- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Yettel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
KYZRR
őstag
válasz
Williamgrant #19528 üzenetére
Teljesen mindegy a "még garanciális" dolog, mert ha nem is lenne rajta, akkor se lehetne vásárolni plusz garanciát a készülékre. A számla mellé általában adnak garanciajegyet is, ha normális helyen veszi ez ember.
-
bajzal
őstag
válasz
Hát mire hazaértem már jön is fel a hátlap jobb alsó sarka
Ilyenkor cserélik a hátlapot? Észre vettem egy mély karcot az alján, ami nem volt, mert hibátlan volt a hátlap, de már aláírtam a papírt, elhoztam, nem vettem észre ott, rám fogják fogni, hogy én karcoltam meg
-
Bjørgersson
félisten
válasz
November 11-ig garanciális, ezért gondoltam, hogy hátha van mód esetleg valamiféle meghosszabbításra, ha mondjuk lejárt garancia utáni plusz garancia vásárlására nincs.
TcK_Macro <3
-
bajzal
őstag
válasz
Williamgrant #19441 üzenetére
Sikerült! Kicserélték a kijelzőmet
5 hétig tartott az egész vitatkozás stb.. de meg van ez a lényeg. Új kijelző, keret, meg még hangszóró is. Köszönöm mindenkinek aki segített ötletekkel
-
BRIKLY
veterán
válasz
Williamgrant #19505 üzenetére
Nyilván,de azért örülnék ha jót választanék. De véleményeket sem találok róluk.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Williamgrant #19503 üzenetére
Örülök,ha a rendeléshez elég lesz az angol tudásom,nem hogy még kérdezgessek
Persze,tudom,csak ugye egy apró rossz mozdulat,és annyi.Lehet,hogy mag kockáztatom ezt.
Vagy.. [link] Ezt jó sokan vették. Igaz,hogy sok a posta,de még így is olcsóbb. még egy (3270 sold).
-
BRIKLY
veterán
válasz
Williamgrant #19501 üzenetére
És ez a Francia ez vajon mennyi idő alatt ér ide? A kínai nyilván vagy 3 hét..
A linkelt kijelzőre múltkor azt írtad,3-5 nap,az ugye U.K. Nem esne jól,hogy a kijelző megjön,de várjak még heteket a ragasztóra,hogy össze is tudjam rakni.
Pláne,hogy az is kérdéses,hogy a hátlapot sikerül-e levenni épségben. Ha nem,azt is rendelhetek,a végén meg majd 2 hónap mire lesz valami a telefonból.(#19500) PACSA75: Törött kijelzőmet akarom cserélni,nem csak egy ragasztás kell. GSM szervizre meg egy Nokia 3310-et se bíznék,nem hogy a Z3c-t...
-
flirt
tag
válasz
Williamgrant #19482 üzenetére
Ok kissé túlzás volt, szóval a végeredmény a szemnek úgy tűnik, mintha...
-
bezz
tag
válasz
Williamgrant #19459 üzenetére
Semmi ilyenem nincs.Mindenem gyári. Próbáltam gépről is. Töltővel nincs baj, mert a gyerek Z3c-jét jól tölti.
Visszaállításra most időm nincs, meg amúgy se szívesen tenném, mert rengeteg cucc van rajta.
Újraindítást csináltam.
Tegnap baszkuráltam a szerviz menüt, de csak a tömítettséget ellenőriztam... szerintem... -
bajzal
őstag
válasz
Williamgrant #19441 üzenetére
Jó ötlet, köszi
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ugyan azt elmondták amit emailben leírtak. Várjam meg amíg megkapom a telefon megint. Kérdeztem, hogy mi van akkor ha nem javítják. Azt mondja majd kiállítják megint a szakvéleményt, aztán kész. Felhívtam a Sony Magyarországot is, azt mondta a nő, hogy kapcsol valakit, aztán ő meg nem vette fel.
-
bajzal
őstag
válasz
Williamgrant #19439 üzenetére
Igen, eddig is vettem fel mindent
Mondjuk az Ügyfélszolgálattal eddig még csak egyszer beszéltem amikor esetszámot kértem, de akkor is csak egy értetlenkedő nő volt. Na mindegy, azért felhívom megint. Meg múltkor már hívtam valami Sony Magyarországot is, ezt:
Sony Europe Limited Magyarországi Fióktelepe
Cím: Budapest, Váci út 144-150, 1138
Telefonszám: (1) 346 8200Mondta egy nő telefonban, hogy továbbítja valakinek az esetet, utána néz és visszahív, hát azóta se hívott, ez volt már vagy egy hete szerintem.
A költségeim térítése alatt mit értesz? Utazási költség stb..?
és amúgy ezek után szerint már kérhetek tőlük új telefont is, mert már több mint 1 hónapja húzódik, és 4x-re van szervizben.
Igen, mindenhol olvastam, hogy mindenkinek cserélték eddig a foltos kijelzőket...
-
bajzal
őstag
válasz
Williamgrant #19437 üzenetére
Igen ez már meg volt, van már esetszámom, így is volt bent szervizben, de akkor sem javították, de most 4x-re azért is van szervizben a foltos kijelzőn kívül, mert hangszórót cseréltek, hogy miért azt nem tudom, és rosszul rakták vissza a hátlapot, a kamera felőli oldalon nagyobb a rés mint a másikon.
A Sony Ügyfélszolgálat nem segít, emailezek velük már egy ideje, de mindig csak megírják a nagy semmit, meg, hogy a cordon-nak van igaza.
eddigi 3 válaszuk emailben:
"Sajnáljuk, hogy ismét kellemetlenséget tapasztal Sony Xperia Z3 (D6603) készüléke javításával kapcsolatban. Tájékoztatni szeretnénk, hogy esetét június 27-n továbbítottuk a Sony Mobile magyarországi hivatalos szervizpartnere felé, ahol alaposan átvizsgálták a készülékét, majd ismételten az a döntés született cégünk részéről, hogy a készülék kijelzőjét nem cserélik garanciális keretek között, mivel ahogyan Önnel a korábbiakban közölték, a jelzett hiba nem befolyásolja a készülék rendeltetésszerű használatát."
"Sajnáljuk, hogy nem tudja elfogadni a Sony Xperia Z3 (D6603) készüléke javításával kapcsolatos döntését cégünknek. Sajnos csak ugyanazt tudjuk elmondani, amit előbbi emailünkben is: esetét június 27-n továbbítottuk a Sony Mobile magyarországi hivatalos szervizpartnere felé, ahol alaposan átvizsgálták a készülékét, majd ismételten az a döntés született cégünk részéről, hogy a készülék kijelzőjét nem cserélik garanciális keretek között, mivel ahogyan Önnel a korábbiakban közölték, a jelzett hiba nem befolyásolja a készülék rendeltetésszerű használatát."
"Sajnáljuk, hogy kellemetlenségei vannak a Sony Xperia Z3 (D6603) készüléke javításával kapcsolatban, ugyanakkor köszönjük, hogy értesített, hogy készülékét ismét leadta a szervízben.
Szervízszakembereink bevizsgálják a készüléken tapasztalható meghibásodást, majd ismételten kiállítják ezzel kapcsolatban a szakvéleményt, amiről Önt majd értesítik."Mindvégig személyesen vittem be nekik, beszélni akartam múltkor a szerviz vezetővel, de távol volt, legközelebb most már szívesen elbeszélgetnék vele, hogy miért nem indokolt a kijelzőcsere.
-
Vanir
veterán
válasz
Williamgrant #19430 üzenetére
Köszi!
-
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #19424 üzenetére
már csak nem kell, nem hoztam vissza a koliba a pillanatragasztót
Viszont, elég gyorsan merül android 6al a teló, sztem át kellene állnom vmi főzött romra. Létezik olyan amiben a csengőhangerő megvan növelve? -
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #19419 üzenetére
többször írtam, értelmes választ nem kaptam, szeptemberig van garancia, olyan sokat nem buktam.
-
pikszel
addikt
válasz
Arra a stressz tesztet én is megnézném.
-
PACSA75
őstag
válasz
Ez a helyes válasz, ott a pont +1.
-
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #19414 üzenetére
Nem vitázni akarok, kókány, én is tudom, de az szerintetek normális ha a itt a szervizről megy mindig a beszélgetés? Persze elküldhettem volna ismét a cordonhoz, csak lassan ott járunk már, hogy nekik vettem a telefont. Arról nem is beszélve, hogy kaptam már onnan úgy vissza Z1c-t, hogy a simkártya tálcát nem küldték vissza, magyarul mindent lehetett csinálni a telefonnal, csak telefonálni nem. Mondom semmi baj nem lesz ha elreped a kijelző, akkor még megtaposom a telefont, és kidobom a kukába, nincs ezzel semmi baj.
És felőlem beírhatjátok most 20an, hogy nektek az égadta egy világon semmi bajotok se volt még a telefonnal, ennek örülök, látjátok az én telefonjaimmal volt, pedig vigyázok rájuk. -
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #19396 üzenetére
A dozet esetleg.staminat merre talalom?
-
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #19382 üzenetére
Léci áruld el hogy tudnám megszerezni. A tulajdonostól sajnos nem. Más településről rendeltem, futár hozta, és mivel egy csöppet átvert, azóta nem is válaszol a hivásra. Vállaltam a kockázatot, ugyhogy nem rinyálok, no meg ezen kívül nincs más baja, de ha elárulod hogy tudnék a számlához hozzájutni, megköszönném.
-
PACSA75
őstag
válasz
Williamgrant #19380 üzenetére
Sajnos számla nélkül kaptam, így nem tudom hogy lesz e garancia. De próbálkozom. Írtam emailt, eddig semmi válasz, azt hiszem ma telefonon is futok egy kört.
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #19370 üzenetére
Köszönöm Neked is és a többieknek is! Végül 1-2 kisebb agyvérzés után egy korábbi android verzió felment rá. Ez viszont 4.4-es volt, így végig kellett játszanom lépésenként amíg eljutottam az 5.1-ig.
Viszont az eredeti célt nem sikerült teljesen elérni. Eredetileg azért akartam downgradelni, mert az aksi drámaian kezdett merülni, még egy átlag Samsungnál is durvább lett, vagyis minden nap töltenem kellett. Olyan használattal amivel korábban heti 1-2 alkalommal töltöttem...
Most mióta felraktam a korábbi ROM-ot kicsit jobb lett, de nem a régi.
4-5 óra alatt Stamina-val is merült 10%-ot, szinte hozzáérés nélkül. Lehet ki kéne cseréltetnem az akkut? -
törölt tag
válasz
Williamgrant #19353 üzenetére
Na végül csak ma jutottam el odáig, hogy megcsináljam a flashelést. Sajnos eddig para van. 3-adszor próbálom, de a "Flashing data" zöld csík különböző pozíciókban elakad és utána semmi. Az összefoglalóban linkelt 5.1.1-et próbálom felrakni.
Drivereket mind felrakta zöld pipával. USB portot váltottam. Próbáltam "wipe"-okat bepipálva és anélkül is. FSC-t kérdezi azt próbáltam "yes"-el és "no"-val is.
Mit tudok még kipróbálni?
Help plz! -
androklész
csendes tag
válasz
Williamgrant #19354 üzenetére
Az fasza, Telenoros garanciás, gondolom akkor nem lehet így variálni vele, mert oda a gar....akkor ezek szerint együtt kell élnem ezzel az idióta szarsággal......
-
Bimmer01
újonc
válasz
Williamgrant #19347 üzenetére
Nincs
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Williamgrant #19309 üzenetére
Elvileg mem.kártyára mentette a program.(kB 6x készített mentést) de egy darabot nem talál a kártyán.megnézem gépről a kártyát.
-
Lucifer-i
csendes tag
válasz
Williamgrant #19161 üzenetére
Szia! Nekem is a SOny z3 compact esetében a 6.1 frissítés után a felső ártesítő sávot alig tudom lenyitni.
Digitizer hibát gaanciában javítanak?
Köszi a választ előre.
Üdv Fecó -
Janaboy
veterán
válasz
Williamgrant #19243 üzenetére
Hm..melyik zipre gondolsz?
Amugy mar osszekapaltam mindent.
-
válasz
Williamgrant #19244 üzenetére
Értem... Köszönöm.
Szerencse, hogy a képeket sima fájlként mentettem el. -
Janaboy
veterán
válasz
Williamgrant #19238 üzenetére
Lehet az lesz, mar ugyis gyakorlott vagyok, mindjart rakeresek a lepesekre.
Latom..vissza katira root, aztan recovery es mehet a slim..mar amennyit.el szorakoztam mar az is mind1 lett volna
-
Janaboy
veterán
válasz
Williamgrant #19235 üzenetére
Miutan rajottem h vakeger vagyok megtalaltam a linket az osszefoglaloban
Amugy most epp root keresek h leszedjem a frissitesi ertesitot, de en mar nem akarok meg egy romot flashelni
-
válasz
Williamgrant #19234 üzenetére
Mégse volt visszakapcsolva a szolgáltatónál. Visszakapcsoltam telenornál és még egy restart kellett, köszi.
-
válasz
Williamgrant #19214 üzenetére
Ki tudja? Szerda van(volt)
-
daty5
tag
válasz
Williamgrant #19209 üzenetére
Köszönöm!
Be is üzemeltem, frissítette az Androidot is 6.1-re.
Gyors, könnyű kezelni, eddig nagyon tetszik! -
sanyi0627
senior tag
válasz
Williamgrant #19198 üzenetére
Köszi.
Akkor a tmobilos 2évig az elvileg.
Annyi lenne még,hogy a készüléket egyszer már kicserélték Egy újra,akkor onnantól újra is indul a kettő év garancia?
-
BRIKLY
veterán
válasz
Williamgrant #19187 üzenetére
Jól látom,hogy a második lenne akkor a jobb,de ahhoz meg nincs se műanyag szerszám,se ragasztó?
GSM-re szerencsére nem szorulok,Z1c-n cseréltem már kijelzőt,sima ügy.(#19188) bezz: Na igen,jól sejtettem. Annyit nem ér 4 hónap garancia.
Oké,hogy egérrel tudom használni,de abból is csak vezetékesem van,azt meg munkában elég érdekes lenne kivitelezni.Arról nem is beszélve,hogy már alig látok valamit a kijelzőn.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Williamgrant #19159 üzenetére
Üdv.
-Szerintem félre értettél valamit?
Volt egy ilyen megjegyzés:
"Mondjuk azt írták hogy a Z3 compact ot nem érinti annyira a melegedés mint a Z3 at. Érdekes."
-Az én értelmezésemben a célzás arra irányult,hogy a Z3-at(ami ugye nagyobb készülékházban van mint a kisebbik Z3c társa) jobban érinti a melegedés.
-A fenti megjegyzésre én az alábbit válaszoltam.
-Nem tudom mennyire érinti a Z3-at a melegedés,de mint Z3 tulaj mondom biztos,hogy az enyém nincs köztük mert ez még a leg melegebb időben is csak talán max langyos szokott lenni.
-Nekem még 4K videónál vagy fotózásnál sem melegszik és nem ír semmi túlmelegedésre utaló üzenetet.-Akkor most hol itt a gond?
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #19159 üzenetére
Végignyálaztam mindent s nem találom sehol.
Kezdem azt hinni, hogy arról nem készült mentés, pedig direkt bepipáltam a data-t is.
Fura is volt visszaállítás után, hogy egyes appok nem akarnak rendesen működni.Viszint, azt valaki megmondhatná,, hogy a híváslistát és az sms-eket hol tárolja a rendszer.
-
válasz
Williamgrant #19164 üzenetére
Köszönöm!
Úgy tűnik, elég hideg volt az idei tél ahhoz, hogy a telefon ne melegedjen. -
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #19054 üzenetére
Nevére nem emlékszel véletlenül?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Williamgrant #19072 üzenetére
Nem lehet, hogy a nagy melegedéstől enged el a ragasztás? Töltés közben nem wifizek, mert félek hogy elolvad a telefon a kezemben. Ha nincs túlmelegítve, nem lenne szabad, hogy magától elengedjen a ragasztó, ami elvileg a vízállóságért is felelős.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Williamgrant #19074 üzenetére
Miaz hogy cuppog a telefon? elenged a ragasztás? Akkor ezek szerint ez a készülék több sebből is vérzik.
Túlmlegedés, illesztési gondok.. Az A5 nagyon egyben van,(így 1,5 éve is még újnak néz ki a tok miatt) de elég gagyira sikeredett..
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
Williamgrant #19074 üzenetére
Hát ez nem hangzik túl bíztatóan. Ha bekerül szervízbe, ott nem tudnak erősebb ragasztót használni, vagy olyan alapvető konstrukciós hiba, hogy mindegy a ragasztó?
-
ViSAS
senior tag
válasz
Williamgrant #19070 üzenetére
Nem hinném, hogy minden készüléknél előjöhet ez a cuppogásos téma / vagy nagyban függhet szerintem a használat módjától is.
Ha elém tennének két Z3C-t és mindkettő ugyanannyiba kerülne, ép állapotban vannak, az egy egyetlen különbség pedig az köztük, hogy az egyik már járt szervizben, a másik meg nem, akkor én inkább a szerviz-mentest venném meg. Arról tudnám, hogy valóban kegyesen bántak vele. A szervizeltnél meg a franc tudja...ott számít az is, hogy a szervizes milyen munkát végzett, ott is lehet rosszabb napja az embereknek és nem biztos hogy megfelelő körültekintéssel végezte el a rá bízott feladatot. -
ViSAS
senior tag
válasz
Williamgrant #19068 üzenetére
Az elválásra / cuppogásra gondolsz?
-
ViSAS
senior tag
válasz
Williamgrant #19063 üzenetére
Ettől én még letesztelem kíváncsiságból.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Williamgrant #19059 üzenetére
Pont azt nézem az SE-t de az nagyon drága
Egy pár teszt képet feltudsz tenni amit Z3 al lőttél?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Williamgrant #19048 üzenetére
Rendben köszi.
Eddig Z1C Telekomos készüléket használtam 20-as kártyával gond nélkül.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Williamgrant #19046 üzenetére
Telekomos telefonról lenne szó. Tehát ha ilyet választanék nem lenne gond.
-
Játékos
addikt
válasz
Williamgrant #18966 üzenetére
Szia!
Egy elfeledett Google-fiók oldotta meg a problémát, és így a törött gépet megkaptam ajándékba, amit utángyártott alkatrésszel megkap a kislányom.
Persze, amit írsz a bizalomról, stb., azzal egyet is tudok érteni, és nem is nagyon problémás a gyermek, de ettől függetlenül szeretném felügyelni, ha szükséges...
Köszönöm még egyszer a segítséget! -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Williamgrant #19031 üzenetére
Annyira azért nem megy jól:
28/033/2016 22:33:19 - INFO - Please connect your device into flashmode.
28/033/2016 22:33:34 - INFO - Device connected in flash mode
28/033/2016 22:33:34 - INFO - Opening device for R/W
28/033/2016 22:33:34 - INFO - Reading device information
28/033/2016 22:33:34 - INFO - Phone ready for flashmode operations.
28/033/2016 22:33:34 - INFO - Opening TA partition 2
28/033/2016 22:33:34 - INFO - Current device : D5803 - YT911A4G9V - 1289-4463_R4D - 1285-6521_23.5.A.0.575 - GLOBAL-LTE_23.5.A.0.575
28/033/2016 22:33:34 - INFO - Closing TA partition
28/033/2016 22:33:34 - INFO - Start Flashing
28/033/2016 22:33:34 - INFO - Ending flash session
28/033/2016 22:33:34 - ERROR - Can't read a byte value
28/033/2016 22:33:34 - ERROR - Error flashing. Aborted
28/033/2016 22:33:34 - INFO - Device connected in flash mode
28/033/2016 22:33:35 - INFO - Device disconnected
28/033/2016 22:33:37 - INFO - Device connected in flash mode
28/034/2016 22:34:38 - INFO - Device disconnected
28/034/2016 22:34:53 - INFO - Device connected with USB debugging off
28/034/2016 22:34:53 - INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Williamgrant #19029 üzenetére
Kernelt akartam kérdezni.
10 perc és megyek, legyalulom.
-
Janaboy
veterán
válasz
Williamgrant #19017 üzenetére
Vagy visszarakom az 5ost mert ott ment szepen, de nincs kedvem telepiteni
-
Janaboy
veterán
válasz
Williamgrant #19015 üzenetére
Ment, de sajna 4 eve nem volt frissites, de meg remenykedek hatha.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Williamgrant #19003 üzenetére
Tegnap voltam egyet bringázni Miskolc-Kazincbarcika vonalon Sajószentpéter érintésével. Ki akartam kerülni a nagy forgalmú 26-os utat, így péterre beérve gyorsan rá akartam nézni szülinapp-ban a környező térképre. Egyből a nincs netkapcsolat a jogosultság ellenőrzéséhez üzit kaptam. Pislogtam kettőt, majd kiléptem a progiból és indítottam egy Here-t, aki szintén a nethiányra panaszkodott. Mivel gyorsan szerettem volna eredményt és nem kaptam, zsebre is vágtam a z3c-t és mentem a fejem után (nem kapcsolgattam a mobilnetet)
Azért érdekes, hogy az offline térképészprogik egyből netet kértek. Két hét múlva megyek lengyelbe, Here-el ránéztem már a helyre, hogy leszedje a térképet, hátha kellene egy is navigálás majd, de ezek után nem is várom, hogy használni tudjam
-
prom5
csendes újonc
válasz
Williamgrant #19003 üzenetére
Wazet és a sima gyári térkép app-ot próbáltam egyiken se volt jó. Plusz diagnosztikánál is azt írta, hogy nem működik.
Ilyen miatt érdemes Cordon-ba küldeni? Az elmúlt 1 hónapot ott töltötte a teló, 2-szer küldtem fel hálózati probléma miatt... Fogyasztóvédős ismerősöm szerint adjam le és mondjam jegyzőkönyvbe, hogy nem fogadom el a javítást, hanem cserét kérek.
-
prom5
csendes újonc
válasz
Williamgrant #18996 üzenetére
6.0.1 van rajta (régivel se volt jó), nagyon pontosra van állítva. Kaposvár-Budapest táv alatt nem sikerült megtalálnia.
-
bajzal
őstag
válasz
Williamgrant #19000 üzenetére
Jó igen, igazad van bocs, csak ideges vagyok...
Akkor járom a szervizt sajnos amíg nem lesz jó.
-
waccamár
senior tag
válasz
Williamgrant #18993 üzenetére
Köszi a választ! Ez érdekes akkor, mert én is vigyázok a telefonra, és mindig külön zsebben tartom, nem teszem semmi mellé. Akkor elviszem majd Cordonba, és remélem cserélik a hátlapot.
-
Tamarel
senior tag
válasz
Williamgrant #18970 üzenetére
Kivéve amikor beakad az "android rendszer" és folyamatosan ébren van a teló.
Teljes titkosítás mellett tényleg jobb, gyorsabb.
A concept szoftvernél bőven jobb, abban még vannak hibák, hiányosságok (pl smart connect nem tudja kikapcsolni a wifit). -
slay007
csendes tag
válasz
Williamgrant #18978 üzenetére
Tuti mert ezt gsm boltban vettem és nem eggyezik emg az eredetivel itthon cseréltem ki meg ami rajta volt az egyik sarkánál alá szorult egy hajszál vagy valami és nem ragadt a fólia így felismertem így ezért kételkedem a szervizben!!
-
slay007
csendes tag
válasz
Williamgrant #18976 üzenetére
Még a hátlapi fóliát sem szedték le.Szinte ugyan úgy visszakaptam a telefont mint ahogyan elküdtem kivéve az usb takaró ajtót mert az új de rosszul zár.
-
slay007
csendes tag
válasz
Williamgrant #18974 üzenetére
Ezt azért ne humorizáljuk el ha kérhetem köszönöm.
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #18936 üzenetére
Először is gyanús volt, de most a harmadik töltés után azt mondom hogy az akku lehet az az egyéb alkatrész.
Többen írtátok, hogy sokkal rosszabb az akkuidő marcsin mint lollin volt.
Eddig nálam sokkal jobban teljesít a gyári telenoros .575-os rom, mint az 5-ös slim. -
Játékos
addikt
válasz
Williamgrant #18963 üzenetére
Köszönöm a törődést, végül megoldódott a névjegy-probléma.
A kislányom kap egy ilyen csuda kis telefont most. A kérdésem a következő: hogy vitelezhető ki az, hogy ő tudja használni normálisan, lehessen jelszava, stb., de én bármikor hozzáférhessek, ha szükség van rá?
Előre is köszönöm a válasz(oka)t. -
Játékos
addikt
válasz
Williamgrant #18963 üzenetére
Uhh! Ezt kétszer olvastam el!
Köszönöm. Minden bizonnyal gyári rom van rajta és 100%, hogy nem volt bekapcsolva az USB debug, mert emberünk konkrétan email-t és sms-t se tud írni, annyira "szaki".
Viszont kérdés maradt, hogy a Companion-nal készült mentéssel lehet-e kezdeni valamit? Mármint a biztonsági mentéssel. Vagy azt csak erre a készülékre tudom visszatenni, ha visszaállítom a rendszert?
Köszönöm szépen a törődést!Szerk.: adatok fontosságával mélyen egyet értek!
-
Játékos
addikt
válasz
Williamgrant #18958 üzenetére
Szia!
Khm...traktor (!) ment át rajta...
így se érintő, és LCD nem tökéletes...
De él a telefon, mert PC látja, hívni lehet.
Xperia Companion nem tudja megoldani valahogy? Az elment belőle százmillió file-t, de nem találok benne névjegyeket
ADB párosítás alatt konkrétan ezt a gépet érted, vagy hogy nekem, úgy általában? Nekem már volt vele 1-2 alkalommal dolgom, de ez a telefon még nem találkozott vele.
Köszönöm a segítséget! -
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #18954 üzenetére
Tegnap cseréltem digitalizert apa lumia 625-én, 3 sör után este 11kor, sima volt. Ez a kontár nem tudom mit használt, az ebayes ragasztókról van valakinek tapasztalata?
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #18930 üzenetére
Ez csak ma esett le.
Koppant. -
Primary92
senior tag
válasz
Williamgrant #18936 üzenetére
Es lehet downgradelni?
-
Essien
aktív tag
válasz
Williamgrant #18860 üzenetére
Hát ma lepróbáltuk több telóval, s3 jó, s7 nem jó úgy hogy fogalmam sincs mitől függ
-
Essien
aktív tag
válasz
Williamgrant #18858 üzenetére
Mobilos boltban direkt erre a feladatra való kábelt vettem ,nem tudom hány csatornás (nem értek hozzá) Azt tudom csak hogy más telefonokkal működik a sony-val meg nem (ugyan azzal a kábellel próbáltuk az összest) A jack jó a telón mert a fülhallgatóval hibátlanul üzemel.
-
deminos
aktív tag
válasz
Williamgrant #18821 üzenetére
Ptk. szerint:
4. Jótállás
6:171. § [Jótállás]
.....(2) A jótállási igény érvényesítésére egyebekben a kellékszavatossági jogok gyakorlására vonatkozó szabályokat kell megfelelően alkalmazni.
6:163. § [A kellékszavatossági igény elévülése]
(1) A jogosult kellékszavatossági igénye a teljesítés időpontjától számított egy év alatt évül el.
(2) Fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés esetén a fogyasztó kellékszavatossági igénye a teljesítés időpontjától számított két év alatt évül el. Ha a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződés tárgya használt dolog, a felek rövidebb elévülési időben is megállapodhatnak; egy évnél rövidebb elévülési határidő ebben az esetben sem köthető ki érvényesen.
(3) Ha a szerződés alapján szolgáltatott dolog ingatlan, a kellékszavatossági igény a teljesítés időpontjától számított öt év alatt évül el.
(4) Nem számít bele az elévülési időbe a kijavítási időnek az a része, amely alatt a jogosult a dolgot rendeltetésszerűen nem tudja használni.
(5) A dolognak a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a kellékszavatossági igény elévülése újból kezdődik. Ezt a szabályt kell alkalmazni arra az esetre is, ha a kijavítás következményeként új hiba keletkezik. -> ezek szerint mégis újra indul a garancia.Persze ez nem fogyasztóvédelmi topik, így ebben a témában nem fogok többet szólni. Bocsi a hosszú hsz-ért.
-
rikxjeee
tag
válasz
Williamgrant #18844 üzenetére
Itt viszont én szorulok magyarázatra.
@holozis_HUN: De fut. Az, hogy nem működik rendesen, más tészta, egy program sem tökéletes.
-
Tacsilaci
tag
válasz
Williamgrant #18828 üzenetére
Kicsit ironikusan hangzik!De köszönöm!
-
válasz
Williamgrant #18836 üzenetére
Milyen stabilitási gondjai vannak az utolsó 5.1-hez képest?
Akksi idő? -
válasz
Williamgrant #18834 üzenetére
Okés, közben találtam az xda-n egy listát.
Hááát, a kijelzővel kapcsolatos dolgokat nem szeretném bukni...
A többi nem izgatna.A gyári 6.0 menniyre jó/rossz? Akksi idő, sebesség, stabilitás?
-
válasz
Williamgrant #18832 üzenetére
Kössz!
A BL nyitás után a TA partíciót vissza lehet rakni, és a CM kezeli ezeket a DRM kulcsokat? Vagy csak a gyári rommal működnek?
A Z3C mihez használja ezeket a kulcsokat? -
DonDragonka
őstag
válasz
Williamgrant #18828 üzenetére
Köszi!
-
nonosmr
csendes tag
válasz
Williamgrant #18797 üzenetére
És mit tudnék vele kezdeni? Megoldható valahogy?
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #18715 üzenetére
Értem, viszont.
Tegnap már a kijelző felső része fele sem működött kb 4 mm szélességben. Küzdeni kellett az értesítési sáv lehúzásával.
Úgyhogy csináltam kártya adaptert, szereztem kölcsön cseretelefont, most délben ráhúztam egy gyári telenoros romot, és...
Most működik a kijelző felsőszéle rendesen, alul is bal oldalt a felére csökkent kb 21x2 mm-es sávban nem jelez a teszt.
Most szinte észrevehetetlen.
mondjuk már két örája süti a nap az asztalon, hagyom még hátha "visszaolvassza"Holnap akartam vinni, de most tényleg nem tudom... Vissza fogják adni ahogy van három hét múlva.
-
nonosmr
csendes tag
válasz
Williamgrant #18795 üzenetére
De a bajom az, hogy már 3-at leszedtem de mindegyikben ott van az a hiba amit megakartam oldani.:
Xperia billentyűzetben a hangulatjelekben elég sokat buggosan mutat és úgy is írja le ha rányomok.
Ezért gondoltam az eredetit, mert ott tuti megvan csinálva. -
nji
aktív tag
válasz
Williamgrant #18774 üzenetére
Az offline térképeket majd letöltöm újra.
Felraktam a 6.0.1-et ezzel már be tudtam állítani az xperia X ikon csomagot is. -
nji
aktív tag
válasz
Williamgrant #18762 üzenetére
A 360 Security takarításkor miket töröl le?
Nekem is leszedett több gigát, de mivel a képeim megvoltak utána, ezért nem aggódtam.
Miket törölhetett még le, ami fontos volt esetleg?
Mire kell odafigyelni ? Először használtam (azóta nem is takarítottam vele) és nem vettem észre semmi fontosat a takarítás előtt.A CE1 régiós 6.0 mikor jön le "OTA" ? Vagy csak az xperifirmben látszik még?
Felraktam a sony xperia x témákat és a home gombot is, de az ikonokat nem tudtam lecserélni (keretesre, üvegesre). Launcher vagy root nélkül nem lehetséges? Nem találtam olyan menüpontot, ahol az ikonokat lehet variálni.
-
nji
aktív tag
válasz
Williamgrant #18754 üzenetére
úgy értem, hogy már elolvastam mindent, de még nem próbáltam ki
-
nji
aktív tag
válasz
Williamgrant #18750 üzenetére
a telepítést és a "hozzávalókat" az XDA-ról olvassam el vagy máshol is találok jó leírást?
"Install steps:
1. copy SLiM ROM / OTA package to your device
2. Enter recovery, TWRP perefered
3. Flash it
4. a) If You coming from LP - Wipe | Dalvik Cache Recommend, but not required!
4. b) If You coming from KK - Factory Reset Recommend, but not required!
5. Reboot"Ezek közül a TWRP-t meg a Dalvik Cache -t nem ismerem.
-
McBJani
tag
válasz
Williamgrant #18722 üzenetére
Sajnos nagyon nem vagyok otthon a témában.
A z1c tökéletesen működött a gyári kitkat-el, csak rootolni kellett, most meg nem működő és hiányzó dolgok fogadnak és elakadtam.Azt sem tudom, hogy mi a különbség a full rom és a Only for SLiM users rom között
Írták itt többen, hogy a slim 5.0 egy stabil verzió, így gondoltam, akkor legyen az.
De erre nem számítottam, hogy annyira kipucolt, hogy még menüpontok is hiányozni fognak :/
Ahonnan töltöttem a romot, az a fórum angol, így az is egy örökkévalóság lenne, mire megtalálnám, ami nekem kell, már, ha ott kellene keresnem.Az albumok alkalmazást frissítettem, de nem jelent meg új menüpont a beállításokban.
Valaki szánjon már rám egy percet
Köszönöm -
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #18705 üzenetére
Hát van pár opció, ami adományozói csomagban + xposeddel megy.
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #18707 üzenetére
A szervizben attől tartok, ha visszateszek rá egy gyári romot, ott a normál mérető gombokkal nem fog jelentkezni a probléma és visszaküldik ahogy volt.
Gyári touch tesztben azon a részen nem is fut a teszt. -
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #18705 üzenetére
Attól tartok, hogy megfeszítettem.
Mindig óta oldalzsebben hordom melóban, és most az utóbbi pár napban sokat térdeltem gugolta és sokszor keresztbe fordult a zsebemben.
A nilklin is meg van repedve a hangszóró alatt. -
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #18688 üzenetére
Nem kell tudnia
Xposedes magyarázatomban Greenifyt ajánlottam... Ez azért nem olyan nehéz, nem lehet elrontani vele dolgokat
Wile cache viszont jó ötlet, eszembe se jutott!
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #18686 üzenetére
Na de van, aki nem szereti. Pl én sem.
-
Bogya75
tag
válasz
Williamgrant #18674 üzenetére
-
válasz
Williamgrant #18655 üzenetére
Telepítettem a lustamalac verziót.
Most adok neki egy hetet, egyelőre úgy tűnik, meg tudok barátkozni vele -
unravel
őstag
válasz
Williamgrant #18659 üzenetére
Szintén. Jobb ha én használom a telefonom és nem egy alkalmazás titokban. Plusz: a csetfejek is rohadtul idegesítőek.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #18657 üzenetére
Én speciel szeretem a Messengert
A chat fej nagyon kényelmes, és fontos számomra. Chrome, YouTube és játék közben jól jön...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #18655 üzenetére
Nem olvasok XDA-t, egyéb okosság van?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #18653 üzenetére
Gyári app? Hogyan? Nem Facebook Lite?
-
Viktor77
titán
válasz
Williamgrant #18647 üzenetére
És a legszebb az egészben, hogy a Facebook megszünteti az üzenés lehetőségét webről (telefonról), csak appból lehet írni. Lesz itt még anyázás.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest