Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sajátos
csendes tag
válasz
M.A.Z. #29486 üzenetére
Szia! Jelenleg is ezzel a Walkman 8.3.A.0.2-el hallgatom CM11 alatt a zenét! (egyszerűen csak telepíted).
-
tutuhawer
őstag
válasz
M.A.Z. #26155 üzenetére
Én nézegettem ezt, sony, eredeti, király sonymobile , de bent voltam 1 hónapja, vagy talán több, a Sony centerben, odatelefonáltunk a másikba és azt sem tudták, mi fán terem az IM750-es adapter. Ma már elérhető, meg is veszem, de a kérdés, hogy az 1-2 ezer vagy 4 ezer forintos MHL to HDMI kábel is jó, vagy muszáj 10 000-ért vennem a Sonyt? Ugyanazok a dugók, persze, szabvány stb stb, értem, de ki tudja... Azt elolvastam, hogy egy 1000 Ft-os HDMI kábel pont jó lesz nekem, az OK, de ez az adapter...???
ON: Most jön a lényeg: ha jó az android 4.3, akkor nincs semmi gáz, de nekem minél jobb kell azért ,hogy gond nélkül bohóckodhassak a telefonnal a TV képernyőn. "Ne akadjon meg ez a szar, mert földhöz vágom" jelszavakkal nem akarok dolgozni
-
e-newsee
addikt
-
e-newsee
addikt
válasz
M.A.Z. #21549 üzenetére
Innen pedig letölthető más média app is. Pl egy újabb walkman, mint ami a 4.3-ban van. Meg egy Filmek alkalmazás is, de azt úgysem nagyon használja senki.
Sony Media apps -
Classius
aktív tag
válasz
M.A.Z. #15957 üzenetére
Spanom L-jét ugy ahogy van szétszedik a frissítések...Ma már ott tart, hogy konkrétan 2x olyan lassú lett a telefonja mint volt, randomba újraindulgat, és még lehetne sorolni. Persze amit te linkeltél még nem tette fel, de már a töke kivan vele. Hidd el, nem annyira jó az, ha elárasztanak frissítésekkel. Én örülök neki, [ha lehet így fogalmazni], hogy késik az SP-re. Ez is azt mutatja, hogy foglalkoznak vele. A 4.1-el meg az égvilágon semmi gondom nincs, a telefon is szuper, nincs okom különösebb panaszra.
A 4.3-ért sírók lesznek majd a leghangosabbak, hogy milyen szar lett az új frissítés ha majd kifog jönni. Ebben biztos vagyok. Erről ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest