Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Felraktam 2 napja az új rendszerfrissítést (4.3).
Ma egy telefon kikapcs-bekapcs után szokásos Sony, Xperia, "színes fényjáték" után megáll az élet, újraindul, és újra, és újra...nem tölti be a rendszert, ez ismétlődik. Kikapcsológombra nem reagál, úgy kellett a kis besüllyesztett Off gombbal likvidálni. Amúgy ment vagy fél óráig ez az újraindulás.
Ilyenkor mi van? Szolgáltatóhoz vissza, szerviz, más megoldás nincs? -
Boxer001
veterán
Ne már bazz...de igen.
Danesz94 és neked:
akkor ezzel a SUS cuccal így kikapcsolt állapotban is tudok rajta simán segíteni? Megreparálja a 4.3-at, vagy vissza kell vele rakni az előzőt, vagy hogy is van ez? Bocsi, lemaradtam nagyon az okostelók terén az ilyen buherálásoktól, de nem szeretném szervizbe adni.[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Újra raktam a 4.3-at SUS progival, woody-t nem próbáltam újra felrakni...
Kamera gombra nem reagál semmit, nem lép be...felrakás után még jó volt...valami alkalmazással akad, vagy törődjek bele?Ha már tok téma...vettem egy Nillkin premium nevezetűt, fehér színű. Először nem tetszett, de mára megbarátkoztam vele, legalább védi valami.
Myscreen matt fóliája is rajta van a kijelzőn, az Antireflex, mert a Crystal-t már kibontás után elcsesztem. Vagyis nem én, ők ragasztották a kis lehúzó fülét rossz oldalra, megszívtam.[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz callmeakos #21885 üzenetére
Ne is mond.
Megjött a Myscreen, ugye két fólia benne, elsőről kiderült 2 perc alatt, hogy kuka, másikat meg idegből elsőre nem sikerült felrakni, össze lett picit fogdosva a széle...na mondom megőrülök.
Aztán már mindegy volt, most fent van, nem szép, de védi. Haver is ugyanezt vette meg, ő rárakta a Crystalt, így nem kell neki a matt, azt mondta nekem adja.
Kérdés rá merem-e rakni, úgy is tönkre vágom. Nem nekem való az ilyen pepecs munka.Album frissítésénél először nekem is sikertelen volt a letöltés, újrapróbálva már okés lett.
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz roti86 #21901 üzenetére
Én nem látom, hogy fakóbbak lennének.
Nálam ez a kamera indítás téma sehogy se jön össze, pedig friss 4.3-nál még jó volt. Ez van...hülye bugok.
Akkuidő..naponta töltögetem, nagyon élvezem. Facebook szívja le marhára.Danesz94
Akkor nem értem...amit te írsz azt igen...csak... De akkor is fullra rászakadt az a hülye papíros, ragasztós rész a fóliára, én is sikáltam le róla, de kuka minőségű lett a cucc, hiába jött le.
roti86
Nekem is ez van. Figy, azért nyilván valamivel vastagabb lesz tőle a telefon, mert hát csak rákerül valami, de azt mondom nem vészes egyáltalán. Nyilatkozom ezt úgy, hogy amikor megláttam a cuccot...na mondom mit vettem, én ezt fel nem rakom...de egész megszerettem. Most már bátran nyúlok, rakom ide-oda a telefont.
A barnán agyaltam még, de végül ez lett:[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Néztem én is ezt a villogás témát, legnagyobb fényerősségnél én is látom...de hát nem is csodálkozom, nálam akkor is vannak gondok, ha senki másnál nem, alap, hogy valami nem tökéletes.
Kamera téma kilőve, villogás is van, kircsi ez a 4.3...semmi bajom nem volt a 4.1-el, na mindegy. -
Boxer001
veterán
válasz Danesz94 #30294 üzenetére
Az igen, nem tudom a tiéd hogy csinálja ezt, facebook-ot gondolom nem használsz, vagy ha igen, akkor...akkor nem lehet. 10-12 óra alatt is leviszem 20% alá.
4.3 fent volt egy ideig, de már annyira idegesített, hogy ment vissza rá a 4.1. Konkrétan egy hulladék, használhatatlan retek volt tőle a telefon, javítás után is.
Még valami:
Egyik pillanatról a másikra (reggel még oké, pár óra múlva már nem) mobilnettel nem jönnek értesítések se email, se facebook...csak ha bemászok szépen pl. a facebook csetre, akkor látom, hogy jött valami.
Wifivel simán pittyeg, villog, ami kell.
Valaki erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest