Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike710
aktív tag
Ó te jó ég
Megpróbálom megfogalmazni úgy hogy te is értsd, remélem ez kirívó eset és te vagy az egyetlen aki nem érti
(én próbáltalak nem hülyének nézni, de komolyan
)
Ha bemész a akkumulátor használatba majd rányomsz a grafikonba akkor megjelenik nagyba és már láthatod is mennyit esett az alkalmazások közben az energia szint ami a kis grafikonon nem annyira szembetűnő.
Menjél próbáld ki
-
air
nagyúr
válasz
mike710 #31393 üzenetére
Ühüm. Mutasd a grafikonon! Hol az a 2 óra folyamatos netezés?
Miért kell hülyének nézni?Ezen a grafikonon nincs 2 óra folyamatos netezés.
Szerinted nem láttam még akkumulátor használati grafikont? A kis, kék jelek mutatják a bekapcsolt képernyőt. Összesen volt 2 ó 12 perc kijelző használatod. Hol van ebben a 2 óra folyamatos használat jelzése? -
mike710
aktív tag
-
air
nagyúr
válasz
mike710 #31390 üzenetére
Ha nem használod a telefont, elmegy az akár egy hétig is, és hibákat sem fogsz tapasztalni.
3 nap alatt 2 órányi kijelző, az tulajdonképpen nulla használatnak felel meg. Ha teljesen egzakt akarok lenni, akkor időarányosan 2,9%-nyit használtad a kijelzőt.
Szóval ennek a valósághoz vajmi kevés köze van. -
mike710
aktív tag
Ezt így azoknak akik szerint: " a 4.3 sz*r, soha többé nem veszek sony-t"
-
air
nagyúr
válasz
norbert1998 #31388 üzenetére
Egy Moto G hardveresen egy picit azért tényleg jobb, nem?
IPS LCD és Snapdragon 400 Quad-core. Vagy a mi duálos, +500MHz-es, Kraitunk jobb? -
norbert1998
nagyúr
Így imádom az embereket az okostelefonos topicban, akik az Sp-t csak "egy bugos szar "-nak tartják, és inkább ajánlanak Moto g-t, F6-ot, xperia l-t...miért??
-
Ferelson
tag
-
air
nagyúr
válasz
Ferelson #31383 üzenetére
Spanyol Vodafone.
Más:
Egy másik kártyámon akartam ellenőrizni valamit, ezért megcsörgettem az SP-met. Egyből hangpostára ment. Mi a #&@{&đ$ß? Itt van mellettem a telefon, van rajta térerő, nincs bekapcsolva átirányítás. Hívom egy másik készülékről, ugyanúgy hangposta.
Ezután indítottam egy hívást az SP-ről a másik készülékre, ami kiment, és egyből jött 2 SMS, a 2 nem fogadott hívásról. Anyád! -
Ferelson
tag
Most biztos mindenki ki fog röhögni de szerintem nem szégyen kérdezni....
https://mega.co.nz/#!iMlznLDD!YW-VgQTvbc9LBYQcYC-2gGlE3CYaQ-HkHRWraEEEtP8
ez miféle verzió? -
oliwire
őstag
válasz
thekissmate #31381 üzenetére
Sajnos az a helyzet, hogy valamelyik SP sokkal jobb lesz tőle (többnyire azért ez van, csak a fórumon inkább azt írják, ha baj van), de valamelyik meg rosszabb. Viszont ki lehet próbálni, és vissza is lehet menni 4.1-re is, így azt mondom, tiszta, mindent letörlős frissítéssel megpróbálhatod feltenni, Sony Update Service programmal.
-
thekissmate
csendes tag
Sziasztok!
A 12.1.a.1.201-es frissítésről mi a vélemény? Ki lettek javítva az előző 4.3 -as hibák, vagy ez is használhatatlannéá teszi a telefont?
Érdemes az eredeti verziót erre lecserélni vagy az eredeti a legjobb? -
szanozs
aktív tag
válasz
counterbill #31377 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
-
vazulka2800
tag
Slimkatnál nem indul több app ...erre már kaptam választ a build.prop.ban kell valamit átírni mi az?
-
szanozs
aktív tag
Tudna nekem valaki válaszolni [erre]?
-
Classius
aktív tag
-
bajzal
őstag
válasz
Májkülnájt #31371 üzenetére
Persze, mindig csak is tiszta frissítés.
-
roti86
őstag
válasz
Májkülnájt #31371 üzenetére
Még kicsit korai, nem is biztos, hogy kiadják a .205-t attól hogy bejegyezték.
-
Májkülnájt
tag
Vajon én mint viszonylag problémamentes sp-s rakjam fel majd a. 205-öt???? Ajánlott ennél is a tiszta telepítés???
-
nikos21
aktív tag
-
roti86
őstag
válasz
darvinya #31363 üzenetére
Én is így jártam a köcsög új gplay szolg-al csak nálam 4 órát volt ébren a telefon és a fogy. lista elején szerepelt. Újraindítás megoldotta.
szerk.: egy ideje read-onlyban vagyok. Mókás olvasni, hogy ki mennyit szenved a 4.3-al. Én jól megvagyok 4.1-el (Existenz). Próbáltam a slimkatet is, de nálam kiesett az akkuidő miatt.
-
darvinya
titán
-
Nimda
addikt
válasz
roland091 #31358 üzenetére
Én most "tesztfázisban" vagyok, de mivel még alig 2 napos a teló, még várok a romolással, legalább a 8 napos visszavásárlási garanciát kivárom.Imádok kísérletezni, valszeg ez a teló sem ússza meg a késöbbiekben a mókolást
Arra van valami megoldás, hogy a fülhallgató kimenet hangerejét növeljük? kicsit hallknak érzem és nem a gyári fülessel.
-
roland091
senior tag
idő vagy betű rendbe soroljam ?
csak viccelek
hát például az h a sony azt akarja elhitetni velünk h 1gb ram kevés
mert h nem hajlandó optimalizálni és ezért a multitaskink nagyon közel áll a nullához
aztán random lassulások amik X idő után előjöttek egyre többet gondolkodott dolgokon, akkor ráadásul valami elképesztő mennyiségű szemetet termel cache-be :/
meg igazából az a helyzet h amíg nem volt viszonyítási pontom nem is volt annyira feltűnő, csak azért kipróbáltam a cm10.2-t, cm11-et, és a slimkat-et és akkor lett érezhető h mennyire nincs optimalizálva a gyári rom és h mekkor ziccert hagynak ki mert nagyon sokat kilehetne hozni ebbőla telefonból tényleg csak akarni kéneez az én véleményem, nem azt mondom h most azonnal mindenki gyerünk custom rom-ra fel, én azt elhiszem h a mindennapi használatba átlag felhasználónak talán megfelelnek ezek a dolgok és tök jó
-
-
tomp
félisten
Gyári 4.3-al 377óránál jött elő az első bug ami miatt végül 401óránál újra kellett indítani a rendszert. A GPS beragadt így folyamatosan ment. Nem rossz, de lehetne jobb is.
-
Nimda
addikt
válasz
roland091 #31351 üzenetére
Milyen hibák vannak/voltak nálad? igaz én már eleve a 4.3-as rommal kaptam, így nincs viszonyítási alapom, de eddig nem tapasztaltam olyan hibákat, amiért cserélnem kéne a romot.Egyetlen olyan eset volt, mikor hosszú másodpercekig gondolkozott valamin, a képernyő megfagyott, de utána minden ment tovább...
-
roland091
senior tag
és (#31349) air
hát nem tudom, de nagyon újra kéne gondolniuk a dolgokat mert az én szemszögemből akár hogy is nézem de ez nagyon gyenge amit jelenleg a gyári FW nyújt, pedig nekem még a kijelző se villog >_< , nekem csak azért úszta meg az eladás mert bagyusz megadta nekünk a CM és a SlimKat lehetőségét
-
tau83
csendes tag
Párom Z-je pont most sipítozott, hogy új rendszerfrissítés van, megjött a KitKat. Hátha nem hanyagolja el a Sony az SP-t. Megérdemelne egy jó csokis OS-t
(T-s a teló amúgy)
-
szanozs
aktív tag
Ha a slimkat-at újra akarom rakni, akkor elég CWm-ből ezeket megcsinálni?
1: CWM-> Wipe data factory reset
2: CWM-> mount and storage -> format /system
3: CWM-> installing the ROM -> PATCH and then the GAPPS is also
4: CWM-> Power off
5: Flashtool: installed on this C5303_12.1.A.1.201_FW.ftfBosszant, hogy nem működik a GPS.
-
pirey
tag
válasz
Májkülnájt #31340 üzenetére
Tudom még ajánlani ezt a magyar fejlesztésű appot.
(#31343) szanozs: Igen, de az 5. lépés kihagyható.
-
roland091
senior tag
-
Májkülnájt
tag
válasz
norbert1998 #31337 üzenetére
Köszi, közben találtam egy "Temperature Guard Free" nevezetű appot, egyszerű, jelzi állapotsávon, riaszt beállított érték elérésénél
Tehát optimális, majd kiderül az akkuidőre mien hatással van, ha rossz akk csere -
oliwire
őstag
válasz
norbert1998 #31337 üzenetére
Hát ez igaz, nem gondoltam volna, hogy fontos mindig látni a hőfokot
-
bogil99
aktív tag
válasz
Májkülnájt #31335 üzenetére
Én a Sense Analog Clock-ot használom idétlen idők óta. Egy klikk és máris mutatja a free memory-t, és az akksi hőt is, meg időjárást, meg amit akarsz.
Arra tudtok megoldást, hogyan tudnám feketévé tenni az SMS progi háttérszínét és a bejövő hívásét is? Jobban tetszene (és akku kímélőbb lenne) ha fekete háttéren jelenne meg a hívó fél neve, fényképe. Szóval lehet ezen valahogy segíteni?
-
oliwire
őstag
válasz
Májkülnájt #31335 üzenetére
Írd be a tárcsázóba: *#*#4636#*#* ott meg akku adatai.
-
Májkülnájt
tag
Vki ajánlana egy akkuhőmérsékletes widgetes alkalmazást???
-
jety91
őstag
válasz
norbert1998 #31333 üzenetére
Jaja, mennie kell úgy [link]
Csinálj előtte mindenképp egy backup-ot ha valami gondod lenne vele, az a biztos
-
krypton
senior tag
SlimKat ROM-ra lehet valahogy Xperia UI-t tenni? Vagy legalább valami olyasmit, mint a gyári.?
-
Ferelson
tag
válasz
Kiskutya #31305 üzenetére
Megmondom őszintén most már hosszabb ideje próbáltam elviselni a 4.3-mat. Eddig sikerült is ám tegnap végleg felhúzott. Egyszerűen az appok fele már vagy el sem indult vagy ilyen 20 másodperceket kellett várni, hogy elinduljon. Amúgy is volt ilyen "az app nem válaszol" dolog napi 1-2-szer de úgy voltam vele, hogy elviselem a javításig. De tényleg meguntam, visszahúztam rá a 4.1-et.....hát mit mondjak rendesen fura, hogy hasít a telefon....
Meg pl egy alkalmazás eltávolítása sem vesz igénybe újfent 20 másodperceket csak 5-öt.
-
air
nagyúr
válasz
oliwire #31323 üzenetére
A kérdés szempontjából az intervallum irreleváns, és a csúszka igazából sz.rt sem ér. 1 napon belül legalább 2-3 pozícióba lehet állítani. Látszik, hogy a mért érték változik, a nap viszont ugyanaz marad.
Egyébként te mivel ellenőrzöd, hogy jól mér? Hasra ütéssel, ránézésre, vagy használsz valami másik alkalmazást, és közel azonos értéket mutatnak?(#31322) dokee78
Ez alapján, igen. -
oliwire
őstag
válasz
bogil99 #31312 üzenetére
Hát ha előre rootolt a szoftvered, akkor amint cwm-ből, a zippel felflasheled, akkor már lesz root jogosultságod
utána a doomlordos rootolós program okafogyottá válik. Sőt az amúgy is csak a 4.1-es szoftver egy korábbi verziójára jó csak, a legújabb 4.1-re és a további 4.3-makhoz nem jó.
-
dokee78
félisten
Tudja az MHL-t a készülék?
Ha Dlna-n keresztül streamelünk filmet TV-re,akkor lehet a telón wifin netezni?
Mert ugye a Dlna is a wifit használja. -
szanozs
aktív tag
-
szanozs
aktív tag
Slimket-ben, hogy lehet bekapcsolni a GPS-et??? Nem találom.
-
SzaZso007
tag
válasz
oliwire #31309 üzenetére
Nem árulkodni akarok, de az itt elhangzott tanácsok alapján mentettem azzal.
A rendes neve ugye "Bizt. mentés és visszaállítás". Nos lehet félreértettem a "Bizt."-ot.
A visszaállítás része meg talán marketing célból került oda.
A poén az, hogy mentegetett - ugye ROM-olás előtt illik - kb. 15-20 percig, több mint 700 MB-adatot, ami most ott is figyel az sd kártyán...csak minek?+ Hozzátéve, hogy a gyári fw-ről mentettem, amiről a SUS által visszaállított gyári nem akar tudomást venni. Ez így ÖNGÓL!
-
oliwire
őstag
válasz
SzaZso007 #31238 üzenetére
Hát sajnos azt kell mondjam, hogy rossz döntés volt azzal menteni. Nem igazán megbízható, régen sikerült működésre bírni, talán úgy, hogy csináltam egy másikat, és így már látta a régit, de nem tudta tökéletesen visszaadni, amI nekem kellett, így mással csináltam utána a biztonsági mentést.
-
SzaZso007
tag
Srácok, Hölgyek, Urak!
Erre: [link] valaki??? -
bajzal
őstag
4.3-ra nem lesz más fajta rootolási módszer a prerooted-en kívül? Mert nincs kedvem 4.3-ról vissza 4.1-re majd a kernelcserés módszerrel rootolni azt, CWM-et telepíteni majd a 4.3-at. + még el is vesznek az adataim.
-
tomp
félisten
válasz
norbert1998 #31302 üzenetére
Nekem elég lenne egy bugmentes 4.3 is. De az sincs...
-
nikos21
aktív tag
válasz
vazulka2800 #31298 üzenetére
kép
FM Radio : Okay (SpiritFM Settings->Audio->Method->Digital Qcom OneXL/S/Sony/MoG) és semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest