- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
A 2. Vesztes #13022 üzenetére
Ahamm ajándék volt
-
válasz
A 2. Vesztes #13020 üzenetére
Párom be rombolt egy S6 Edge-el
-
További jó fórumozást mindenkinek. Mivel el adtam a Z2-t így el köszönök tőletek. Legyetek rosszak
-
válasz
s3nsitivity #12398 üzenetére
Root, TA partíció, DRM kulcsok minden megy. Nálam 6óra 32perc volt a max kijelző idő fb, messenger és egyéb appokkal. Egy negatív dolog van csak. Ki vették az Xloudot belőle és így halk a csengés és az értesítés.
-
-
Hali. 726os HK loli alatt az sdre írás nem megy. Valaki tud rá megoldást?
-
Amennyire vártam a lolit eddig annyira nem jön be. Nálam nagyon cammogós. Ha a tárcsázót és a kontakt listát be lehetne tenni a 4.4.4 alá már jobb rendszer nem is kéne.
-
Már csak az Xloudot kell rá varázsolni
-
Na Nyalóka le került a telóról. WiFi-t, mobil hálózatot 2 napja veszettül dobálta. 4.4.4 vissza. Van valakinek ilyen baja?
-
Nekem eddig nagyon jól megy a nyalóka. A tap to wake is sokkal jobb, gyorsabb és szebb a rendszer. A close all gomb és az XLoud hiányzik de úgy is lesz rá megoldás
-
Az XLoud vajon vissza került bele?
-
válasz
SüdiLaller #8009 üzenetére
Esélyed nem sok lesz gariztatni
. Talán ha van rá biztosítás.
-
válasz
FireFox1996 #7320 üzenetére
Jól meg nézted? Mert ki próbáltam. A kamera megy, De csak a szoftveres gombbal, és a videó is készíti a felvételt csak sajnos nem menti le.
-
válasz
DefJamHUN #7098 üzenetére
le töltöd az általad kívánt fw-t innen és szépen meg csinálod magadnak a rootolt csomagod. Elötte teszel fel egy recowery-t és onnan fel tudod telepiteni az általad meg csinált pakkot.
Vagy csak recowery-t telepitesz és fel dobod ezt [ROM][KK][LB,UB][.167] eXistenZ Ultimate | 4.0.0 | Light & Dark | AROMA | OTA | 13/12
-
válasz
elektropocok #6455 üzenetére
167-re már van Telekomos frissítés
-
válasz
erik0306 #6380 üzenetére
Nekem el lőtték a sarkát egy airsoft játékon. Én rendeltem és ki cseréltem. 2300ft volt kintről. Viszont mikor szét szedtem meglepően pislogtam hogy a kis kínai nyomorék a "biztonság kedvéért" egy olyan erős két oldali ragasztóval rögzítette a hátlapot hogy majdnem sikerült ki tépni az aksit. Mint kiderűlt ezért volt illesztési hibás a telefonom.
-
Rootolt.Csak legyen recowery a telón
-
A mágneses töltésre tud valaki valami custom megoldást? Bazi lassan tölt. 4.4.4
-
Na nekem nem maradt meg a root. 314 volt rootolva és PCC-nal frissítettem
-
Valaki ki próbált több romot a 4.4.4-ből ? Kiváncsi lennék melyikben van Xloud mert nem akarom az összeset végig zongorázni
-
PC companion-al huzom le fele. Egyböl fel dobta a frissítést. Remélem fel is rántja
-
válasz
katona.jozsi #5370 üzenetére
A rezgés nálam is megvan. Nekem nincs bajom vele. Valakinek van ezzel tapasztalata? [link]
-
válasz
szagabor #5335 üzenetére
Nekem ilyenem van. Sima töltö semmi extra. Viszont az a szivargyujtós tápjáról egyszerre 2 eszközt lehet tölteni és nekem navigálás közben is szépen tölti a telefont. CaseMate tokom van a telefonhoz és azzal elég nehéz el találni a csatlakozót, más tokkal nem probáltam. Viszont pucéran simán rá cuppan
-
Aki szeret rommolni
eXistenZ Ultimate | 2.0.0 | Light & Dark | AROMA | OTA | 13/08
-
válasz
Felhasználom #3979 üzenetére
Napi párszáz javításra váró telefon közül pont egy Z2 tulajt engednek be hogy ott topogjon
-
válasz
mgTerminator #3832 üzenetére
Nekem a windóz simán fel pakolta
-
válasz
mgTerminator #3822 üzenetére
A TA backupom nekem is megvan az elsö nap óta
Szerviz menü. *#*#7378423#*#* Service info -----> Configuration Legalul
-
válasz
mgTerminator #3819 üzenetére
Én ma nyitottam ki pont. Igaz vagy 3 hete megvan a nyitó kódom hozzá
a) download and install latest Flashtool from here (mirrors One Drive or Mega)
b) start Flashtool and click on BLU button on the top
c) turn off your phone and when Flashtool shows pop up window, connect phone to PC with holding volume down button
d) just click on relock button and your bootloader is locked for now -
Én anno mikor telefont néztem a HTC-t akartam megvenni, de nem vitt rá a lélek. Samu lett, és most hogy váltottam Z2-re nagyon nem bántam meg. S4böl is volt olyan h azt hittem földhöz verem..
El hiszem hogy sokanak rossz széria jutott, de én azt mondom hogy nem kell vele kompromisszumot kötnöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Brave
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest