- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Busterftw #102 üzenetére
Hagyjad. Direkt nem érti a kolléga. Egyébként biztos, én vagyok a szerencsés, mert a megjelenése óta nem áztam el a 7 Próval.
A Pixel tetszik, de a gloryhole nem. Meg tudnám szokni, csak nem akarom. Ennyiért pláne nem. Viszont örülök, hogy újra van korszerű, natív Google telefon, nem zárom ki, hogy egy Prót egyszer beújítsak. Van az az ár.
-
Ricardo
titán
válasz
Busterftw #99 üzenetére
Az IP 53 meg max az eső elleni védelemről.
De itt pont arról beszéltünk, hogy a pop up kamerás készülékeknek semmiféle minősítésük sincs."Az unibody miatt mar eleve jol birjak ezek a vizet/nedvesseget."
Így van. A pop up kamera meg pont az unibody ház egységét töri meg lehetőséget adva a víznek a bejutásra.
-
Ricardo
titán
válasz
Busterftw #82 üzenetére
"De a Motorolarol is van rovid vizallosagi teszt Youtube-n, semmi baja."
Gondolom arról nincs hogy pár hét múlva is működik még
Nem búvárkodásról van szó. Gondolom téged még soha nem kapott el egy kiadós eső, ahol gatyáig eláztál.
Oka van annak, hogy ezek a periszkópos megoldások nem terjedtek el. Ez az egyik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest