- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helltak
őstag
válasz
plesotamas #7676 üzenetére
Köszi!
Tényleg baromi jó médiumon! -
Helltak
őstag
válasz
FireFox1996 #7490 üzenetére
Nekem mágneses átalakítóm volt, azzal kb 4-4,5 óra volt a max töltés, gyári dokkolóval max 4 óra.
-
Helltak
őstag
Ilyesmi Kitámasztós tokot használ valaki? Lehet rendelek egyet, jónak tűnik és a mágneses port is szabadon van.
-
Helltak
őstag
válasz
FireFox1996 #7367 üzenetére
Igen, megnéztem, bár a rendszer írhatóságát nem ellenőriztem. Lehet újra csinálom akkor majd az egészet .. Jó pap, holtig tanul
Kár, hogy a 4.4.2 downgrade-hez, kell a full wipe :/ -
Helltak
őstag
válasz
FireFox1996 #7365 üzenetére
Igen, ezért se értem.. Este tűnt fel amikor az xposed-t akartam telepíteni.. Nincs sok kedvem újra rakni a telefont, de lehet az lesz..
-
Helltak
őstag
Mindent A leírás szerint csaináltam, azt írja rootolt, de a rendszer nem írható. A recovery-be sem tudok belépni, azóta próbáltam azt is újra rakni de nem működik. Lehet a legfrissebb Supersu zip a ludas? Más telómnál volt már olyan... ez a 2.4.0-as verzió.
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta nekem is Z2-őm van, már volt egyszer, de még nyár elején. Akkor a rootolás elég könnyű volt, most olvasgattam xda-n meg itt is, most már csak 4.4.2-es rom vissza flashelése után lehet rootolni, aztán a dual recovery? Elnézést, hogy megkérdezem, de nem rég megviccelt egy G3 gyári romot flasheltem föl... ezért inkább megkérdezem és biztosra megyek.
Köszi a segítséget! -
Helltak
őstag
válasz
Pepeninho #2880 üzenetére
A g2 nagyon nem bírta a strapát, többeknek is egy kisebb leejtés után a kijelző megrepedt meg ilyenek, a g3 is gondolom hasonlóan bírhatja, s5 nem rossz, de nem hozott annyira lázba, bár az s4-hez képest sokat javult az üzemideje (nem volt nehéz)
Azért egy keményebb tok el kél hozzá. Ami még bosszantó dolog, az a kamera melegedés, remélhetőleg egy update segít majd rajta. -
Helltak
őstag
válasz
AYSanonymus #2877 üzenetére
Szép képeket lőttél, a teló is jól szerepelt szerintem! Gondolom nem csak automata módban csináltad őket
Pepeninho:
Nekem egy hete van meg a telefon, g2-őt váltotta le. Ahhoz képest az üzemidő, nekem aktív használat mellett jobban bírja, két nap sima ügy kb 6-7 óra kijelző idővel. Kamera tényleg tuti, nem mondom, hogy al egjobb, de bővem elegendő. A kijelző egy kis szín állítás után majdnem van olyan szép mint a g2-nek. Én is gondolkodtam g3-on illetve s5-ön,de nagyon meguntam műanyag recsegő telókat. -
Helltak
őstag
Nekem csak egy napja van meg, de minden leírt hibát megnéztem és hibátlan eddig minden! Mondjuk még nem úsztattam meg, de ami késik, nem múlik
+1
Egy kérdés, eddig nem találtam, de lehet, hogy van ebben is olyan mód mint pl a g2-ben a csendes mód vagy samsungokban a blokkolási üzemmód!? -
Helltak
őstag
Most már én is beléptem a klubba
Enyém is független, minden oké eddig. -
Helltak
őstag
válasz
elektropocok #2594 üzenetére
Akadnak ilyen komolytalan árak
Dokkolót meg az új gsm-nél láttam 6e-ért gyárit. Annyit megérhet ahogy néztem. -
Helltak
őstag
válasz
elektropocok #2592 üzenetére
Én is olyan tokot tervezek első körben, fólián nem igen szabad spórolni, lehet gsm boltba veszem ahol fel is teszik, kb 1500 ftért.
-
Helltak
őstag
válasz
elektropocok #2581 üzenetére
Reméljük ma-holnap tudok érte menni. Majd tokot meg fóliát kell még keresnem hozzá, hogy rögtön védve legyen.
Én sem hiszem, hogy megbánnám, nagyon sok tesztet meg véleményt olvastam, pro-kontra meg volt.
Nagyon vigyázok mindig a telefonjaimra, még se nem tört vagy repedt meg kijelzőm, csak megúszom most is -
Helltak
őstag
válasz
elektropocok #2577 üzenetére
Te megbántad a cserét? Igazából a maga a készülék anyaghasználata is vonz, mert nagyon unom ezt műanyag dolgot.
-
Helltak
őstag
válasz
elektropocok #2574 üzenetére
Igen, nagyon sokat gondolkodtam a cserén, de több mint fél év alatt kicsit meguntam őszintén szólva. Ennyi ideig kb 4-5 éve nem volt telefonom szóval tényleg egy remekbe szabott készülék, de vonz a sony, csak eddig a gagyi kijelzővel nem tudtam megbarátkozni, a z2 ips-e annál ezerszer jobb. Amúgy nekem is kevés ez a 24,5gb, jobban szeretem a szabadságot ilyen téren. Viszont a z2 kamerája azért jobb a g2-nél, meg a hangja is jobb, mármint magának a telefonnak, ezek kicsit fontosabbak. Viszonylag sokat fotózok és nézek videókat telón.
-
Helltak
őstag
válasz
elektropocok #2572 üzenetére
Most vagyok pont a megrendelésben, ott amikor átveszem és kipróbálom beütöm majd azt a szerviz menüt, aztán ha kell akkor kérem a függetlenítést. Még a +15e ft-al is megéri, hiszen 0ft kezdővel hozom el
Köszönöm a gyors válaszokat!! Remélem rövidesen közétek fogok tartozni! -
Helltak
őstag
Sziasztok!
Én is gondolkodom T-nél venni Z2-őt,látom sokaknál független. Olvastam ilyet Blackberry Z10-nél is, ott pl leginkább a fehérek voltak függetlenek (biztos korábban gyártották), akik észre vették, hogy független, azoknak milyen színű, mikori vásárlás? Vásárlás előtt ha jól tudom ki lehet próbálni a készüléket, akkor elvileg ki tudom deríteni a függetlenségét ezzel a szerviz menüvel!?Előre is köszönöm a válaszokat és elnézést az offért!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- DUNE médialejátszók topicja
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Politika
- Megújult a PROHARDVER!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mesterséges intelligencia topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest