Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
én a sony oldalán is látható sbh20-at vettem , és youtube-ról letöltött vagy soundcloudról streamelt 10+ éves trance energy vagy paul van dyk rádió / koncertfelvételeket hallgatok, és nekem nagyon tetszik, ahogy szól.Winampot hallgatok még 96 - 128 kbps minőségben , ehhez annyira már nem értek, mit tükröz, de az is jól szól. 3 fülgumi van hozzá, hogy variáld a méretet, ahogy tetszik a fülednek. Aki viszont a kábel kialakítását tervezte és továbbra is jónak tartja, azt megfojtanám azzal a vékony szarral. Szerintem szar a kialakítása. A vezérlő jó: tudja, amiket kérsz, sima ügy. NFC, léptető gombok, hangerő, fel is tudod venni a telefont, bele is tudsz pofázni, ez a része piros pont.
van több kép is a sony oldalán, de odaírva nincs, hogy a csaj nem tartozék. Én mondom: nem tartozék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Diablo IV
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Intel Core i7-13700K Processzor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest