- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
CGabesz
csendes tag
válasz
Lebowski #21353 üzenetére
Szintén digitizer hibával küldtem szervizbe Sony Care-en keresztül. Múlt csütörtökön jött vissza. Kijelző és keret cserélve. 2017 március 1-ig van még rá garancia. Valamint a szintén felküldött USB kábel cseréjét javasolják, mivel a tesztek szerint hibás. ( Kezdetek óta mágneses töltőfejet használok, a kábelt a telefon dobozából halásztam elő, rajta a gyári kötözőfóliával
)
-
-
-
rebell367
csendes újonc
válasz
Lebowski #18427 üzenetére
De ha ez szerepel a gps.conf-ba.
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org
Nem kell neki 34 másodperc,persze az eredetiről előtte mentés. Igaz mire betölt a 3 betüs navirajta addig mühold vétel is van
-
rebell367
csendes újonc
válasz
Lebowski #18423 üzenetére
Én nem arra céloztam hogy melyik mühold hol van. Hanem arra hogy a az android a google szoftvere és mivel az amerikai ezért először az amerikai égbolton keresné a holdakat. De mondom ez jobbára a gyengébb MTK procis telókra volt igaz. Nekem a sony pár másodperc és pozicionál bárhol vagyok is és csak a a gps van engedélyezve. Sem wifi,sem tornyok vagy adat hogy letöltse a poziciót. És én egy igazi csavargó vagyok járom Európát(kamionsöför). És azt se felejtsük el hogy a telefonoknál nincs direkt gps vevő mint a célhardvereknél itt minden a prociba van.
-
rebell367
csendes újonc
válasz
Lebowski #18386 üzenetére
Pedig lepődj meg,igaz nem azon hogy másképp müködnek a müholdak hanem azon hogy mivel az android a google szoftvere ezért mikor müholdat keres az Amerikai égboltot keresné. De azért furcsa hogy a Sony teló nem pozicionál hamar. Az MTK procis telókról jobban eltudom képzelni a sok molyolást mire talál,erre a Play áruházba van egy program ami segitett,de a fejlesztője ugy nézem már nem foglalkozik vele.
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps
Nekem régen volt egy ZTE Skate telóm az nagyon nehezen talált jelet,át írtam a gps.conf fájl-ba hogy az EU égbolton keresse a holdakat és attól fogva szinte azonnal volt pozició. Kerestem azt a leirást hogy mit mivel kell átírni sajna már nem találom. -
EasyR
aktív tag
válasz
Lebowski #18386 üzenetére
A sima GPS valóban hasonlóan működik, de ez A-GPS, ahol a mobil szolgáltatók is játszanak.
Simán el tudom képzelni, hogy a helyi rendszerekhez finomhangolják (adótornyok és mobil hálózati specialitások, várakozási idő, mit tudom én még micsoda....).
Az viszont különbözik a mi rendszerünktől (ezért is van d5803 és d5833).A szoftverfrissítés nem járható, mert a készülék a legújabb szoftvert használja, ami hivatalosan az 5.1.1.
(Az xperifirm szerint is ez a legújabb rá).
Az már más kérdés, hogy mit lehetne "okosban" rárakni. -
-
-
Lebowski
tag
válasz
Lebowski #11427 üzenetére
Slim 3.1
Na megoldódott a MyPhoneExplorer csatlakozási hiba, én voltam a láma: frissíteni kellett a telefonon a klienst a play-ről és jó lett
A másik meg, hogy első indításnál állandóan lefagyott, valószínű, valamelyik app nem tetszett neki, de csökkentett módban indítás után már helyreállt minden. -
Wajk
addikt
válasz
Lebowski #11395 üzenetére
köszi az infót.
Az datátviteli mód választás azért nincsen, mert minden háttérben futó akksiszívogató appokat kiszedtem ami nem szükséges feltétlenül a napi rutinhoz. Bevallom én dokkal töltök, Wifin másolok, így az USB cuccokat kiszedtem. De! Minden appot amit kiszedtem és feltöltöm egy nagy fájlba amiből lehet szemezgetni. Itt található egy USB pakk is, amivel visszakapod az összes USB supportot.Akinek meg nincsen szüksége rá, annak ne legyen benne...
A kártyára áthelyezési bugot egy olyan app okozta ami mellesleg nyivákol, hogy tele van 75%-ban a belső tárhely, ezért szedtem ki. Itt egy flashelhető fix akinek szüksége van rá.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest