Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
katona.jozsi #9997 üzenetére
Eddig is jó volt.
-
xmaas
őstag
Inkabb magyarazd meg nekem ha a gyarto kiad valamit hivatalosan es nem irja ra hogy beta hanem hogy bizonyos regio generic akkor miert beszelsz rola betakent ha a gyarto nem annak adja ki es nem betat ir ra , hogyha en tevedek semmmi gond nem mondtam hogy okosabb lennek barkinel csak ket bites paraszt hulyegyerek vagyok ha jobban tudod legalabb magyarazd meg hogy megertsem en is hol van a hiba a hulyesegembe nem kell lekezeloen banni senkivel szerintem
(#9994) m_balint2002 Azon a kepen azt irja hogy ez a verzio nem az utolso beta amit kapni fognak a programban resztvevok meg ev kozepeig , vagyis fognak meg kapni tesztelesre uj beta verziokat de attol ez egy eles nem beta rendszer mivel kiadtak mar a szolgaltatoknak illetve elerhetove tettek mindenki szamara par regioban.
Addig volt beta amig nem engedtek utjara ez mar eles verzio amit mindenki kap meg lassan regionkent
-
-
bajzal
őstag
Marshmallow update:
Ugyan olyan az üzemidő stamina nélkül 6.0.1 alatt is
-
xmaas
őstag
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #9984 üzenetére
Félre értettem
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #9982 üzenetére
Szerintem is megfogja a Sonysat. De ha nem lehet bootloadert nyitni majd felrakni meg aosp, cm, aokp, stb lesz belőle úgyis. Bár nekem a Lollipopal sincs semmi bajom, Marshallow-ot még fel sem raktam. De mivel csak béta így fel sem rakom még.
-
bajzal
őstag
válasz
katona.jozsi #9977 üzenetére
Na egy gyors Marshmallow 6.0.1 élménybeszámoló 2 óra használat után:
- Gyors, nem tudom el dönteni, hogy gyorsabb e mint az 5.1.1, mert csalóka. Az animációk gyorsabbak lettek
De gyors amúgy, nem lassabb az 5.1.1-nél, tök jó
- Launcher újabb lett ugye és ennek hatására lehet állítani pár dolgot, ami elég jó. Pl.: Lapozási effektus stb... és a legjobb, hogy be lehet pipálni, hogy a főképernyőn dupla koppintásra lezárjon a kijelző.
- Egy (számomra) nagyon hasznos dolog: Ugye lehet úgy megnyitni zárolt képernyőről a kamerát, hogy kamera gomb hosszan és megnyílik a kamera, kizárólag automatikus módban és mindig újra át kell állítanom manuálisba... Na de most be lehet állítani, hogy dupla bekapcs. gombra elinduljon ami két okból kifolyólag is jó: Gyorsabban elindul mint a kamera gombra (hogy miért azt nem tudom) és így megjegyzi a kamera módot is! Ha előzőleg manuálisban használtad akkor is manuálisban nyitja meg!
- Akksi időről majd 2 feltöltés után.. ez még nem mérvadó, de kb. ugyan olyannak tűnt.Holnap este megint írok észrevételeket, eddig nagyon jó!
-
bajzal
őstag
válasz
Zsoleszhun #9973 üzenetére
Igen, 5.1.1-ről és igen ez a hivatalos, végleges 6.0.1
-
aurel77
csendes tag
Én megvárom a CE1-et. Csak azt nem tudom, hogy ez még béta, vagy már a hivatalos 6.0.1.?
-
-HTC-
tag
Hivatalos telenor 6.0-ról még semmi hír?
-
törölt tag
Ez a fórum nagyon halott. Pedig most jött a 6.0.
Ilyen kevés embernek van Z3-asa? -
bajzal
őstag
Sikerült felraknom a Marshmallow-ot!
Este jövök egy rövid élménybeszámolóval
-
bajzal
őstag
válasz
octolith #9963 üzenetére
Nem próbáltam semmilyen romot, nem mertem
De csak annyi, hogy kiválasztottam a villámjelet aztán a romot és a flash gomb után kiírja. De minden rommal, még xperia sp romra is kiírja. De nekem ezt régebbi 0.19.1-nél is kiírja, nem csak a legújabb flashtoolnál. Szóval akkor jó lesz ha az orosz romot felrakom?
-
octolith
tag
Nálam is ezt írta ki, úgyhogy megnéztem a legfrissebb változásokat githubon. Annyi történt, hogy egy bizonyos rootolási lehetőség belekerült, ami viszont valami miatt nem működik megfelelően. Ez a mi készülékünket semmilyen formában nem érinti, úgyhogy ne aggódjatok emiatt.
Flashelésre fel
-
bajzal
őstag
XperiaFrim-el letöltöm mondjuk az orosz romot az jó lesz, ugye?
-
jojoker08
tag
válasz
holozis_HUN #9955 üzenetére
Hadd kérdezzem meg, hogy pontosan hogy van beállítva a Kcal? Picit én is állítottam rajt, de ez nem az én asztalom
-
octolith
tag
válasz
octolith #9952 üzenetére
Az 5.1.1-hez képest jóval gördülékenyebbnek tűnik. Poweramp hiba javítva. Memóriakezelési gondok nem jöttek elő. Szebb kicsit a design. Annyi, hogy a Wolfbreak féle rom nem kéri le automatikusan az apn beállításokat, de szerintem ez az alapban működik rendesen. A WiFi hiba is javítva.
-
octolith
tag
Igen
BTW én most Wolfbreak romját tettem fel, ami erre alapul és semmi extra csicsa nincs benne hál' isten, épp ellenkezőleg, kevesebb felesleges vacak, csak az alap root és társai
(#9950) jojoker08:
Szerintem ennek a fülhallgató topikban érdeklődj inkább utána. -
bajzal
őstag
válasz
FireFox1996 #9947 üzenetére
-
jojoker08
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy bluetooth, vagy NFC kompatibilis fülhallgató melyik passzolna a Z3-hoz, illetve melyik éri meg leginkább (pl.: aksi üzemidő, hangzás)? Első sorban zenehallgatáshoz kellene, mert vastag tokban azért macerás a számléptetés munka közben. -
diane
tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám. A lényeg, hogy sms-ben lottózom és amikor rányomtam az elküld gombra, felugrott egy ablak, hogy ez költségként fog jelentkezni, letiltom-e. Nem akartam letiltani, mégis sikerült, azóta nem tudok sms-t küldeni arra a számra. Nem tudom, hogy lehet ezt visszacsinálni, mert már töröltem a számot, kerestem a fekete listában is, ott sincs. Van valami tippetek? gyári és handcent üzenetküldőn sem engedi.
-
Deck
titán
válasz
FireFox1996 #9947 üzenetére
Poweramp jó már rajta?
-
törölt tag
válasz
FireFox1996 #9945 üzenetére
Köszönöm!
-
törölt tag
Üdv!
Lehet, hogy a mai napon ilyen telefont veszek. Kérdésem az lennem, hogy van hivatlos 6.0 a telefonra?
Ha igen, vodásoknak is elérhető, mert ott veszem. -
hanati64
tag
Sziasztok! SCR24 tok párosításakor kiírja a telefon, hogy NFC-olvasási hiba. Mi lehet a baj? Hogy működik ez a dolog, mindenféleképpen érintéssel kell párosítanom? Wajk 5.0-ás Slim Rom van a telón.
-
octolith
tag
Helyzetjelentés: a kijelzőm elkezdett vibrálni
Főleg nagyobb fényerőnél látszik, leginkább a kijelző szélénél.
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Én is Z3 tulajként írtam a véleményem és tartom is magam ahhoz,hogy a Z3-as kamerájával is lehet olyan fotót lőni mint a "versenytársnak" beállított készülékekkel.
-Tudnék is mutatni sok százat...csak ezekben a fotó feltöltő oldalakban nem bízok.
-Majd ha eljut odáig a technológia,hogy mobilról egyenesen az oldalra lehet fotót felrakni, majd akkor közlök is pár fotót. -
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
Atesz 666 #9937 üzenetére
Örvendek, hogy neked bejön, és tudod is használni!
Korábban már sokszor leírtam a véleményem ezen telefonok kameráival kapcsolatban, úgyhogy most csak röviden: Egyik sem csúcskategória, de aki nem fotósguru, vagy nem elmerokkant mint én vagyok, és nem az a lényeg nekije, hogy a vonalélességet bámulja vizslatva kutakoggya a képernyőt..., akkor hétköznapi használatban természetesen megállja a helyét. Nekem is vót, szerettem is, de az zavart, hogy ennyi pénzért, csak ilyet - kamera - kapok.
Vuff!
-
Mikkkeeeee
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #9936 üzenetére
Mikor megjelent az M9, elég sok rosszat lehetett hallani a kamerájáról, nem tudom azóta javult-e a helyzet szoftveresen.
Most, hogy nézegettem ez legalább nem melegszik annyira gyorsan mint a SD 810 -
Atesz 666
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #9936 üzenetére
"akkor a Z3 kamerájával sem leszel. Legalábbis valószínűleg."
Üdv.
-Jelentem a Z3-as kamerájával semmi gond nincsen csak tudni kell vele fotózni.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
Mikkkeeeee #9935 üzenetére
Köszi!Nos, ha az M9 kamerájával nem vagy kibékülve, akkor a Z3 kamerájával sem leszel. Legalábbis valószínűleg.
Amúgy szuper telefon!
Vuff!
-
Mikkkeeeee
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #9934 üzenetére
Egy Galaxy S4-em volt, év végén terveztem váltani. Ami telefon még tetszik nekem az a HTC one M9 de annak a kamerájával nem vagyok kibékülve
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
Mikkkeeeee #9932 üzenetére
Csaó!
Mi volt az előző telefonod?
Vuff?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Mikkkeeeee #9932 üzenetére
Rootolás könnyű. Gyári helyzetbe állítás is.
-
Mikkkeeeee
csendes tag
válasz
tal-garius #9930 üzenetére
Tisztában vagyok a SD 801 tulajdonságaival. A másik telefon amit néztem a Oneplus Two lenne. Itt főként a 4 kontra 8 magra gondolok (az 1 giga ram annyira szerintem nem mérvadó). Régi teszteket találtam, csak arra lennék kíváncsi, hogy 2 évvel a megjelnése után még mindíg megéri-e.
Javarészt böngészésre, fotózásra, zenehallgatásra(spotify) használom a telefonokat (telefonálásról ne is beszéljünk), játékra semennyit.
Egész napos 3G/LTE használattal is túlél egy napot a telefon?Ammire nem találtam értelmes választ: Romolásnál mennyire egyszerűen lehet visszaállítani gyári állapotba esetleges garanciális javításoknál? Poweruser vagyok
(Xposed)
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Mikkkeeeee #9928 üzenetére
"Könnyen tudnék egy Z3-hoz hozzájutni, mert a másik telefonom megadta magát. Szerintetek mennyire éri meg még a Z3? Teljesítménye még mennyire jó? Akksiban nektek mit produkál?"
Üdv.
-Nekem már a megjelenése óta van Z3-om.
-Én nagyon meg vagyok elégedve a teljesítményével.
-Az akksija nálam 2 napot még bőven elmuzsikál,gyorsaságával sincs gondom pedig a KK 4.4.4 van még rajta. -
tal-garius
aktív tag
válasz
Teljesítménye még mennyire jó? Szerintem olvasgass teszteket, aztán kérdezz ilyet
-
octolith
tag
válasz
Mennyiért, mihez képest, stb. Mire használnád?
Mindennapi használatra tökéletes.
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok!
Könnyen tudnék egy Z3-hoz hozzájutni, mert a másik telefonom megadta magát. Szerintetek mennyire éri meg még a Z3? Teljesítménye még mennyire jó? Akksiban nektek mit produkál?
Köszi a választ
-
Deck
titán
válasz
tal-garius #9926 üzenetére
Eddig is így volt. Semmi újdonság nincs ebben.
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok!
Marshmallow 6.0.1 beta-ra root és TWRP elérhető, működik. 5.1.1-re ha van működő recovery-d egyből feltelepíthető, nem kell nyitott bootloader semmi.CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
Ha ismeritek akkor semmi, csak nekem elég újdonság hogy már itt tartanak XDA-sok.
-
csikimara
csendes tag
-
csikimara
csendes tag
Sziasztok. Valaki meg tudná mondani,hogy egy SCR24 tokot miként tudok használni az xperia z3-hoz? Beletettem a telefont,de nem csinál semmit,a kis ablakon keresztül nem reagál a képernyő...nem találok semmit a beállításokban ami segítene.
-
diane
tag
Sziasztok!
Felraktam az 5.1.1-et a telefonra, de most az energiatakarékos módnál nem találom azt, hogy hány napja megy a telefon, csak azt, hogy kb. mennyi van vissza. Ez már nincs vagy csak én vagyok balfék?
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #9916 üzenetére
Jó ötlet, jó ötlet..
-
Deck
titán
Kedves mindenki!
Mivel ebben a topikban nem nyúlták le tőlem a kiemeltet és nem szerkesztették át miközben én csináltam, stb. Ezért, most szerkesztem éppen, hamarosan kész. Remélem ez nem változik
-
bajzal
őstag
Az lehet, hogy nekem a folyamatos random újraindulás hardveres hiba?
-
Deck
titán
válasz
tal-garius #9908 üzenetére
Magától. Semmilyen külső hatás nem érte. Fehér pöttyök.
Utánanéztem és 2 pixelhibától a Sony már új kijelzőre cseréli.
-
Deck
titán
Fenn volt 2 hétig a Marshallow béta és azt kell mondjam, jelenleg a Lollipop kiadás sokkal jobb. Vissza raktam a Lollipopot így nagyon feltűnő a különbség most.
- Volt ugye a poweramp license gondom
- Új launcher nem jön be, hogy folyton fenn a kereső sáv, az se, hogy nem az első oldalra ugrik az appdrawer hanem ahol megvolt nyitva
- sebességileg, smootságra se győzött meg ezzel szemben a Lollipop szuper
- Headsetet egy idő után le majd fel csatlakoztatja
- Chromeal is volt jó pár gondom, ami Lollipop alatt nem áll fennBéta, és ez látszik még rajta. Várok a véglegesre.
-
Deck
titán
válasz
kovipetiii #9904 üzenetére
Play: Fing - Network Tools
-
kovipetiii
csendes tag
Sziasztok . Volna egy problémám . Ha felmegyek a wifire akkor azt meglehet nézni a routeren keresztül hogy milyen készülékkel voltak fent ? Át tudom nevezni a készülékemet ? Hol van ez a beállítás a készülékemen ?
-
holozis_HUN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S208/128 GB !! felújított !!
- Samsung Galaxy A72 kártyafüggetlen 6/128GB dual sim SM-A725F/DS
- iPhone 11 Pro 64Gb Független / Space Gray / Újszerű állapotban ELADÓ!
- Eladó iPhone 16 Pro Black Titanium 256GB + Apple Watch Ultra2 Esim + Airpods Pro2 + Ajándék!!!
- iPhone 13, 128GB, Független, akku 84%-os, 1 Év Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest