Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- DIGI Mobil
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Apple Watch
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocks
aktív tag
válasz Gábor-KJ #2058 üzenetére
Te nagyon negatív vagy. 😊 a legújabb samuknál és az almásoknál is találnak a userek problémát még se fikázzák ezerrel. 😊
Nekem a symbianos Nokiák óta ez a 3. Sony telefonom (Z, Z5, XZP,) és még szervizet egyik sem látott! Kisebb probléma a Z5 - el adódott amikor tengervizes lett, de helyreállt amikor félnapos kikapcsolás után újra indítottam. 😊 -
rocks
aktív tag
válasz zizidor #2007 üzenetére
4 napos, eddig semmi gond, alkalmazástól függően max. langyos, gyors, nem akad, az akku feltöltődött hangjelzést nem találtam, tok még alig van hozzá, fotók jók, videót még nem próbáltam, nem lapát méretű, baromi jól néz ki, végre nem sül hozzá a fülem telefonáláskor 😀 stb.
[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
👋 mindenkit!
Mai nappal parkoló pályára tettem a telom. Vettem egy ZX prémiumot.
Mindenkinek további sok örömet kívánok a Z5 használathoz.,😊 -
rocks
aktív tag
No 5 perce felraktam az új sw - t (7.1.1.)
Eddig annyi tapasztalat hogy az ujjlenyomat feloldása ismét piszok gyors lett. 😊 -
rocks
aktív tag
-
rocks
aktív tag
-
rocks
aktív tag
Kérek egy kis segítséget.
Az SMS értesítés hang "elszállt" hiába van beállítva.
Nem állítottam át semmit, nincs mókolva. Többféle hangjelzést állítottam, de továbbra is néma ha SMS-t kapok. A többi alkalmazásnál működik a hangjelzés.
Mit tegyek hogy újra legyen hangja ha SMS érkezik? (7-es sw van fent.) 🤔
Köszi előre is a javaslatot.
A teló diagnosztikája nem jelez erre vonatkozó hibát.[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
Már frissítettem is a 32.3.A.2.33.-ra.
(Még csak egy órája) -
rocks
aktív tag
Az új sw -el sokkal jobban bírja az akku!!
😊 -
rocks
aktív tag
válasz thamasz #1833 üzenetére
Igen ma kaptam meg, nem rég raktam fel.
Kicsit furcsák az ikonok. Reggel töltöttem most 67% igaz nem sokat volt ma használva.
Én is most ismerkedem vele.
A Wi-Fi - t eldobja amikor "szundikál", de rögtön csatlakozik amikor felébresztem.
Eddig nem volt, de ez jó az akku kímélés miatt. Kapásból ennyi. -
rocks
aktív tag
Én nyáron felvittem 3000 m feletti magasságra és közép Itáliában is a tengerhez. Napi 3-400 képet + pár videó és egyszer sem lőtte le melegedés miatt (más okból sem)!!! Különböző éghajlati viszonyok, hó, eső, hőség. (Közben még használtam fényképezőgépet is.)
Helyadatok állandóan bekapcsolva.
Az akkumulátor mindössze egy alkalommal esett 30% alá késő délutánra.
Ekkor tettem rá a hordozható külső akkumulátor töltőre a biztonság kedvéért.
Egyszer hozta rám a frászt, amikor a viharos tenger akaratom ellenére nyakon verte sós vízzel. Akkor kicsit megbolondult (kijelző össze - vissza ugrált, a képernyő az újjlenyomatot nem mindig érzékelte, a hangszóró behalt). 😱
Ki-be kapcsoló működött, hívás esetén engem hallottak, de nálam süket lett. A szállodában kivettem a tokból a csap alatt alaposan megmostam, kicsit hajszárítóztam pár mp-ig, majd reggelig kikapcsoltam.
Reggel bekapcsolva újra kifogástalanul működött!!!
+ Egyszer a St. Gothard hágón futás közben kiesett a zsebemből. Nagyot esett a kőre (szikla) + betonra de semmi baja nem lett, még karcolás se esett rajta!!!!! 👍👏😀
Most lesz egy éves. Szal úgy tűnik bírja a strapát (a sós vizet kivéve)!!!!☺
(Off: nem egy samu Note.... 😉)[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
Ma futás közben kiesett a zsebemből a betonra. 😱Párat pörgött mielőtt kifeküdt volna.
Szerencsére semmi baja, még egy karcolás se lett rajta. 😁👏 -
rocks
aktív tag
Automatikusan átállítódott az óra 24-ről 12 órásra de vagy du előtaggal (napszaknak megfelelően).
Képtelen vagyok visszaállítani 24 órásra. Még nyugat EU -ban vagyok, lehet azért? 🤔[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
válasz Dananto #1479 üzenetére
Szerencsére nekem nincs ilyen probléma. (Z5)
Viszont a 31 fokos hőségben, felmelegedett a használat során 52 fokra. Frissült pár alkalmazás. Nyugat EU - ban vagyok és WiFi -re gyorsan csatlakozott, GPS navigáció jó. Minden gyorsan mükik, stamina mód nincs bekapcsolva!
Akkumulátor estére 58%.[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
válasz thamasz #1474 üzenetére
🙋
Én most frissítettem.
Túl sokat még nem tudok róla. Talán mintha gyorsabb lenne.
Egyébként pár hete voltam nyugatabbra és egész napos GPS + kamera használat mellett simán bírta az akkumulátor estig. WiFi - t is gyorsan talált (ha volt 😀)!
Egyszer merült csak le 20 %-ra. Melegedés miatt soha nem állt le!!! 😊
Holnap ismét megyek és kíváncsian várom az új sw-rel mit produkál. -
rocks
aktív tag
Gyorsabb és stabilabb lett. Egyedül a sima stamina módnál kell a WiFi külön kikapcsolására figyelni. Az ujjlenyomat olvasó villámgyors lett!
Egyenlőre csak jó tapasztalataim vannak az új sw-rel. 👍 😀 -
rocks
aktív tag
A stamina mód nem ér semmit! Tegnap este fullra töltöttem és mostanra 11%-ot merült. A WiFi - t nem lőtte le stb... Ilyen korábban soha nem volt. Lehet manuálisan kell lekapcsolni az automatikus WiFi-t?
Akkor meg minek a stamina mód?
Csak az ultra stamina mód kapcsolja ki. -
rocks
aktív tag
Felajánlotta hát felraktam az új sw - t az imént. 😉
Pár app ikonja változott, újra kellett hozzáférés engedélyeket adni e-mail fióknak, a smiley - k bővültek. Ja és vissza rakták a stamina módokat. Kissé gyorsabb lett. Elsőre ennyit tapasztaltam. 😊
Most először nem PC - ről, hanem közvetlenül WiFi - n toltam fel a 6.01- t semmi gond nem volt. 👏 -
rocks
aktív tag
Szerintem sem valós a lista. A Z5 kamerájával én sem vagyok elégedett mivel csúcs telóról van szó. Reméltem a 6.0-al feljavul, de sajnos nem. 😔 Végül is nem fényképezőgép. Jó fényviszonyok mellett eléggé jó képet lehet vele lőni. Azért a középkategóriásokat simán veri. Gondoltam picit felpörög a topic ha beírom. 😊
[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
A DxOMark kameratesztje alapján a következő sorrend alakult ki az okostelefonok között:
HTC 10 és Samsung Galaxy S7 Edge: 88 pontSamsung Galaxy S6 Edge Plus és Sony Xperia Z5: 87 pont
Samsung Galaxy Note V és Samsung S6 Edge: 86 pont
Apple iPhone 6s Plus, Apple iPhone 6s, Google Nexus 6P, Moto G Plus és Moto Droid Turbo 2: 84 pont -
rocks
aktív tag
Ez a kép, mesterséges fényviszonyok között terrárium üveg mögött készült 23MP-el automatikus beállítással. Az eredetiből kivágtam ezt a kis részletet. Szerintem nagyon jó minőségű a képrészlet. Ahhoz képest alig zajos, h az említett fényviszonyok mellett nem kristály tiszta üveg mögött készült és kivágott részlet.
[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
Tegnap reggeli töltés után kora délután 22%-ra merült. GPS, rengeteg fotó (23MP )- videó, pár perc telefon, rövid internetes használat.
Úgy tűnik a - a gyakori (kis szünetekkel) 5 órás - magas MP -n történő fotózást, videózást az akkumulátor egész nap nem bírja. Azért a fentiek alapján ez az üzemidő egyáltalán nem rossz![ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
Végre valóban javult az akkumulátor üzemideje! 👍
Tegnap reggel töltöttem, most 65%-on van. Internet, sms, frissitések letöltése, pár fotót is csináltam, + kb. 1 óra telefonálás. ☺
Az akkumulátor kímélő mód nincs bekapcsolva!
Remélem most már hosszútávon is beáll a reklámban propagált üzemidőre.
Fantasztikus érzés, hogy nem kell állandóan azon aggódnom, hogy kibírja - e reggeltől estig a gyakoribb használattal!! 😀 👌 -
rocks
aktív tag
Egy nap utáni tapasztalataim az új sw-vel.
Először megállt bennem az ütő mikor frissítés után fél óra alatt 30%-ot merült az akkum, de azóta egész rendben van.
Éjjel 3%-ot merült.
Mostanáig meg csak 20-at! 😀
Gyorsabb lett, a beállított ébresztő pontosan mükik, netet GPS -t hamar talál. Nem akad. 😊
Hamarjában ennyi. -
rocks
aktív tag
Azoktól akiknek már régebben megvan a 6.0 továbbra is kérdezném hogy az akkumulátor kímélő mód állandó bekapcsolva tartása esetén, az SMS üzenet értesítéseket megkapom -e?
(tudom hogy azt írja nem biztos, de mi a tapasztalat?) -
rocks
aktív tag
A hívás is változott.
A kimenő olyasmi lett mint amit egykor a Nokia használt.
Alulról a Google sem hívható elő csúsztatással. A stamina kicsit hiányzik. A némítás is gyorsan előhívható.
Ezek egyáltalán nem hátrányok szerintem. 😊
Az akkumulátor idejére nagyon kíváncsi vagyok.
Egy kérdésem lenne, hogy az akkumulátor kímélő mód állandó bekapcsolva tartása esetén, az üzenet értesítéseket megkapom? (az e-mailt gondolom nem, de az nem is kell) -
rocks
aktív tag
Felraktam végre a 6.0-t.
Az ujjlenyomat olvasó sokat javult, gyorsabb lett. Az 5.1-nél időnként döcögött. Még ismerkedem vele.[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
Végre a T is megkapta a ...185-öt.
Sajnos csak holnapután tudom felrakni. -
rocks
aktív tag
válasz katajuhasz91 #1151 üzenetére
Miket töröltél?
Játékot, alkalmazást? -
rocks
aktív tag
válasz katajuhasz91 #1148 üzenetére
Ilyennel nem találkoztam. Szerintem is egyedi probléma lehet. 2 óra alatt ugyanott tart 😱?Szakítsd félbe, és fél óra múlva próbáld újra a biztonsági mentést.
Nekem korábban még a Z-vel történt ilyen a biztonsági mentéssel -igaz én nem vártam 2 órát- és a 3.-ra sikerült csak mentenem. Vagy próbáld kitenni pendrivere.
Ha nem sikerül akkor sajnos irány a cordon...
Egyre inkább hajlok rá, hogy nem teszem fel a Marshmallow - t ha megjön nekünk is.[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
Folytatódik a frissítés.
Talán nem kellene erőltetni, ha nem javították ki a hibáját! -
rocks
aktív tag
válasz M_AND_Ms #1144 üzenetére
👋Köszi, erről lemaradtam. (Nem voltam fent a fórumon már vagy 2 hete.)
Akkor én is a szerencsésebbek közé tartozom 😊🙌
Azért ez elég gáz.
Hogy - hogy nem derült ki a z3-as teszteknél?
Nem sok értelme volt kiadni nekik tesztre.
Jobb lenne ha a 6.0-át
kihagynák és a 6.1-re
gyúrnának. 😉
Addig simán elleszünk a lolival 😊 -
rocks
aktív tag
Mi a lócsöcs van, hogy leállt a frissítés a 6.0-ra? Tudja valaki miért? Mókolni nem akarom.
-
rocks
aktív tag
Nem kapkodnak a Sonynál az Android Marshmallow kiadásával...
-
rocks
aktív tag
Megoszthatná tapasztalatait valamelyik Vodafon HU - s társunk az új sw-vel kapcsolatban.
Üzemidő, kezelhetőség, külcsín, melegedés stb.[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
Folytatódik a frissítés.
-
rocks
aktív tag
Nekem még nem jelzett hogy van frissítés. Naprakésznek írja.
T-s a szolgáltató. Gondolom még b...ják keveset, mielőtt megkapjuk.
Pár nap vagy hét már nem sokat számít. -
rocks
aktív tag
"Sikerült" leejtenem a telefont lakkozott tölgyfa parkettára kb 0.6 m-ről. 😠
Pont az egyik sarkára esett, majd kicsit pattant, pörgött. 😱
Szívbaj kerülgetett, de szerencsére semmi baja. 👍🙌 pedig a sarkai nem fémek.
Tényleg jó minőségű anyagokból készült.
Azért nem szeretném megismételni... 😀 -
rocks
aktív tag
Az akkumulátor 3 és fél hónap után kezd bejavulni. Simán hozza a másfél napot átlagos használattal, Wi-Fi, GPS, e-mail, Twitter, kb 1 óra telefon, folyamatos szinkron stb. Semmilyen játék nem fut rajta.
Kora reggel töltöttem és jelenleg 78%-os!!! 😊 -
rocks
aktív tag
Én most teszteltem le.
Internet használat után alapból melegebb volt mikor bekapcsoltam a felvételt. TV műsor és beltér 22°C-ben.
Sajnos nem néztem meg hány fokról indult.
12 perc full HD (30) -SCN automata -felvétel után én kapcsoltam ki. A hőmérséklet 46 fokra kúszott fel és 1.5 GB-nyi tárhelyet foglal.
Mostanra lehült 41°C -ra. -
rocks
aktív tag
Február közepén jöhet legkorábban ki az Android Marshmallow.
Az sem kizárt hogy átcsúszik márciusra.
Nem lesz Google asszisztens (akinek kell az letöltheti a play-ből), akkumulátor ideje sokat javul, és kamera, zene, album alkalmazásokon is változás várható stb. -
rocks
aktív tag
-
rocks
aktív tag
Szuper lett!
Melegedést nem tapasztaltál felvétel közben?
Nekem a PC (laptop)
USB-s töltés baromira lassú ezért nem is használom erre (régebben nem volt ilyen gond), a hálózatiról kb 2 óra alatt feltölt.
Jelenleg 25%-os az akkum 3 óra képernyő használat, 1 óra beszélgetés és 1nap 4 óra folyamatos Wi-Fi és szinkron stb. -
rocks
aktív tag
Nekem a 200 után semmi változás nem történt.. kb. 3 napig az akksi idő 1,5 napra nőtt aztán vissza kényszerültem a naponkénti töltésre.
Remélem azért dolgoznak ennyit rajta, mert az összes problémát, (akku, kamera, stb.) kiküszöbölik.
Az is lehet hogy nem érdemes már felrakni a M-t mert fél év múlva úgy is jön az N (a 6.1).burnkow Nekem eddig nem volt ilyen tapasztalatom, mert még soha nem pakoltam tele majdnem fuulig.
Jelenleg kb 50% és gyors![ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
A Marshmallow leghamarabb januárban érkezhet nekünk.
10 órája jelent meg erről egy hír.
A Japánok már most megkapják. Z4 és Z5-ök
Nekünk kicsit várni kell még -
rocks
aktív tag
Én is hasonló gondokkal küzdök.
Képernyő 25%
Telefon készenlétben 8%!!!
☎ tétlen 6%!!!
Chrome 4%
stbMa visszaállítottam a fényképező alkalmazást a vásárláskori állapotra. Úgy néz ki így jobb lett, mint az új frissítés alatt 👍
Mondjuk nem értem hogy miért, de a lényeg hogy javult.
(most szokhatok vissza a kezelő felületre...) -
-
rocks
aktív tag
A harmadiknál volt a legkevesebb a színes reflektor.
Mindet vaku nélkül lőttem.
Vakuval a közeli, és a nappali jobb fényviszonyoknál a képek sokkal élesebbek.Szervízre amiatt gondoltam, hogy talán ennél sokkal jobbat kéne produkálnia.
Bár tegnap beszéltem egy hivatásos fotóssal aki szerint is ez csak egy telefon és ahhoz képest nem rossz.
Szerinte a szervízbe ha megnézik, akkor javítják szükség esetén.[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
kedves Bilux ne türelmetlenkedj... Túl nagy méretűek voltak a többi képek ill. ami nem azon meg nem akartam a rajta lévőket kitenni közszereplésnek...
És még pár kép még tegnapi másik 2 koncertről:
Bocs, de csak így tudom felrakni őket.
Szerintetek vigyem szervízbe, vagy ez a normális minőség?[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
Köszönöm! Hú ha, Te nagyon profin mozogsz a fotózás világában. (hogy stílszerűen fejezzem ki magam)
Sajnos képeket nem tudok feltenni, mert töröltem, de olyan a téma többnyire hogy este rossz fényviszonyok közötti mozgás, vagy színes lüktető - villodzó fények között táncoló emberek. Korábban mintha kevésbé lettek volna elmosódottak ennyire a képek.
Holnap megpróbálok pár képet készíteni
P-Box koncerten (a színes villodzó fények adottak lesznek ott is) és elküldöm privátban.[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
Nekem az új 200-as sw frissítés óta úgy érzem kicsit romlott a fényképek minősége.
Főleg az autó fókusz "szuper gyorsasága" nem az igazi, azaz "lelassult".😔 Elmosódott képeket lő bemozgás esetén 🏃. 😱 Valakinek van ötlete mi miatt lehet? 😮 -
rocks
aktív tag
A 200-assal nálam az aksi is javult!!😊😀
-
rocks
aktív tag
A frissítés óta eltelt közel két nap után az a tapasztalatom hogy stabilabb és gyorsabb lett. Az akksi meg tényleg javult. Éjszaka stamina nélkül bekapcsolva hagyva (képernyő és adatforgalom (wifi is) persze kilőve minden más maradt helyadat is) mindössze 3%-ot merült.
Korábban ugyanez kb 6% volt!
Ma 7 óra alatt csak 12%-ot merült, miközben kb 1 óra wifi-internet, pár zene, sms - k, telefonáltam 1,5 órát, és bluetooth adatátvitel, és alkalmazások további frissítése.
Nem tudom más hogy volt vele eddig, de korábban ez min.- 20%-ot jelentett nálam.
kezd baromi jó lenni...
kopp-kopp-kopp, és tegnap múlt 1 hónapos[ Szerkesztve ]
-
rocks
aktív tag
Pár Google alkalmazás frissült. Talán korai kijelentés, de mintha kissé javult volna az akksi üzemideje. (Takarékos módot nem használok.) 😊
-
rocks
aktív tag
Azt mondták biztosan hibás szériát kaptak és eddig nem kért senki.
Nekem is az volt a malacom, h megkértem tegyék már rá, és ekkor derült ki. Az ügyfeles többel is próbálkozott, de mind fordított volt..
Még szerencse, hogy nem vittem haza h otthon feltegyem rá...
Pedig szép arany színű csomagolást kapott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Nintendo Wii U
- TCL LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest