- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz
thamasz #1947 üzenetére
Detto. Sony + honda. Annyira, hogy már anyámék is csak sony termékeket vásárolnak, és lassan 1éve hondájuk van nekik is.
Hangerő témához: nekem amikor kijött a 7.0 megváltozott a hangzás, jobban adta a mélyeket, viszont nagy hangerőn a felső hangszóró torzult, valamint csak a gyári lejátszóval az alsó hangszóró sokkal halkabb volt.
Mikor jött a frissítés megjavult, a jó mélyeket viszont hiányolom. -
törölt tag
válasz
thamasz #1941 üzenetére
Nincs bekapcsolva sosem a Stamina. A Wifi az mindig. Frissítések csak értesítenek. Ha minden este töltőre kellene tenni,az sem zavarna. Amire nekem kell, arra ez a legjobb. Bár én elköteleztem magam a Sonyval, telefonok,tv-k,tabletek, nem bántam meg. Az órám Seiko, csak mert nincs olyan Sony óra ami tetszene... :-)
-
törölt tag
válasz
thamasz #1938 üzenetére
Valami olyasmi... 6.00 volt először ,majd 2x frissítést ajánlott, azokat telepítettem, és most jó.
Elég vegyesen használom a telefont, ezért az akksival nem nagyon szoktam foglalkozni. 2 naponta este feldugom a töltőre,oszt kész. 25% alá még sosem ment. Minden be van kapcsolva rajta. 3-3.5 napot biztos nem bírna ki semmilyen frissítéssel, max. ha mindent kikapcsolok rajta,és csak telefonálok vele. De arra meg ott van a Nokia 3110... :-) -
atos30
aktív tag
válasz
thamasz #1902 üzenetére
Hangproblémákat orvosolják majd, de a sony-tól kitelik, hogy csak ígérgetés szintjén marad a dolog.
Közben találtam egy lehetséges problémamegoldást a wifi-re. Akinek van Viber telepítve ,az nézze meg a beállítást, mert alapból be van kapcsolva a wifi fentartása alvó módban, így a Viber igencsak belenyúl a wifi kezelésbe.
Visszaraktam a 6.0.1-et. Egyedül a dpi felbontás állítási lehetőség hiányzik a nougatból, ezen kívűl semmi más új feature nem hiányzik nekem.(egyenlőre)
-
moso
csendes tag
válasz
thamasz #1869 üzenetére
Pont ugyanez jutott eszembe!
A HTC M7-et is a szoftverfrissítés után kezdtem el megutálni... és valóban működött a módszer mert onnantól nem volt kérdés, hogy új telefon kell... a baj csak az, hogy sosem tudnék ellenállni annak, hogy frissítsem a telefonom a legújabb Androidra. -
Studi
veterán
válasz
thamasz #1852 üzenetére
Nekem az Ultra Hybrid elszineződött pár hónap után, már nem olyan szép tiszta. Most vettem egy Spigen Thin Fitet, nagyon jól néz ki, jó színe van, tényleg rohadt vékony. Csak ez meg festett, picit megkopott a sarkainál, és az eredeti anyaga fehér, az látszik ki sajnos.
-
moso
csendes tag
válasz
thamasz #1856 üzenetére
Hát a fagyás az nyilván csak valami szerencsétlen véletlenek összeadódásának az eredménye... legalábbis bízom benne, hogy tényleg nem a normális ügymenet része, csak azért írtam, mert nem volt gyakori dolog eddig. Ha még többször előfordul, akkor gondolom kénytelen leszek factory reset-elni.
Az akksit viszont nem tapasztaltam, hogy rosszabb lenne... bár 1 napi tapasztalat még nem valami nagy szó... a fagyás előtt elkezdett mondjuk eszméletlenül melegedni és merülni, de gondolom te nem ilyen dolgokra gondolsz. -
rocks
aktív tag
válasz
thamasz #1833 üzenetére
Igen ma kaptam meg, nem rég raktam fel.
Kicsit furcsák az ikonok. Reggel töltöttem most 67% igaz nem sokat volt ma használva.
Én is most ismerkedem vele.
A Wi-Fi - t eldobja amikor "szundikál", de rögtön csatlakozik amikor felébresztem.
Eddig nem volt, de ez jó az akku kímélés miatt. Kapásból ennyi. -
t-motion
csendes tag
válasz
thamasz #1799 üzenetére
Holland vagy finn vagy valami...
Amikor megvettem akkor függetlentként mondták, de vodafonos alkalmazások voltak rajta
hál istennek 1 alkalmazás kivételével mindent tudtam törölni.
tökéletesen meg vagyok vele elégedve. egyetlen 1 orbitális hiba kivételével. de remélem a Nougáttal már nem jön elő. -
cynu
tag
válasz
thamasz #1777 üzenetére
osztott képernyő:
egy osztott képernyő üzemmódban működésre képes (API level 24) app futtatása közben hosszan meg kell nyomni a jobb alsó ikont (futó alkalmazások), majd kiválasztani a jelenleg futó alkalmazások közül, amelyiket a második 'ablakban' szeretnél látni. (Abban nem vagyok biztos, h a 'fejlesztői lehetőségeket kell-e ehhez aktiválni....de én már azelőtt aktiváltam, mielőtt kipróbáltam volna az osztott képernyőt.)
Nekem így sikerült előcsalni. Az ikon is megváltozik ekkor. -
Roberto76
tag
-
-
SPeti1984
senior tag
válasz
thamasz #1622 üzenetére
Hát épp ezért akarok most is olyan telót amivel szép képeket tudok készíteni és nem kell pluszba fényképezőt vinni magammal, mert van, de ti is tudjátok mire előveszi az ember újra elrakja macera. teló meg mindig kéznél van. Az hogy napi 3-400 kép az mondjuk nem azt jelenti hogy mind tökéletes inkább sokat szoktam csinálni aztán otthon válogatok, hogy melyek a legjobbak. A 125 is már a legteteje amit adnék telóért. Csak a használtaktól félek picit, mert ott a z5 is, de már fél éves és ki tudja meddig bírja az akksija, hogy vigyázott rá az előző tulaj, még ha külsőleg szép is.
-
TTommi
aktív tag
válasz
thamasz #1493 üzenetére
Koszi, ez nagyon hasznos iromany szamomra. Van egy- ket trukk a hangzassal kapcsolatban ami a Z2 nel nekem nagyon bejott. Privatban elkuldom, probald ki es referalj
Szerintem a navigacio mindegyik telot megterheli. Erdekes modon a navi miatti melegedes soha nem volt olyan merteku nalam sem, hogy emiatt kikapcsoljon.
Szerintem a kijelzo ido nem ralis adat az uzemido megiteleseben. Nekem a ket napos uzemido elsosorban a telefonalas es az email kezeles miatt fontos. A Z2 nak jo a multitaskingja, es eleg takarekosan banik a keszenleti idovel is. Ha bongeszeshez hasznalom, akkor pl wifi- n sokkal jobban zabalja a telepet, mint 4G- n. Wifi vel nekem.sem jon ki a 6 ora, LTE vel meg siman, de hulye lennek.mobil adatforgalmat generalni, ha otthon vagyok
A GPS nalam eddig 7-8 oran keresztul ment folyamatosan automata fenyeron ugy, hogy repulogepes modba tettem es meg maradt 9% benne. Utana azert radugtam a toltore.
Szerintem ez nem rossz. Arra gondoltam, hatha a Z5 energia felvetele jobban optimalizalt a Z2 hoz kepest, igy eleg kisebb telep is ugyanahoz a teljesitmenyhez. Ezt meg tudjatok erositeni? -
Dananto
tag
válasz
thamasz #1474 üzenetére
egy dolgot biztosan észleltem rajta, hogy telefonálás közben megint előjött az az idegesítő jelenség, hogy elsötétül a kijelző és az istennek se akar bejönni rajta semmi, volt, hogy nem tudtam lerakni a telefont se beszélgetés után, csak akkor lett megint élő kijelzőm, amikor a másik fél letette.
pedig örültem már nagyon, mert jó ideje nem volt ilyen probléma. (Z5 Premium)viszont még az előző verziónál előfordult párszor, hogy videó nézegetés közben egyszer csak lefagyott a telefon nálam és a gyereknél is, neki sima Z5 van.
-
rocks
aktív tag
válasz
thamasz #1474 üzenetére
🙋
Én most frissítettem.
Túl sokat még nem tudok róla. Talán mintha gyorsabb lenne.
Egyébként pár hete voltam nyugatabbra és egész napos GPS + kamera használat mellett simán bírta az akkumulátor estig. WiFi - t is gyorsan talált (ha volt 😀)!
Egyszer merült csak le 20 %-ra. Melegedés miatt soha nem állt le!!! 😊
Holnap ismét megyek és kíváncsian várom az új sw-rel mit produkál. -
-
rewonka
tag
válasz
thamasz #1395 üzenetére
Frissítettem, különösebben nem látom hogy a kamera app mit változott, de persze nem vagyok egy fényképész. Annak örülnék ha javulna, mert nem vagyok elégedett az automata móddal vagy én csinálok valamit rosszul. Valaki aki nagyon spíler benne leírhatná ha tud valami tippet-trükköt, hogy jobb képet tudjak csinálni.
-
pockhome
senior tag
-
Hanfi
csendes tag
válasz
thamasz #1287 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat! Tegnap este frissitett valami 12 app-ot, reggere nem merült csak 10%ot gondolom ez igy jó. Bár az fura hogy ha megnézem az akku használatban a hátra lévő üzemidöt azt irja 3 nap. De ha abban a másik programban nézem max 21 órát ir ki teljes üzemidöre...
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nulláról újratervezett Xperia helyett fontos és üdvözölendő friss tulajdonságokkal érkezett meg a Sony legújabb 5,2 hüvelykes versenyzője, amely mutatósabb, mint valaha.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest