Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt teszem közben, de ahogy sejtettem, inkább az van, amit mackosajt is mond.
Headsetje mennyire használható? Ez a zajszűrés megy spotify alatt is (ha már a telefonbon belül van, nem a fülesben, bár akkor nagyobb lenne utóbbi ugye) pl? G2-nek hiába agybadugós, nem használom, zenehallgatásra alkalmatlan, erőtlen cincogi az egész.
-
Robykee
csendes tag
A legprimitívebb megoldásnak azt gondolom, hogy azt a határértéket, ahol ez a védelem belép, emelik. Tehát engedi tovább melegedni a gépet és csak magasabb értéken kapcsol ki. A másik, hogy underclockolják a procit. A legkorrektebb meg az lenne, ha valahogy tudnák optimalizálni a működést, a háttérben futó dolgok bezárásával vagy akármi. Laikus vagyok, szóval passzolom
-
Sz.Miki
őstag
Olvass vissza kicsit.
Fogsz kapni hideget meleget.
Aki kifogott hibátlant az boldog, de sokan vagyunk akiknek nem adatott meg a hibátlan készülék.
Röviden (illesztési hibák, pixel hibák, beázás, valakinél hamar leáll a kamera szoftver túlmelegedés miatt, telefonálás közbeni hang minőség gyenge, híváskor egyelőre csak egy hangszóró szól ami sokak szerint halk)
Annyiért egyébként jó vétel, ha nem félsz az óriási mérete miatt IS5 után akkor vágj bele.
-
SkyS1gn
félisten
Az a csájna verzsön
Más a design is.
-
-
w333
félisten
Akkor valamit nagyon félreolvastál ...
(leírást készítettem)
(#521) Cris99
Na tessék Link én az ilyent nevezem normális akku tesztnek !
(#524) Cris99
Nem pont erre gondoltam (de csak ezt találtam) ... hanem arra hogy használja is a telefonját, böngésző, facebook, zene, videó, messenger stb. -re gondolok
-
Lecs@
addikt
-
SonyNex7
senior tag
A belinkelt képek jók.
Szerintem nagyon minőségi db ez a tok hihetetlenül jól néz ki, mindenféle pozícióba tudod hajtani,és a fő különlegessége -amiéért nem használom a mostani 3 tokomat-,dokkolóba téve nem kell kiszedni a tokból a telefont!!!!Illetve a tesztbe keveset tértek ki a fülhallgatóra pedig érdekelne a hangminősége, azon kívül hogy jól szól ,mennyire kényelmes hosszútávon,illetve hogy mennyire hangosan szól mert z1 nem túl hangos szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest