Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Jött ma egy Verzió: 32.2.A.5.11, 113,3 MB Rendszerfrissítés.
-Ez mi lehet?
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
belan
addikt
Egy z5 prémium akarok majd ki próbálni s7 edge szerintem is jó telefon lett, iPhoneba csak iOS szeretem meg biztató rendszer ,de sajna a forma világ nem nagyon változik már vagy 3 éve lassan
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
viera
őstag
Múltkor voltam a Telekomnál,beszélgettem az egyik ügyintézővel aztán valahogy a Sony telefonokra terelődött a szó.Egyből mondta,hogy hú de rosszak a Sony telók olyan nehogy vegyek.Erre én mondtam neki,hogy az utóbbi 3 évben 5 Sony telót vettem (Z1-Z3-Z5,Z3C,Z5C) és egyikkel sem volt SEMMI baj.Erről ennyit,hogy ki mit mondd róluk.Szerintem ne foglalkozz velük.Engem sem érdekelt,hogy sokan leszólták a Samsung-ot,mégis most S7 Edge-et használok.Pedig nagyon utáltam régebben a Samsung-ot nem gondoltam volna,hogy azt fogok venni Sony után.De sajnos nekem nem tetszik az X-es széria,amúgy semmi gond nincs az S7-tel.Nagyon jó teló,jobban tetszik mint az iPhone 7 amit 2 hét után visszaküldtem.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
alces
tag
válasz mjani1172 #1689 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom. Nekem csak Sony volt, most z5, mezőgazdaságban dolgozom, kell a víz és porállóság. Használtam 40 fokban és -15-ben is. Esett kelt egy párszor, xpro üveggel tökéletes. Lehet, hogy a szoftverfrissítések késnak a Sonynál, de sokkal jobban optimalizálják. Lassulásnak eddig nyoma se. Nekem néha csak egy kis plusz hangerő hiányzik.
-
Dananto
tag
sony z3- tól csak sonym van, jelenleg z5 premiumot használok és tökéletesen megvagyok elégedve vele.
az xperia z sorozat megfogott már a z2 óta, nem is cserélném le sose másik márkára.
én a tapasztalatok alapján bárkinek ajánlom nyugodt szívvel.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
belan
addikt
válasz Atesz 666 #1693 üzenetére
Nekem volt egy pár Samu telefonom meg lg is és nem volt velük gondom soha, HTC is volt és HTC nagyon jól optimalizált ! Sony telefonom nem volt meg egyszer ki próbálom hogy legyen viszonyítás alapon a többi markahoz .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Atesz 666
aktív tag
"mert akárhová mentem mindenhol le beszéltek róla"
Üdv.
-Engem is,de engem meg ez Qurvára nem érdekelt.
-Helyette gagyi samu-kat lg-ket stb ajánlgattak,de én mondtam,hogy telefont akarok venni és nem gyüjtök szemetet.-Mint az aláírásomból is kiderül nekem nem egy SONY telefonom van, ezért mondhatom,hogy szerintem vagyis nekem semmi bajom nincs a SONY telefonok műszaki adottságaival.
-Szerintem semmivel sincs nagyobb gáz velük mint akármelyik más márkánál.
-Az meg,hogy telefon elhajlik,az inkább felhasználó hiba, napi normál használat mellett optimális helyen tartva pld kabát belső zseb,nadrág oldalzseb stb nem létezik,hogy egy telefon csak úgy meghajlik.
-Ahhoz,hogy egy telefon kicsit is elhajoljon nagyobb direktebb erőbehatás kell,pld feszes gatyában farzsebben vagy elülső zsebben leülés stb mellett akármelyik más márkájú telefon meghajolhat.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
belan
addikt
válasz Atesz 666 #1691 üzenetére
Tegnap láttam a z5 prémium mobilt nagyon szép a külseje, de meg soha nem volt Sony mobilon mert akárhová mentem mindenhol le beszéltek róla ,meg Sony szakszervizbe is hogy nagyon gázos a Sony telefonok muszakilag telefon boltba is ezt mondták, volt aki azt mondta Sony telefon el hajlott
[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
válasz mjani1172 #1689 üzenetére
Üdv.
-Ha ma kellene mobilt vennem,ugyanezt vennék semmi mást,esetleg egy XZ-t.
-A Z5-ben elsősorban designja fogott meg nagyon,szeretem a letisztult egyszerű külsőt(ezért nem vennék pld bazári céllövöldés 1 pálcás samut)
-És nekem a belső tudása is rendben van.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Látom nem nagyon pörög a topic.
Érdemes még ezt a készüléket venni?
Problémák jellemzőek?
Árban eléggé lent van. -
Atesz 666
aktív tag
válasz M_AND_Ms #1683 üzenetére
-Nagyon köszönöm,
-Meg találtam.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Roberto76
tag
válasz Atesz 666 #1681 üzenetére
Üdv,
Természetesen nem vették ki a néma üzemmódot.
Beállítások / hang és értesítés / Ne zavarjanakÉn profil váltó app-ot használok, és az is nagyon szépen kezeli.
Pl. tárgyalás alatt, 2 érintéssel totál néma a teló. Esti üzemmódban, csak az általam megadott személyeknek szólal meg a telefon, meghatározott erővel.
Szóval minden működik jól. -
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Ez most komoly,hogy a 6.0.1-s Androidból kivették a némítás funkciót(vagy csak én nem találom?) és csak a rezgő meg a csengés van?
[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
Marha jó ez a frissités, azota minden hivás közben foglalt jelzést is hallok, csengenek közben és beszél közben is...ez valami vicc?
-
M_AND_Ms
veterán
Ez jött ma: 32.2.A.5.11 - még nem raktam fel
Tud róla valaki valamit?
Ja már meg is van: [link][ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
ha.ro
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ez is dinamikusan állítja a kontrasztot?
Annó volt egy Z1 compactom és annál volt megfigyelhető -pl. böngészésnél-, sötétebb felületre érve görgetésnél elvett a háttérvilágításból, hogy jobban kijöjjön a fekete szín. Ez eléggé zavaró volt, mert az egész kijelzőre kihatott és ami addig jól látszódott, az azután már csak kevésbé egy képernyőnyi oldalon belül. -
Mad_Wolf
aktív tag
ja, amúgy premiumra is ugyanakkor jön, mint a sima z5-re?
-
Mad_Wolf
aktív tag
android 7-re való frissülésről van esetleg valami új infó?
először novemberről volt szó ha jól emlékszem, de mintha decemberre változott volna? vagy rosszul tudom? -
rewonka
tag
válasz Jano_023 #1657 üzenetére
Szia!
Nálam az alap alkalmazás bezáró működik, (jobb alsó négyzet és minden bezáró gomb, szerintem s7-nél is így van). Meg néha nem árt pucolni az appokat, mikor enyém is telítődik olyat amit csak egyszer használtam megy a kukába. Nekem mondjuk nagyon ritkán lassul be, akkor tényleg percekig tudok lapozni a futó appok között. Szerintem számít az is, hogy minden be van kapcsolva egyfolytában , BT, WIFI, NFC, mobil net, stb.
De fórum társak még kijavítanak vagy tesznek hozzá okosságot. -
Studi
veterán
Sziasztok,
Rendelnék Spigen Thin Fit tokot Angliából, mert felénk nem találok senkinél. Viszont a 7 fontos cucchoz 10 font a postaköltség. Csatlakozna valaki, hogy többet rendeljünk és szétosszuk a PK-t?
[ Szerkesztve ]
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok! Hogy lehet azt megoldani, hogy egy telefonszámot blokoljak? Köszönöm szépen előre is.
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Annó volt egy Z1-em, azon ki tudtam tenni a kameraalkalmazásokat widget formában. Most erre már nincs lehetőség? Time burst, background defocus,automa mod, kiváló automatikus stb....
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #1663 üzenetére
Rádugtam az S6-ot, 55%-ról 100%-ra ír 2 óra 40 percet.
Akkor valóban nem egy villám, viszont az S6-ot tölti a kikapcsolt gép."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
Az S6-ot pár óra alatt feltölti, ez meg 2 óra alatt töltődött 20%-ot se...
Rádugtam hálózati töltőre, ott meg tölti rendesen...
Na mindegy, amúgy se jön be annyira a teló, inkább piacra dobom.
Köszi azért."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
-
Studi
veterán
válasz s7evcsenko #1660 üzenetére
Ez csak azon múlik, hogy kap-e elegendő áramot a teló az USB porton keresztül. Elvileg kikapcsolt gépnek viszont nem illene nyomnia a delejt...
-
s7evcsenko
addikt
Azt hogy tudom elérni, hogy mikor rádugom a számítógépre a telót, akkor ugye egyből tölti is, viszont mikor kikapcsolom a gépet, akkor a teló töltődjön tovább?
Jelenleg leáll a töltés... ez eddig egyik telómnál se volt így, és kicsit fura ez nekem..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
eeestvan
tag
válasz Heisenberg69 #1658 üzenetére
Nincs mit. Szívesen!
Nincsenek előítéleteim, egyformán utálok mindenkit :) !
-
Jano_023
őstag
Sziasztok egy ismerősömnek van ilyen készüléke és kellene egy kis segítség. A telefon nagyon gyorsan merül. Mit lehet ezzel tenni? Én S7E használok és nálunk van egy program amivel ki lehet kapcsolni folyamatokat amire nincsen szükség. Van ilyen program esetleg nálatok is? Köszi a segítséget.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
eeestvan
tag
válasz Heisenberg69 #1655 üzenetére
Megnéztem Neked. A Flashtool már hozza a .305-ös firmwaret. A letöltési és telepítési útmutatót Itt megtalálod!
[ Szerkesztve ]
-
Heisenberg69
senior tag
Jó nektek. Az én Z3+ om még nem kapta meg a.305-öt... nem tudjátok miért késik ennyit? Független pedig. Ám, ha nem akarom megvárni, tudtok segíteni hogy tudnám feltenni biztonságosan manuálisan?
-
Atesz 666
aktív tag
válasz thamasz #1653 üzenetére
-És kész már nálam is a 305-ös végződésű a Bulidszám.
-Az Androidos biztonsági javítási szintje 2016.augusztus 1.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Dananto
tag
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Dananto #1650 üzenetére
-Akkor ezt a frissítést még meg csinálom,mert ez még biztos kell?
-Bár az enyém szolgáltatós(Telenor) nem tudom befolyásol-e ez valamit ebben az esetben?
[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Dananto #1648 üzenetére
Üdv.
-Igen 6.0.1-et ír, Bulidszám 32.2.A.0.224
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Meg csináltam a frissítést 6.0-ra,de még mindig jelez frissítéseket,gondolom ezek már csak hiba javító frissítések?
-Egy két újdonságot leszámítva sok különbséget nem vettem észre,mondjuk a dupla koppintásra alvás funkciónak örülök.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz pockhome #1645 üzenetére
Ahogy a Google hozza: decemberben
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Köszönöm a gyors válaszokat,meg vagyok győzve..
-Fel töltöm a telcsit és már frissítem is..Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Csak kérdezném,hogy aki már frissített 6 Androidra annak mik a tapasztalatai,érdemes rá frissíteni a nyalókáról?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
Heisenberg69
senior tag
Ide is beírom, hátha előbb jön válasz:
Van egy Z3+ típusú telefonom , és szerintetek hogy lehet,hogy szinte mindig egyesen van a térerő? Új sim kártyám van...
Másik, hogy mivel tudom telepíteni az FTF fájlokat? Nem tudom kivárni míg OTA-n jön az új firmware.
-
rocks
aktív tag
Én nyáron felvittem 3000 m feletti magasságra és közép Itáliában is a tengerhez. Napi 3-400 képet + pár videó és egyszer sem lőtte le melegedés miatt (más okból sem)!!! Különböző éghajlati viszonyok, hó, eső, hőség. (Közben még használtam fényképezőgépet is.)
Helyadatok állandóan bekapcsolva.
Az akkumulátor mindössze egy alkalommal esett 30% alá késő délutánra.
Ekkor tettem rá a hordozható külső akkumulátor töltőre a biztonság kedvéért.
Egyszer hozta rám a frászt, amikor a viharos tenger akaratom ellenére nyakon verte sós vízzel. Akkor kicsit megbolondult (kijelző össze - vissza ugrált, a képernyő az újjlenyomatot nem mindig érzékelte, a hangszóró behalt). 😱
Ki-be kapcsoló működött, hívás esetén engem hallottak, de nálam süket lett. A szállodában kivettem a tokból a csap alatt alaposan megmostam, kicsit hajszárítóztam pár mp-ig, majd reggelig kikapcsoltam.
Reggel bekapcsolva újra kifogástalanul működött!!!
+ Egyszer a St. Gothard hágón futás közben kiesett a zsebemből. Nagyot esett a kőre (szikla) + betonra de semmi baja nem lett, még karcolás se esett rajta!!!!! 👍👏😀
Most lesz egy éves. Szal úgy tűnik bírja a strapát (a sós vizet kivéve)!!!!☺
(Off: nem egy samu Note.... 😉)[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Azt, hogy melyik piacra gyártották és szolgáltatós a telefon vagy sem hogyan tudom megnézni? A sw alapján nem szolgáltatós, nincsen logo és program sem ami erre utalna.
-
eeestvan
tag
válasz Pikkolo^^ #1631 üzenetére
Sőt nagyon korrektül állnak a dolgokhoz az Xperia Care-nél. Németországból kaptam a telefont minden papír nélkül (garancia) és megcsinálták. Jött érte a futár és pár nap múlva már hozta is, tökéletes munkát végeztek a Cordon-ban. Pedig kicsit tartottam tőlük, mivel elég sok rosszat olvastam róluk, de kellemesen csalódtam.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Van IMEI alapján garancia ellenőrző? Nokiánál volt, de Sonynál nem találtam, lehet csak elbújt.
-
Pikkolo^^
addikt
Külső kamera alkalmazás alapértelmezetté tételése akkor nincsen ötlet?
-
thamasz
senior tag
Újabb frissítést kapunk, el is kezdődött a rollout: 32.2.A.0.305
több optimalizálás mellett belekerül egy úgynevezett "optimalizált akkumulátor töltés" funkció, az akku teljesítmény javítására illetve a hosszabb élettartam elősegítésére. -
Dananto
tag
válasz Pikkolo^^ #1627 üzenetére
nekem is mindig azt mondta, hogy tele a tárhely, aztán meguntam és a sony programmal inkább a számítógépre csináltam biztonsági mentést.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Pikkolo^^
addikt
Nektek működik az automatikus biztonsági mentés? Nekem vagy nem sikerült vagy soha nem lesz vége. Amikor nem jön össze azt írja megtelt a tárhely pedig teljesen üres a megadott drive.
Hogyan lehet külső kamera alkalmazást alapértelmezetté tenni? Neten nézegettem oldalakat ahol írják a megoldást, de egyik sem jött össze. Van olyan akinek ez sikerült?
-
thamasz
senior tag
válasz SPeti1984 #1623 üzenetére
Sajnos a Z5 fényképminőségével adódhatnak problémák, elég sokrétű a dolog. Maradjunk annyiban, hogy vannak jobbak a piacon olcsóbb kategóriában is. Tudnod kell, hogy a Z5 kamerája az egyik legnagyobb látószögű, és emiatt a középtől a szélek felé haladva rohamosan romlik a képminőség. Vannak példányok amelyeknél valószínűsíthetően a nem megfelelően pontos illesztés (érzékelő és optikai rendszer) miatt a bal sarokban extrém minőségromlás tapasztalható. Erről ebben a topicban még nem olvastam, de külföldi fórumban elég sokat. Itt: Sajnos az én példányom is ilyen, nagyon zavart először a dolog, de rájöttem, hogy rajtam kívül a környezetemben senki nem is veszi észre a hibát, így egyelőre nem idegesítem magam rajta. Majd a gari lejárata előtt megpróbálom "javíttatni" vagy cseréltetni. Vagy itt van a sarkok kék színeződése gyenge fényben készült képek esetében (ez szoftveres hiba és nem optikai, mert ki lehet küszöbölni megfelelő beállításokkal) Mivel DSLR-el fotózom, hiányolom azt is, hogy a manuális beállítási lehetőségeket és a Raw supportot nem adja a Sony, mint más gyártók a csúcskategóriában. Ennek ellenére összességében elégedett vagyok a telefonnal, és a fenti hibák ellenére -megtanultam együtt élni vele- gyakran a nagy gép cipelése helyett a Z5-el való fotózást választom...
[ Szerkesztve ]
-
SPeti1984
senior tag
válasz thamasz #1622 üzenetére
Hát épp ezért akarok most is olyan telót amivel szép képeket tudok készíteni és nem kell pluszba fényképezőt vinni magammal, mert van, de ti is tudjátok mire előveszi az ember újra elrakja macera. teló meg mindig kéznél van. Az hogy napi 3-400 kép az mondjuk nem azt jelenti hogy mind tökéletes inkább sokat szoktam csinálni aztán otthon válogatok, hogy melyek a legjobbak. A 125 is már a legteteje amit adnék telóért. Csak a használtaktól félek picit, mert ott a z5 is, de már fél éves és ki tudja meddig bírja az akksija, hogy vigyázott rá az előző tulaj, még ha külsőleg szép is.
-
SPeti1984
senior tag
Azon vaccilálok, hogy tudnék most egy fél éves z5-öt ami olyan mint az új 78-ért vagy vegyek egy új Microsoft Lumia 950-et 78-ért vagy Lg G5-öt vagy Oneplus 3-at 125-ért újonnan.
[ Szerkesztve ]
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok! Nekem csak az aksi gyors merülésével van gondom. Közösségi tartalmakat használom gyakran, és ezek beszélgetéseit. Ha arra tud valaki megoldást, azt megköszönöm.
-
thamasz
senior tag
válasz SPeti1984 #1613 üzenetére
Nekem soha nem kapcsolt ki még melegedés miatt igaz 4k videót én is hanyagolom, fhd eddig nem okozott gondot. Sokkal jobban melegedett nálam navigáció közben autós töltőre dugva a szélvédő mögött nyáron, de akkor se kapcsolt ki. 400 fotó egy nap alatt, ott inkább az akku gyors merüléssel lesz gondod...
-
SPeti1984
senior tag
És a melegedés mennyire gyakori, mert sokat utazom és általába ilyenkor 3 nap alatt kb 1000-1200 képet szoktam készíteni. Illetve videózni igaz full hd-ben nem 4K-ban. Tehát hogy mennyire kapcsol ki a kamera ilyenkor a melegedés miatt.
-
viera
őstag
Ez egy nagy baromság!!!
8 hónapig használtam a Z5-öt mindenféle hiba nélkül.
Egyik barátomnak adtam el,akivel szinte napi szinten találkozok.
Ez az első Sony telefonja és teljesen meg van vele elégedve,(kivéve a kamerát,de ő nem nagyon használja) sokszor mondta már,hogy kellemesen csalódott a Sony-ban.
A cikkhez: legalább a Z5-ről tettek volna be képet mert a második még az első Z.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Roberto76
tag
válasz SPeti1984 #1609 üzenetére
Nálam:
Nem kapcsol be a telefon - soha nem volt ilyen
Nem működik az érintőképernyő - soha nem volt ilyen
Rossz a hangminőség hívás közben - soha nem volt ilyen
Folyamatosan lefagy és laggol a telefon - eddig kétszer indult újra nálam 9 hónap alatt (az is igaz, hogy 30-40 naponta szoktam újra indítani)
Nem észleli a számítógép a telefont, amikor USB-vel csatlakoztatod ez szerintem beállítás kérdése. Vagyis nálam nincs ilyen jelenség
Nincs hálózati lefedettség a telefonon - ez már érdekesebb. Vodás vagyok, Bp-en használom leginkább. Néha-néha előfordul, hogy ránézek a telóra, és nem mutat térerőt. De 9 hónap alatt soha senki nem jelezte, hogy nem tudott elérni. -
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Ezek a hibák amiket itt írnak mennyire igazak a Z5-re, vagy ki lettek a frissítésekkel javítva? Azért kérdezem mert szeretnék vásárolni egy februárban vett készüléket de elbizonytalanodtam így.
Nem kapcsol be a telefon
Nem működik az érintőképernyő
Rossz a hangminőség hívás közben
Folyamatosan lefagy és laggol a telefon
Nem észleli a számítógép a telefont, amikor USB-vel csatlakoztatod
Nincs hálózati lefedettség a telefonon -
thamasz
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest