Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dananto
tag
válasz
Banderasz74 #8799 üzenetére
beállításoknál a hang és értesítésben nézd meg, hogy a jelzőfény ki van- e kapcsolva.
(#8784) Tidzsimon köszönöm, elkezdtem most utána olvasni
-
Dananto
tag
válasz
Banderasz74 #8797 üzenetére
nálam mindkét telefonon működik.
-
Banderasz74
tag
Sziasztok.
Csak mostanában tűnt fel,hogy nincs értesítés gmail,facebook,stb.Ledes értesítés van,de a kis sárga számlálós izé eltűnt,telefon és üzenet értesítésnél működik csak!Másnál is így van,vagy én nyomkodtam el valamit? -
Cry0
őstag
válasz
holozis_HUN #8795 üzenetére
v74 a legkisebb ami letölthető a legújabb perig v78 feldobom azt hátha
még lehetet javítanom
a v78 felment -
Cry0
őstag
válasz
holozis_HUN #8793 üzenetére
nemjo meik xposedet használod ?
-
Cry0
őstag
válasz
holozis_HUN #8791 üzenetére
igen erre gondoltam
az mértvan hogy 264-re nem engedi feldobni az xposedet? twrp-ből feldobtam de utána csak bootol a telefon ujra és ujra -
Leonaa
csendes tag
Nektek ✈ üzemmódban kB.7 óra alatt merül valamennyit?
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Dananto #8771 üzenetére
Flashtool egy program amivel újra tudod telepíteni a telefont. Az újabb verzióban már benne van az összes szolgáltatói (pl Vodafone) rendszer. Egyszerűbb, mint egy windows vagy egy Windowsos program telepítése, mert kb két klikkelés.
további infóért adhatunk youtube linket, vagy leírást. (én csak mostanában néztem be, ép ilyet készülök venni)
-
Melafoto
senior tag
Feltettem Én is a 264-es végű romot és nekem ez most jobban melegszik
-
Cry0
őstag
a csoportba már mintha láttam volna valahol az értesítési felületet hogyan tudom úgy megcsinálni hogy átlátszó legyen ? Gravity boxba leskelődtem de ott nem találtam ilyenre megoldást
-
Melafoto
senior tag
Még nincs CE1 verzió, de addig, ha valakit érdekel: (pre-rooted)
D6603_23.4.A.1.264_Customized BAL -
Cry0
őstag
Skacok anno volt valami olyan megoldás hogy ha a gyári romból valamit kiszedek és át varázsolom a wajk féle romba akkor eltűnik a reklámblokkolás megoldható?
-
-
agent_k
őstag
válasz
Dananto #8765 üzenetére
Nem baj. Persze, hogy nem baj. Csak mondja meg az okát. Olyan nincs, hogy csak. Mondok egy példát. Én azért nem cserélem le a romot, mert nem szeretnék bootloadert nyitni ugyanis ha igazi változást szeretnék tapasztalni ahhoz a kernelt is le kéne cserélni. Az SP-n szinte hetente cserélgettem a romot, de tök felesleges volt.
-
japunk
aktív tag
A rootot hogy tudom eltavolitani a telefonrol? Szimplan flashtoollal ra kell rakni egy gyari rendszert? Sosem csinaltam meg ilyet.
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég írtam, hogy boldogság van mert megjavították a telefonom. Ma reggel mikor kiszedtem a dokkolóból látom, hogy semmit sem töltött :-\ A dokkoló a ludas. Valami ki is folyt az aljából,mint az elemből szokott. Eredeti Sony Dk48 dokkoló volt, tapasztalt már valaki ilyet? Lehet, hogy előtte is az " rongálta meg" a telefont? A kijelzője azon az oldalon egy sávba nem érzékelt.
-
Cry0
őstag
válasz
holozis_HUN #8755 üzenetére
sikerült
-
Cry0
őstag
válasz
holozis_HUN #8753 üzenetére
köszi
-
holozis_HUN
addikt
Ha van Xposed, akkor can egy olyan modul, aminek a neve: xStana. Ezzel a status bar ikonjait és a nav. gombokat, nekem ez van. De ha változtatod a status bar ikonjait nem mutatja, hogy mikor megy pl a wifi (fel le töltés) szóval nekem azért az ki van nyomva, de ahogy látszik a fotón nekem vékonyabb és Galaxy témájú a navigációs gombjaim. Van égy zip amit TWRP-ben fel kell flashelni és kisebb lesz. Nekem 366-os, 34-es jobb lenne, de vmiírt nem megy az az oldal, ahonnan le lehet szedni...
-
Cry0
őstag
Olyan navigációs gombokat hogy tudok én is szerezni ?
L:/dl/upc/2015-12/04/558011_xu6lrxy6h5imvowf_nevtelen.jpg] -
Cry0
őstag
válasz
holozis_HUN #8750 üzenetére
én se tudom és fura hogy most egy játék
miatt idegesíteni fog a reklám blokkoló
grat
-
Cry0
őstag
válasz
holozis_HUN #8745 üzenetére
probáltam már mondtam neki de nem akarja
-
Cry0
őstag
Sziasztok
Ismerősöm nemrég vett ilyen készüléket és ma ahogy meglátta az én kijelzőmet az övé sokkal fakóbb (control panel miatt) és szeretné ő is megcsinálni ilyenre viszont romolgatás nélkül szeretné én mikor próbáltam a gyári 232-re felrakni mindig hibát irt ki megoldás? -
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete adtam be a Cordonba a kicsikém, mert baloldalt megzavarodott a kijelzője. Sokan panaszkodtak a helyre, de nekem most pozitív tapasztalatom van.
Kaptam cserekészüléket, az ügyintézés 5 perc volt kb. Cserélték a teljes kijelzőt. Ajándékba kaptam egy elő és egy hátlapi védőfóliát.Bár ez lehet szerencse, mert ott volt egy fiatal lány, és folyton kérdezgette az ügyintézőket hogyan mentse le a cuccait telóról,de vele nem voltak túl segítőkészek...
-
octolith
tag
Új Marshmallow concept update.
-
Cry0
őstag
válasz
holozis_HUN #8735 üzenetére
még nem jött tőle válasz
-
butyiba
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, hogy használ-e valaki közűletek Sony Smart Tag-ot ? Én kulcs keresési funkciót szeretném használni de a leírásban nem láttam ilyen lehetőséget, míg a Nokia Nokia Treasure Tag - WS-2 tudja a leírás szerint.
Kérdésem, hogy a Sony Smart Tag-al lehet-e pl kulcscsomó helyzetet meghatározni ? -
Cry0
őstag
válasz
holozis_HUN #8735 üzenetére
még nem
-
Cry0
őstag
válasz
holozis_HUN #8733 üzenetére
megvolt várom a válaszát mostmár
-
Cry0
őstag
válasz
holozis_HUN #8730 üzenetére
aha full wipe megvolt
-
Cry0
őstag
válasz
holozis_HUN #8725 üzenetére
Szia
tegnap este fleraktam a romot de ebbe sincs "watch video" ebbe is van reklámblokkoló -
Deck
titán
válasz
lionshamlet #8727 üzenetére
A megjelenésétől számítva olyan 2-3 év között.
-
xmaas
őstag
válasz
holozis_HUN #8725 üzenetére
Ez van sajnos egyetlen megoldas vesz az ember Z5 ost ott mar jo a helyzet elol-hatul
.
Elolapi kamerat csak skype ra hasznalom minden masra alkalmatlan
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #8724 üzenetére
Inkább letakarom szig. szalagal, nehogy ezzel csináljak fotót
ilyen minőséget komolyan... Na ez egy nagy hátrány, de a többiben már jobb az előlapi. De ez iszonyat minőség, szerencse, hogy nem használom
-
holozis_HUN
addikt
Ilyen ratyi képet, amit az előkamera csinál... Komllyan az S2-őm szebbett csinált ettől... Tiszta homály az egész semmi részlet.
-
-
Cry0
őstag
válasz
holozis_HUN #8717 üzenetére
szedem is le a 4.4-et
más akkor hogy tudom megoldani hogy a reklám blokkoló eltűnjön ? -
Deck
titán
Ha valaki nem rootolt volna mostanában:
Az új Windows telepítés cwm-ek tartalmaznak közvetlen rootolást 5.0ra aztán mehet fel a cwm. Ezután pedig a szokásos előre rootoltat (5.1) felrakhatjuk cwm-ből. Ez a root a régebbi közvetlen rootot tartalmazza nem a kingrootos.
-
Deck
titán
Új frissítés elérhető: 23.4.A.1.264
Fully StageFright 2.0 ( CVE-2015-6602 ) and CVE-2015-6608 patched by Sony, AndroidVTS v.11
-
octolith
tag
válasz
holozis_HUN #8713 üzenetére
Na most döntsd el, hogy a tengerben *használni* akarod, vagy egy ilyen tokot akarsz rá
-
holozis_HUN
addikt
Valaki próbálta már? Néztem olyan tokokat, amit össze kell csavarozni stb, de ahogy láttam a képeken, azok nem fedik a kamera részt (átlátszó plasztika se, semmi) + mintha a hangszórót se fedné, ez aztán a vízálló tok... Ja és azok 5-15k-ba kerülnek... Szóval jó lenne ez... Mennyire megbízható? Valakinek van tapasztalata?
Tengerben használnám ezzel a tokkal. A biztonság kedvéért -
Cry0
őstag
válasz
holozis_HUN #8702 üzenetére
wajk féle romból még nincs 4.4 legalábbis az oldalon a legfrissebb az 4.3
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Nekem szinte a legelső darab van mert én elő is jegyeztettem magam erre a szerintem kiváló készülékre.
-Én nagyon megvagyok elégedve a készülékkel mint belsőleg,de főleg külsőleg(szerintem nincs ennél szebb telefon a világon.)
-Én mondjuk nem buzerálom a nap minden percében így nekem elmegy 3-4 napot is,de én az akku teljesítménnyel le szoktam menni egészen 3-5%-ig és csak akkor rakom fel tölteni 100%-ig.
-Nekem a kamerával semmi bajom, tudok vele nagyon szép fotókat lőni és a videó része is nagyon korrekt.
-Gyorsaságra nekem abszolút rendben van,bár nekem még a KK 4.4.4. fut rajta gyorsan és akadás mentesen. -
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #8707 üzenetére
Dehogynem üveg marad és lesz is. De egy olyan fóliát elraknék tartalékba, had legyen
Tükrözödésmentes.
-
Deck
titán
Megvan valakinek a gyári fóliája? Mert, érdekelne
Rendelhetek üvegfóliát ebayről. Az xprotectoros megint nekiállt buborékoskodni pedig eddig semmi baja nem volt, jól is van felrakva. Más is járt így? Nekem sajna nem az első eset.
-
holozis_HUN
addikt
Most veszem észrexel van b@szva a Vodafone reklám a lap tetején
az egyik résznél, amikor az a piros rész körbe megy, ez van írva: VodaFEON Family
nagy off, csak most nagyot nevettem ezen
-
holozis_HUN
addikt
Hol lehet kikapcsolni azt, hogy a zárképernyőn ne legyen az a kis telefon jel? (bal alsó sarok)
-
estikornel
tag
Jó telefon, szoftver téren semmi probléma, akkuidő legalább 2 napos min 4 óra kijelzőidővel, az én példányom valóban vízálló rengetegszer használtam már esőben, zuhany közben, vízi parkban. A kijelzőm besárgult a peremek mentén, kissé melegszik, de engem nem zavar. Kamera szerintem elég szánalmas de hálisten nem kell használnom, van dslr. Videó viszont egészen jó, fhd 60fpsben pláne.
-
holozis_HUN
addikt
Szia! Nekem június vége óta van meg a teló. Semmi hiba nem volt még vele, minden flottul, gyorsan megy. A Sony rendszere is kiforrotta magát, és lassan jön rá a 6.0 is. Szerintem inkább sima Z3 és nem +, mert a + nagyon melegszik + drágább. Aksi nagyon jó benne, és még mindig ugyan addig bírja, mint amikor megvettem. Nagyon szeretem a telót, és még sokáig szeretném használni
Ui.: Megy fel a SLiM 4.4 az új vulnerability fixel, azaz a .264-es verzió, ami a legfrissebb
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon kíváncsi lennék a véleményükre azoknak akik több mint 1 éve használják a telót, illetve akik közelítenek hozzá. Azért érdekelne a dolog mert az ismerősi körömben a Sony telefonok 1-2 éves koruk között általában egyszer csak beintenek. (Nekem a V-m sem hajlandó navigálni semmilyen appal, pedig minden más megy rajta sőt a helymeghatárzoás is jó....Z1c-k is elhullanak, L-ek és T-k is.)
Viszont eléggé Sony párti vagyok és a Z3 és a Z3+ az egyetlen teló ami minden tekintetben tetszik. Viszont, ha már 100k-t kicsengetek egy telóért nem szeretném 1 év múlva a földhöz vágni. Mik a tapasztalataitok?
Előre is köszönöm.
Hozzáteszem van egy mai napig működő P1i-m amit imádtam. Valószínűleg innen a márkahűség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Manjaro Linux
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S208/128 GB !! felújított !!
- Samsung Galaxy A72 kártyafüggetlen 6/128GB dual sim SM-A725F/DS
- iPhone 11 Pro 64Gb Független / Space Gray / Újszerű állapotban ELADÓ!
- Eladó iPhone 16 Pro Black Titanium 256GB + Apple Watch Ultra2 Esim + Airpods Pro2 + Ajándék!!!
- iPhone 13, 128GB, Független, akku 84%-os, 1 Év Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest