Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Macrodroid
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
Egészen véletlenül nincs valakinek akár törötten egy ilyen? Csak a kameramodulra volna szükségem.
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
NiTRoV6
tag
Tudna esetleg valaki segíteni? Van egy Z5-öm 5.1.1 van rajta és nem frissül 7.1.1-re.
-
Ariathni
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy az a jelenség, hogy a képernyő széle elkezdett pár hete villódzani, az lehet-e a gyengélkedő aksi miatt ennél a telefonnál? Kb. 2.5 éve nyúzom a Z5-ömet, eddig apróságokon kívül különösebb baja nem volt, de az aksija mostanra már nem bír ki egy napot közepes használat mellett. A nyáron terveztem aksi cserét, de most elbizonytalanodtam, ha a képernyője készül megadni magát akkor már nem biztos hogy költenék rá.
(Bár a mostani siralmas mobilkínálatot elnézve nem tudom mire váltanék.)
Köszönöm ha tud valaki tanácsot adni! -
Gallac
senior tag
Sziasztok!
Sony Xperia Z5 E6683 dual sim telefonra hol lehet rendelni gumis szélű, műanyag védőtokot + 0.33 mm vastag üvegfóliát?
Nem találok sehol
Köszi
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
amoledus
aktív tag
Tecsóban a wifi is csak kínai gazdaságos telefonnal fogható
Sok minden lehet de az a valószínűbb ,hogy sokan fent vannak rajta vagy a tecsó router szórakozik, már másoktól is hallottam ezt,márkától függetlenül.
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
w.miki
veterán
Xperia z5 E6653 nem kapcsolódik Tescos- free wifi-re.
Ez mitől lehet? Otthoni wifiket lát, de a tesco free wifi-re nem kapcsolódik. Próbálkozik, aztán azt írja letiltva.
Próbáltunk gyári visszaállítást, és utána, de úgy sem. Nem kapcsolódik a free wifire-
Van valakinek tippje, miért nem?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Courage_7
aktív tag
válasz FirstAndroid #2125 üzenetére
Nincs szerintem. Mire vagy kíváncsi? Megpróbálok segíteni.
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok! Valami összefoglaló leírás, GYIK, összegzés van a készülékről itt a fórumban? Köszönöm.
-
Drughi
addikt
Mi a különbség az E6633 és a E6683 között.
Elvileg mindkettő fekete és dual simXiaomi 14T
-
Drughi
addikt
Még egy kérdés:
Mivel dual simest akarok venni, ha mindkét simet használom, tudok e még micro sd-t belerakni?
Xiaomi 14T
-
Courage_7
aktív tag
Szia,
nekem a Premium van, de technikailag majdhogynem egykutya.
Jó cucc, elég az ereje számomra mindenben. Én nem csak 1 évet adok még neki, szerintem 2-3 év múlva sem lesz szenvedés használni, kivéve ha az akku addigra kaputt lesz.
A hivatalos legfrissebb rá a 7.1.1, 2017. szeptemberi security update-tel. Idegölő bugok, fagyások, beakadások nincsenek, egyet kivéve, a YouTube néha szétfagy, de ha törlöd a futó appok listájából és újra megnyitod, akkor megjavul. Okát nem tudom, reset volt, kínai, és eu-s szoftverrel is ezt csinálta, full alapon hagyott rendszeren is.
Oreo nem lesz rá hivatalosan, mókolt romokkal sajnos nem vagyok tisztában.[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Üdv!
Mivel elég baráti áron árulják a Z5-öt tervezném magamnak megvenni.
Mik a vélemények róla, így 2018 év felénél?
Elég benne az erő, hogy 1 évet kompromisszumok nélkül használjam?
Mivel egy ez csúcsmodell volt annak idején, elég szép a specifikáció.
Amúgy most egy Samsung A5-öt használok, de ráuntam.Szoftver terén hogy áll? Mikori a legfrissebb frissítés, illtve várható-e rá a android 8?
Custom ROM van rá? pl LineageOS?Xiaomi 14T
-
Studi
veterán
válasz Courage_7 #2114 üzenetére
Nem, de nem találtam a megfejtést, ezért inkább rájöttem. Developer options a neve, és ha az About phone menüben a Build numbert (nem tudom magyarul hogy van, legalsó infó) nyomogatod jó sokszor (7-8 érintés, kettő vagy három után már visszaszámol), akkor aktiválja a menüben.
-
Studi
veterán
Sziasztok,
segítsetek, hogy lehet a szerzvíz menüt aktiválni? Korábban meg volt, de szervizben volt, újrarakták a telefont, most meg kéne.
szerk: nem a tárcsázós *#*#SERVICE#*#*-ra gondolok, hanem magában a settingsben lehet aktiválni még valahogy egy rejtett menüt, ahol beállíthatsz egy csomó mindent, arra lenne szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
nji
aktív tag
Köszi a választ, akkor nem aggódom, csak túl sokat írnak a különféle "fenyegetésekről" amiket ezek a frissítések szoktak kiküszöbölni, de ennél a modellnél már sajnos megállt az idő.
Utálom az Apple dolgokat, még úgy is hogy van egy iPad Air 2-m, de azt sokkal jobbnak tartom, hogy több mint 3 éves és még mindig a legfrissebb szoftver fut rajta.
Az android eszközöket a gyártók már mesterségesen elavulttá teszik 2 év elteltével, holott a hardver még további 1-2 évig biztosan működne. Természetesen az Apple részéről a lassítás se volt jobb, de én a tableten semmit nem éreztem. -
-
nji
aktív tag
sziasztok!
Nektek milyen dátumú a telefonon az android biztonsági javítás?
Nekem 2017. szeptember 1.Van valakinek újabb vagy mindenkinek ez van rajta? Én telepítettem rá az androidot tisztán és lehet, hogy nem a legjobb régiót választottam, ezért kérdezem, hogy hátha valakinek újabb van.
Egyébként ázsiai régiós és dual a telefon, tehát nem sok romot találtam rá anno.Erre már biztonsági frissítés sem jön? Szoktam banki alkalmazást használni rajta (CIB) ezért kérdezem, hogy inkább ne használjam ?
-
giroud199
senior tag
A mai napon vettem egy ilyen készüléket, de sajnos nem független...telenor vétel, abban a tudatban voltam, hogy Xperia z ota függetlenek a Sony készülékei
Üdv>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
zizidor
őstag
válasz Courage_7 #2107 üzenetére
A honlapjukra nem tudok mit mondani, én nem próbáltam, de ha nem megy, a Beállítások, Támogatáson belül van email és telefonos lehetőség is.
Ha egy hiba csak időnként jelentkezik, attól az még hiba, nem normális működés. Simán lehet az oka egy hajszálrepedés a panelen. A panel cseréjével javítható, szoftveresen nem.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
Courage_7
aktív tag
Sziasztok!
Mivel a Z5 Premium topik teljesen halott jobb híján ide írok.
A telefonomban a rezgőmotor nagyon gyakran "tönkremegy", tehát nem rezeg, aztán random megjavul és megy tovább. Az újraindítás nem segít, már a telefon bootolásakor lévő rövid rezgés sem történik meg, ha olyan kedve van. Természetesen hardreset volt a telefonból indítva és PC Companionnal is, de a hiba előjön újra és újra. Néha ezzel gondolom összefüggésben a kamera sem nyílik meg és a vaku sem világít. Böngészés közben is előjönnek random fagyások, furcsa "szoftveres" csíkozódás a képernyőn (tehát nem beégés vagy ilyesmi), majd egy kéretlen újraindulás.
Sony holnapon kérném a javítást, hibát leírom, adataim megadom, de mikor az utolsó részhez érek, hogy akkor elküldjem a problémám és futárt rendelhessek, és utolsó kék gombra nyomva "sajnáljuk, hiba történt, kérjük, próbálja újra később", vagy valami hasonló felirat fogad újra és újra már napok óta... más is találkozott ilyennel?
Olvasom, hogy többeteknek nagyon simán ment a javítás, viszont félek, hogy az én esetemben nem fogadnák be, mert ezek ilyen "időszakos", de annál idegesítőbb problémák... mi a véleményetek?
A teló (E6853) még májusig garis.
-
Spancho
senior tag
Megjött a telefon.
Kívülről olyan mint az új
A munkalapon van 4 kód + kijelző + hangszórók cseréje.
Nem csalódtam a Sony-ban.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
Köszi.
Közben meg is csináltam ,leírtam nekik a problémát.
Ha megjön a futárigénylő ,már intézem is tovább.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Studi
veterán
válasz Spancho #2100 üzenetére
Felejtsd el. Nem igazán jó hírű társaság élőben, ezért is próbáltam én is a Sony honlapon keresztül. Úgy viszont minden patentül ment, mint Európában.
Én egy régi, nyomógombos készülékbe dobtam be a SIM-et átalakítóval, fel voltam rá készülve, hogy vagy két hétig azzal kell nyomnom, de kellemesen csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest