Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #8494 üzenetére
Automatikus
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #8494 üzenetére
exfat fájlrendszer és alapértelmezett foglalási egység...a kártya méretétől függően, automatikusan beállítja
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #8490 üzenetére
Exfat-ot írtam nem fat32-öt.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #8490 üzenetére
az exfat az nem fat32-es fájlrendszer...formázd nyugodtan exfatra...a 32gigás kártyám nekem is abba van
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #8488 üzenetére
Exfat miért nem jó?
-
holozis_HUN
addikt
NTFS sd kártya formátumot szereti? Mármint nem lesz lassabb vagy bugok?
-
picikupac
csendes tag
mert miután kiolvastam a témában az internetet és nem voltam képes ülni a seggemen, míg kijön a 6653-ra is a rom, simán felraktam rá. tökéletes is volt, majd amikor már úgy frissítettem, mintha 6603 lenne, kissé behalkult a technika. kérlek írd meg, hogy mi a gyári firmware-ed száma! köszi
-
törölt tag
válasz
latyika1994 #8474 üzenetére
ha jól értelmezem akkor letöltöd a programot(apk) és van custom recoveryből flashelhető készlet(sdk21 5.0, sdk22 5.1.x) felteszed az appot, majd a zippet custom recoveryből felteszed, és az appal beállítod
Más: feltettem a 2099-es concept rendszert és jelezte nekem a 2123-as updatet
most telepítem
-
latyika1994
tag
válasz
latyika1994 #8453 üzenetére
Hali
Meg érkeztem én is a cordonos élmény beszámolóval. Kedden elhoztam tőlük a telefont, kijelző elszíneződéssel meg karcos kamera lencsével vittem be, elég pozitív ért hogy az előlapon lévő üveg fólia helyett kaptam előre és hátra egy egy matt fóliát, és nekem a hátlapon nem is volt semmi így sajnos karcos volt már, mondjuk előttem is az volt, mert használtan vettem, de sebaj mert kicserélték a kijelzőt, kamera lencsét és az egész!! külső borítást is tehát kívülről van egy teljesen új telefonomés hátra a matt fólia jól is jött, de előre raktam újra üveg fóliát
kissé negatívan érintett, tudom erről nem illik beszélni itt, de most nem ez a lényege, hanem az élmény
az én telefonom egy függetlenített vodafonos készülék, és ezt a cordonba vissza zártak, így két napomba telt a tulajtól elkérni a kódot, ami persze működik. Bár lehet hogy örülnöm kellene hogy nem vonták meg a garanciát, ami mondjuk ugyancsak pozitív. Tegnap este fel is raktam wajk új slim romát, ami eddig nagyon tetszik. Viszont kérnék egy kis segítséget xposed témában. Innen :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 mit kellene letölteni és felrakni. SP romon mindig benne volt a rendszerben amikor használtam
Köszi. Üdv Laci.
-
Leonaa
csendes tag
válasz
holozis_HUN #8470 üzenetére
Nekem D6633 van
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #8470 üzenetére
távol-keleti és csendes-óceáni régió modell(ausztrália,kína stb...)
-
picikupac
csendes tag
D6653-ra mióta D6603 romot húzok, (már pedig visszaeső vagyok) a hangszórók ereje kihangosításnál, film lejátszásnál, bejövő hívásnál eléggé halk. Lehet kernel cserével orvosolni? Vagy valami megoldást talált rá már valaki? Egyáltalán használ valaki D6653-at?
köszi
-
Dashes
őstag
válasz
#97246720 #8460 üzenetére
MDB08M.Z1.2134
* Updated delivery from Google
* Added Sony Email application
* Added Sony Support App
* NFC updates
* Minimum value of screen brightness has been lowered
* Stability improvements e.g. startup problems
* Album delivery 7.3.A.6.1 with
- Support background image in more cases
- SD Cards folders fix. -
bajzal
őstag
Sziasztok!
Béta 6.0-át fel lehet rakni zárt bl-es telefonra?
-
törölt tag
Hm...néma csend és hulla szag...
-
törölt tag
Új concept ota update, 2123... A blogomhan benne vannak a változások
-
Leonaa
csendes tag
válasz
holozis_HUN #8457 üzenetére
-
Leonaa
csendes tag
Sziasztok!
Elhoztam a telefont. Kijelzőt cseréltek. Megnézték az LTE ingadozását is, arról kaptam egy szakvéleményt, hogy ott nem találtak hibát (egyébként már én is biztos vagyok benne, hogy azt egyértelműen a Vodafone hibája, mivel a nálam lévő cserekészülék is produkálta). Elvégezték a vízállósági tesztet és egy csomó másikat is, erről is kaptam papírt. SW frissítés is történt. Még a régi kijelzőn lévő leszedett üvegfóliámat is visszakaptam egy zacskóban (nem mintha még jó lenne bármire)
Lefuttattam a diagnosztikát, ott mindent rendben találtam. Külsőleg sem tapasztaltam semmi sérülést.
Múlt héten szerdán reggel adtam le és tegnap reggel már jött is az sms, hogy mehetek érte, még egy hetet sem töltött a szervizben.
Ha nem jön elő semmi gond, amit esetleg még nem vettem észre, akkor azt mondhatom, hogy kellemesen csalódtam. -
-
SkyS1gn
félisten
válasz
holozis_HUN #8451 üzenetére
Theme storeból 6.0 téma le, meg nova, kötelező
-
-
SkyS1gn
félisten
Mint eddigi csak sony-s, vettem egy s6 edge-t. Ez nem semmi.
-
törölt tag
válasz
latyika1994 #8444 üzenetére
Elvileg a márkaszerviznek úgy kéne összeraknia hogy a vízállóság megmaradjon...
Lásd az én példám, a telóm az ujgsmtől van(nem én vettem), 1szer volt náluk szervizelve(valamiért alaplapot cseréltek,nem tudom miért),lassan leesik a hátlap,a bekapcs gombnál kezd leválni,de elvileg a tömitetsége megvan még...bár én nem bízom ebben a vízállóságban,ahogy anno az S5nél sem...jó dolog,meg minden, de amíg a gyártó nem válal rá garanciát hogy zárt takarók mellett 100%ig vízálló ahogy azt a szabvány elvárja, addig én nem tekintem vízállónak, tehát nem fogok vele a medencében vagy épp a balatonban fényképet csinálni a víz alatt...
Én nem fogom szerizeltetni az ujgsmmel megint, nem csak az 5hetes javítási idő miatt,hanem mert ki tudja milyen amatőr barkács lelkű kétbal kezes ember javítaná meg...a márkaszerviz meg vagyonokért javítja...
-
Leonaa
csendes tag
Sziasztok!
Képzeljétek most jött az sms, hogy elkészült a telefonom. Holnap reggel megyek érte. Kíváncsi leszek...
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #8440 üzenetére
Kijelző fogyasztja a legtöbbet így nincs már app akksi idő növelésre csak a szokásos. Greenify, fényerő közepesen, reklámok blokkolása, facebook app törlése stb..
Gyorsítani a rendszeren? Ezt már hova? Találja ki mielőtt hozzáérek? -
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #8438 üzenetére
Telefonhoz. Utolsó bekezdésed.
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #8436 üzenetére
Álmodozás van most is. Playen meg sok app hozzá
FET-MEN: Garanciáztasd ha szerinted gond van vele.
-
holozis_HUN
addikt
Aksi spórolás, esetleg rendszer gyorsaságának növelése. Az, hogy maga a rendszer hogyan nézzen ki az nem fontos, megcsináltam már magamnak (homályos status bar amikor lehúzom, ez brutál szép, status bár és navigation bar LG G3 sílusu (xStana modul) és Gravity Box-szal kissebb a navigációs bar)
Olyan is kell, ami most eszembe jutott, ami 6.0-ban volt, hogy töltésnél (mágneses töltővel) feljött egy fekete háttér az órával és a dátummal. Na ez nagyon frankó volt, kell ilyen
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #8433 üzenetére
Van pár. Mire kell?
-
holozis_HUN
addikt
Valaki ismer jó kis Xposed alkalmazásokat?
-
törölt tag
Az normális hogy gyenge fényben hullámzik a kamerakép? 20.7/auto iso
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #8429 üzenetére
Még a 4K se nagyon kiforrott, ahogy a 2K és a 3D sem...
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #8427 üzenetére
Nekem a laptop elkezdte lejátszani a media player classic x64-el, de rohadtul szaggatva...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #8426 üzenetére
Hardver dekódert nem támogatja ezzel a videóval az MX Player.
-
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #8424 üzenetére
Milyen kodeket használ a 8K-s videó? Amúgy ha utána nézel akkor a mobil piacon nincs jelenleg 8K-s videót támogató processzor...linkelsz egy videót?
-
holozis_HUN
addikt
Valaki próbált már 8k videot lejátszani a telóval?
Én igen, nekem nem indult el, csak feketeség volt... Gépem se viszi mondjuk
-
Deck
titán
Szépnek szép a Z3 üveghátlapja is de nagyon csúszik és mikor lerakom hallom ahogy hozzáér, zavaró és kitámasztani sem lehet a telefont mert lekerekített a design ami gyönyörű persze. Erre jó az átlátszó 0.2mm-es szilikon tok. Olcsó, és mintha rajt sem lenne de védi a hátulját, kitámaszthatom, nem csúszkál, oldalt szabad aminek annak kell lennie, nagyon praktikus.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #8413 üzenetére
Akkor inkább az mx player...
A stamina annyira nem hiányzik, elég jó a 6nak az akku kezelése...15 vagy 5% ra be lehet állítani az akkukímélést(stockban ez a merülő akku mód)
Ami nagyon hiányzik(mint már írtam) a smartcard kezelés, hiába van benne a koppintásos fizetés és az android pay, a lényeges hozzávaló akkor is hiányzik -
Atesz 666
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Atesz 666 #8406 üzenetére
Jó rég nem frissítettél, azóta kijött egy 5.0.2es és 5.1.1es rendszer is...hát ha ilyen régi a szoftver idő lesz mire majd OTA-n(wifin) legfrissíted majd, PC-s klienssel egyből a legfrissebbet tenné fel...az gyorsabb
15(ha vodás vagy akkor 16) frissítést kell így letöltened mire a legfrissebb szoftver lesz a telódon -
Atesz 666
aktív tag
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
#97246720 #8403 üzenetére
"egyes oldalak értesülései szerint a Z5 nemsokára megkapja a 6.0-át a további Z3,Z3C,Z2 és Z tabok még ez év vége elött megkapják, a továbbiak majd csak jövő év elején"
Üdv.
-Köszönöm a gyors választ.
-Én nem is most akartam frissíteni hanem majd ha hivatalosan kiadják a 6.0-t a Z3-ra.
-Csak azért kérdeztem mert ha majd szeretném frissíteni 6.0-ra akkor a sorrendet be kell-e tartani vagy mehet rögtön a 6.0-ra való frissítés(persze nálam csakis WiFi-s frissítéssel)? -
törölt tag
válasz
Atesz 666 #8401 üzenetére
a kérdés irreleváns mivel hivatalosan csak 5.1.1 van a készülékre... a sony concept keretében van lehetőség az AOSP 6.0 rendszer béta verziójának kipróbálására amit vagy a hivatalos Sony Concept Installerrel vagy Flashtool-lal lehet feltenni, mind2 esetben gyári visszaállítást kell csinálni, a Concept rendszer mindennapos használatra nem alkalmas... egyes oldalak értesülései szerint a Z5 nemsokára megkapja a 6.0-át a további Z3,Z3C,Z2 és Z tabok még ez év vége elött megkapják, a továbbiak majd csak jövő év elején
dekrer megelőzött
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kérdésem:
-Ha fel szeretném frissíteni a Z3-som a 6.0-ra, akkor végig kell frissítenem a telefont az összes Android rendszerre vagyis előbb az LP és annak összes frissítései és csak utána a 6.0?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Manjaro Linux
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S208/128 GB !! felújított !!
- Samsung Galaxy A72 kártyafüggetlen 6/128GB dual sim SM-A725F/DS
- iPhone 11 Pro 64Gb Független / Space Gray / Újszerű állapotban ELADÓ!
- Eladó iPhone 16 Pro Black Titanium 256GB + Apple Watch Ultra2 Esim + Airpods Pro2 + Ajándék!!!
- iPhone 13, 128GB, Független, akku 84%-os, 1 Év Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest