Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
Tessék fentartásokkal kezelni azért az emailt.
Bár ha a Sonyt és az ígért időpontot nézzük szerintem az 2015 lesz nem 2014
-
Jeffi
aktív tag
válasz
x64emulator #32996 üzenetére
SP-t vedd, ne az M2-t.. És ezt most nem azért mondom mert nekem is az van.
-
Sordoran
addikt
válasz
x64emulator #32996 üzenetére
Van esély rá, hogy kap hivatalosan 4.4-et, de én olyan 20%-ot látok erre. Az idő eldönti, viszont ha belevágsz custom rom felrakásba már elérhető rá Slimkat vagy CM11 akár.
Komoly zavaró hibája nincs, ami nem orvosolható szoftveresen. Most 4.3-on a kijelző villogás, amire nemsokára jön a javítás, és a ram kezelés nem tökéletes, de ez előbb említett custom rom-okkal áthidalható. -
x64emulator
tag
Sziasztok!
Sajnos új vagyok ebben a topicban, ezért ne haragudjatok majd a kérdéseimért.
Ezt a telót néztem ki használtan. Hivatalosan az SP meg fogja kapni a 4.4-et? Tehát még úgymond benne van az újabb körben?
Illetve hogy, van-e valami zavaró hibája a telónak? A kijelzőt tudom, de elvileg egész jó a fényereje.az xperia m2 vagy az sp...nehéz döntés.
-
Ferelson
tag
válasz
lemezgyáros #32992 üzenetére
Ilyen probléma esetén az a biztos.
-
sayCet
aktív tag
Aki HKTheme Modult használ az rám írna privátban? Egyszerűen akármelyik Témát szeretném aktiválni SlimKat alatt semmit nem csinál.
-
lemezgyáros
újonc
Köszönöm a válaszokat, akkor nincs más hátra GARI!
-
PZee
csendes tag
válasz
lemezgyáros #32975 üzenetére
Szia!
Nekem a jobb oldalán nem múködött egy 10 mm-es sáv.Garancia lett a vége, kijelző cserével. -
-
Logeeen
senior tag
-
-
oliwire
őstag
válasz
Vissza kell vinni garanciáztatni
-
lemezgyáros
újonc
igen ill. ki ki hagyott,azután most két napja semmi reakció
-
pirey
tag
válasz
Másoknak is volt ilyen gondja, ha jól emlékszem ők gariztatták.
-
Ferelson
tag
válasz
De az elején jó volt?
-
lemezgyáros
újonc
Sziasztok. Az espém kicsit vicces kedvében van! Az érintő kijelző felső sávja, kb.2cm nem reagál semmire.
Szerintetek komoly a baj, vagy egy hozzáértő számítógépes is megbirkózik vele? Így elég bosszantó használni! ( am vadi új )!!!!! A válaszokat /segítséget előre is megköszönöm! -
bagyusz
őstag
válasz
Dhampir #32929 üzenetére
Szia
A 15 cinnamon-t használtam, de valószínű, hogy egy frissebbet fogok felrakni.
(#32959) Jeffi: Nekem eddig sem volt baj a cm11-l, cm10.2-vel azzal tényleg valami gebasz volt. Lényeg, hogy 2hete használom folyamatosan az új verziót, és idáig nem hisztizett. Most erről van megosztva a mobilnet is.
-
blakey
titán
válasz
norbert1998 #32957 üzenetére
Nem itt olvasgattam, xda-n, na meg bagyusz is azt használja, feltettem, kiváncsi vagyok, bizonyos "beépített" app-ok jobban működnek mint slim esetén na meg témázható. Meglátom nekem mennyire fagyogat, egyelőre semmi különös, 2 órát nyomkodtam.
-
vickyyy
újonc
mondjuk az értesítési led pont nem tetszik, de ezt nem tudtam hogy a 4,1 utáni androidok még nem tökéletesek.... marad az SP, köszi
-
Jeffi
aktív tag
válasz
norbert1998 #32957 üzenetére
Bagyusznak elvileg nem fagyogat.. Vagyis gondolom nem véletlenül használja a CM-et
-
norbert1998
nagyúr
válasz
blakey #32949 üzenetére
öhm, van itt olyan akinek nem fagyogat?
ez szerintem választ ad a kérdésedre., agyon faggya magát valamiért. a sima 10.2 is, de jety91 cmx-e meg érdekes módon nem fagyogatott nekem
viccky: semmi, az sp szebb, gyorsabb, és nem agyonkarcolódó réginokiaelőlap-plexiből van a hátulja... és egyedien néz ki, meg merő értesítési led az egéssz telefon
-
vickyyy
újonc
szuper! megkevertek ám nagyon! csak pislogok mint a pince béka! akkor ha hagyom az sp-t úgy ahogy megveszem és nem töltök rá semmit és mellé teszem az m 2 -t úgy ahogy van, akkor mi a különbség a két szoftver között?
-
Jeffi
aktív tag
válasz
blakey #32954 üzenetére
Én használtam a CM 10-et is és a CM 11-et is. Akár hogyan telepítettem fel mindig megfagyott időnként.. A slim mióta fent van nem fagyott meg egyszer sem. A slimmel csak annyi problémám van (mint ami az összes többi ROM-on jelentkezett nekem) hogy alkalmazások telepítésekor elég érezhetően laggol a telefon..
-
jansky1
senior tag
van valakinek elképzelése arról, hogy a 2 hetes, T-és, gyári 4.3as telefon miért csinál olyat, hogy leteszem, hozzá nem nyúlok 2 óráig, aztán se kép, se hang, nem reagál semmire. Hátlapot le kell venni is a kis gomb megnyomása után hajlandó csak visszakapcsolódni.
-
raziel01
veterán
válasz
Steve198310 #32943 üzenetére
Pont hogy nem igazán. Még normális 4.3 sincs rá.
Szerinted majd szenvednek a 4.4-el? Ami ha jönne is októberben tuti alapból bugos lenne. -
winerGy
csendes tag
válasz
Steve198310 #32947 üzenetére
Akkoriban a GingerDX volt az ász X8-ra!
-
blakey
titán
válasz
norbert1998 #32948 üzenetére
a CM11 mitől instabil?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Steve198310 #32947 üzenetére
jelen esetben a cm instabil, a slim meg a jelenlegi király, a gyári is jó (nekem legalábbis), de a slim még jobb
-
Steve198310
őstag
válasz
Joccc07 #32945 üzenetére
semmi rossz indulat de a főzöttben is van annyi hiba mint a gyáriban vagy lehet hogy több. Ki próbáltam én is párat de nem a leg jobbak. kell még a csiszolás. Annak idején a CM7 használtam még az X8 de kopp-kopp az bezony igen stabil volt. akkor nem volt az .hogy minden héten új és új android jött ki. most csak össze van csapva az összes
-
vickyyy
újonc
kööösziii SP lesz szerintem. köszi mindenkinek, további szép napot Nektek!
-
vickyyy
újonc
slimkat egy android verzió ha jól értem, a cm11 micsoda? bocsi de nem vagyok hozzáértő viszont szeretnék jó telót! köszi mindenkinek a segítséget!
-
vickyyy
újonc
Köszönöm a segítségeteket! Már csak arra lennék kíváncsi hogy a KitKat és az sp ben lévő 4,1,2 android között mi a különbség? vajon ezért érdemes e m2 választani? illetve hogy nem lehet a 4,1,2 lefrissíteni a kit kat re vagy mondjuk 4,3 ra?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
vickyyy #32934 üzenetére
nem melegszik nagyon, csak ha töltőn full fényerőn játszol rajta, vagy lefuttatod az összes benchmarkot vagy 2k-t nézel, de ezeket is mind töltőn, amúgy csak langymeleg egy idő után kemény játékkal.
de sokkal erősebb, mint az m2 ilyen téren, meg hát a kijelző sem utolsó szempont az SP mellett -
vickyyy
újonc
SOS Kérlek segítsetek! Gondolkodóba estem! új mobilt szeretnék. A sony M2 és a Sony SP közül nem tudom melyik lenne a jobb döntés. Jobbak az sp paraméterei de azt olvastam róla hogy melegszik, ami nagyon nem tetszik. Az m2 gyengébb a pricija és nincs róla még vélemény. Tud valaki segíteni? Köszönöm!
-
roti86
őstag
válasz
blakey #32920 üzenetére
Kikapcsolás ellen 4.3 alatt: safe charge
-
Joccc07
addikt
Hangerő le vagy fel illetve kamera gomb hosszan az első rezgés után.
1. Mert az új romot nem lehet rootolni kivéve ha prerooted de akkor cwm is van mert azt is flashelni kell
2 Mert nincs beleépítve a romba.
3 Teljesen más az egész felépítése és gondolom előtte már volt rootolva és kapott egy cwm-et is -
bajzal
őstag
válasz
raziel01 #32924 üzenetére
Rendben. Erről a leírásról fogom telepíteni. De akkor a CWM-be majd hogyan is jutok el? Hangerő le folyamatosan vagy nyomogatom? Egyébként valaki elmagyarázná röviden a technikai hátterét, hogy miért kell először egy régebbi romot felrakni, majd külön kernelt aztán í kívánt romot? Egyik ismerősöm Galaxy S Advance-n csak annyit csináltunk, hogy cwm-ből install zip és kész.
-
winerGy
csendes tag
Egy kis sikerélmény (nem élmény, de siker):
Sikerült 6 és fél óra alatt legyilkolni a SlimKat-et, kb 5 óra 100%-os fényerőre beállított (villogós) kijelzővel. Nagyon aktív használat volt, fotóztam, 2 órát böngésztem, sorozatot néztem, játszottam, például a Smash Hit-tel, aminek aztán van gépigénye, közben majdnem egyfolytában ment a rádió, a Messenger...
Srácok, vélemény?
-
bajzal
őstag
Szerintetek CM11 vagy Slim?
-
blakey
titán
1 hét után a SlimKat elkezdett "hirtelen merülni", valóban semmi extra használat nem volt, nem amiatt, de ma úgy gondoltam, hogy kipróbálom az existenz-t, töltés után azonnal kikapcsolt.
utána néztem a dolgoknak, kitöröltem a 0 kb-os fájlokat, aztán meglátjuk.
Ezzel is 1 hétig próbálkozom, kiváncsi vagyok mi lesz az eredmény. -
AeSDé Team
őstag
-
bajzal
őstag
válasz
szabeska #32915 üzenetére
Nagyvonalakban:
1. Vissza 4.1
2. 4.1 root
3. CWM
4. Aztán SlimKatÉn is pont most akarom felrakni, de itt ez a leírás. Nekem egy 254-es 4.1-em van, erre mehet fel simán a CWM? Slimkatből a 20140527 a legújabb verzió? Ha fent van a CWM akkor kell előtte a 4.3-as slimkat is? Nem elég rögtön a 4.4-es? Után meg kell valamit flashelni, de mi az? Kernel? Valaki világosítson fel!
-
jakec
tag
válasz
Viktor0610 #32910 üzenetére
De attól tartok már kicsit régi a teló mivel 2012 évjárat
-
szabeska
addikt
Hali! Mennyivel merül jobban a slim a gyári 4.3-nál? Nálam szerencsére megy rendesen a 4.3, semmi bug, Telenoros a készülék, de akku időben elég gyenge, az eddigi telefonjaimhoz mérten (volt már egy pár). Egy összesítő leírást belinkelne valaki nekem angolul, hogyan is telepítsem? Mert ha jól tudom eleve a 4.3-at nem lehet rootolni, és már belezavarodtam a sorrendbe
köszönöm!
-
norbert1998
nagyúr
válasz
raziel01 #32912 üzenetére
A szar munkához is sok idő kell
Jesszus, bagyusz, azért kíváncsi vagyok, hogy ha te nem lennél, hányan csináltak volna meg, vagy folytatnák a munkád a bb dolog alapján, de ha ennyi gönc kell neki, az elég bonyolult lehet, remélem tudod folytatni, legalább addig, míg SPd van, vagy míg tökéletes nem lesz az adott verzió, mint esetünkben a jelenlegi slim. -
Nimda
addikt
válasz
bagyusz #32905 üzenetére
belsős infó szerint köv. héten már nyomják ki az javított 4.3-t, hogy ebből mi igaz azt nem tudom, de elvileg a T-mobile sűregeti a sony-t mert sok a panasz a jelenlegi 4.3-l.
Hát igen, nem kevés melójuk lehet a szervizeknek
reméljük a javítás után olyan lesz a gyári 4.3, mint amilyennek megálmodták.
-
-
raziel01
veterán
válasz
Viktor0610 #32908 üzenetére
2 GB RAM.
-
-
jakec
tag
Fiúk szerintetek egy LG optimus G vagy Xperia SP? Nem tudok dönteni
KÖszi előre is
-
bagyusz
őstag
válasz
bajzal #32903 üzenetére
Flashtool-l újra felrakod a gyári 4.1 vagy 4.3, és kész. Arra azért ügyelj, ha valamelyik szolgáltatónál vetted akkor azt a romot rakd fel, valamint, lehetőleg az alapértelmezett magyar lokalizációs rom legyen.
CWM is eltűnik, mivel nincs külön partíció erre, így a systemen csücsül zárt BL-l.
Akksi idő sok mindentől függ, én cm11-n lazán elvagyok 3napot is ha csak netezgetek.
Más: belsős infó szerint köv. héten már nyomják ki az javított 4.3-t, hogy ebből mi igaz azt nem tudom, de elvileg a T-mobile sűregeti a sony-t mert sok a panasz a jelenlegi 4.3-l.
(#32904) darvinya: Van ez így. Mondjuk, ha megjön az új hdd, onnantól kezdve gyorsan meg van minden, csak maga droid forrás, cm11+slimkat= nagyjából ~30GB a repo letöltés, kicsomagolva olyan 60GB, fordítás után 120GB
-
darvinya
titán
válasz
bagyusz #32902 üzenetére
Nekem is van fent ilyen, de inkább az már csak maradék megmentésből.
Szintúgy 32kbps nem kisérelek meg a maradékot összehalászni/letölteni.
Az meg poén a poénba, hogy win alól ment, és ehhez kellett egy pár különc prog/eszköz a működéshez.Remélem lesz lehetőséged letölteni/folytatni.
Nekem elment a kedvem a sok adat összehalása és újbóli összehangolása.
-
bajzal
őstag
válasz
bagyusz #32902 üzenetére
Lehet kipróbálnék egy SlimKat-et. De előtte lenne néhány kérdésem:
1. Ha már fent van az egész és garizni kell vagy csak gyári romra akarok visszatérni akkor csak fel flashelem a 4.1-et és kész, eltűnik a cwm is? vagy a CWM mikor tűnik el?
2. Ugye szervizben semmit sem fognak észre venni ebből?
3. Aksi jobban fog merülni, ugye? -
bagyusz
őstag
válasz
darvinya #32897 üzenetére
Hát igen, a fordításhoz szükséges környezetet is létre kellene hozni, ami szintén pár GB. Jóformán csak a letöltésekkel menne el az idő, amit a 32Kbps mobilnettel nem fogok megkísérelni.
Jah meg a vinyót is gariztatni kellene előtte.
(#32898) raziel01: Aki ért hozzá megtudja csinálni, minden módosítást publikáltam BB-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest