-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Primary92
senior tag
válasz
Primary92 #18937 üzenetére
Melyik a legfrissebb gyári, Ultra Staminás ROM? Van esély arra, hogy megmaradnak a dolgaim, nem kell újratelepíteni mindent?
Már egy ideje jelzett, hogy frissülni akar, én hülye meg két hétnyi sátorozás előtt rányomtam. Pénteken este utazom, addig szeretnék valami megoldást találni. -
-
waccamár
senior tag
válasz
Primary92 #16912 üzenetére
Ezt a kezdetektől tapasztalod?
Egyszercsak én is arra lettem figyelmes, hogy nagyon halkan hallom az embereket.
Utána "leteszteltem" a hangszórót zenével full hangerőn, és sokkal halkabb volt, mint amire emlékeztem (nem szoktam full hangerőn ordíttatni a telót, így nem nagyon tűnt fel).Bevittem cordon-ba, mondtam, hogy halk a hangszóró, és cserélték az egész frontpanelt, azóta újra normálisan hallok mindenkit.
Lehet, hogy nálad is meghibásodott a hangszóró?
-
-
válasz
Primary92 #13266 üzenetére
Valószínűleg hátlap, előlap, oldallapok is cserélődni fognak a kamerával együtt. Külsőre úgy fog kinézni mintha vadi új készüléket kapnál. Elő- és hátlapi védőfóliáid viszont ugranak...
(#13264) sunone
Aha, véleményed szerint a Ptk egyes passzusait minden PH! fórum Téma összefoglalójába bele kellene tenni... Vagy csak ide? Vagy csak a mobiltelefonosokba? Vagy ahol valakinek eszébe jut hogy garos problémája lenne bármivel?
Inkább a PH! kereső használatával nézz szét milyen kérdéseidre vannak már létező válaszok.(#13265) half333
Nem, a gyors merülés szoftveres problémának tűnik. A halk hangszóró az lehet L-es hangerő védelem, vagy ha azon túlnyomtad akkor hardveres hiba is. Ennél kicsit több teszt kéne rá. A csengőhang hangos? Nem csak a szoftvered van külön halkítva a telefon hangerőtől? Infó, infó, infó.(#13254) Janaboy
És ebből te azt olvastad ki hogy jogod van a pénzt visszakérni a szerviztől? A pénz visszafizetéses rész, ami sosem jön el a gyakorlat szerint. Egyrészt a szerviz nem kereskedő, tehát a Cordon nem fog pénzt visszaadni, max a Sony (illetve az értékesítő hely, ami lehet a gyártó tulajdonában is). A Sony azt fogja mondani hogy irány a kereskedő (aki mellesleg lehet Sony pont is), a kereskedő pedig azt hogy mivel a Ptk szerint nem vagylagos a reláció a lehetőségek között, hanem először a javítás, majd a csere történik meg, azt fogja választani (nem, nem a végfelhasználó, hanem a kereskedő.
Amúgy erre a témára is van PH! fórum és cikk, szépen le van vezetve minden variáció. Ott érdemes a hozzászólások között véleményeket ütköztetni, amennyiben a törvény szövegének olvasása és értelmezése az adott illető számára az átlagtól eltér. És persze ott a Fogyasztóvédelem, aki majd segít. -
válasz
Primary92 #13047 üzenetére
Ha a fórum keresőre ráveted magad, jópár infót fogsz erről találni. A csillogásmentes bevonat kopott le, nem olyan nagy kalad, óvatosan eltávolítod és rendben lesz.
!!! (#13049) Essien és (#13045) Ruzcak !!!
Uraim! A hozzászólásokat egyelőre offba tettem, de a következő ezt a témát érintő hozzászólásaitok esetén ezekre is moderátoros eltávolítást fogok kérni. Köszi a megértést! -
Primary92
senior tag
válasz
Primary92 #12970 üzenetére
Vettem egy garis használt Z3c-t. A kamera értékelhetetlen képeket csinál. Sajnos nem voltak megfelelő fényviszonyok a vásárláskor, és most látom, hogy a lencséjén foltok találhatóak. Találkozott valaki ilyennel? Szerviz mit szól hozzá? Csere mennyibe kerülhet?
szerk: Az első kamera kielégítő képet készít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest