Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alansmithee
tag
annyira hektikus az egész... előbb gondoltam egyet feltettem a frontline commando 2-t... fel voltam minden szörnyűségre készülve mégis teljesen simán felment nem esett szét nem dobta az ablakot hogy a csomagtelepítő behányt semmi... nem igazán sikerült rájönnöm még hogy mi a baja... mikor megy akkor nagyon megy és nagyon szerethető ez az egész.. de ez nem mindig van így ugye..
-
gyvince
senior tag
én is használtam gyári 4.3-al hát mit mondjak amíg semmi ne volt rajta jó volt de amint telepítettem rá progikat meg halt..akadozott le fagyott névjegyékbe nem tudtam belépni félnap alatt le merült plusz a kamera mint ha valami VGA lett volna olyan lassú volt nem is értem hogy adhatták ezt ki így!!
de nekem eXistenZ 3.3.0 jól megy! most tapasztalom ki mit hogy kell csinálni aztán lehet rá nyomom a SlimKatet na csak ennyit akartam szóval custom rom fel! aztán SP nyúzás
ja azt ki hagytam hogy úgy melegedett a zsebembe a telefon hogy izzadtam már
-
dave0825
őstag
Én ezt a 4.1-et szoktam föltenni rootoláskor, ez az újabb, ebben lehet állítani az ikonokat a Megjelenítés-ben
-
rumos14
nagyúr
ezzel én is így vagyok. a 4.3 kinyírta a telót. néha 10-20 mp-et kell várnom a telefon alkalmazás betöltésére. néha egyszerűen nem ébred fel alvó állapotból a telefon, csak úgy fél perc után, többszörös gomb-nyomkodás hatására.
nagyon nem szeretném az életemet erre a telóra bízni...
ezt a linkelt Tés 4.1-et gondolom csak rootolást követően lehet felrakni? céges a teló, szóval nem nagyon illene bűvészkednem... -
counterbill
senior tag
Hm..azt nem tudtam ,hogy villog is. Akkor lehet mégis maradj a 4.1 nél ha nagyon zavar mert a 4.4 alatt is villogni fog lévén h a kernel ugyan az. :S
Egyébként annyiban lenne más ,hogy a 4.1 et rootolod +felraksz egy cmw-t. Cmwből felraksz egy rootolt 4.3 as romot(mind1 mit) és megint cmwből felrakod a 4.4 SlimKatet.
-
counterbill
senior tag
Garanciától ne félj. Ugrik elvileg, gyakorlatilag visszarakod amit küldtem most és totál gyári lesz. Sose mondják meg h volt rajta más. Ha úgy nézzük az existenz is gyári romra épül
Boot loadert nem nyitsz ezért elrontani sem lehet a telefont.De nem is tudnál nyitni függő telefonon.
De ha nem ragaszkodsz a 4.1hez akkor rakd fel a SlimKat et. Kicsit tovább tart majd megcsinálni mint a sima 4.1 telepítést de jobb is. Gyors nem fagy nem akad, van rendes multitasking. Ja ez egy 4.4.2 es android. -
counterbill
senior tag
Tessék itt egy gyári 4.1.
De lehet jobban járnál ha felraknál utána egy 4.1 re épülő existenzt vagy más romot. -
norbert1998
nagyúr
Linket most nem tudok adni, mobilon vagyok, viszont ha valaki a neked egy trémobilos linket, akkor flashtolt nyitsz, villám ikon, még mindig nincs csatlakozva a telefon, villám ikon után flashmode, majd tallózod az ftf fájlt. A pipakon nem változtatsz, flash, és mikor kéri, akkor dugod fel a telefont, úgy, ahogy a sus is kérte vagy ahogy a flashtol kéri
-
JoolsNOS
veterán
A play szerintem egy belakott rendszeren is kell, pl frissítésekhez, nameg mindenképp sírni fog a rendszer ha nem találja. Task killerrel az a baj, hogy a teló úgyis elindítja megint a dolgokat amiket bezársz. Sajnos olyanokat is amiket nem is használsz. Ilyen a droid. Erről volt korábban szó De rootolva jópár program kilóhető ami nem kell és sokat eszik. Chrome, maps, face. stb
(#23341) Anaghmar igen azt néztem, hogy a throw csak sony okostv-n műkszik. Mind1, marad a kébel.
-
roland091
senior tag
fontosabb google-s összetevőket tapasztalatom szerint nem jó letiltani megzavarodik tőle az egész, a task killereknek meg 2.3 as android óta semmi értelme, mert XY dolog ha akarod hanem újra fog indulni a háttérben, ha már valami nem kell akkor jobb gombot nyomsz és kilököd
(#23336) JoolsNOS képeket tudsz tükrözni tvre throw és mirror, de játszani arra alkalmasabb egy hdmi kábel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Nyaralás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest