- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32199 üzenetére
Ertem, csak azt nem hogy hol van ez a root delete? le kell tolteniplaybol ?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32198 üzenetére
nem-nem, csak a root app delete alkalmazás elindítása után kiválasztod a system apps-ot és azon belül a pro módot (mivel a juniort nem próbáltam és nem tudom milyen az, de proban vigyázz mit törölsz), az első fül, majd a walkmant megkeresed, és ezután azt kitörlöd, a többit nem kell, ha jók, amit linkeltem az csak a walkman. a törlés úgy fog menni, hogy kiválasztod a walkmant, kérdezi, hogy törölje-e, te mondod, hogy igen, mire elkezdi törölni és hibát fog kiírni, ekkor felhoz egy ablakot, amin visszaléphetsz vagy force dellete(erőltetett törlést) hajthatsz végre. force delete és kész, ezután a linkelt apk-t simán fájlkezelőből felteszed, mintha megniytnál egy szöveges dokumentumot az sd kártyán vagy akárhol
-
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32197 üzenetére
Hu ezt bovebben ird mar le mert nem ertem ezt a root deletet felraktam a galeriat is meg mast is nem csak a walkmant. akkor mindent toroljem le a masikba megvannak?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
bogil99 #32195 üzenetére
ne cm-et hasnálj, hanem slimkatet, mert a cm bugos-fagyos, mindenkinél egy kicsit. nekem a cm11 kb. 5 percig volt fent, a cm10.2-ből pedig jety91 átdolgozását használtam a megjelenéstől az existenz 3.3.0 megjelenéséig
matkesz: ja igen, ne haragudj, azt elfelejtettem mondani, hogy jety91 féle walkman bugos, fc-zik, ha nagyyban akarod megnézni a zenét. root app delete program system apps fülben töröld ki, hibát fog kiírni, ezután menj a force uninstallra. ezután itt van, ezt tedd fel, ez hibátlan, ezt használom én is, ráadásul ez kettővel újabb verzió
-
matkesz20
tag
ugyanezek a leallasok voltak nekem is az elobb. Wipeoltam es ujra raktam a 4.4et oda minden beallitas:/ viszont mar csak a walkmant galeriat raktam fel. De a walkman akkor se tokeletes mert leall neha.
-
bogil99
aktív tag
Ma sok-sok szenvedés után végül egy 257-es ROM-ot tettem fel tisztán, aztán rootoltam. Eszméletlenül gyors. Új oldaláról ismertem meg a telót.
(egyébként 2014, 8. hetében gyártották)
Bagyusz!
A CM10-CM11 a te "gyermeked"?
Elkelne egy kis segítség! Nem könnyen, de sikerült eljutnom egy rootolt 201-esig, aztán a leírás szerint végig csináltam a wipe/CM10/wipe/CM11/gapp/kernel kört, 3x is, de indulás után "mindig billentyűzet leáll/google app leáll" hibaüzenetekkel fogadott felváltva. Erre van ötleted/megoldásod? Esetleg valamit elcsesztem? -
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32193 üzenetére
install zipfrom external sd-re mentél? vagy a belső tárolón van és ebből kifolyólag arra mentél, hogy install zip from sd? egy az egyben tetted rá a fájlt, amit leszedtél? ha ezek stimmelnek, akkor opróbáld meg újra letölteni és rátenni sd-re, próbáld meg rövidebb nevűre átnevezni a zipet illetve megpróbálhtaod még egy tök üres, formázott sd-ről feldobni.
vagy próbáld átteni belső tároló gyökerébe és onnan telepíteni cwm-ből -
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32191 üzenetére
probaltam de nincs ott:// le hangero gomb bejon a recovery es nincs ottt ott a slimkat minden de az a zip nincs ott
-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbeey #32187 üzenetére
Átlátszó az magától, csak világos háttér kell neki, ha meg magára a panelra gondolsz, akkor beállítások -interfész -status android qs bar, böngészd végig
Matkesz :tedd az sd kártya gyökerébe és ott kell lennie, reggel raktam fel én is, ugyan azon a szoftveren ugyanazt a filet,és nem, amik abban a zipben vannak nincsenek fent playen, de amik vannak is, meg sem közelítik
-
matkesz20
tag
Ott van pl a maildroid azt hasznalom nagyon jo
-
norbeey
tag
Aránylag sok szerencsétlenkedéssel, de sikerült feltennem a SlimKat-et.
Ez srácok, mindent odabasz eddig nálam sebességben (nexus 5 feelinghez közelít) és feature-ök sokaságában is.
A multitasking most működik először úgy a telefonon ahogy szerintem alapból kéne!Nagyon köszönjük és hatalmas respect érte!
Két kérdésem van, hol tudom beállítani, hogy átlátszó legyen a status bar, illetve mit jelent a "go to sleep" funkció pontosan?
-
sz.j
nagyúr
válasz
nikos21 #32176 üzenetére
Ezek szerint pontatlanul fogalmaztam meg a kérdésem
, mert azt tudtam, hogy például a gmail-n keresztül lehet e-mailozni, de engem az érdekelne, hogy a tárhelyszolgáltatómnál lévő weboldalam e-mail címére (pl. info@akarmi.hu) érkező leveleket letudom e tölteni a telcsire vagy sem? Majd ezekre a letöltött levelekre a sablonban lévő levelek közül a leginkább témábavágot kiválasztva válaszolok.
-
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32183 üzenetére
Nemjo nemtalalja cwm a zipet:s de amugy ha aruhazbol letoltogetem pl gmail stb az is ugyanolyan nem?
-
tami92
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy bagyusz féle CM11-et használok és mióta frissítették a Nova launchert azóta nem igazán akár működni. Megnyitom és egyből be is zárja. Jelenleg a 0517-dikei verzió van fent, még nem igazán sikerült frissíteni. Esetleg aki CM11-et használ az megtudná nekem nézni hogy neki működik-e?
-
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32181 üzenetére
Hat arra gondolod amit az elobb linkeltek ezzel az osszes alap xperia alkalmazas meglesz igaz? A walkman mrg stb
-
raziel01
veterán
válasz
22balu #32177 üzenetére
Jó a leírás csak egyesek nem bírják követni.
Nem tudom mit nem értenek egyesek.
SAJÁT magam próbáltam már kétszer is így flashelni és tökéletes.
Nem kell bebootolni a 4.3-ba. Csak elindítani a telefont és CWM-be lépni. Kernelt meg szarjátok le.Az majd a végén kell mikor már fent van a 4.4 is. Ott kikapcsoljuk a telefont és felrakjuk a .201-es kernelt.
-
22balu
aktív tag
Aztán 4.3 SLIMbean felrak. (install zip from sdcard)
- Rögtön újraindítás után nyomkodjuk a hangerő le gombot.
- Ha betöltött a CWM akkor: Wipe data/factory reset
- 4.4 SLIMKat felrakása (install zip from sdcard)
- Google apps felrakása (install zip from sdcard)
Itt nyomni kell egy power off-ot (kikapcsolás). Ne is kapcsoljuk vissza még.
6. Ezután Flashtool-al fel kell rakni a .201-es kernelt.Most ez a leirás jó vagy sem ???mert elvileg akkor régi kernellel meg nem fog bebootolni ?vagy Flashtool-al meg a kernellel kell kezdeni ?
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Az okostelcsiken (pl. az SP-nél) az érkező e-maileket lelehet tölteni a telcsire, úgy mint pl. az asztali gépeknél? Ha igen, akkor milyen levelezőprogi kell hozzá? -
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32172 üzenetére
ezt nem ertem. mi ez a root browser? En most ezt a cm11et telepitem. Miket kell meg rarakni ami szukseges?
Ennel a cmnel nincs is telepito. Hogyan tudom felrakni?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32170 üzenetére
Walkman. Enged tallozni. Dokumentumokra mész majd azon belül root browser a jobb szelrol behuzott menüben. De előbb tedd fel a root browsert, mással nem tudom, hogy megy e,ezzel megy így raktam fel az sc -t
Egyéb: akit érdekel a 4.5 , ha lesz kitkatunk, szinte biztos vagyok benne, hogy bagyusz portolja nekünk a slimpop-ot
Az a hangerő állító panel jól néz ki -
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32166 üzenetére
Azt nem engedi hogy ilyen a topikba a tallozzak kepet csak kesziteni tudok:S
Zenelejatszora mi a legjobb?
-
norbert1998
nagyúr
Köszi a yt-t
alkalmazás infó -adatok törlése és jó lett, ki érti? Reggel raktam újra a telót
-
pirey
tag
válasz
norbert1998 #32163 üzenetére
Nekem a youtube appal is tökéletes + böngészőből is.(chrome)
Bár nekem még mindig a 4.8-as Slim van fent. -
matkesz20
tag
Most akartam egy kepet mutatni neked de csak fenykepezni enged miert nemenged galeriat?
amugy billentyut mit hasznaltok?
-
nikos21
aktív tag
válasz
norbert1998 #32163 üzenetére
ilyet még nem tapasztaltam.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32162 üzenetére
Ne a gyári fos kamerát használd, hanem a Google kamerát, vagy ha az a rossz, a másikat, valamelyik biztos jó, nekem az volt.
Egyéb :nálatok mennyire jó vagy rossz a jutub? Nekem ilyen szar,ez egy otherworld bemutató a watchdogsrol, de az összes ilyen, fekete -fehér és csíkos,de csak a YouTube, mx player megy rendesen
-
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32158 üzenetére
pont ezt akartam kerdezni
a bongeszot. Rendben kiprobalom.De mi ez a root delete??
Ezen nincs amugy autofokusz annyira csunya kepeket csinal igy nem jovok ra hogy kell fokuszolni ha kattintok akkor is csak 2mp re fokuszal ra es elmegy:S
-
nikos21
aktív tag
válasz
norbert1998 #32158 üzenetére
ez tegnap jött és nem rossz [link]
-
norbert1998
nagyúr
válasz
nikos21 #32157 üzenetére
Hát a sebessége az biztos
napon mondjuk a 3/4 egy kicsit halovány...
Matkesz :böngészőnek a dolphin browsert javaslom, nagyobb gyors, a 4.3-rá való flash player megy vele, és a Sony média appokat is rá lehet tenni, walkman, album billentyű, egyedül a kamerát nem tudtál még megoldani. Van playen egy app :root app delete, én ezzel szépen kipucoltam a romot csutkára, Google keresés, aosp böngésző, aosp bill instant lefelé, indító alkalmazás szintén
-
nikos21
aktív tag
válasz
norbert1998 #32156 üzenetére
engem kárpótol a slim sebessége és stabilitása a villogás miatt, fényerőt levettem kb:3/4re és kibírható
lehet hogy a védőfólia miatt is gyengébb a villogás. -
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32153 üzenetére
cwm be total wipe ot nyomjak neki 2x azt mondod ? és beáll?
Csak sima ujrainditást , és ez neked használt?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32150 üzenetére
Ennyit tudok mondani én is. De ha gyors, akkor ki lehet bírni, nem? Még egy két restartot adj neki, nekem is kellett, ma raktam újra totális wipe és formázás után a telót, és kellett neki 2-3 mire bált
Nova, jobban tetszik, jobban személyre szabhatóMás :rr3 újabban furán kezeli a belső letöltést, de nem érdekel, ugyanis most, így, SlimKATel nagyon jó, gyors és csak 3-4 menetenként dob ki, szép is rendesen.
-
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32149 üzenetére
A frissités után se javulhat?Engem csak a villogás zavar semmi másMikorra várható ez a frissités? -
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32147 üzenetére
Rendben megvan, én a megjelenés menünél nem tudtam állítani semmit :/
Igen sikerült.
Viszont ha előről kezdeném az egészet akkor szerinted változna ez a villogás?? mert nagyon zavaró
Ez mikorra várható? akkor már javaslod hagyjam így igaz?
-
matkesz20
tag
válasz
nikos21 #32144 üzenetére
Én most itt vagyok benne az akkuszínekbe, viszont semmit nem engedélyez az egész szürke :S hol lehet ezeket beállítani? illetve hol van az a menüpont amivel az idő mellé lehet rakni a % ot ?
Norbi: A slimkat már fent van, és itt is eléggé villog :S nekem az egész szürke, nem reagál a beállításokra
-
atti85
csendes tag
A feloldasnal fekete kepernyo bugra nincs valami megoldas 4.1.2-re?
-
matkesz20
tag
Slimbean el hogy lehet előhozni a cwm et? mert a kamera meg fel hangerő itt nem mukodik
illetve : - Ha betöltött a CWM akkor: Wipe data/factory reset.
- 4.4 SLIMKat felrakása (install zip from sdcard).
- Google apps felrakása (install zip from sdcard). Mi ez a google apps? ez a gapps light? -
matkesz20
tag
Nem megy
csak villog a Sony logo se ki se be nem kapcsol, a flashtoolra se reagál. a másikat amit linkeltél azt meg nem értem pontosan mit kell csinálnom.
Nyomtam egy off gombot, hátul. és kikapcsoltam igy a telot. És amit elsőnek mutattal a 201es rendszert azt tölti rá, akkor ezután mehet a slimkat 4.4? és mi az a google apps?
-
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32131 üzenetére
Akkor hogy csináljam? ki se kapcsol a telo, meghalt , egyszer ilyen kék képernyő jön be és villog a sony rajta félpercenként.
Értem , de hogy kapcsoljam ki a telefont? így nem tudom a flashtoolt használni. Vegyem le a hátlapot és a reset gombbal? vagy mit? :/
-
-
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32129 üzenetére
Nem, mivel úgy van a leírásba, hogy:
- Aztán 4.3 SLIMbean felrak. (install zip from sdcard)
- Google apps felrakása (install zip from sdcard)Itt nyomni kell egy power off-ot (kikapcsolás). Ne is kapcsoljuk vissza még.
6. Ezután Flashtool-al fel kell rakni a .201-es kernelt.
tehát ez csak utána jön, én meg a 4.3 után megakadtam :/
-
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32127 üzenetére
Nem jó :/ kiírta alulra, hogy finished, nyomtam egy reboot, és csak a sony logo van se nem villog, egyszer eltunik a sony logo utana megint megjelenik és semmi. :/ most mitcsináljak ?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
matkesz20 #32126 üzenetére
Reméld, hogy jó lesz! Utána reboot, wipeok, factory reset, wipe cache partition és advancedben wipe dalvik cache, majd utána jöhet a SlimKAT.
Szinte biztos van slimbeanben is cwm, a kék, hangero gombos vezérléses, ezt keresd meg, a három oldalsó gomb közül valamelyik biztos behozza, esetleg még philz touch recoverye is lehet, ha nem találsz mást -
matkesz20
tag
válasz
norbert1998 #32124 üzenetére
Az gond ha ezze el a team valamivel már nyomtam egy factory resetet? annyit csinaltam csak rajta,ígyis előről kellesz kezdenem? egyébként most telepíti a 4.3 mat
-
matkesz20
tag
CWM-be lépve:
- Wipe data/factory reset
- Aztán 4.3 SLIMbean felrak. (install zip from sdcard)
- Google apps felrakása (install zip from sdcard)Ezek vannak felsorolva, viszont én egy olyanba vagyok benne, hogy team win recovery project v2.6.3.0 és itt felvannak sorolgatva, hogy install, wipe, backup, restore, mount , settings, advenced, reboot. és nem a hangerő gombokkal lépkedek hanem rendesen tudok érintőképernyőn. és én itt nem tudom hogy hol van a 4.3 slim, én a belső memóriába zip fájlként másoltam be azt a 3mat.
-
Jeffi
aktív tag
Mióta nincs mobilnetem feltűnt, hogy sokkal jobban bírja az aksi, nemkell minden éjjel töltenem..
-
matkesz20
tag
Slim-4.3_LBL.build.2.1-UNOFFICIAL-20140422
Slim-4.4.2.build.5.4_LBL-UNOFFICIAL-20140527
GApps_Light_4.4.2_signedviszont van ez a három fájl, én ezeket letöltöttem és kicsomagoltam és mindent külön mappába helyeztem és így másolom telefonra, De ez normális, hogy ilyen 3-4orát ir ki a másolásra? nagyon sok. vagy ezt zip be kellene masolni ?
-
matkesz20
tag
Most csinálgatom a romot, már kezd sikerülni, viszont hozzá van csatlakoztatva a telefon a géphez, 100% van, és ahogy hozzáértem az oldalához a feloldó gombhoz pl, megrázott, nem nagyon csak ilyen minimálisan, ez valami hiba lehet vagy valami túltöltöttség esetleg?
-
Raptor™
tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan gondom, hogy amikor telefonálok, akkor nem hallok semmit még kicsengést sem és a hívott fél sem hall semmit.Amikor hívnak azt meghallom, de nem tudok beszélgetni.. -
saca23
aktív tag
Helo
Ez egy zsir telo nyugodtan ved meg csak az első napokban pár bugra figyelni kell pl: nem villoghat a kijelző.Nekem 3 hete van meg telekomos az első nap majdnem visszadobtam nekik de után valahogy összeállt.A kamerája nem egy nagy szám nekem y300-am volt lazzán tudtam azzal is ilyen szintű képeket lőni pedig az csak 5 megapixel volt.
Ami még furcsa lehet majd, hogy nem tudsz sd-re menteni játékot szerintem ez elég nyagy fogyatékosság a huawei simán tudta root nélkül.
Általánosságba jó a sebesség is nyugodtan megveheted. -
sz.j
nagyúr
Köszi srácok a válaszokat, így már egy kicsivel másabb a "kép" telcsiről.
-
sz.j
nagyúr
Az egyik szolgáltatónál lévő akció hatására arra gondoltam, hogy veszek egy Sony Xperia Sp telcsit, de a másik topikban kapott vélemény után kicsit elbizonytalanodtam ...
Tényleg ennyire rossz telcsi az SP? -
air
nagyúr
válasz
matkesz20 #32106 üzenetére
Ezt a leírást kövesd!
-
-
22balu
aktív tag
hi
win8.1 alol elkezdhetem a kitkat felrakását ?
vagy inkább win7 en próbálkozzak ? és majd ezen a romon áthelyezhetök a progik a külső sdre ? korábban mintha azt olvastam volna hogy nem támogatja a telefon a Move2SD meg a hasonló programokat
-
vika1010
tag
Üdv emberek, lenne egy olyan kérdésem, hogy adott ugye a telefon, illetve egy régebbi LG Smart TV 2-3 éves körüli MHL kábelem nincs de valahogy wifin ki szeretném lőni a teló képernyőjét a TV-re annó emlékszem h talán a gyári rendszeren volt erre az a MirrorLink de az sose működött (nem találta a TV-t) és, hogy tudtok erre valami alkalmazást?
-
válasz
matkesz20 #32099 üzenetére
Igen , igen , nekem is csak sokadszorra ment rá a su, és csak a 18-assal: DooMLoRD_Easy-Rooting-Toolkit_v18_perf-event-exploit,de az adb-t cseréld ki erre: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest