- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baranya24
tag
3kozeli barátomnak/rokonomnak van. Mindhárman óva intenek. A legfrissebb szoftverrel is csinál érdekes dolgokat. (onnantól hogy néha vilagitanak a gombok néha nem, eldobálja a wifit, ok nélkul eljátsza hogy lemerült az akksi aztán bekapcsolod és 60%.. tobb hirtelen nem jut eszembe bocs) arról nem is beszélve, hogy az egyikük tmobileban dolgozik. A csúcstelók közül pl a t-nél azzal van a legtobb garanciális probléma.
Első nekifutásra azt akartam venni, annak ellenére hogy tényleg irtozom az igénytelenül gagyi Samsung műanyagságtól.. De beletörődtem? Erre lebeszéltek.
Nem az a tipus vagyok aki a tesztekből itélkezik. Pont azért vagyok itt mert Z2je nincs a kornyezetemben senkinek.
-
GaborGh
őstag
A PH-es tesztet elolvasva azt hittem ez lesz a következő telefonom:
gyönyörű kinézet, remek anyaghasználat, erős hardver és akku, hosszú üzemidő, IP58-as védelem, végre IPS kijelző, KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT plecsni, nem is kívánhat többet az ember egy telefontól,
erre benézek a telefon topikjába és nem akarom elhinni az olvasottakat, ez egyszerűen katasztrófa, így én is várok a Z3-ra, hátha... -
SkyS1gn
félisten
Nem nézek, néztem eleget, említs pár valós hasznos dolgot amit te is használsz és kell bele.
"maszatos sörösüvegbe csomagolt másik szappantartó" mi az isten fa...?
1 olyan samu készülék sincs ami bejönne, épp ezért mert mind ugyanolyan, kerekített élek, szögletes kameramodul, home gomb... ha különböznének vagy nemtudom, S5-től vártam hogy megújul, erre letapaszolták a hátulját oszt kész.
-
Tomtotom
senior tag
-
mgTerminator
veterán
Persze, ha szar a cucc akkor vissza kell postázni... Én egy MHL kábelt rendeltem ami szar, 3 ezer volt és azt akarta hogy postázzam vissza ami durván 2 ezer lett volna, tehát ki kellett volna fizessek 2 ezret hogy 3-at visszakapjak, ja és hamisítvány is volt, de az eladó váltig állította hogy eredeti....
-
MaciTDI
csendes tag
Nem fogok vitazni, de... Ha visszaviszed a packban vasarolt magnum jegkremet (1,49/3db) mert neked ez a fajta nem izlik, visszakapod a penzed. Es ez csak 3db sz@ros jegkrem 1,49-ert raadasul az egyikbe beleharaptal. Nem fognak szorakozni ilyen aru termekeknel mint pl a sony, mert ott van jogod feljelenteni. Sok a bevandorlo, sok a szemet, de vasarlo vagy. Vannak jogaid... ha tudod hasznalni. A kulfoldi garikrol nem vitazok. Hasonlo tortent velem osztrakban, ott sem volt idegtepes. Elvittem nemjo, penzt vissza. Es kesz. Biztos szerencses vagyok :-) vennem kell egy jo sony-t :-D
"így egy EU-s garit rengeteg műszaki cikknél nem is tudsz idehaza érvényesíteni pecsét hiányában." erre csak azt tudom mondani, h vasarlaskor pecset helye ne maradjon ures ;-)
-
MaciTDI
csendes tag
Nemmondtam hogy nincs, de ott nem szopoznak a garival.
Egyebkent vizallosag. A sony azt mobdja vizallo. A szolgaltato aprobetus reszeben mar nem az, vagyis ha beazik bukod a garanciat. 1. Nemveszemmeg, nemiromala, 2. Azert a fogyvedelemnel ennek utanajarnek. Mert ez viszont nem oke. Aprobetus meg azert van hogy atolvassuk! A lenyeg mindig ott lapul
@3493 +1
-
Én anno mikor telefont néztem a HTC-t akartam megvenni, de nem vitt rá a lélek. Samu lett, és most hogy váltottam Z2-re nagyon nem bántam meg. S4böl is volt olyan h azt hittem földhöz verem..
El hiszem hogy sokanak rossz széria jutott, de én azt mondom hogy nem kell vele kompromisszumot kötnöm
-
w333
félisten
Ez nem tipikus android hiba, hanem inkább tipikus Sony hiba ...
Xperia U, Sola, Go, P, S, SP és haverom Z -n is néha előjött ez a wifi hiba :!
Párom volt Xperia Go telefonja pl. 2.3.7 rendszerrel használhatatlan volt a wifi mert 10 percenként eldobálta, a 4.1.2 -ben már valamit javítottak rajta de messze nem tökéletes ... vagyis itt nem dobja el a wifit hanem egyszerűen olyan mintha kifagyna (a le és fel jelzők a wifinél ilyenkor eltűnnek) és ha pl. play áruházból szeretnél valamit letölteni akkor megáll a letöltés mondjuk 52% és várakozik majd kiírja hogy várakozás a hálózatra és majd 1-2 perc után már tovább megy ...
Komolyan tiszta vicc az egész, nagyon sok telefonom volt már de ezt a wifi eldobálást csak és kizárólag a Sony telefonokon tapasztaltam
Ha nem hiszitek el akkor kérlek menjetek be az összes Sony topikba és írjátok be a keresőbe hogy "wifi" és meglátjátok ... sajnos ez a szomorú valóság
-
Sz.Miki
őstag
-
szagabor
tag
Én a Next Launcher 3D Shell-t használom már évek óta a legnagyobb megelégedéssel! Nekem nagyon megérte az árát és azóta csak jobb lett.
-
Syl
nagyúr
Az alma nem finoman röcög, hanem néha látványosan megakad. De mindegy. Már hozzászoktam, hogy az almások vetítenek, ezerrel. Csak én ezt nem eszem meg. Annál is inkább mert látom. Itt van a kezemben az iPad4, a másik szobában az iPhone 4s (de van itt még két már nem használt 3G is). A végtelenig optimalizált csoda iOS ugyanúgy meg tud akadni, mint a millióféle hardverre összetákolt dalvik rettenet.
-
SkyS1gn
félisten
Nem hozol nekem egy fasza darabot?
Az a baj vissza kéne kérnem az árát, mert ha cordon kézbe veszi abból jó nem lesz... nem jön egy HTC M8 kevésbé hulladék kamerával?
Vagy barátkozzak meg hogy "ez ilyen" és ne rakjam vízbe? Ez esetben nem azt kaptam amiért fizettem... nemtudom mitévő legyek!
-
SkyS1gn
félisten
Nem csak egyfajta üveg létezik...
Viszont ma megállt az ütő bennem! [link] Indikátorok fehérek, a bal ajtó belső felén láttam lecsapódást, ennél még a Z is jobban bírta, pedig azzal a medencében mászkáltam.
Csak leöblítettem tegnap... már írtam is megint centernek hogy szar a cseredarab is, vagy fizessék vissza az árat vagy felutazok és magam választom ki a cserét! Nem beszélve a többi hibáról a cseedarabon amiket még lenyeltem volna.... -
mackosajt
addikt
Akkor csak nem az Area51-ben dolgozol?
Komolyan nem értem, minek akkor céges csúcsteló, ha nem használhatod ki a képességeit.
Nálunk a szifon5-öket teljes mértékben használhatják a vezetők, még külföldi utakon is.
Sőt, a jövőben meló közben lesz nálam egy céges teló. Non-stop nálam kell majd legyen, az sincs herélve, sőt, azzal ha kell, dokumentálni is kell dolgokat. (nem Z2, csak egy Atex minősítéses strapa telefon) -
SkyS1gn
félisten
Flashtool?! Amúgy most ez mi az isten egy ajánlat, kiherélt telefonokat adnak!?
-
Syl
nagyúr
Én SIII-ról váltottam Z2-re és elhiheted, óriási a minőségi ugrás. A felhasznált anyagok, az üveg, a fém, szuper. Plusz nincs az az idegesítő hátlap nyüszögés, ami végett papírzsepi-darabkákkal kellett kibélelnem az SIII hátlapja alatti részt
Persze vannak nagyon jó samsungos szoftveres dolgok, amik hiányoznak, de a teló fizikai paramétere mindenért kárpótol. -
SkyS1gn
félisten
-
haddent
addikt
De, pont hogy mindkettő jobb, csak épp kinek mi kell?
Az S5 hardveresen és szoftveresen is tele van pakolva mindennel. Nem részletezném, hogy normális ember a büdös életbe nem használ szivritmusszkennert meg ujjlenyomatolvasót és társait, de biztos van olyan fitnessguru akinek erre szüksége van
A Sony ezzel szemben szerintem (és sok külföldi teszoldal szerint is) tulajdonképpen egy referencia Android néhány apró Sony alkalmazással, szép, letisztult, nem teleömlesztett ... ez a külsején is határozottan látszik.A kérdés tényleg csak annyi, hogy kinek mi kell mi jön be? Nekem biztos nem kéne az az agyonzsúfolt szenny, max. egy másik ROM -mal, de akkor veszik a garancia és fizettem 2 hardverért is (ujjlenyomat, szivizécucc) amit az életben nem fogok használni, viszont legalább az áruk az anyaghasználat kispórolásából került elő.
-
katona.jozsi
aktív tag
Ezzel nem vitát akartam indítani, csak én ezt valahogy másképp fogom fel. Egyébként a Sony véleményem szerint azért tolja kifelé a készülékeket, mert egyre nagyobb szeletet szeretne kiharapni abból a bizonyos piaci részesedésből. A Samsung és az Apple megteheti azt, hogy évente ad ki egy csúcs készüléket, ők diktálnak.
Egyébként, az Apple-nél, ha megjelenik egy új termék, az emberek képesek, akár az utcán aludni és várni, hogy ők legyenek az elsők, akik megvegyék az újdonságot. Na, ez az őrület.
Másrészről nem kötelező megvenni, sőt, aki most Z2 tulaj biztos nem fog váltani, annyival nem fog többet nyújtani a Z3, de aki Z tulaj, már biztos elgondolkodik.
Egyébként, mint volt iPhone tulajdonos, utáltam a készüléket, azért, amiért például anno nem volt videofelvétel, amíg az akkori Samsung röhögve megoldotta ezt. Az Apple válasza erre, hogy elérhetővé tette a videofelvételt, de csak az új készülékén.
Én azt mondom, minden gyártó úgy sakkozik, ahogy az érdekeik diktálják.
-
mgTerminator
veterán
Engem ez egyáltalán nem zavar, engem ami érdekel az a felhasználói élmény! A Z2 ebben nagyon jó, szóval ha kijön a Z3 nem sok értelme lenne egyből rohanni és arra cserélni
De ha neked ez kell, akkor vegyél Samsung-ot, és egy év múlva amikor kijön az utód akkor bukod a felét, tehát ha szerencséd van akkor CSAK 100-at buksz, pótolod 100-al és a felhasználói élmény pedig ugyan az
Én is ezért Nyitottam a Sony felé, mert elegem van a Samsung szarságaiból, és hát mit is mondjak... a Sony felhasználói élményben odabasz de keményen, itt egyáltalán nem érzek késztetést hogy lecseréljem a gyári rendszert, max egy root de ígyis megvagyok nélküle. Igaz nekem csak Z2 tablet van, de annyira meggyőzött a Sony hogy ha minden jól megy akkor az év vége felé cserélem az S4-et Z2-re
-
katona.jozsi
aktív tag
"A Sony Xperia Z3 várhatóan szeptemberben mutatkozik be, és így olyan készülékekkel kell majd versenybe szállnia, mint például a Galaxy Note 4 vagy az iPhone 6."
Ebben a háborúban egyik fél sem pihenhet. Kevesen vannak, akik úgy gondolják, mint Te. Mind1, ez most a trend, én nem bánom, fejlődjön a technológia, legalább itt még nincsenek korlátok és akadályozó tényezők, mint például az orvostudományban vagy az űrkutatásban.
-
r-chee
őstag
-
mackosajt
addikt
Relatív.
Mit szeretne az ember költöztetni?
Egy ideje már mindent igyekszem a google-al szinkronizálni, így relatíve egész gyorsan megvolt minden.
Mondjuk én elvagyok root nélkül is. Nekem így is tetszik a kütyü, nem kezdek neki gyomlálásba, hogy neadj 2 hónap múlva újra kelljen tenni (tisztelet a hozzáértőknek, akiknél ilyen nem fordul elő). -
kiszu
senior tag
Szívesen. Én is odavoltam a z2-ért,már majdnem meg is vettem 220 ért. Milyen jó,hogy nem tettem meg... Jött egy 165-ös ajánlat,ami arra pont jó volt,hogy kipróbáljam ,aztán bukás nélkűl eladjam.
Elmúlt az izgalom,a varázs 2 nap alatt. Pedig tényleg jó telefon. Csak nem mindegy,hogy mihez képest. -
kiszu
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- LibreOffice topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest