- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alces
tag
válasz
mjani1172 #1689 üzenetére
Én is csak ajánlani tudom. Nekem csak Sony volt, most z5, mezőgazdaságban dolgozom, kell a víz és porállóság. Használtam 40 fokban és -15-ben is. Esett kelt egy párszor, xpro üveggel tökéletes. Lehet, hogy a szoftverfrissítések késnak a Sonynál, de sokkal jobban optimalizálják. Lassulásnak eddig nyoma se. Nekem néha csak egy kis plusz hangerő hiányzik.
-
Atesz 666
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nulláról újratervezett Xperia helyett fontos és üdvözölendő friss tulajdonságokkal érkezett meg a Sony legújabb 5,2 hüvelykes versenyzője, amely mutatósabb, mint valaha.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest