Hirdetés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
válasz tigerjoco #999 üzenetére
Esetleg ha lekéred újra az internet beállítást? Beállítások>Továbbiak> Internetbeállítások
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
tigerjoco
tag
Nem működik nekem a net. Se 4G se semmi.
Most újrarakom a szoftvert hátha csak valami telepítési hiba.[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
Megoszthatná tapasztalatait valamelyik Vodafon HU - s társunk az új sw-vel kapcsolatban.
Üzemidő, kezelhetőség, külcsín, melegedés stb.[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
Hol látni a kódot ami megadja milyen régió
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
viera
őstag
Nem viszik túlzásba a frissítést. Ma eddig hármat sikerült feltenniük.Ha így megy 1 hét múlva talán lesz belőle valami.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
hemaka
nagyúr
Srácok ezt a hangbevitelt ki lehet kapcsolni valahogy? Mert a menüben csak bővített google vagy alapszintűt ajánl fel, de azt nem, hogy egyiket sem kérem.
Másik kérdésem meg aki használ vibert: iPhone-on beállítottam, hogy csak jelezze, ha üzenet jött, de ne csipogjon meg semmi. Itt ez megoldható?
Köszi és bocsi a hülye kérdésekért.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
rocks
aktív tag
Folytatódik a frissítés.
-
Joeman
csendes tag
Első tapasztalat (Z5 Dual): 6.0-ban nem lehet külön csengőhangot adni a két SIM kártyának
-
M_AND_Ms
veterán
Ennél van elegánsabb és paraktikusabb megoldás is utólagos Qi-hez:
Nillkin Magic case -Wireless charging Receiver back coverAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
thamasz
senior tag
válasz besaints #971 üzenetére
Csak utólagos univerzális "barkács" megoldás létezik szerintem, pl. ilyen tok alá rejthető modul: Universal Qi Ladeempfänger für Smartphones mit MicroUSB Anschluss
[ Szerkesztve ]
-
besaints
tag
Most hogy mindenki a 6.0-át várja (én is), talán többen olvassátok a fórumot és több tapasztalat/ajánlás jön erre is:
Tudtok bármilyen vezeték nélküli ("csí") [Qi/wireless] töltőt Z5-höz? Ebay-en keresgéltem (Qi Wireless Charging Receiver), de nem igazán láttam.
Gyári Sony meg nem is létezik Z5-höz? Pedig Z3-hoz volt gyári Sony:
[link]
Vezeték nélküli töltőlap WCH10
Az Xperia™ Z3 vezeték nélküli töltéseIngyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...
-
besaints
tag
válasz besaints #964 üzenetére
Azt hiszem, rájöttem, hol van a régiókód:
Service Menu:Software Info
Customization Version: 1298-2388_R7BGoogle találatok alapján azt sejtem, ez ennek felel meg: Customized CE1
A [https://xpericheck.com/device/E6653] szerint a 1298-2388 (Customized CE1) kódra viszont még nem jött ki a 6.0, vagyis még várni kell.
Jól értek mindent?
[ Szerkesztve ]
Ingyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...
-
hemaka
nagyúr
sziasztok, kaptam egy ilyen céges telefont, első androidos csoda, 5.1.1-es android van rajta, az most friss vagy nem? Érdemes frissíteni vagy egyáltalán lehetséges?
Mit kell rajta kikapcsolni vagy valami trükkök vannak?
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de világ életemben ios-t használtam.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
cynu
tag
Vodafone frissítés kijött elvileg ma reggel!
-
bajzal
őstag
Aki használja már a 6.0-át annak mi a véleménye róla?
[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
Nekem még nem jelzett hogy van frissítés. Naprakésznek írja.
T-s a szolgáltató. Gondolom még b...ják keveset, mielőtt megkapjuk.
Pár nap vagy hét már nem sokat számít. -
besaints
tag
Jött már valakinek frissítés? Sima OTA még nem jött nekem, nem szólt a telefon.
PCC -vel hamarabb jön?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz besaints #949 üzenetére
Meg ez egy kétélű fegyver.
Amíg az sd kártya külön meghajtó, addig nincs különösebb veszély ha kiveszem és módosítom a tartalmát, vagy anélkül használom a telefont. De, amint így összefűzöm egy egységes meghajtóvá, már gondok lehetnek.
És valóban, egy Xperia Z sorozatú telefonál ennek túl nagy jelentősége nincs (akkor, amikor hagyományos módon még mindig kirakhatok alkalmazásokat az sd-re)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
besaints
tag
Dehogy. Az SD ugyanúgy fog működni, mint korábban. Azaz nem fogja átvenni még a 6.0 azon újítását, ami belső tárolóként mutatná az SD kártyát is (azaz egy darabban a belső és külső tárolót, hogy több app-ot lehessen telepíteni). Ez főleg kis belső tárolóval rendelkező készülékeknél lenne jó funkció, szóval a Z5 esetében nem is olyan fontos szerintem.
-
besaints
tag
válasz daniel909 #946 üzenetére
Egyetértek, ennek ellenére én is szeretném feltenni a 6.0-t már most, úgy, ahogy van.
Hivatalosan elérhető már nálunk? OTA is van már? Nekem nem jelez.(Független, de nem tudom, mitől függ ez mégis, ill. hogy lehet megnézni.)
Itt már 6.0-t mondanak:
Android version: Android 6.0 (Marshmallow)
Latest available software: 32.1.A.1.163
Release started: 2016-03-07Ingyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...
-
daniel909
addikt
válasz besaints #944 üzenetére
Egyéni preferencia de nekem ezek nem fájó dolgok.
Az akku pont javult a beszámolók szerint maga a rendszer is gyorsabb lett.
Amit negatívumnak emelnek ki az a teljesen ugyanolyan ui.Egyébként megvan az Xperia x témája nekem remélem a 6.0val a lockscreen is cserélodik
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
besaints
tag
válasz daniel909 #943 üzenetére
Sem Stamina nincs még, sem SD-vel bővíthető egy darabban lévő tárhely.
Forrás:
[link]
Also, Sony looks like it is following other manufacturers and has not included adoptable storage within the update. This is a shame as it means you cannot use a microSD memory card to expand the phone’s internal storage.Ingyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...
-
batt
aktív tag
Egyre inkább nem tetszik a sony hozzálássa!
Nem tudom mi értelme ennek a kiherélt félkész android kiadásnak! Gratulálni tudok! Biztosan nem frissítem! Megvárom,hogy nagy nehezen kiadják a normális verziót amiben benne vannak a biztonsági hibajavítások a statima és a többi! Ráadásul a kinézeten egy kicsit csinálhattak volna valamit! Sok mindent kivettek azt annyi! !
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
daniel909
addikt
Ota mikor jön? Lusta vagyok plusz Macem van
-
cynu
tag
válasz Dr. 444Hertz #939 üzenetére
Nekem a vodánál még októberben MH410c-t adtak, és szerencsémre a dobozban volt az UCH10-es gyorstöltő is. Amit viszont többen nem kaptak meg a visszajelzések alapján.
-
M_AND_Ms
veterán
Sziasztok!
Mint, Z5 várományos kérdezem, hogy milyen headsetet adnak hozzá?Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
thamasz
senior tag
válasz WinstonWolf #928 üzenetére
Köszönöm az észrevételt. Egyébként helyesen: " Vagy uszály van, vagy muszáj. "
[ Szerkesztve ]
-
cynu
tag
...pont azért nem estem neki az olasz romnak, mert vártam én is, hátha egyéb régió is frissül még, de sajnos a mellékelt ábra alapján tényleg ennyi volt mára.....viszont ez miatt türtőztetem magam....várok még....nem teszem fel az olasz romot....de, ha holnap délig nem lesz változás, akkor nekiugrok!
Addig is bőszen olvasgatom az idevágó XDA-s topicokat...
-
rocks
aktív tag
"Sikerült" leejtenem a telefont lakkozott tölgyfa parkettára kb 0.6 m-ről. 😠
Pont az egyik sarkára esett, majd kicsit pattant, pörgött. 😱
Szívbaj kerülgetett, de szerencsére semmi baja. 👍🙌 pedig a sarkai nem fémek.
Tényleg jó minőségű anyagokból készült.
Azért nem szeretném megismételni... 😀 -
thamasz
senior tag
Apa kezdődik!! Austria 3, Ireland, Thailand, USA Marshmallow kint van már XperiFirm szerint, és a Dual verziókra is már jó pár régióban!!
Tényleg igaz volt a március 7!
Míg ezt írtam megjelent Russia is, szóval szépen halad a rollout![ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
Hat ez iszonyú pocsék kep.
En tobb fénybe fotóztam automatán de szar az algoritmus. A Szelei tiszta kékek lettek pedig egy fényes épületet fotóztam.
Manualba vakuval viszont jo lett a kep. Érdekes h az automata mód ennyire rossz.
Thamas: en eg koreai Fb csoportban vagxok benne ott is sokan megkaptak mar a 6.0.
Annyi bug van h a kamera be záródik Random ha jól veszem ki a szöveget. Remelem ez nem igaz vagy egyedi eset[ Szerkesztve ]
-
thamasz
senior tag
Android 6.0 rollout elkezdődött, Japánban, talán jövő héten Eu-ba ér:
Android Marshmallow released for Xperia Z5 series in Japan
Azt írják nincs benne STAMINA mode, csak valamikor áprilisban pótolják majd egy frissítéssel, nem tudták összeházasítani a google féle Doze megoldással. -
Roberto76
tag
válasz plesotamas #912 üzenetére
Szia,
Köszönöm.
Le is futott. -
rocks
aktív tag
Az akkumulátor 3 és fél hónap után kezd bejavulni. Simán hozza a másfél napot átlagos használattal, Wi-Fi, GPS, e-mail, Twitter, kb 1 óra telefon, folyamatos szinkron stb. Semmilyen játék nem fut rajta.
Kora reggel töltöttem és jelenleg 78%-os!!! 😊 -
viera
őstag
Volt nálam néhány napig S6-os mert nekem is tetszett.
Fényképeket valóban nagyon jókat csinál.
Nappal jó fényviszonyok között hozza az S6-os szintet,sötétben viszont nem.
Videót nem sokat csináltam de máshol is írták,hogy a Z5 videóban nagyon kiemelkedő.
Az akku szerintem jobb a Z5-ben,az S6-os abban viszont nagyon gyenge.
Az S7-re leszek kíváncsi,mert abba már jóval nagyobbat tettek.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
daniel909
addikt
arra nem is cserélném csak a soc miatt. értelmetlen.
szerintem jó h nem lesz több Z. kimaxoltákaz 5-tel szerintem ezt a szériát, és jól jön egy friss dizájn. nekem a performance tetszik külsőre, csak nincs értelme cserélni.
-
-
isti215
tag
Sziasztok !
A sony hivatalosan bejelentette hogy vége a z sorozatnak és az x váltja fel. Utolsó z tehát ez lesz.
A z6-os pletykák tehát mind kamuk voltak !
[ Szerkesztve ]
Asztalos István Telefon számom:06301743895
-
Akosh87
tag
Sziasztok!
S6 fan vagyok/voltam, leginkább a kamera miatt, viszont az üzemidővel nem tudok megbarátkozni. Az lenne a kérdésem, van-e olyan fórumtárs, akinek van összehasonlítási alapja, és meg tudja nekem mondani, hogy S6-hoz képest sokkal gyengébb-e a Z5 kamerája? (esti, nem vakuval készített fotók érdekelnek elsősorban, fényes nappal a mai készülékek már mind jó képet készítenek)
Előre is köszönöm a válaszokat!
"Mindig légy önmagad... Kivéve ha lehetsz Batman... Akkor legyél inkább mindig Batman!"
-
Dananto
tag
pont tegnap gondolkodtam el rajta, hogy 3-4 év múlva már Z16 lesz, vagy mi ?
ha a minőség és a forma megmarad, felőlem nevezhetik K.Jolánkának is, akkor is megveszem majd
a lényeg, hogy a sony feeling maradjon és akkor én tuti vevő maradok.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest