Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
musicryder
tag
válasz
BUZZLGHTYR #29427 üzenetére
Nem tudom az ilyen " felújítom " eladásnak mennyi értelme van...
Én most adtam el a régi Z-t 16e Ft-ba, mert mire a gyerek " helyrehozza " addigra kb annyiba lesz neki, mintha 30-35e Ft-ba megvenne egy másikat...
Szerintem te is így járnál a legjobban... Utána jársz, hogy mennyibe is fájna a javíttatás és annyival olcsóbban eladod, így nem neked kell még a telefon javíttatása miatt is rohangálni
De mint említettem sokan csinálják ezt a feljavíttatás dolgot ( még az ismerősi köreimben is ), de végül eladási összegben szerintem egyáltalán nem jön ki jobban vele az ember..
Ami előnyt fel tudnék hozni rá, hogy viszonylag könnyebben el lehet adni a " hibátlan " telefont... ( de pl a Z-t elkezdtem este hirdetni és 2 órán belül jelentkeztek érte, hozzáteszem nem Budapesten élek ) -
musicryder
tag
válasz
madd dogg #29369 üzenetére
Mikor flashtools progit használod és betallozod a kiszemelt romot...
oldalt vannak ugye opciók mint pl Content, Wipe, stbOtt Wipe opció alatt lévő lehetőségeket jelöld be ( Data és Cashe ), ha ezt megcsinálod és úgy telepíted fel a romot akkor egy teljesen alap készüléket kapsz a választott rommal...
-
musicryder
tag
válasz
fnatic #29363 üzenetére
Amit én most vettem azért az 1 napot úgy ahogy hozza...
Bár tény, hogy kicsit visszafogottabban használom, mint anno a Flex 2-m, de így is meg tudom tippelni, hogy gyengébb már üzemidőben ez az Xperia... De nem is panaszkodom miatta, hisz már 3 éves készülék ( lassan a 4. évét kezdi meg )
Szóval ha most így órákat kéne mondanom neked akkor 2-2,5 órára tippelnék, de 3-nál többet tuti nem mondanék rá... -
musicryder
tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Z-t és érdekelne, hogy mennyire érdemes Romokkal szórakozni?
Sajnos már rég " kijöttem " a gyakorlatból, mert jó ideig egy Flex 2-m volt és arra romok se jöttek így nem is foglalkoztatott a téma...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest