2 éve használok olyat amiben kiugró kamera van, és hibátlanul működik, de ha modernizálni szeretnék valamiért, akkor nincs opcióm, mert teljesen eltűnt ez mára. Talán az ASUS-t kivéve...
-
leslien
nagyúr
válasz
Tarisznyarák #83 üzenetére
ok, többit privátba...
-
leslien
nagyúr
válasz
Tarisznyarák #80 üzenetére
ha hazahozod akkor igen...
-
Tarisznyarák
tag
Lehet az utolsó sima 6-ost rendeltem a MediaMarkton, már csak fekete volt. Csak még nem tudom szükségem van-e rá. Kell valakinek, ha nekem nem?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
GreenGoblin #76 üzenetére
Az már elfogyott sajna. Ki is vezették, max. még 1-2 áruházban megmarad készlet lehet.
-
spect80
senior tag
válasz
Freeman961 #61 üzenetére
OLED-es kijelzőkön az aodNotify Pro appal hasznos funkcióval pimpelhető, ami számomra sokkal elviselhetőbbé teszi a jelenlétét
-
judas13
addikt
nice!
-
Busterftw
nagyúr
válasz
#42308056 #65 üzenetére
Szerintem ezt mar megoldottak, ott a kiugro kamera.
2 eve flottul mukodik az Oneplus 7 Pro, de a Xiaomi is csinalt mar.
En addig nem valtok, de ezek utan nekem ne legyen lyukas a kijelzo, mert elavultnak tunik.Majd valtok ha vegre megoldjak a kijelzo alatti kamerat max, mar eleve 2-3gennel jarunk.
-
törölt tag
Ez részben igaz, de például a rendszerbe épített ML funkciók nem fognak működni más chipeken (egyelőre). Ez egy kicsit olyan váltásnak tűnik, mint annak idején amikor az AOSP-ben levő alap funkcionalitást elhanyagolták/leépítették, hogy helyette használja mindenki a Gapps csomagot (email, böngésző, stb).
-
Pompi
nagyúr
Kár, hogy a sima is ekkorát nőtt az előző Pixel 5-höz képest
Pixel5 / iPhone12-13 / S20-21 méretben jó lett volna egy változat. -
guni
tag
Kérdés: ugyan sok az átfedés, de érdemben mennyit számít a többi gyártónak, ha jövőben a Google a leendő android verziókat értelemszerűen elsősorban Tenser-re fogja gyárilag optimalizálni/fejleszteni?
Mondjuk android hasít Kirin-től kezdve mtk-n át exynosig bármin, így talán ez nem lesz tényező.Meg is válaszoltad a kérdést. Az operációs rendszer moduláris, a cpu-hoz a cpu gyártója által adott driveren keresztül kommunikál, vagyis kernel szinten nincs különbség az egyes chipek között.
-
törölt tag
válasz
Freeman961 #61 üzenetére
Fejlesztenek, csak még nem áll készen. A lyuk még mindig a legjobb megoldás szerintem amúgy, ha már mindenképp a kijelzőből kell helyet elvenni.
-
nozs23
addikt
válasz
Freeman961 #61 üzenetére
Vannak mar probalkozasok. Nezz meg egy Foldot. Szarul nez ki, de legalabb szar fotot csinal.
-
törölt tag
Érdekes külseje van. Örülök az új kameraszenzoroknak, de ennyit én telefonért nem adok.
-
Taci
addikt
válasz
Freeman961 #61 üzenetére
A Samsung Fold 3-ban eltüntették, de hát olyan is... Az a fura, hogy ott bepróbálkoztak vele - és szerintem szörnyű lett. A kép minősége is, plusz teljesen nem is tűnt el, zavaróan "előbukkan" - főleg annyi pénzért egy olyan megoldás... hát...
Nyilván nem mindenki használja (én igen, családdal való videochatelésre), de ezért nem fognak 2 féle készüléket gyártani, hogy annak, aki nem használja, ne legyen ott. Szóval még így is ez a legkevésbé kompromisszumos módja az előlapi kamera elhelyezésének. -
Freeman961
csendes tag
Szomorú, hogy annyira nem zavar senkit ez a kameralyuk, hogy inkább nemis fejleszt már senki ellene
Azon kívül szép, kíváncsi leszek mit hoz a gyakorlatban ez a proci.
-
Navaren
aktív tag
Nagyon tetszenek a telefonok, ideális viszont az lenne nálam, ha a Pro teljes kameraszettje és tudása belefértek volna a sima Pixel 6 házába.
A telefonon futó gyári android felület viszont kevésbé jön be nekem is, bár gondolom ez itt is a végletekig testreszabható.A kicsit 'almás' bemutató is tetszett, bár itt is szerintem túl sok ember váltogatódott ugyanarról a telefonról beszélve.
A Tensor-ra nagyon kíváncsi vagyok éles bevetés közben, és bár én nagyon nem vagyok a like - vadász agyonmoddolt fotózás híve (inkább a minél valósabb eredményt szeretem viszont látni a felvételen), a metrós demófotó technikai alapjai és a radír is baromi klassz ötletek.Kérdés: ugyan sok az átfedés, de érdemben mennyit számít a többi gyártónak, ha jövőben a Google a leendő android verziókat értelemszerűen elsősorban Tenser-re fogja gyárilag optimalizálni/fejleszteni?
Mondjuk android hasít Kirin-től kezdve mtk-n át exynosig bármin, így talán ez nem lesz tényező.Várósak a tesztek, remélem, és hivatalos forgalmazás ide vagy oda, lesznek itt a MA-n is.
-
Most akkor van valami szolgáltatás, amivel eljut hozzám a készülék M.o-ra?
Sajnos nekem nincsen ismerősöm kint. -
leslien
nagyúr
most nem leszek első ... teszteljétek ....
-
zambozoli
aktív tag
Design tetszik, hw elég, hogy hosszú távon használható legyen, sw támogatás ígéret szerint elég hosszú, memória beosztható a 128GB is. Akku... meg kell várni a teszteket a tényleges használattal.
De a 6,4" lehetne 0,8" - 1"-al kisebb biztos vevő lenék, de a mostanival a sima is egy tepsi, számomra esélytelen. még mindig az ideális méret nekem a 130-140 × 64-68 × 7-9 mm. -
No.01
addikt
Lehet csak en aggodom ezen (nincs sok tapasztralatom ezekkel az elmult bo 2 evbol) de a Pro-ra a hajlitott kijelzo es az ujjlemyomat olvaso vegett lehet tenni barmifele valos (ertsd uveg) vedelmet?
Anno tan Samsung S10-nel probalkoztam valami gyari hajlitott vedelemmel, de az minden volt csak jo nem... Igaz a 8 honap alatt 2x ingyen csereltek, de attol meg jo nem lett.
-
törölt tag
válasz
GreenGoblin #51 üzenetére
Nekem az már megfelelne, ha i13-S21 méretű lenne. Apple-nél az a bajom, hogy még mindig lightningot használ, illetve csomó sw-es funkció hiányozna (AoD, főképernyő testreszabás). Ráadásul a mostanra kicsit olcsóbb 12-es széria ultrawide kamerája elég siralmasnak tűnik (pont a napokban fotzott egy srác azzal túra közben és hát khmm
).
-
törölt tag
Hát igen, az is érdekes volt, hogy a kamerát a 4K60 tudásával egy kvázi statikus tájon mutatták be, ahol látványosak a színek, de semmi nem történik. Szemben az Apple bemutatóval, ahol ilyen terepjáróból kihajolva szavannán száguldozós videó volt. Lehet persze csak más stílusú marketing anyag, de egyből az ugrott be, hogy nem bírja a gyors jeleneteket az AI...?
mad823: Azt néztem amúgy, hogy ha már kiírták mindenkinek a neve mellé a személyes névmását, akkor vajon van-e valaki, aki nem triviálisat használ, de nem volt. Annyira úgy látszik azért nem nyitott a cég. Gondolom ezt is amiatt kell, mert mostanában elég sok negatív hír volt velük kapcsolatban, hogy mennyire nem jó ott dolgozni meg milyen toxikus lett a céges kultúrájuk.
nozs23: Azt említették meg a SOC-vel kapcsolatban, hogy nem a benchmarkok számítanak, hanem hogy valós alkalmazásokban mit tud, mert hiába egy magas teszteredmény, ha csak magas fogyasztással jár és nem látod más hasznát. Ami amúgy jól hangzik, de egyben borítékolható, hogy nem pörgetik olyan órajelen a magokat, hogy rekordokat döntsön (ami melegedés szempontból valószínűleg ideális lesz).
Kár, hogy ilyen nagy lett mindkettő, pedig reménykedtem
75mm széles a kisebbik, az tokkal együtt már nekem túl nagy lenne, kényelmetlen használni. Ha 72-be belefér, akkor még oké. Ráadásul 204g
-
ezoltán
tag
Tegnap venni nem lehetett mert összeomlott az oldal. Ma reggelre elfogyott a fehér. Elmennek a ...
-
GreenGoblin
őstag
Az engem jobban zavar hogy a simából 128 giga a max. Én nem látok egyik színnél sem opciót nagyobb tárhelyre. A prónál meg csak a feketéből van tárhely bővítés. Thx Google!
-
Drp81
aktív tag
Nagyon tetszik
és nem billeg az asztalon sem
Ha droidra váltanék most a Pro lenne az. -
total90
veterán
Nálam (DE) is megy.
Egyébként a 6 Pro 128 GB 899 euró, a 256 GB-os verzió meg 999. Sajnos csak fekete van itt, a többi szín elkelt pár óra alatt.
A sima 6-os 649 euró és van minden szinben... még.
Meg ugye itt DE-be, mint tavaly a 5-nél is volt, kapsz mellé egy Bose fülest. Mondjuk én azt tavaky is eladtam, mert van a Sony MX 1000 MK3-am szerintem jobb. De akkor is, tavaly 599 euró volt az 5-és, 199-ért adtam el a Bose fülest
Idén is hasonló lesz
-
nozs23
addikt
Jonak tunnek, szerintem szepek is. Chip gondolom nem lesz atomallat, kulonben buszkelkedtek volna vele.
-
janeszgol
félisten
Eddigi is sajnáltam, hogy az értelmifogyatékos Google nem hozza ide a vackait, de ezen spec alapján most bánom a legjobban. Baromi érdekesek lettek nekem a mostani Pixelek.
-
A design és a spec tetszik.
Samsung S21 ultra kellett volna, hogy egy ilyen karakteres külsőt kapjon. Az kb bazári 2 pálcásnak tűnik emellett. -
Ádám16
addikt
Az első jó Pixel dizájn szerintem.
Annak külön örülök, hogy a Pro-hoz képest a sima nem lett erősen megvágva.Bárcsak lehetne hivatalosan itthon venni egyet...
-
Divinity
őstag
Tetszős
A durván vastag kamera sziget kicsi furcsa de ennyi legyen a probléma vele
Akkuban sose voltak erősek a Pixelek és ezzel a chippel lehet most se fog változni, bár eddig árban is elég drágák voltak ez meg legalább korrekt, már szinte olcsó -
Ricardo
titán
Ez nagyon ígéretes lett.Kíváncsi vagyok a tesztekre.
-
whattimeisit
csendes újonc
A sima 6 eléggé tetszik, méretre is pont akkora, mint a 4 XL és még árban sem szálltak el vele. Lehet váltok majd, bár a 12-vel nagyon jó még a 4 XL is, hasít ezerrel. Dilemma...
-
A fehér azzal az ezüst szegéllyel a kamerasziget élein nagyon kétezertízes évek eleje
-
hajbel
addikt
Jó vételnek tűnik a Pixel 6. MKBHD is megerősítette, hogy csak képen néz ki rosszul, a való életben nagyon szép és kényelmes a jóárasított verzió. Várom a teszteket. Szerencsére nekem a füles nem kell, úgyhogy az előrendelést kihagyom.
-
mad823
őstag
Nekem az volt az érdekes, hogy mennyire nem az általános hype-olás ment a bemutató alatt, hanem a hardveres AI képességek, fenntarthatóság és píszí vonal volt hangsúlyozva. És a gyakorlati használati értékek. Én tök más hangulatúnak éltem meg a bemutatót, mint ahogy az Apple szokta csinálni.
A Material You szerintem fasza, nyomkodom már egy ideje, lassan vagy 10 éve a Google a referencia a UI design terén, de most rátettek még egy lapáttal.
A kompakt méretet persze én is hiányolom... -
doooo
veterán
Kíváncsi vagyok mit tud ez az átcímkézett, hamvaiból (vagy a tervezőasztal fiókjából) feltámadó Exynos, de az azért egyértelmű, hogy a most, az Apple A15 által elindított új generációban (hisz jellemzően, évek óta ilyenkor indul a generációváltás, amit hamarosan a Samsung és a Qualcomm követnek, valószínűleg 1 hónapon belül), már a startban hátrányra lehet számítani. Nem is beszélve a 2 X1 mag körüli, potenciális problémákról... Bár ahogy most olvasom, valószínűleg a teljesítménybeli lemaradással tisztában van a Google (és ehhez képest is árazták be az egészet).
A Pro egyébként kinézetre is elég Samsungos, főleg az előlapja (S21U). De ez inkább pozitívum. Ahogy a kamerája is biztosan nagyon jó lesz (végre méltó hw-es párosítást kap a híresen jó szoftver).
-
joey04
titán
Na ez az első pixel széria ami ígéretes.
-
Drakmusz
addikt
Úgy tűnik némi vérfrissítés történt a mobilos részlegen, ez most egy erős csomagnak látszik.
Illetve az árakat is sikerült normálisan belőni.
Jöhet egy 6 Pro a 4 XL helyébe, várós. -
Squirrel
őstag
Én szerintem megrendelem az asszonynak a sima 6-ot.
-
Yeffy
veterán
+1, nagyon betalalt ez a vegre nem sablon Samu/szifon-kopp dizajn mindenutt. bar a pro hajlitottsaganak annyira nem orulok.
remelem en is, h nem lesz melegedesi/merulesi gond, a fejhallgatos akcio miatt gondolkodom, h elo rendeljem-e, de csak egy het van ra, addig meg még ki tudja, mennyire derulnek ki az uzemidos, melegedos kerdesek. plusz nem tudom, lesz-e felenk valami jo kis BF akcio. tavaly igy vettem az aktualis mobilomat, kellemes kis akcio volt ra Amazonon.
-
K82
őstag
válasz
Dare2Live #11 üzenetére
Kíváncsi leszek én is mit hoz ki a gsmarena endurance rating-je. A Zenfone 8-am siralmas időt tudott nálam pedig abban csak 1 db X1-es mag volt, ebben meg rögtön kettő is.
Jelen pillanatban egy SD865/870 bőven hozza amit kell, nem is igazán kellene telefont cserélnem, de két Nexus és három Pixel után kellene ez a negyedik... P5 tavaly kimaradt és attól félek idén is a SoC lesz amin elhasal a teló.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Linkin1994 #13 üzenetére
mondjuk nekem az 5év sec a fontos.
Nah meglátjuk. Aksitól félek amúgy vevős lesz.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Dare2Live #11 üzenetére
Én a melegedéstől tartok inkább. Pixel 1 kézi kályha volt nálam, az én használatommal, úgy, hogy nem játszok telefonon. Az sd835-ös 2 jó volt, a 845-ös 3 megint melegedett nálam - bár akkor az azzal szerelt Mi 8 és az OP 6t is.
Viszont most itt már csak 3 OS-ről nyiltatkoznak: [link] , de az 5 év security megmaradt.
-
Dare2Live
félisten
Sztem kameránál nincs félnivaló:
kamera swben androidon mindig is a legjobb volt google. Nem véletlen van gcam a samsungokon/xiaomikon.... mindenütt. A kamera HWból a lényeg ismert. 1/1.3as Samsung GN1. Ez jelenleg az egyik legjobb szenzor. OIS is van.Használatra elég jól lehet tudni mit kapsz. Pure android. Letisztult és villámgyors. Ennél gyengébb hwn is.
Viszont a SOT/aksi az erősen kérdéses. Az A76+2db X1et absz nem értem ez zabálos kombó.Ez az egy nagy és fontos nyitott kérdés amit jó lenne tudni rendelés elött.
-
Juhaszatti
addikt
"mégis lehet 1000 euróval bezárólag kb hibátlan telefont gyártani?"
A méretüket leszámítva szimpatikus készülékek, de azért ezzel a kb hibátlansággal még várjunk pár tesztet, meg pár hét felhasználói tapasztalatot. Főleg a Pixel széria előéletét tekintve, de még attól függetlenül is.
-
tixem
addikt
Ha mégis trükközni kéne mert itthon nem lesz hivatalosan és rokon/cimbi sem él kint. Én ezen keresztül vettem vga-t tavasszal a friccektől, ajánlom. Olcsó, gyors, 1000 euróig biztosított az alapcsomag is.
ON: meglepően kedvező árak még a Pro esetén is, mégis lehet 1000 euróval bezárólag kb hibátlan telefont gyártani? Nesze neked 1200 eurós s21 ultra meg iphone.
Cikkben egyébként nincs elírva a Pro kezdőára? Itt 899€-t ír [link]
-
Dare2Live
félisten
válasz
ForRedGlory #4 üzenetére
csomagtovábbítás vagy rokon vagy nepper aki megrendeli németbe és továbbküldi neked vagy...
amitől én félek az az 2*A76+2*X1 kombó. A76 sose sporolt az aksival, X1 meg egy is szó szerint zabálja nemhogy kettő. Meg kéne várni vmi rendes aksi tesztet.
-
GreenGoblin
őstag
De jó lenne ha jönne később egy értelmes méretű pixel is.
-
Schuler888
senior tag
Ez konkretan olcso, plane pixel szinten nezve, mar-mr nexus szint, szigoruan persze a konkurenciahoz merve, a kepalkotasra nagyon kivancsi leszek, szep az s10+ utanerzesu kamerasziget is. De azok a widgetek, foleg az ora...
hogy lehet ilyen csunyat rajzolni...
-
k-adi
nagyúr
szép design! nekem nagyon bejön, csak lehetne Mo.n is rendesen venni trükközés nélkül..
majd meglátjuk a valós teszteket, most még embargó van.. remélem odapörköl a riválisoknak
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest