Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz thamasz #1947 üzenetére
Detto. Sony + honda. Annyira, hogy már anyámék is csak sony termékeket vásárolnak, és lassan 1éve hondájuk van nekik is.
Hangerő témához: nekem amikor kijött a 7.0 megváltozott a hangzás, jobban adta a mélyeket, viszont nagy hangerőn a felső hangszóró torzult, valamint csak a gyári lejátszóval az alsó hangszóró sokkal halkabb volt.
Mikor jött a frissítés megjavult, a jó mélyeket viszont hiányolom.GTA Online: Daweee93
-
törölt tag
válasz thamasz #1941 üzenetére
Nincs bekapcsolva sosem a Stamina. A Wifi az mindig. Frissítések csak értesítenek. Ha minden este töltőre kellene tenni,az sem zavarna. Amire nekem kell, arra ez a legjobb. Bár én elköteleztem magam a Sonyval, telefonok,tv-k,tabletek, nem bántam meg. Az órám Seiko, csak mert nincs olyan Sony óra ami tetszene... :-)
-
törölt tag
válasz thamasz #1938 üzenetére
Valami olyasmi... 6.00 volt először ,majd 2x frissítést ajánlott, azokat telepítettem, és most jó.
Elég vegyesen használom a telefont, ezért az akksival nem nagyon szoktam foglalkozni. 2 naponta este feldugom a töltőre,oszt kész. 25% alá még sosem ment. Minden be van kapcsolva rajta. 3-3.5 napot biztos nem bírna ki semmilyen frissítéssel, max. ha mindent kikapcsolok rajta,és csak telefonálok vele. De arra meg ott van a Nokia 3110... :-) -
zizidor
őstag
-
atos30
aktív tag
válasz thamasz #1902 üzenetére
Hangproblémákat orvosolják majd, de a sony-tól kitelik, hogy csak ígérgetés szintjén marad a dolog.
Közben találtam egy lehetséges problémamegoldást a wifi-re. Akinek van Viber telepítve ,az nézze meg a beállítást, mert alapból be van kapcsolva a wifi fentartása alvó módban, így a Viber igencsak belenyúl a wifi kezelésbe.
Visszaraktam a 6.0.1-et. Egyedül a dpi felbontás állítási lehetőség hiányzik a nougatból, ezen kívűl semmi más új feature nem hiányzik nekem.(egyenlőre)
[ Szerkesztve ]
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
moso
csendes tag
válasz thamasz #1869 üzenetére
Pont ugyanez jutott eszembe!
A HTC M7-et is a szoftverfrissítés után kezdtem el megutálni... és valóban működött a módszer mert onnantól nem volt kérdés, hogy új telefon kell... a baj csak az, hogy sosem tudnék ellenállni annak, hogy frissítsem a telefonom a legújabb Androidra. -
Studi
veterán
válasz thamasz #1852 üzenetére
Nekem az Ultra Hybrid elszineződött pár hónap után, már nem olyan szép tiszta. Most vettem egy Spigen Thin Fitet, nagyon jól néz ki, jó színe van, tényleg rohadt vékony. Csak ez meg festett, picit megkopott a sarkainál, és az eredeti anyaga fehér, az látszik ki sajnos.
-
moso
csendes tag
válasz thamasz #1856 üzenetére
Hát a fagyás az nyilván csak valami szerencsétlen véletlenek összeadódásának az eredménye... legalábbis bízom benne, hogy tényleg nem a normális ügymenet része, csak azért írtam, mert nem volt gyakori dolog eddig. Ha még többször előfordul, akkor gondolom kénytelen leszek factory reset-elni.
Az akksit viszont nem tapasztaltam, hogy rosszabb lenne... bár 1 napi tapasztalat még nem valami nagy szó... a fagyás előtt elkezdett mondjuk eszméletlenül melegedni és merülni, de gondolom te nem ilyen dolgokra gondolsz. -
rocks
aktív tag
válasz thamasz #1833 üzenetére
Igen ma kaptam meg, nem rég raktam fel.
Kicsit furcsák az ikonok. Reggel töltöttem most 67% igaz nem sokat volt ma használva.
Én is most ismerkedem vele.
A Wi-Fi - t eldobja amikor "szundikál", de rögtön csatlakozik amikor felébresztem.
Eddig nem volt, de ez jó az akku kímélés miatt. Kapásból ennyi. -
t-motion
csendes tag
válasz thamasz #1799 üzenetére
Holland vagy finn vagy valami...
Amikor megvettem akkor függetlentként mondták, de vodafonos alkalmazások voltak rajta
hál istennek 1 alkalmazás kivételével mindent tudtam törölni.
tökéletesen meg vagyok vele elégedve. egyetlen 1 orbitális hiba kivételével. de remélem a Nougáttal már nem jön elő. -
cynu
tag
válasz thamasz #1777 üzenetére
osztott képernyő:
egy osztott képernyő üzemmódban működésre képes (API level 24) app futtatása közben hosszan meg kell nyomni a jobb alsó ikont (futó alkalmazások), majd kiválasztani a jelenleg futó alkalmazások közül, amelyiket a második 'ablakban' szeretnél látni. (Abban nem vagyok biztos, h a 'fejlesztői lehetőségeket kell-e ehhez aktiválni....de én már azelőtt aktiváltam, mielőtt kipróbáltam volna az osztott képernyőt.)
Nekem így sikerült előcsalni. Az ikon is megváltozik ekkor. -
Roberto76
tag
-
zizidor
őstag
-
-
Atesz 666
aktív tag
válasz thamasz #1709 üzenetére
Üdv.
-Nálam eddig minden okés,bár igaz,hogy nálam minden gyári csak a frissítéseket szoktam letölteni azt is WiFi-n.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz thamasz #1653 üzenetére
-És kész már nálam is a 305-ös végződésű a Bulidszám.
-Az Androidos biztonsági javítási szintje 2016.augusztus 1.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
SPeti1984
senior tag
válasz thamasz #1622 üzenetére
Hát épp ezért akarok most is olyan telót amivel szép képeket tudok készíteni és nem kell pluszba fényképezőt vinni magammal, mert van, de ti is tudjátok mire előveszi az ember újra elrakja macera. teló meg mindig kéznél van. Az hogy napi 3-400 kép az mondjuk nem azt jelenti hogy mind tökéletes inkább sokat szoktam csinálni aztán otthon válogatok, hogy melyek a legjobbak. A 125 is már a legteteje amit adnék telóért. Csak a használtaktól félek picit, mert ott a z5 is, de már fél éves és ki tudja meddig bírja az akksija, hogy vigyázott rá az előző tulaj, még ha külsőleg szép is.
-
Dananto
tag
válasz thamasz #1595 üzenetére
Azt nem hiszem, bár nem néztem, az elmúlt 2 évben csak egyszer jártam Mo- on, azzal ki is merült a külföldi utazásom
Na, de mindegy is, számomra nem fontos ez a menüpont.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Dananto
tag
válasz thamasz #1593 üzenetére
Itt ausztriában az előfizus t-mobile az összesnél ingyenes a hívás és az sms, én arra gondolok, hogy lehet ezért sincs benne, mert totál lényegtelen, hogy mekkora méretű smst küldök, hisz nincs ára.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
-
Atesz 666
aktív tag
válasz thamasz #1545 üzenetére
+1 nekem sem.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
TTommi
aktív tag
válasz thamasz #1493 üzenetére
Koszi, ez nagyon hasznos iromany szamomra. Van egy- ket trukk a hangzassal kapcsolatban ami a Z2 nel nekem nagyon bejott. Privatban elkuldom, probald ki es referalj
Szerintem a navigacio mindegyik telot megterheli. Erdekes modon a navi miatti melegedes soha nem volt olyan merteku nalam sem, hogy emiatt kikapcsoljon.
Szerintem a kijelzo ido nem ralis adat az uzemido megiteleseben. Nekem a ket napos uzemido elsosorban a telefonalas es az email kezeles miatt fontos. A Z2 nak jo a multitaskingja, es eleg takarekosan banik a keszenleti idovel is. Ha bongeszeshez hasznalom, akkor pl wifi- n sokkal jobban zabalja a telepet, mint 4G- n. Wifi vel nekem.sem jon ki a 6 ora, LTE vel meg siman, de hulye lennek.mobil adatforgalmat generalni, ha otthon vagyok
A GPS nalam eddig 7-8 oran keresztul ment folyamatosan automata fenyeron ugy, hogy repulogepes modba tettem es meg maradt 9% benne. Utana azert radugtam a toltore.
Szerintem ez nem rossz. Arra gondoltam, hatha a Z5 energia felvetele jobban optimalizalt a Z2 hoz kepest, igy eleg kisebb telep is ugyanahoz a teljesitmenyhez. Ezt meg tudjatok erositeni?SXZ2 és SXZ5c
-
Dananto
tag
válasz thamasz #1474 üzenetére
egy dolgot biztosan észleltem rajta, hogy telefonálás közben megint előjött az az idegesítő jelenség, hogy elsötétül a kijelző és az istennek se akar bejönni rajta semmi, volt, hogy nem tudtam lerakni a telefont se beszélgetés után, csak akkor lett megint élő kijelzőm, amikor a másik fél letette.
pedig örültem már nagyon, mert jó ideje nem volt ilyen probléma. (Z5 Premium)viszont még az előző verziónál előfordult párszor, hogy videó nézegetés közben egyszer csak lefagyott a telefon nálam és a gyereknél is, neki sima Z5 van.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
rocks
aktív tag
válasz thamasz #1474 üzenetére
🙋
Én most frissítettem.
Túl sokat még nem tudok róla. Talán mintha gyorsabb lenne.
Egyébként pár hete voltam nyugatabbra és egész napos GPS + kamera használat mellett simán bírta az akkumulátor estig. WiFi - t is gyorsan talált (ha volt 😀)!
Egyszer merült csak le 20 %-ra. Melegedés miatt soha nem állt le!!! 😊
Holnap ismét megyek és kíváncsian várom az új sw-rel mit produkál. -
viera
őstag
-
besaints
tag
válasz thamasz #1409 üzenetére
Ezt a "dupla koppos zárolás"-t hogy kell használni? (double-tap-to sleep)
Felment nekem is ma délután OTA-val a 6.0.1, eddig tetszik. Bár a 6.0 után eltűnt ujjlenyomat-olvasós funkciók nem jöttek vissza (valami hardware baja is lehet a Z5-ömnek).
Ingyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...
-
rewonka
tag
válasz thamasz #1395 üzenetére
Frissítettem, különösebben nem látom hogy a kamera app mit változott, de persze nem vagyok egy fényképész. Annak örülnék ha javulna, mert nem vagyok elégedett az automata móddal vagy én csinálok valamit rosszul. Valaki aki nagyon spíler benne leírhatná ha tud valami tippet-trükköt, hogy jobb képet tudjak csinálni.
-
pockhome
senior tag
válasz thamasz #1350 üzenetére
Személy szerint én: sehogy, csak használható legyen. Szerintem semmi probléma nincs a stock kinézettel, egyszerű, nem csicsás/giccses. Heti 1 reboottal tökéletesen elvan, nem zárogatom be az appokat sem, 1-2 alkalmazás ami néha kifagy (pl Tinder, Messenger) de ennyi.
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz thamasz #1311 üzenetére
Azért nem mindegy adnak-e törlőt és antisztatizálót a felrakáshoz. Sőt nekem volt noname üvegem, ami foltosodott ill. ami a közelségérzékelőnél nem volt kivágva így blokkolta azt. Szóval érdemes 5-600 Ft-ért drágábat venni.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
holozis_HUN
veterán
válasz thamasz #1296 üzenetére
Z3-nál a videónál nagyon durva
Full HD 60 fps, normál SteadyShot és direkt rázom a kezem, és semmi remegés Illetve a lépkedést is nagyon jól elnyeli. Sajna sokat csökken a látószög akkor, ahhoz képest, mint amikor ki van kapcsolva
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Hanfi
csendes tag
válasz thamasz #1287 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat! Tegnap este frissitett valami 12 app-ot, reggere nem merült csak 10%ot gondolom ez igy jó. Bár az fura hogy ha megnézem az akku használatban a hátra lévő üzemidöt azt irja 3 nap. De ha abban a másik programban nézem max 21 órát ir ki teljes üzemidöre...
https://www.flickr.com/photos/andraskovacs1987/
-
Spancho
senior tag
válasz thamasz #1216 üzenetére
Egy régebbi hozzászólásodban írtad ,hogy bőr tokot szeretnél ,mert nem tetszenek a szilikonok.
Ha tényleg jobb a Liquid mint a hybrid ,akkor inkább az kéne
A spigen oldalán megnéztem mint a kettőt ,és tényleg 'kecsesebb' a Liquid[ Szerkesztve ]
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest