Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
válasz rewonka #1597 üzenetére
A "Testreszabás" jelenti, hogy milyen régiós a rom, jelen esetben 1298-2388 R7C = Central Europe 1-et takar, vagyis nem szolgáltató által testreszabott a rom.
Ha megírod mit ír a tiéd, megnézem az XperiFirm-ben neked.
Beállítások->Támogatás->Eszközök->Diagnosztika->Adatok
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz rewonka #1597 üzenetére
Ugyanez a build van nekem is és benne van.
Tehát, az Üzenetek-ben ott, ahol sorba mutatja mindenki üzenetét (tehát, nem amikor egyvalakivel váltott üzeneteket mutatja) jobb felső sarok, 3 pontos menü / Beállítások / Költségmegtakarítás menüpont (az Általános beállítások részben)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Dananto
tag
válasz thamasz #1595 üzenetére
Azt nem hiszem, bár nem néztem, az elmúlt 2 évben csak egyszer jártam Mo- on, azzal ki is merült a külföldi utazásom
Na, de mindegy is, számomra nem fontos ez a menüpont.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Dananto
tag
válasz thamasz #1593 üzenetére
Itt ausztriában az előfizus t-mobile az összesnél ingyenes a hívás és az sms, én arra gondolok, hogy lehet ezért sincs benne, mert totál lényegtelen, hogy mekkora méretű smst küldök, hisz nincs ára.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
-
Dananto
tag
Osztrák t-mobile az enyém és legújabb szoftveres.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Roberto76
tag
Nálam is van költségkímélős opció.
- Független telefon
- Vodafone szolgáltató
- Ciprusra szánt teló, ezért GR verziós ROM van rajta
- és a lehető legfrissebb szoftver van rajta.[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Pikkolo^^ #1577 üzenetére
-Nekem pld 5.1.1-en van ilyen menüpont.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Pikkolo^^
addikt
Mit és hol kell átállítani, hogy ne csak 70 karakter lehessen egy SMS?
-
Pikkolo^^
addikt
Hogyan lehet megváltoztatni az alap kamera alkalmazást? A neten fellelt megoldások nem működtek.
-
Roberto76
tag
Csütörtökön és pénteken 9:00 - 21:00-ig használtam a telefonom. (Rómában voltam, mint turista)
Ebben folyamatosan:
- reggel este WIFI, majd egész napos adathasználat
- GPS / Google map, TripAdvisor
- fénykép
- video
- telefonálás
- powerbank töltés
418 db fénykép, 10 videó (1-2 percesek, 30 fps)
30 fok meleg.Egyetlen egyszer írta ki, hogy fel melegedett a teló. Ezt megelőzte: powerbankról 40 perces töltés a táskában, ahol ugye nem tud szellőzni, de ellenben melegedni igen. Majd 5 fénykép, 2 perc videó. Tűző napon. Már akkor meleg volt, amikor kivettem a táskából. Szóval ott bemondta az unalmast. Árnyékba mentünk, letettem a hideg kőre. Ott hagytam 5 percet. Visszahűlt, és minden rendben volt. Többet sem írta ki.
Akiknek melegszik, (hogy letilt) ott érdemes lenne megnézni, mi pörgeti nagyon a procit. Nálam a fent említett appok folyamatosan mentek.
100%-osan meg vagyok elégedve a telefonnal.
Nekem nincs tokban, sima fólia van az elején. -
rewonka
tag
válasz M_AND_Ms #1567 üzenetére
Pont akartam írni és látom ez a téma.
Hétvégén rokon gyereket akartam filmezni kinti rendezvényen, volt vagy 30 fok, FullHD 30 fps-el, egyszer csak kiírta (2 és fél perc után), hogy a "kamera most kikapcsol, hogy letudjon hűlni". Eddig azt hittem csak a 60 fps-nél írja vagy 4K-nál. Ez egy kicsit elszomorít.Ez már régebb óta probléma, írtam róla régebben is. Azt gondolom ezt a szoftver frissítés nem oldja meg, valami alapból nem stimmel. Az jutott még eszembe, hogy valami külső kamera szoftvert kipróbálok videózásra az hátha nem melegszik ennyire.
Másnak nem volt gondja ezzel? lehet hogy csak nálam típushiba ? -
BPuma
csendes tag
Sziasztok! Eddig ha fentről lehúztam volt zseblámpám. Ez teljesen eltűnt. Miért? Vissza lehet tenni?
-
margithid
veterán
Én inkább Z3+-ot fogok venni, nem sok különbség van a kettő között, és mindegyik mag fogja kapni az android N-t. Mondjuk arra kiváncsi leszek, hogy a következő android frissítést is megkapja-e, de azt szerintem ár nem, pedig hardveresen tuti bírná!
Azt nem tudja esetleg valaki, hogy a Z3+ dual simes változatánál a két kártya egyszerre lóghat a hálózaton? Egyik csak netre és hívásokra másik csak hívásokra kellene.
A Z3+-szal én is minimum 2 évre terveznék -
Duwad
tag
Én is most tervezem egy z5 vásárlását. Sokat olvasgattam már róla, hideget, meleget egyaránt. Igazából összességében az érdekelne engem, hogy jó 2-3, akár 4 évre megéri megvenni a mostani függetlent kb 120.000 ft-os áron ?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz M_AND_Ms #1564 üzenetére
Ez már évek óta nem igaz. Manapság már alap a normális képkészítés. Egy csúcskészüléknek jobban kell egy normális kamera, mint QHD-s vagy nagyobb kijelző (amit halandó nem tud megkülönböztetni). A Sony ezt nem vette észre, ez abból is látszik, hogy a szifonok jobb képeket készítenek Sony szenzorral.
-
margithid
veterán
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Pikkolo^^ #1561 üzenetére
Én csak turistáskodásra használom a kamerát (egy-két snitt), nem pedig nagyjátékfilm forgatására. Nekem még nem kapcsolt ki sohasen.
Túl sok az elvárás. Egy telefon, azért nem egy dedikált kamera. Ne feledjük.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
margithid
veterán
válasz M_AND_Ms #1559 üzenetére
Vagyis akkor ajánlott a Z3+ és a Z5 is?
Na igen, igazából arra elttem volna kiváncsi, hogy a sony saját felülete emnynit foglal, mert ugye valamelyik smasungnál a 4 GB-ból 2 szabad csak..
Én kb 2 évre venném a Z3+-ot, igy fontos lenne azért. Ezért is fontos az android 7 frissítés is! -
M_AND_Ms
veterán
válasz margithid #1558 üzenetére
Semennyire. A régi Z sokkal jobban melegedett (tüzesedett)
Amíg, nem érzek memóriahiányra utaló tüneteket, addig nem érdekel mennyire van tele a ram. (Márpedig nem érzek). A ram arra van, hogy rendszer használja és nem arra, hogy üresen álljon.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Mennyire vezsélyes a snap810 melegedése? Tényleg kilép néha magától egy két alkalmazás, ha túlmelegszik?
Igazából Z3+-ot akarok venni, de ugye ugyanaz a proci van benne és mindegyik megkapja az android 7et, igy azért egy időtálló készülék lesz majd mindegyik.
3 GB Ramból kinek mennyi a szabad?
85k-ért most elég jónak érzem a Z3+-ot, Nexus 5x helyett lehet ezt venném, 3 GB Ram miatt és a vizállóság is fontos!
Android 8at már gondolom nem kap, de az annyira nem is érdekel. -
-
-
Pikkolo^^
addikt
válasz M_AND_Ms #1551 üzenetére
Mert nem csak a Z5-el fényképezek hanem L930-al is és ha lementem akkor lássam mikor készültek függetlenül attól, hogy dátumos könyvtárban vannak.
Dananto: Padfone S esetén is azt írták a PH-n, hogy tökéletes pedig az is borzalmas volt hiába állítottam teljes fényerőre.[link] pont ennyire lehet látni, mint az elején a katicás résznél. A tükröződés az ujjlenyomatokkal csak bónusz Keresek valami matt kijelzővédőt, talán jobb lesz, bár vége a nyárnak..
Nem volt 40 fok, csak 28 fok. Ettől függetlenül ciki a Sony-ra nézve.[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz Pikkolo^^ #1544 üzenetére
maxra húzva nálam tökéletes a kijelző, semmi ilyen problémám nem volt egyik Z- s sonymmal sem.
nálam a kamera se melegedett sose túl, igaz 40 fokban nem is jut eszembe kamerázni.
bár, ha 40 fokba kiraksz egy pc- t a napra, lehet annak is melege lesz.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Pikkolo^^ #1550 üzenetére
Nem. Pc-s programokról írok.
De érdekel, miért kell a telefonon átnevezni? Egyáltalán, a telefonon nincs nagyon szükség a képeket fájlnév szinten kezelni. A képnéző alkalmazásokban úgy rendezel, ahogy akarod, sőt a legtöbb ilyen app, még szépen tagolja is havonként a képek listáját.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Pikkolo^^
addikt
válasz dSERiES #1547 üzenetére
Inkább a Clearblack az ami miatt lehetett látni a Nokiákat. Na mindegy, a következő telefon vásárlásánál személyesen kell megnéznem napfényben a telefont és nem szabad másra hallgatni. Aki még nem látott CB-s kijelzőt az nem tudja miről beszélek.
A kamera melegedés pff, szomorú a Sony-ra nézve.
Más. Hogyan lehet megoldani, hogy ne DSC.... legyen a fénykép, míg MOV.... a videó neve hanem a készítés dátuma?
-
dSERiES
senior tag
válasz Pikkolo^^ #1544 üzenetére
Hát igen, azért az amoled-hez nincs köze (bár úgy látom a 920 nem az)...
Lehet hogy felhúztad max-ra a brighness-t azért írta ki gyorsabban a kamera a túlmelegedést mint ahogy kellene neki (a panel is termeli a hőt azért ha maxon van.. meg a 810 is ). Nekem anno a G3-mon volt ilyen hogy ha nagyon nyúztam akkor nem lehetett feljebb venni a brightness-t mert azt írta ki túl meleg a készülék..
⊿sff⊿
-
Atesz 666
aktív tag
válasz thamasz #1545 üzenetére
+1 nekem sem.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Pikkolo^^
addikt
Ma használtam igazán napsütésben először a telefont. Azt kell mondjam, hogy az eddigi Lumiáim (920,1020,930) nyomába sem érhet. Fekete/sötét háttér mellett semmit sem lehet látni. Egymás mellé téve a kettőt ég és föld. A többi drogos gyártó is ilyen?
A másik, hogy kiírta túlmelegedett a kamera és kikapcsolja. Vajon ezeket az X-be már orvosolták?
-
tigerjoco
tag
Kíváncsi leszek rá:
[link] -
tigerjoco
tag
Hali! Valakinek csinál olyat a telefonja fényképezéskor, hogy ellövvi a vakut és csak utána fényképez, így a fotó tök sötét? Csak nemrég figyeltem fel hogy ezt csinálja, szerintem valamelyik frissítés óta van ez. Most 32.2.A.0.253-s független szoftver van rajta. Amúgy nem mindig csinálja ezt, de így is kicsit zavaró.
-
thamasz
senior tag
válasz Pikkolo^^ #1538 üzenetére
A telefonkönyv névjegyzékében kiválasztod a kontaktot, majd rámész a kapcsolat szerkesztésére (ceruza ikon), azon belül az illető fotójára (bélyegkép) kattintasz, és lecseréled a meglévő képet egy másikra vagy akár ugyanarra a telefonodon lévő képek közül, utána nagyban fogja mutatni. Sajnos ez manuális meló, de én is kipróbáltam, működik.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Be lehet valahogyan állítani, hogy ne a kis kör legyen a hívó fél képe hanem normálisan töltse ki a helyet?
-
eeestvan
tag
Sziasztok! Nektek a play áruházban nem jelent meg egy olyan nevezetű app, hogy Live screen streaming? Ha rákattintok az appra akkor az írja, hogy "az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval" mi lehet ez?
Nincsenek előítéleteim, egyformán utálok mindenkit :) !
-
Atesz 666
aktív tag
válasz dSERiES #1533 üzenetére
Üdv.
-Nekem még sosem adódott gondom a kijelző erős napsütésben való látásából,
.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
dSERiES
senior tag
válasz Szaki Bácsi #1532 üzenetére
köszönöm
nem feltétlen ebbôl következik, de gondolom napfényben is valamennyire látható akkor.⊿sff⊿
-
Szaki Bácsi
tag
válasz dSERiES #1529 üzenetére
Saját tapasztalat alapján szerintem eddig a Z5-nek a leg erősebb a fényereje. Eddig egyik "Z" modellnek sem volt zavaró a fénye 100%-on, de most a Z5-nek van, hogy lejjebb húzom, mert bántja a szemem.
Ne feledd az értékelést! Ha megfelelt az üzlet kérlek értékelj!! :) \"Az überbrutál SSD 8000, de a Bacsis okozta mosoly megfizethetetlen. Minden másra ott a lekvár."\
-
Atesz 666
aktív tag
válasz dSERiES #1529 üzenetére
"Váltott esetleg valaki Z3-ról Z5-re? Kijelző fényereje van olyan legalább mint a Z3-mon?
Z5-ön vacillálok vagy OnePlus 3-mon. (z3-ról)"Üdv.
Én ugyan nem váltottam,hanem vettem egy Z5-öt is mivel ez a Z széria utolsó modellje,de én nem vettem észre,hogy a Z5-nek valamivel is gyengébb lenne a fényereje.
-
dSERiES
senior tag
Váltott esetleg valaki Z3-ról Z5-re? Kijelző fényereje van olyan legalább mint a Z3-mon?
Z5-ön vacillálok vagy OnePlus 3-mon. (z3-ról)
⊿sff⊿
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Pikkolo^^ #1527 üzenetére
(I)"Az automatikus fényerőt hogyan lehet úgy beállítani, hogy normálisan működjön? Tök sötét van a szobában és olyan sötét a képernyő, hogy látni sem lehet. Eddig minden Lumia készülékemen ez tökéletes volt, droidon eddig még egyiken sem."(/I)
Üdv.
-Az Fényerőszint-et max-ra kell állítani és utána az Alkazmazkodó fényerő-t bekapcsolni.
-Nekem legalábbis az LP 5.1.1-en így van beállítva.
-
Pikkolo^^
addikt
Az automatikus fényerőt hogyan lehet úgy beállítani, hogy normálisan működjön? Tök sötét van a szobában és olyan sötét a képernyő, hogy látni sem lehet. Eddig minden Lumia készülékemen ez tökéletes volt, droidon eddig még egyiken sem.
-
Ybron
senior tag
[link]
Tudtok hasonló jó minőségű töltőt ajánalni, ami valamivel olcsóbb, mert a mostani nem igazán bír rátölteni. -
M_AND_Ms
veterán
Ki tudja, mi lehet az eszme a mögött, hogy a Z5 (és a többi Z is) alapból csak az elmúlt 28 nap híváseseményeit mutatja akkor, amikor a háttérben ott van összes, amit az Android tárolni képes? - Ez utóbbit bármely harmadik féltől származó hívásnaplót megmutató program meg is mutatja
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Dananto
tag
válasz Szaki Bácsi #1520 üzenetére
bevallom én nem szoktam nézni, hogy mire milyen időt mutat, csak használom.
ha van kedvem és időm játszani a telefonon, (Z5 Premium) akkor hamar lemerül az aksi, de ha csak telefonálok és messengerezek, akkor 2 napig vígan használom a telót, kis túlzással élve alig akar merülni.
természetesen a sok szart letöröltem, vagy tiltottam, de akad így is sok programom.
mivel én külföldön élek, így sokat használom a messengert, mert szüleimet azon hívom és rengeteget telefonálok, mert itt korlátlan, tehát, ha reggeltől estig beszélek, akkor is nulla euro.
nekem akku idővel speciel semmi gondom a lolli óta.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Szaki Bácsi
tag
Sziasztok! Lassan egy hónapja van a tulajdonomban a Z5-ösöm. Z1-ről váltottam, szóval én még észre veszem a teljesítmény javulás. Viszont: Arra lennék kíváncsi, hogy ilyen 16óráknál az életben nem fogja tovább bírni a teló? 14-16 órás üzemidőket tudok kicsikarni belőle 3-4 órás kijelzővel. Ez valami piszok mód irritál. Z1 simán vitt 20-22 órákat 5-6 óra kijelzővel, az előtte lévő Z1c-m meg 48-akat 8-10 óra kijelzővel. Ez most a csodás 6-os droid hibája vagy ennyire nem lett jó ez a teló? Nektek mennyi az átlag akkuidőtök?
Ne feledd az értékelést! Ha megfelelt az üzlet kérlek értékelj!! :) \"Az überbrutál SSD 8000, de a Bacsis okozta mosoly megfizethetetlen. Minden másra ott a lekvár."\
-
Pikkolo^^
addikt
A Sony is EU garit ad a készülékre vagy csak adott országon belüliek? IMEI elég vagy más papír is kell hozzá?
-
Atesz 666
aktív tag
válasz eeestvan #1517 üzenetére
-Arra már nem lesz szükség mert ahogy írtam más megközelítéssel ugyan,de megoldódott a dolog.
-Azért nagyon köszönöm a gyors segítséget.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
eeestvan
tag
válasz Atesz 666 #1516 üzenetére
Amit fentebb írtam megcsináltad?
Így navigálj oda: beállítások, alkalmazások, album itt van jobbra fent 3 pötty katt rá frissítések eltávolítása. Ezután mennie kellene.
És tényleg! Ez a lehetőség eszembe sem jutott volna.
Örülök, hogy megoldódott! Megint tanultunk valamit[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
válasz eeestvan #1515 üzenetére
-Kikapcsoltam pár percre aztán vissza,de így sem megy csak a kétujjas nagyítás.
-Közben megoldódott a dolog.
-A Kisegítő lehetőségeknél be volt kapcsolva Nagyítási kézmozdulatok.
-Ezt kikapcsolva máris működik a dupla koppos nagyítás.[ Szerkesztve ]
-
eeestvan
tag
válasz Atesz 666 #1514 üzenetére
Nem tudom. Indítsd újra a telefont hátha az a baj.
Még úgy is kipróbáltam, hogy kikapcsoltam a duplakoppos ébresztőt és az alvást is, úgy is működik!
Van még egy tippem. A beállításoknál állítsd alapra az album alkalmazást.[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
válasz eeestvan #1513 üzenetére
Köszi a választ.
-Akkor nálam vajon miért nem akar működni?
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kérdésem:
-A Z5-ben az Album-ban be lehet állítani valahogy a dupla koppintásos nagyítást,vagy ezt már kihagyták az LP 5.1.1-ből?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
thamasz
senior tag
-
Pikkolo^^
addikt
A tesztben olvastam a gyorstöltést. Ez csak annyiban merül ki, hogy 2A körül tölt óránként?
-
Pikkolo^^
addikt
Köszönöm az információkat
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Pikkolo^^ #1506 üzenetére
-A Z3-asomhoz anno még én is vettem hordozható mágneses töltőkábelt (aminek gyakorlatilag ugyan az a csatija mint a dokkolóé) csak nagyon ritkán használom.
-A Z3-asom csakis dokkolóban töltöm, mióta megvettem 1x sem volt USB csatin keresztül töltve.
-Mindig úgy időzítem a töltést,hogy otthon éjjel töltöm reggelig.
-Sajna a Z5-ről már lehagyták ezt a fajta töltést így azt már USB-n keresztül töltöm.
-Az ilyen mágneses gyors töltésért,hogy ráteszem egy lapra oszt hagy töltsön nem vagyok oda.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
thamasz
senior tag
válasz Pikkolo^^ #1506 üzenetére
Értem, de ez nem jó, Z5 már nem rendelkezik mágneses töltő csatlakozóval, csak USB csatlakozóval tölthető, Z1C-hez még én is használtam ilyesmiket, jól beváltak, szerettem, bár elég nagy minőségi szórás volt a kábelek között, ki kellett tapasztalni a megfelelő típust.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Mad_Wolf #1502 üzenetére
-A Z3-somon még KK 4.4.4 van a Z5-t már LP 5.1.1 van,az utóbbit még szokom, és hát elég sok különbség van a két rendszer között.
-Meg úgy vagyok vele,hogy amíg így frankón működik addig biz nem akarok frissíteni + még,hogy a MM sem forrta még ki magát rendesen.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Pikkolo^^
addikt
A mágneses töltőnek van értelme?
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz Atesz 666 #1501 üzenetére
hát passz, nekem már Marshmallow van fent, ez a frissítés pedig a 32.2.A.0.253.
OTA-n frissítettem.
A bluetooth pedig néha elég lassan kapcsolódik, illetve ha sztereó fülest csatlakoztattam akkor sokszor kiírta, hogy csatlakoztatva, de nincs hordozó (?), és nem is szólt egészen addig, amíg le nem választottam a telefont vagy a médiát, és újra nem csatlakoztattam.
Miért nem szeretnél 6.0-ra frissíteni egyébként? Mi a jobb az 5.1.1-ben?[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Mad_Wolf #1500 üzenetére
"hopp egy frissítés, végre javítják a bluetooth kapcsolódást? jó lenne, mert rohadt primitív volt eddig."
Üdv.
-Ilyen frissítős emailt én is kaptam minap.
-Ezzel kapcsolatban kérdésem,hogy ez ugye még csak az 5.1.1-nek egy javítós frissítése ,és le lehet tölteni OTA-n is vagyis PC nélkül?
-Mert nem szeretnék 6.0-ra frissíteni.-Egyébként nekem a Bluetooth-al még sosem volt gondom,eddig mindenhez csatlakozott rendesen és akadás mentesen.
A választ előre is nagyon köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest