- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Dananto #1650 üzenetére
-Akkor ezt a frissítést még meg csinálom,mert ez még biztos kell?
-Bár az enyém szolgáltatós(Telenor) nem tudom befolyásol-e ez valamit ebben az esetben?
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Dananto #1648 üzenetére
Üdv.
-Igen 6.0.1-et ír, Bulidszám 32.2.A.0.224
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Roberto76
tag
válasz Dananto #1488 üzenetére
Nekem az első perctől van rajta fólia. Én tettem rá. Soha semmi gondom nem volt a közelség érzékelővel.
Igaz, hogy a kameránál és az érzékelőnél gyárilag ki van vágva a fólia.Lassan csere érett, de már van Nilkin üveg (üvegfólia) kíváncsi leszek azzal hogyan fog viselkedni.
-
Dananto
tag
-
rocks
aktív tag
válasz Dananto #1479 üzenetére
Szerencsére nekem nincs ilyen probléma. (Z5)
Viszont a 31 fokos hőségben, felmelegedett a használat során 52 fokra. Frissült pár alkalmazás. Nyugat EU - ban vagyok és WiFi -re gyorsan csatlakozott, GPS navigáció jó. Minden gyorsan mükik, stamina mód nincs bekapcsolva!
Akkumulátor estére 58%.[ Szerkesztve ]
-
viera
őstag
Ne foglalkozz vele,engem marhára nem érdekel.
Tudom,hogy mit vettem teljesen elégedett vagyok vele.
Ja és tudom,hogy mit váltott és tudom,hogy annál JOBB!!!
A Z6 meg végképp nem érdekel,nekem valahogy mindig csak a második keltette fel az érdeklődésemet.
Honnan tudja,hogy milyen lesz a Z6?Főleg ha ez a szép külsőt elb...
Én annak ellenére vettem Z5-öt,hogy mindenhol leszólták a 810-es procit,hogy mennyire felmelegszik.
Direkt a legkomolyabb játékkal próbáltam és nem volt forró ahogy sokan jellemezték.
Simán visszavittem volna ha így lett volna,mivel volt rá 14 napom.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Bilux
veterán
Én amióta okos telefont használok Galaxy S óta minden este töltöm a telefonokat.
Tök mindegy hogy mennyi van benne estére akár 48% akár 35%, két napot okos telefonként használva egyik sem bír.
Ezen nem kell meglepődni. Ez már olyan nekem mint az esti fogmosás rutin.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Szellem.
nagyúr
Én a magam részéről azt látom, hogy amellett, hogy a gyártók valami eszement okból csökkentették az akkumulátorok méretét, sajnos az Android hibája, hogy nem lehet szabályozni az alkalmazások futását. Én S6 alatt csak letörölni tudok alkalmazásokat. Tiltani, stb, nem lehet. Ez pedig baj! Emiatt van az, hogy boldog-boldogtalan fut a háttérben, holott nem szükséges a rendszer működéséhez. Sokkal jobb lenne, ha az ember maga tudná eldönteni, mi fusson a háttérben és mi nem a rendszeren kívül. Biztos, hogy jobb lenne az akkuidő.
-
zombinyul
addikt
Gondoltam arra is, hogy lehet az is ok, hogy ez az egyik legutolsokent kiadott flagship,bes arra kivancsiak a legtobben. Aztan elvetettem az otletet... A tobbi flagship is volt uj modell, az S6-ot (szamomra erthetetlen okokbol) is biztosra veszem hogy a mai napig sokan megnyomkodjak, veluk megsincsenek ilyen problemak. Es ahogy mondod, kellene hogy legyen masik kiallitasi darab, megse teszik ki (persze, egy ilyen eeteku telefonnal hatalmas bukta ha igy tonkrevagjak, bar nem tudom azokat nem csereli-e a Sony ingyen - ha mar kiallitasi darab. Biztos meglehetne valahogy oldani). Ugyhogy en se nagyon ertem mi lehet az ok, de nagyon kivancsi lettem.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
A penz sokakat elvakit, teny. Viszont nehezen tudom elkepzelni, hogy Sonys uzletkotok ne vennek eszre, hogy mar x-edik uzletbe hibas a Z5. Tuti per lenne belole, de legalabb valami nagy balhe. Mert ilyen mertekben ez mar nagyon feltuno (igaz, ha "maguktol" hibasodnak meg, az is legalabb akkora gaz, azt is eszre kellene vennie a Sony dolgozoinak).
Nem kizart hogy igy van, de nekem tulontul kockazatosnak tunik.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
Hat... thamasz tapasztalataibol kiindulva valoban marha serulekeny a haza a telefonnak. De maga a kijelzo hogy ennyire leamortizalodjon... Durva.
Mindenesetre en nehezen hiszem hogy a konkurencia tejelne ilyesmiert. Ez az egeszseges versenynek tenne rosszat. Ilyesmit bontetnek, szvsz eselytelennek tartom hogy egy ilyen kaliberu csalasban az MM partner volna.
De aztan ki tudja, ennyire melyen nem latunk, nem lathatunk bele a rendszerbe. Van egy jobaratom aki MM dolgozo volt, ha talalkozom vele, rakerdezek. Pont mobilos reszlegen volt. Most kivancsi vagyok.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
Ram se tett tul jo benyomast, pedig nekem legnagyobb hobbim a mobiltelefon temakor. Es mondom, letudtam annak hogy kiallitott darab, de meg alap kategorias telefonoknal sem volt jelen a problema. Radasul ha egy hozzanemerto meglesi, biztos hogy legtobbje elriad a varaslastol, jogosan. Szoval ezt en se ertem. Raadasul nem egy kis foltrol vagy hibarol beszelunk, marha nagy hibai voltak a kijelzonek. Gaz.
Viszont ez erdekes, hogy 10 helybol 9-nel hibasak a kiallitott Z5-osok. Mas tipusoknal nincs ennyi baj. Ilyen rosszul birjak a strapat a Z5-ok? Ennyivel konnyebb elnyuni oket, mint a tobbi telefont?Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
thamasz
senior tag
Z1C-ről váltottam a Z5-re, már az is tökéletesen működött nálam, csak nagyobb kijelzőre és jobb kamerára vágytam. (kicsit sajnálom is a Z1c-t hogy ereje teljében nyugdíjaztam, még várja a méltó sorsát) Megkaptam mindkettőt a Z5-től. Sőt, nagyon tetszik hogy tokkal is vékonyabb mint a z1c csupaszon, a bekapcsoló gomb az ujjlenyomat olvasóval telitalálat. Az aksi is jól bírja, bár néha itt is beragad a play szolgáltatások, de ez márkafüggetlen probléma szerintem. Amivel most még nem tudok betelni az a zene minősége, tényleg sokkal jobb mint az előzőnél, pedig még csak streamelt zenét próbáltam. Fülessel hallgatom, és egyelőre halasztom a tervezett külső DAC beszerzését, nem tudom mit tudna még javítani.
Egy negatívumot azért megemlítenék: szerintem sérülékenyebb mint a Z1C-volt, két napig használtam csupaszon,míg a tok megérkezett, vigyáztam mint a hímestojásra, mégis a zsebemben szerzett apróbb sérüléseket a képernyő szélén kiemelkedő fél mm-es műanyag keret. Gondolom azért tervezték oda, hogy ne karcolódjon a kijelző az asztallapon, de olyan vékony, hogy nálam több benyomódás lett rajta, a mai napig se tudom mitől. Illetve egy pöttyön az oldalkeret festése is sérült. Mi lenne ha nem is vigyáztam volna rá. Mostantól tokban lakik.
Holnap érkezik Spigen Ultra hibrid tok, üvegfólia, memóriakártya és egy autós tartó, majd beszámolok róluk.[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Jó áron vetted, 100.000 Ft körüli ojróért nagyon megéri.
Itt tényleg pofátlanul el vannak szállva az árak. Annyira, hogy nem is adtam érte 180.000- Ft-ot szürkeimportosért, 240.000-t sony boltosért . A tavaszra tervezett telefoncsere sürgős lett törés miatt, így inkább vettem egy Z2-t 106.000-ért.[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
viera
őstag
Gratulálok,használd egészséggel.
Én is Z3-ról váltottam Z5-re.
Szerintem is nagyon jó teló,főleg ami nagyon szembetűnt az a kijelző.
A Z5-ön sokkal élénkebbek a színek,a kamera nekem is egyből feltűnt mennyivel jobb.
Melegedés gondom nekem sem volt egyikkel sem,az akku is hasonló mind a kettőnél.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Dananto
tag
ja és még annyit hozzá fűznék, hogy a Z3 nálam elég tré képeket csinált, viszont a Z5 meglepően szépeket.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó