Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy óra, két rendszer
- Android szakmai topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy látom a magyar Telekomos 6.0 nincs fent rajta :/
A legutolsó magyar a 23.4.A.1.264 , ez meg az 5.1 ha jól tudom.Az baj, ha most magyar telekomos van fent, és felrakok egy másik országbelit?
Kicsit elvesztem a firmware-k között
Nekem a stamina nem számít, melyiket MM-et érdemes felrakni?Bocsi a sok kérdés miatt
-
czu14
csendes tag
Ezen már túl vagyok megpróbáltam de sajnos így sem javult a helyzet ma kipróbáltam hátha otthon van vmi probléma de sajnos nem úgy tűnik mert más hálózatnál is ugyan ez fogadott :S kapcsolódás után megjelent a jelerősség ikon a kis felkiáltójellel :S már csináltam gyári visszaállítást is.
-
kat10
tag
Pár óra alatt teljesen lemerült.
Vissza olvasgattam jó pár oldalt és toltam neki egy hard resetet.
És láss csodát bejött.
Friss rendszer minden tökéletes lett.Az akksi használat ugyanolyan jó mint a hiba előtt.
Azt viszont még mindig nem tudom, hogy mi okozhatta, de most már mindegy.És igen elő kellett vennem a "v"-t. Nagyon szokatlan volt a z2 után.
-
kat10
tag
-
Lirion
addikt
Több, mint 10 perc 4k videó és még figyelmeztető üzenet sem volt.
A gsmarena lőtt pár tesztképet is, úgy tűnik, a superior auto már a teljes felbontást használja.
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Reméljük. De root nélkül biztos nem használnám pedig imádom a Lollipopot a Sony eddigi legjobb rendszere lett
De root nélkül még törölni se tudnék a belső tárhely/sd kártyáról, reklámokat sem fogok nézegetni ami közli hogy vírusos a telefonom, a felesleges appok sem kellenek, kell a greenify az xposed és pár módosított kiegészítő is.
-
bghistvan
senior tag
Szerintem elértetted
Nem az energiagazdálkodás menü pontról beszélek, hanem a beállítások / alkalmazások / mind opción belül volt minden eddigi sonymon mindegyik androidon ÖKO-mód, ezen nem találok.
Az ÖKO- mód törlésével lehetett
,,visszaállítást" végezni, a hátralévő készenléti idő kijelzését illetően.
Valakinek ötlet esetleg? -
somag
tag
Valaki akinek ilyen nagy az üzemideje és a kijelző ideje leirhatná mik a beállításai. Nekem 3 óra fölé nem megy a kijelző idő. Amik érdekelnek: melyik rom van fent, van-e rootolva , stamina be van-e kapcsolva, energiagazdálkodasban mik a beállításai, használ-e mobil netet vagy csak wifi, illetve minden ami befolyásolja az akkumulátor teljesítményt. Köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Formula-1
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Windows XP
- Autós kamerák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest