- Android szakmai topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziaszok!
Keresnek valami jo kerekparos tartot a telefonhoz. Jo lenne, ha tolto is lenne benne, mert ha megy a kepernyo (GPS) akkor hamar lemerul az aksi.
Elore iskoszi!Szerk: vegulis az is jo lehet, ha veszek egy akumulatoros tokot, (+3200mAh mar majdcsak eleg lesz,) de ahoz plane nem tudom, hogy milyen kerekparos tartot veszek.
-
tvamos
nagyúr
Most jott egy rendszer update. Szerintetek jobb lett a memoria kezeles?
Szerk: mar mindegy, mert ranyomtam a telepitesre. (Nagyon roszabb csak akkor tud lenni, ha elszallnak az adatok rola.)
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Frissitettem (mert macerált a telefon) 6.0.1-re, és az a jelenség, hogy minden háttérben futó alkalmazást folyton bezár. Pl. ha a google navigációból átmegyek a böngészőbe, bezárja a navigációt. Elég bosszantó... Van erre a problémára egyszerű megoldás? Nincs root, meg ilyesmi, mert céges telefon. -
tvamos
nagyúr
válasz
holozis_HUN #9031 üzenetére
Ettol meg szivesen elcserelnem ra...
-
tvamos
nagyúr
A felső sorban, nem tudom, mi a neve, megállt az óra. Mi lehet a probléma? Nem tudja valaki, mi a megoldás? Próbáltam kikapcsolni, hogy ne a telefon hálózatból vegye az időt, de nem használ.
-
tvamos
nagyúr
Szerintetek melyik SD a jobb valasztas a teloba? [link]
Amugy nalam most kezdett Android upgrade-be. (Meg sem kerdezett, hogy mi van, csak letoltotte... mobilneten...)
-
tvamos
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #5690 üzenetére
Szerintem nem olyan kutyauto a hardware, mert sokszor latom, hogy egy pillanatra kielesedik a kep, de amit vegul lo a keszulek, ez eletlen. (Sajnos, a gyerekkel nincs ido komponalni a kepet, mert addigra nincs ott, nem is emlekszik, mit csinalt...) Manualisban lehet jo kepeket csinalni vele. Talan majd valami sw frissitessel jobb is lesz. Remelem.
-
tvamos
nagyúr
Nektek van olyan, hogy nem megy a play aruhaz? Van net, a Gmail megy rendesen, de amikor play-ben ranyomok a myapps-re, azt mondja, server error. (A masik telefonomon kutya baja.) Mit ronthatok el?
-
tvamos
nagyúr
Nem vettem. Ceges. (Ez volt, a mini, meg az iPhone 6.)
Nem mondtak.
Oldalzsebben meg mindig odacsapom valamihez a muhelyben.
No mindegy, mostmar itt van az asztalon... bamulom, mi legyen.
Csak a ZTE V5 mellett olyan kis vekony, sajnalom szegenyt. Tenyleg szep, meg minden, amiúgy nem jutna eszembe, hogy feltsem.
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
Atesz 666 #5088 üzenetére
Akkor vigyázz,hogy ne ülj rá.
Ez nem fog menni. Hasznalni akarom, nem vigyazni ra, babusgatni.Ha az ronda, akkor milyennek talalod az Otterbox Defendert?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Atesz 666 #5073 üzenetére
Nem vettem meg azt a nagyot... Nekem sem tetszik igazan, jo masszivnak latszik, es nem volt meg ilyenem, ennyi. (Nekem annyi a szep telefon, hogy megnezem, tetszik, mint a muzeumban egy festmeny, de utana mar nem nagyon erdekel milyen, mernok vagyok, nem muvesz.) Nekem meg a szilikon tokok nem tetszenek, valahogy a hideg futkos a hatamon a fogasuktol, plane, hogy nem sokat ernek. Volt mar par darab. Sajnos nalam ha esik a keszulek, akkor nagyot esik.
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Hozzajutottam egy ilyen Z3 telefonhoz. (Ceges...)
Nagyon szep, meg minden, csak nagyon csuszik. (Amugy sincsenek biztonsagban nalam ezek a cuccok.) Rakerestem a tokos posztokra, keresgeltem eBay-en, mindenfele, de nem talalok olyat, ami igazan tetszene. Illetve ez pl. tetszik, de nem tudom, mennyit venne el a tererobol. Hasznal valaki ilyesmit? Mondjuk rendeltem egy ilyet is.
A masik kerdesem a vezetek nelkuli toltes lenne. Nem pont ertem, hogy mukodik. Ha jol ertem, ez a magneses tolto csak egy magnem, ami rogziti a pogo pineket a tolteshez.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest