- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
-
SkyS1gn
félisten
Azt akarod nézni ahogy áll a vízbe?
Amúgy szomszéd szifonjáával lett felvéve, nincs nálam de megőrzi
-
Baranya24
tag
Ahogy olvasom a problémákat, ez pont ugyanolyan minosegbizyositasi hianyossagokra utal mint anno a One-nál. (azon kellett ugyeskedni, a dobozt figyelni, melyik gyárból jött. Az egyik sorjás volt, a másik illesztésparás. )
Szóval +1, a tervezés biztos hogy jó, tesztelték is eleget hogy megfelelő e, (a sony mégiscsak a sony) viszont a tömegtermelés már problémákat jelent.Cris99
Én már komolyan azt gondolom az osszes nagy gyarto osszeül évente és kitalálják hogy ki mit csesz el a saját csúcs telóján. Mindegyikben pontosan 1nagy hiba van. Elég érdekes nem??? -
kirby76
tag
Egyetértek, valóban nincs szükség a fikázásra. Teljesen megértem a csalódottságát azoknak, akiknél olyan hiba merült fel, hogy szervizbe kellett küldeni a készüléket. De ez valóban nem jelenti azt, hogy az összes hibás.
Valamilyen szinten én is csalódott vagyok, legalábbis ami a hangminőséget illeti(nem a zeneire gondolok). De vagyok olyan naiv és/v. optimista, hogy ezt valamikor javítják egy új ROM-al.
Amúgy valóban vannak hibái a Z2-nek, de az elvitathatatlan, hogy brutál akku ideje, gyönyörű kijelzője, igényes kialakítása, röccenés mentes UI-e és -bár ez 20-ad rangú nálam- kiváló kamerája van.
That's my two cents. -
toto0569
addikt
arachnophobia
Mindent ami "jól"néz ki...
kirby76:egy Sony Z2-höz képest...mindenhol szidják a kameráját,nem akarják elismerni.Szerintem jó,igaz egy kicsit mossa a zöldet ha távolabb van.De ha közeli képekről van szó akkor a vonalélesség verhetetlen.
Az összes képem itt van.-->[link] -
Sanya200
csendes tag
Szerintem lehet,de megérdeklődöm mert abba a tudatba voltam hogy totál vizálló mint az egy de ezek szerint nem.Amúgy mindenkinek melegszik vagy ez is random.Eddig nem zavart de 5 percet se kameráztam-fényképeztem de lekapcsolja a kamerát mert túl meleg. Kiirja hogy várjak még lehűl,emiatt nem cserélik garba?Ha beviszem és mondom hogy használhatatlan kb mert állandóan meleg?5 perc használat után?Már nem azért de ha így meleg akkor mivan ha veszek rá objektivet? De nem értem miért melegszik a z sose melegedett pedig az se volt az a hűde szar.
-
tipuka
addikt
Szerintem akkor a penge Motorolák is elbújhatnak mellette, ha te ráülsz.
-
mgTerminator
veterán
-
Tomtotom
senior tag
Tudom, mert nekem a kocsim is selejtes, a motorháztetőm nem volt középpen, de a fényezés miatt hagytam a francba, + a váltómból szivárgott az olaj már 1 hónapos korában. Kezdem megszokni, hogy mindenben kifogom a selejtet, pedig mondtam a feleségemnek, hogy az enter gombot ő nyomja meg a rendeléskor, de nem tette meg
Én elfelejtem egy életre a webshopokat
-
Én early adopter vagyok, mikor kirakta a T este a honlapra, másnap délután már megvettem a Westendben lévő T-Pontban és azóta sincs semmi baja, hogy lekopogjam (16. heti gyártású). Se illesztés, se pixel hiba, se beázás (teszteltem kétszer vízben), semmi hardveres, csak a kamera offset, de pont nem érdekel, nem vagyok egy nagy OCD buzi
Nekem ez eddig a top telefon (főleg amióta van root
), kicsit nagy, meg az üveggel vigyázni kell, de mondjuk sosem dobáltam telefont és első vagy oldalzseben kívül máshol nem nagyon fordul meg. A melegedés megvan az SD kártya terhelése miatt, de nem szoktam órákig videózni, fotózni vele, így nem zavar annyira.
Ezt csak azért írtam le, hogy gyarapítsam a pozitív kritikákat
-
Ck.
addikt
A support miatt nem aggódnék. Meg aztán lehet, h az egész csak egy nagy kacsa.
Cris99:
Nem tudok semmit, annyit hallottam h a gyártás üteme és a lotout aránya nem a tervezetteknek megfelelően alakul. De ez nem jelent semmit, mivel sose alakul semmi a tervek szerint. Kezeljétek erősen fenntartással, a legjobb ha ignoráljátok amit írtam. Tulajokra nézve ez úgyse jelent semmit. -
Ck.
addikt
Nekem most itt a kezemben a Z2, a Note 3, meg párom i5-je. Utóbbi sajnos(?) mérföldeket vér mindkét droidra, de lakotarsam Nexus 5-jére is. Ez egyszerűen a droid sajátossága. Hol többé, hol kevésbé látszik, de mindig jelen van.
Mondjuk én laggbuzi vagyok.
Almán is van döcögés, de nem olyan. Míg a droid rendesen döcög, addig az alma néha csak finoman röcög. Érted? -
Ck.
addikt
Én még nem találkoztam olyan droiddal ami 1 hét után ne lenne látványosan lassabb. Legyen az Z2, Note3, S5, Nexus 5 vagy One M8. Mindnel ugyanúgy elő tudom idézni sajnos azt a darabos, emulált érzést. Pontosan olyan mint a mátrix. Jó, de érzed hogy vmi nem stimmel. Mint a szilank az agyban. Csak itt azt Dalviknak hívják.
-
ravensky13
tag
Kristályosodik ez
akkor ezek szerint akkor vehettem volna a TIM-est is? Vagy beugrok a Tmobilba függetlent venni! Amúgy a tiétek nincs teleszemetelve mindenféle appal, meg gyári a bootanimáció? Nem mintha számítana, de ennyiért már ér szőrözni
végülis 10k-val olcsóbb. Amúgy a gyártás ideje hol van feltüntetve? mennyi garanciát adnak rá a rózsaszínűek?
szerk: akik sanyi centerben vették, mostanában milyen tartozékot kaptak vele, és nekik mik a tapasztalataik?
-
vargamartin
csendes tag
"Az enyém 17. heti, de kétlem
hogy ez számítana. Gondolod
hogy egyik héten jó készülékek
jönnek le a szalagról, máskor
meg szándékosan hibás
darabokat gyártanak?"
Dehogyis. Minnél magasabb ez a szám annál jobb a telefon minősége, mert időközben egyre jobb lesz. (Erről egyébként az xperia z jut eszembe, főként a kijelző. Amikor bementem a media markt-ba amikor még megjelent a kijelzője eléggé fáko volt, az év nyarán bementem a tmobilba és a kijelző minősége sokkal, de-sokkalta jobb volt.)
Ergo az már egy frissebb model volt, tehát ahogy telik az idő annál jobb lesz ez, csak fura hogy már rég piacra került és még mindig sok a hibás darab. Persze egyszer eljutunk oda is hogy illesztési hiba mentes darabok is elérhetőek lesznek nagy mennyiségben (csakhát kitudja mennyit kell várni). -
vargamartin
csendes tag
Ahogy észrevettem többen voltak/vannak azok akik hibásat fogtak ki, csak nekem az az érdekes hogy február 24.-én bejelentették, kb. áprilisban piacra került a világ némely pontján, Magyarországon május közepén, és még mindig vannak selejtes darabok. Ezzel csak arra utaltam, hogy szerintem annyira siettek a piacra kerüléssel, hogy (szerintem szándékosan) hibás darabokat is értékesítenek. Na de mind1.
Azt szeretném kérdezni hogy tudnám úgy beszerezni a z2-t, hogy ha esetleg hibás akkor ne legyen már az h azt mondják 1 pixel hibás és nem cserélik (például)?
A készülékbiztosítással ezt nem lehet valahogy kilőni? Egyébként a tied hanyadik heti gyártás?
Köszi! -
Helltak
őstag
Nekem csak egy napja van meg, de minden leírt hibát megnéztem és hibátlan eddig minden! Mondjuk még nem úsztattam meg, de ami késik, nem múlik
+1
Egy kérdés, eddig nem találtam, de lehet, hogy van ebben is olyan mód mint pl a g2-ben a csendes mód vagy samsungokban a blokkolási üzemmód!?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest