-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
netguru10 #5833 üzenetére
Ha SGS2 fórumban is jártál, akkor tudod hogy ott is nagy vita volt a fólia használatáról, én anno az enyémen nem használtam, de nem azért mert nem karcolódott, hanem mert elfogadtam hogy munkaeszköz és nem törődtem ezzel.
Viszont amit erről leírtál nettó hülyeség! Az üveg nem karcolódik? Kac-kac.A jó öreg Samudon nincs karcolás? Akkor pixelt sem láttál mostanában, a nem jó látás van amikor előny.
Az üveg igenis karcolódik. Igen a Gorilla Glass X és Dragontrail is! Ennek ellenkezőjét állítani felesleges, évek óta vesézett téma. Ha van rá jelentkező, a telefonján szívesen bebjzonyítom egyetlen mozdulattal (persze láttam a kulcsos, késés, fúrógépes stb videókat). Ugyanaz karcolja a telefon LCD-jét, mint az autó szélvédőjét : a por. Hat szem kvarc homokkal és egy zsepi kombójával néhány mozdulat és rommá lehet karistolni.
Akit ez zavar, vesz rá fóliát vagy üveglapot. Ami amúgy szintén karcolódik, de olcsón tehet rá másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest