Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
blakey #33991 üzenetére
CWM.
Egyszerűen nem hajlandó belépni. Mintha téglásítva lett volna a telefon, pedig zárt BL-el tudtommal nem lehet. Most SUS-al nyomok rá egy új ROM-ot, hátha.
Mindenkinek: Épp ez az, hogy nem lesz kék a led, sőt semmilyen színű. Elakad még az előtt, hogy oda beléphetnék.
-
blakey
titán
Most cwm-be akarsz belépni vagy flashelni szeretnél valamit?
Ha flashelni akkor, várd meg míg a flashtool kéri a telefon, nyomva tartod a LE gombot és úgy csatlakoztatod usb-re, nyomva tarod míg kialszik a zöld fény, ennyi.
(#33992) n00n
CWM-hez nem kell a gépre csatlakozni, simán nyomogatod a LE gombot a sony logó alatt és egyszer csak bejön. -
n00n
őstag
Több teló is van a kezem alatt. Így nem tudom melyik recovery, de érintőképernyős + gombos) és lila/rózsaszín a háttér. Telefon kikapcs a hátsó gombbal (hármat rezeg), majd bekapcsolom és nyomom a kamera gombot, de csak sony logót látok.
Új ROM-ot akarok felrakni, nyomtam egy (clean to install a new rom lehetőséget), majd próbáltam felcsatolni az SD kártyát, de nincs hozzá windows driver ezen a gépen. Ezért újraindítottam és azóta van ez a jelenség...
-
embe
nagyúr
Milyen recowery van rajta?
Mert ami az enyémen van ahhoz nem kell rádugni az USB-re, de szerintem a Te verziódban sem.
Tehát kikapcsolt állapotból indul a teló, majd ha elkezded nyomkodni a kamera gombot, akkor bejön a a hagyományos recowery.Mit csesztél el?
Ha az új romot akarod feltenni recoweryből, akkor onnan flasheld a romot, illetve a superuser zip.-et.
Ezután KAPCSOLD KI! NE indítsd újra.
Majd kikapcsolt állapotban kezd el a flsahtollal felrakni a kernelt! -
n00n
őstag
Valamit elcsesztem az előző ROM-ommal. Mert a Sony feliratnál behal. Nem bootol be. Hogy lépek be CWM-be, rádugom a telefon USB-ra, majd felfelé gomb, erre világít pirosan a LED és ugyanúgy megáll a Sony logónál.
-
air
nagyúr
válasz
szintiboy920 #33983 üzenetére
30-as?
-
dave0825
őstag
válasz
szintiboy920 #33981 üzenetére
Más programokat telepítenek rá, szerintem csak ennyi. Bár, régebben volt itt olyan érdekesség, hogy valakinek lehetett állítani Gyorshívást, másnak nem, és a különbség az volt közöttük, hogy egyiküknek T-s volt, másiknak pedig független.
-
szintiboy920
csendes tag
A szolgáltatók firmware-ei eltérnek valamiben egymástól? Ha igen mi a különbség?
-
Menetke93
csendes tag
Valaki nem tudja h Slimketben miért csinálja azt h ha megnyitom a galériát nem jelenit meg sok képet és azt irja ki h " A galéria alkamaás sajnos leállt" meg az óránál is amikor beakarom állitani az ébresztást de ujratettem már és akkor se oldódott meg a problem.??
-
tomp
félisten
Észrevétel:
4.1-ből is 3verziót kaptunk és 4.3-ból is. Jöhet a verzióváltás. :-D -
air
nagyúr
Hátha érdekel valakit. Rootolás 1 kattintással:
[link]
4.3 201-en és 205-ön is működik. Elvileg. -
szintiboy920
csendes tag
A szolgáltatók firmware-ei eltérnek valamiben? Ha igen mi a különbség?
-
amisis
aktív tag
A 205 preroot olt rom máshova nincs feltöltve csak megára ? (csak mert onnan nem akar letöltődni)
-
szab13
aktív tag
válasz
anderledani #33965 üzenetére
Köszi
Még 201-van fent , OTA nem ajánl frissítést, SUS-al megnézem a 205-öt.
Pontosan úgy van ahogy írod... -
szab13
aktív tag
válasz
Viktor0610 #33964 üzenetére
Nem, figyeltem, kikapcsoltam, Google helymegh. is kikapcsolva.
Megnézem , hogy mi eszi az aksit, és ott van elsőnek az Endomondo, belemegyek a részletekbe és ott van GPS aktiv, fut x órája ...
-
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
Valaki segítsen mert..
problémám: Reggel GPS, Endomondo bekapcsol 1/2óra tekerés , Endomondo , GPS kikapcsol.
Aksi merül --délután nézem mi eszi--- Endomondo, GPS futNézem az állapotsávot GPS nem aktív ki van kapcsolva, a kis jel sem jelenik meg.
Endomondot reggel kikapcsoltam, és ki is lőttemTöbb napig teszteltem csak telefon ki-be kapcs után nem eszi az aksit a GPS
MIÉRT csinálja ezt??????
HELP
Gyári T-s 4,3
köszönöm
-
lacibacsi
addikt
válasz
Viktor0610 #33959 üzenetére
Nézem. Köszönöm.
-
-
lacibacsi
addikt
Üdv! Nem rootolt T-s telefonon van lehetőség a sok gyári kis szemét program törlésére, fagyasztására? Ha igen, hogyan? Köszönöm.
-
M.A.Z.
aktív tag
Amúgy nem Cordon-nak hívják a céget?
-
raziel01
veterán
CM 4.4.3
"I really havent used it more than 10 minutes. I will give a proper clean working build hopefully tomorrow. That build will stay on for a week or so and then we can maybe call it useable. For now, i wont give such statement to be safe. "
Szóval érdemes várni, mert holnap valszeg jön egy tisztább build.
-
air
nagyúr
válasz
jety91 #33953 üzenetére
"Nem fogom azt írni, hogy vállalniuk kell, ha nem kötelességük (mert sajnos nem az). "
Nem erről volt szó. Egyébként ez rossz megközelítés. A szerviz a javításból él. Nem kötelességtudatból dolgoznak, hanem pénzért. Ez üzlet. Ha kifizeted, ők megjavítják. Arról volt szó, hogy a törés okán elveszik-e a garancia. A válasz: nem."Gondolom x felárért vállalnák a dolgot"
Szó sincs felárról. Javítási- és anyagköltség van. Nincs felár."olcsóbb, ha az ember youtubeos videóval, meg ebayről beszerzett dolgokkal saját maga megoldja vagy egy helyi gsm szervízben intézi el ezt a dolgot."
Ami elsőre olcsóbbnak tűnik, a végén lehet, hogy sokkal drágább."Te sem hiszem hogy a telefon eredeti árának a felét szívesen kicsengetnéd újra, hogy legyen rajta még fél év garancia, mert én biztos, hogy nem."
Szituációja válogatja, szubjektív megítélés alapján. Te lehet, hogy nem, de adott esetben elképzelhető, hogy én igen.
Ennyi. Részemről is befejeztem az offot. -
sgeza
veterán
válasz
jety91 #33945 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy a kijelzőt garanciába cserélik. Persze, hogy fizetsz érte. De szerintem ettől még megmaradhatna a gari. Én biztos nem hagynám annyiban, hogy áthúzzák a garipapírt. Autó vagy telefon, mindegy. Az alapelv ugyanaz. Lehet, hogy megvonják a garit, de szerintem ezt törvénytelenül teszik. Egyébként sokan már szidták az említett céget hasonlók miatt. Hozzáteszem, ez csak a véleményem, nem kell rám hallgatni, de érdemes utánanézni a jogszabályoknak. Azért, mert a kijelző betörik, attól még az egyéb alkotóelemekre meg kellene maradnia a garanciának. Valamint a javításra is lehet garancia szakszerviz esetén.
Bocsi, túl sokáig írtam, most látom, hogy már lezártátok a témát.
-
jety91
őstag
Nem fogom azt írni, hogy vállalniuk kell, ha nem kötelességük (mert sajnos nem az). Gondolom x felárért vállalnák a dolgot, de
egyszerűbbolcsóbb, ha az ember youtubeos videóval, meg ebayről beszerzett dolgokkal saját maga megoldja vagy egy helyi gsm szervízben intézi el ezt a dolgot. Te sem hiszem hogy a telefon eredeti árának a felét szívesen kicsengetnéd újra, hogy legyen rajta még fél év garancia, mert én biztos, hogy nem. Na de ez egy másik téma ami nem ide tartozik, szóval OFF vége... -
air
nagyúr
válasz
jety91 #33947 üzenetére
Szerintem nem azt írtad. Pont ezért írtam le azt amit írtam. De ezen nem fogunk összeveszni.
De (#33943)-ben raziel01 is rád erősített, amiben aztán végképp semmi igazságtartalom nincs.(#33949) raziel01
Szerencsére a szabályokat nem az utolsó, senkiházi szervizek hozzák. Nekik csak be kell tartani. Ha nem akarják, akkor neked kell betartatni velük."át is húzták ott a garanciapapírt.
Kérdezte miért?
-Törésnél automatikusan megszűnik a garancia."Nem igaz. Mutassák a jogszabályt, vagy a szerződést vagy bármit, ami alátámasztja az ő álláspontjukat, és rajta van a te aláírásod, vagy egy paragrafus jel.
Az, hogy ők azt mondják, édes kevés. -
raziel01
veterán
A Concorde-al mindenkinek más a tapasztalata. Megtörtént eset:
Ismerős bevitte töréssel. Jó pénzért megcsinálták neki de át is húzták ott a garanciapapírt.
Kérdezte miért?
-Törésnél automatikusan megszűnik a garancia.Itt hiába ugrál az ember, mert ha akarják akkor ráfogják arra is, hogy az indikátor is el volt színeződve.
-
dokee78
félisten
"szerited az miért van hogy a kép elsötétedik teljesen majd hirtelen visszajön?"
"nem is ez a fő baj hanem a kijelző felső részénél másfél centi nem megy,utánna késöbb visszajön hogy veszi az érintkezést majd újra nem,változóan,most pl nem meg megint másfél centi"
Ismerős írta nekem.LLegfrissebb build van a teló.
-
air
nagyúr
válasz
jety91 #33942 üzenetére
Légyszi ne írd már le még egyszer, hogy ugrott a garancia, mert ez nem igaz. Az, hogy a betört panelt nem cserélik garanciában, az nem jelenti, hogy a teljes garancia elveszett a készülékre. A többi részére, - sőt ha szakszervizben cserélik a panelt, akkor a továbbiakban arra is - érvényes marad a garancia, csak a panelcseréért fizetni kell.
Igazából csak akkor marad meg a garancia, ha szakszervizben nyúlnak hozzá a készülékhez. -
jety91
őstag
ne vonjuk mar kovetkeztetest egy tobb millios auto es egy 50e ft-os telefon kozott ha lehet... es ha te torod ossze a kocsit ugyanugy perkalsz mint a torott kijelzo eseteben. szoktak vallalni garit ilyen esetekben, de szerviz valogatja. a fogyasztovedelem meg szettarna a karjat, hogy te torted ossze, te gondod.
-
raziel01
veterán
Törés esetén nincs garancia semmilyen módon. Nyugodtan át is lehet húzni a garipapírt.
Azért nincs garancia, mert tegyük fel megcsináltatnád a kijelzőt és később meg cserélni kéne nekik ingyen az alaplapot ha az rossz. Nekik nem érné meg. Így meg az van, hogy törésnél megszűnik a garancia és így nincs vele gondjuk. -
jety91
őstag
válasz
bsanzika #33941 üzenetére
hat ha miskolci vagy akkor eselytelen h kesz legyen szombatig. pesten van csak concorde. ugrott teljesen a garancia hacsak nincs keszulekbiztositasod. azt nem tudom, hogy ha naluk csinaltatod meg vallanak-e ra meg, ezt meg kell kerdezni
sgeza:
de ugrik keszulekbiztositas nelkul. ebben az esetben is a biztositasi sav mertekeben merseklodik a javitas dija, tehat pl egy 20e ft-os kijelzo eseten lehet csak 10et kell fizetned. tessek ezeknek utana olvasni, nem art tisztaban lenni vele. -
bsanzika
tag
válasz
jety91 #33939 üzenetére
És Miskolcon találok ilyen szervizt vagy csak Budapest? Persze tudom hogy erre már nincs garancia, nem úgy akartam cseréltetni, de gondolom a telefon többi részére valamint a concorde által kicserélt cuccokra megmarad nem? Vagy így hogy összetörtem teljesen ugrott a gari bármi problémája lesz a közeljövőben?
-
Zsivi
tag
Fentebb volt róla szó h a 205-ös nem mindenkinél frissíti automatikusan az Sony alkalmazásokat (pl. Album walkman stb.) Erre született megoldás?
-
bsanzika
tag
Sziasztok!
Nagy dilemma előtt állok. Sikeresen összetörtem a telefonom kijelzőjét és most nem tudom hogy hogyan csináltassam meg. Igazából az a probléma hogy legkésőbb szombatra kész kellene hogy legyen mert vasárnap indulok külföldre és GPS nélkül kicsit eltévednék. A kérdés az lenne hogy szerintetek mennyi lenne összegben és időben ha hivatalosan Telekom szervizbe vinném és a Concord szervizelné le? Ez azért lenne ugye jobb eset mert még van rá bőven garancia és akkor az nem veszne el... A másik eset ha valami GSM boltban csináltatom meg ami nem olyan költséges, viszont akkor tudtommal ugrik a maradék gari is... Ha a telekomos opciót választom cseretelefont kaphatok esetleg? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Vangelis
félisten
Öcsémnek kinlódik a telekomos SP-je.
Sokáig tart mire belép smsbe vagy a híváslitába...
Mi a xart csinálhat vele?:
Idegesítő..
-
djsnow
csendes tag
t-mobile-os pre-rooted .205-öst nem tud valaki küldeni? vagy a telekomos pre-rooted .205-öt is feltehetem?
-
djsnow
csendes tag
az baj ha ennyi hibát ír ki?
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-06/15/500780_nzixkqybrxeq0hbg_nevtelen_2.jpg -
WeThePeople9
csendes tag
Most akkor megfogjuk kapni a 4.4-et?? Mert mindenhol mást olvasok..
Vagy még nem lehet tudni?? -
dave0825
őstag
válasz
djsnow #33907 üzenetére
Föl fogja tenni, csak mindegyiknél engedélyezni kell, hogy telepítse...Először én is azt hittem, hogy nem tudja telepíteni, de igen, csak mivel több is ki van jelölve, mindegyiknél rákérdez! Én számoltam, huszon-valahányszor írta ki, mindegyiknél rányomsz, hogy telepítse, és jó lesz, a végén kiírja, hogy sikerült
Hidd el, 3 gépre is már föltettem, mindegyiknél ennyiszer kérte az engedélyt! -
Micsurin
nagyúr
-
djsnow
csendes tag
válasz
Lajbymester #33914 üzenetére
nem kellene véletlenül valamiféle adb driver-eket telepíteni a gépre?
-
djsnow
csendes tag
most meg ott akadt meg, hogy *daemon started successfully*
ez miért van? mert a telóm újra se indul, ki se kapcsol. semmit nem csinál se a telefon, se a program. -
djsnow
csendes tag
még valami: ha a doomlord progi ott megakad, hogy "waiting for device" akkor mi a teendő? az ismeretlen források és a hibakeresés be van kapcsolva.
ja, és a rootolás után a javító patch-et le kell futtatni, ha nem volt kernel csere? -
djsnow
csendes tag
a flashroot telepítésénél az illesztőprogramot is fel kell telepíteni? mert ha igen , akkor nem tudom, mert a win 7 nem engedi, hiába nyomok rá arra, hogy "telepítem az illesztőprogramot"
esetleg tud valaki tanácsot adni, hogy hogyan lehet enékül a hibaüzenet nélkül feltenni az illesztőprogramot? -
raziel01
veterán
válasz
norbert1998 #33902 üzenetére
Most jelent meg 10 perce. Szerinted van tapasztalat róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest