- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
válasz
horvath85g #25236 üzenetére
Megpróbáltam ujra feltenni és ez jött ki. Lehet törölni hogy ujra sikerüljön feltenni, vagy mit csináljak, mert az előbb vártam félórát a kettő próba között de úgyse sikerült..
Install recovery...
* daemon not running. starting it now *
* daemon started successfully *
=============================================
Step1 : Waiting for Device.
OK=============================================
Step2 : Sending some files.
cannot stat 'chargemon': No such file or directory
cannot stat 'charger': No such file or directory
cannot stat 'recovery.tar': No such file or directory
cannot stat 'sh': No such file or directory
cannot stat 'step3.sh': No such file or directory=============================================
Step3 : Setting up files system partition.
Unable to chmod /data/local/tmp/cwm/sh: No such file or directory
Unable to chmod /data/local/tmp/cwm/step3.sh: No such file or directory
sh: /data/local/tmp/cwm/step3.sh: not found
* server not running *Finished!
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .
-
ted_mosby
senior tag
válasz
horvath85g #25236 üzenetére
Oké, akkor majd még jelentkezem. Köszönöm
-
ted_mosby
senior tag
válasz
horvath85g #25234 üzenetére
Hát már ROOToltam előtte, és telepítés közben nem láttám ilyen kérést. Akkor most hogyan töröljem a rosszul elkészített CWMt?
-
davidfun
tag
válasz
horvath85g #25201 üzenetére
Rootom nincs. A wakelock detectornak meg sok hasznát nem láttam nagyjábol ugyanazt mutatja mint ami az energiagazdálkozás menüpontban van. Vagyis többet de azok gyári appok amivel nem tudok mit kezdeni.
-
badmad
senior tag
válasz
horvath85g #25182 üzenetére
Hmmm
Nincs miért bocsánatot kérni...nincs harag csak jól jött ki a dolog.Amúgy gond nélkül használom nekem tényleg bejön...De bucsúzom a topiktól...mint írtam múltkor nálam nem hoszú életű egy telcsi..iphone 4s próba következik... -
badmad
senior tag
válasz
horvath85g #25168 üzenetére
A múltkor nekem az 5.5-re írtad,hogy nem igazán jól megy lassú meg ilyesmi....
-
bgyg1
aktív tag
válasz
horvath85g #25156 üzenetére
Kétszer próbáltam. Mindig a sony felirat jön be s nem megy tovább. Neked melyik van fent, lennél szíves egy letöltési linket adni?
Előre is kösz.
-
rozsomak
tag
válasz
horvath85g #25018 üzenetére
Én CM7 (2.3.3)-el használtam, akkor az volt a legfrissebb
-
badmad
senior tag
válasz
horvath85g #24992 üzenetére
Na nagyon köszönöm látod ezért jó ez a forum sok ember sokféle módon teszteli,csiszolja a telcsijét.Lehet,hogy igazad lessz de akkor lecserélem egy másik romra...de öszintén ahogy magamat ismerem adigra nekem már nem sony p telcsim lessz.
-
badmad
senior tag
válasz
horvath85g #24988 üzenetére
Nincs teleszórva apokkal és az miért baj úgyis mindenki személyre szabja.A másik ezel vagytok megveszve lassú ...mihez képest ember nekem nagyon szépen gyorsan tölt be jól váltja a kepernyőket mindent.Szerintem az általad említett gyorsaságnál sokkal de sokkal fontossab az hogy akdásmentessen olajozottan tegye a dolgát.De nem veszekedni akarok nekem ez a véleményem 15 éves mobilos tapasztalatom is ezt mondatja velem.Enyi ideje szoftverezek telefonokat nem éppen ma kezdtem. De van egy mondás a puding próbája az evés...na szóval Én most eszegetem és majd szépen elválik hogy kiköpöm vagy lenyelem.Külömben sem szoktam leragadni álltalában egy romnál sem úgy ahogy telefonnál sem.Nekem ez a változatósság tetszik.
De persze jó olvasni más véleményét meglátásait is ezek számomra mindig építő jellegűek -
zsoltzsolt
addikt
válasz
horvath85g #24945 üzenetére
köszi, nem rövid leírás, át fogom tanulmányozni.
-
nintendojet
tag
válasz
horvath85g #24843 üzenetére
Nem is az meríti, hanem hogy geoládázok, az alapján navigálok, szóval rendesen sokat megy a kijelző kültéri fényviszonyok között, fotózok, esetleg live position update, stb.
Proud Locus Pro user checking in! -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #24805 üzenetére
Amint fullos lesz a CM10.1, utána valamikor.
-
TomWexX
addikt
válasz
horvath85g #24796 üzenetére
Ha jól gondolom ezt nem razorka777-nek akartad címezni.
-
faham
aktív tag
válasz
horvath85g #24738 üzenetére
Igen, nekem most ics van fent volt hívás bugom nem is egyszer.
De kevesebbszer mint jbn.
-
tilus
tag
válasz
horvath85g #24734 üzenetére
Olvasgattam és elbizonytalanodtam picit...ezek a problémák nem csak a JB update után jönnek elő?
Ugyanezt csinálta a motorolám anno...aztán Samsung ACE-el semmi gond nem volt, csak az hogy az 512mb miatt gyakorlatilag használhatatlan a telefonáláson kívül minden másra, arra meg egy rendes telefon jobb nálaKözepes mértékű android hackeléstől még nem riadnék vissza, de ilyen kiismerhetetlen problémák nem kellenének.
-
TomWexX
addikt
válasz
horvath85g #24725 üzenetére
A posta írta hogy már kézbesítették. Ha előre kifizettem, akkor nem értem miért nem ajánlottan vagy tértivevénnyel adta fel a kedves skyphone.
-
TomWexX
addikt
válasz
horvath85g #24706 üzenetére
Pesten lakok, autóval járok, de nekem nem fog tudni alternatív útvonalat ajánlani mert nincs.
A többi miatt lehet teszek megint egy próbát a P6-omon, hátha ezen csinál is valamit mert anno a P-n nem nagyon akart nekem infókat adni.
-
whiskys88
csendes tag
válasz
horvath85g #24643 üzenetére
A kijelzőhasználat. Más nem nagyon eszik rajta semmit. Szinte semmi nem megy a háttérben.
-
whiskys88
csendes tag
válasz
horvath85g #24639 üzenetére
Pl. egy flv kiterjesztésű fájlt nem enged rámásolni.
Most tettem fel ezt a progit, de nem látok olyat, ami ébresztgetné a telót. Most 74%-on van az akksim, mindez 4 óra alatt merült le 100-ról úgy, hogy kb. 20-25 percet nyomkodtam összesen, nem egyfolytában. -
Gyurma23
aktív tag
válasz
horvath85g #24620 üzenetére
Ez engem is erdekelne
-
nintendojet
tag
válasz
horvath85g #24609 üzenetére
van amúgy leírás ahhoz, hogy hogyan varázsolj ubuntu-t a P-re, vagy felfedező vagy?
Egyezik a véleményünk a unityről, meg hogy meddig volt jó
Bár nem feltétlenül rossz az elgondolás, de ez most hosszú lenne és nem ide tartozik.
Én most tettem fel egy régi gépre (P4@1.7GHz, 768MB RAM) openSUSE-t XFCE-vel, szerintem vállalható teljesen, meg fedorában gondolkoznék, ha ubuntu alternatívát keresnék. Mondjuk nekem nagyon bejött az Arch, sokat is tanultam belőle, ha szeretnél tanulni és egy olyan rendszert, ami Rád van szabva, én nagyon ajánlom. -
Bitpalace
senior tag
válasz
horvath85g #24610 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy minek hagyták benne az értesítés színeknek a változtatását? Mert itt nem lehet állítani, mint pl az U-nál vagy az SP-nél. A másik dolog, ami nem tetszik, hogy színesen jeleníti meg az időt, és nem lehet rendesen látni. De amúgy én is teljes megelégedéssel használom és én is ezen a véleményen vagyok.
üdv!
-
nintendojet
tag
válasz
horvath85g #24597 üzenetére
Nekem kicsit elegem lett az Ubuntu dolgaiból, mivel még desktopon is tele van buggal. Saját rendszerükben lévő hibát (Ubuntuone) iszonyat régóta nem javítanak és használhatatlan emiatt. Boot kinézete is állandóan elállítja a felbontást. Weather indicator is mindig összeomlik már mióta és semmi javulás. Régebbi verzióknak sokkal kevesebb nyűgje volt. Valahogy nagyon nem szimpi az irány amerre elmentek, az új kiadást most már nem is fogom ezek miatt kipróbálni. Kicsit foglalkozhatnának többet upstream bugokkal, mert a usereket nem fogja feltétlenül érdekelni, hogy ők csak újracsomagolják a dolgokat és kicsit összereszelik. Csak azt akartam ezzel mondani hogy emiatt én azt feltételezem, hogy telefonon méginkább félkész lesz a mű.
-
duronx
senior tag
válasz
horvath85g #24541 üzenetére
Köszi a tippet
Már fel is telepítettem.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #24538 üzenetére
Csak sokan ezt nem tudják, hogy lehet szinkronizálni.
Pár munkatársamat fel kellett világosítani mikor meglett az első androidos telójuk, hogy a sim kártyás kínlódásnak vége, most már lehet "felhőzni". -
zerdelyi
tag
válasz
horvath85g #24483 üzenetére
mintha valami adb drivert nem találna
-
válasz
horvath85g #24416 üzenetére
a műholdakat hol találom? még nem jöttem rá, hogy merre keressem az adatokat..
miota frissitettem a menüben csak a maps-nak az ikonja van. mintha lett volna valami navigation ikon is.
kikeresem a cimet a maps-ban. rámegyek a kisautó ikonra, ott kiirja a start és a cél cimet és nincs olyan lehetőség hogy navigáció vagy start vagy egyéb.. külön kellene valami navi szoftvert még felrakni? mármint a google naviját akarom de most vagy nem indul el nálam vagy nincs fent. mármint ha a maps-től független app -
vendingo
veterán
válasz
horvath85g #24108 üzenetére
Még nem volt rá időm.
-
vendingo
veterán
válasz
horvath85g #24105 üzenetére
Semmi app nem volt rátelepítve előtte pár nappal volt rajta egy gyári beállítások visszaállítása.
Teljesen szűz volt a telefon, sms+beszélgetés volt csak vele. -
vendingo
veterán
válasz
horvath85g #24096 üzenetére
Így most csak kikapcsolt.
Van valami mód valami service menüre? -
freemanone
addikt
válasz
horvath85g #24054 üzenetére
nem vagyok benne biztos, de majd meglátjuk miután megtapiztam. egyébként igen, pont ezzel van a problémám.
ettől a P szinei sem tettszenek még, mert az meg fakó... de legalább a strandon tűző nap mellett is jól olvasható marad, így ezt a kompromisszumot még inkább bevállalom. -
Deck
titán
válasz
horvath85g #24050 üzenetére
Még jó, hogy nem amoledes.
-
FirstAndroid
tag
válasz
horvath85g #24009 üzenetére
Mi ez a hívás bug? A 4.1 az tökéletes. Nekem OT-995-ön csak 4.0.4 van.
-
nintendojet
tag
válasz
horvath85g #24013 üzenetére
Auton van, mert szívás, ha az utcán nem látom már annyira sem a fenti csíkot, hogy felvegyem a fényt
Régen LLamaval otthon minimumon volt, utcán auto-n, de amikor már a kertben is gondok voltak, akkor ezt lekapcsoltam.
Én sem szívesen engedem le abba a tartományba, most csak a képért voltSzerintem amúgy a gyár gondolt erre és nem is lehet addig meríteni, hogy káros legyen, mert nagyon hardver közeli helyen szerintem előbb lelövi a telót, hogy ilyen ne legyen (azaz a kijelzőn a 0 valójában pár százalék a valóságban). Gyártóként én legalábbis a vevőreklamációk elkerülése érdekében így csinálnám.
-
nintendojet
tag
válasz
horvath85g #24011 üzenetére
Nem szoktam, 2 nap az átlag, egyszerűen csak most dolgoztam itt gép mellett reggeltől estig és nem volt időm nyomogatni, csak este olvastam az ágyban. Tehát mondhatni végig készenlétben volt napközben.
Itt.
Meg emitt.Olyan sejtésem van, hogy kijelzőnél is számít, hogy milyen gyakran villan fel sötétből, és persze mennyit pörög a cpu a háttérben. Ebooknál ez utóbbi ugye jóval kisebb, mint egy flash-es weboldalon. Netezni opera minivel szoktam döntően, otthon néha sima böngészővel, ha képek is kellenek.
-
nintendojet
tag
válasz
horvath85g #24009 üzenetére
Én nagyon is! A _mai_ telefonohoz, technológiához képest szerintem jól teljesít:
- nem bizgeráltam négy napig, csak este, négy napot kibírt, öt óra kijelzőhasználat mellett. (Tehát készenlétben sokáig kibírja - frissítések csak ébren jöttek, ext. sby. miatt. Azért ezt jó tudni, ha az ember megszorulna valahol, otthon felejtené a töltőjét.)
- Balatonon tekertem vele a kiskört, gps végig be, egyszer rátöltöttem menet közben 50%-ot egy falatozóban, de közben nagyon sokszor néztem kijelzőt is geoládák miatt és így kibírta végig az egész napot. Ha nem nyomkodtam volna, akkor szerintem 50%-ot merült volna egész nap, mivel a gps nagyon keveset fogyaszt rajta.
- suli idő sok nyomkodás: egy nap félelem nélkül megvan sok nyomkodással (nem játszom, csak olvasok és net), kettő is beleférhet simán adott esetben
- játék (ami viszi a procit) 4 óra alatt lemerül - mint minden más okostelóSzerintem ezekkel már be tudod határolni, merre hány lépés.
-
TomWexX
addikt
válasz
horvath85g #23995 üzenetére
Legalábbis azt jelzi hogy tölti. Nekem még a %-is felment, majd rá fél órára újra ott volt amikor feldugtam töltőre. Persze nem azt mondom hogy tuti a kábel a hibás, de van rá esély.
-
faham
aktív tag
válasz
horvath85g #23992 üzenetére
Nekem akkor csinálja néha ezt, ha küldő akksiról töltöm
-
TomWexX
addikt
válasz
horvath85g #23992 üzenetére
Ilyesmit nekem akkor csinált amikor meghalt a töltőm. De mivel te gépről töltöd, így lehet hogy az adatkábeled szart be.
-
faham
aktív tag
válasz
horvath85g #23948 üzenetére
Elvagyok én a gyárival csak szeretek ezekkel játszoggatni csak most meguntam egy kicsit, meg jön a nyaralás és most stabil telefon kell
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #23951 üzenetére
Igen,már teljesen működik.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #23948 üzenetére
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #23916 üzenetére
Link még nincs,de amint fullos lesz a CM 10.1,nekiáll a 10.2-nek.
-
babhun
aktív tag
válasz
horvath85g #23686 üzenetére
Kitöltve!
-
jose999
senior tag
válasz
Kitöltve.
-
freemanone
addikt
válasz
horvath85g #23713 üzenetére
Én csak a nexus hatalmas mérete miatt nem azt választottam, egyébként nagyon vaciláltam, hogy Nexus4 vagy Xperia P legyen belőle. De hogy a következőnél nem fogok kétszer gondolkozni az is biztos. Ref modell lesz az utód, de megvárom a következőt, hogy piacra dobják. Remélem nem fog elszállni a kijelző méret mint samuéknál.
-
freemanone
addikt
válasz
horvath85g #23710 üzenetére
Akkor lenne az android hibája, ha a referencia készülékek is ilyen fosul működnének, de ha azt kiveszed a dobozból, közel nincs vele ennyi szívás.
Nem akarom én a googlet védeni, mert nem szorulnak rá és vannak hibái, de összességében 200%-al jobban teljesít bármelyik google telefon mint a P.
A root pedig opcionális kelene hogy legyen azok számára, akik ezt igénylik. Viszont sajnos a P egy kritikán aluli modell ilyen szempontból, mert "out of box" sokszor használhatatlan lesz. -
freemanone
addikt
válasz
horvath85g #23706 üzenetére
"pont az a baj, h nem rootolod
"
azért ez valahol minősíti a gyártót is.... és nem éppen jó értelemben véve. -
darvinya
titán
válasz
horvath85g #23706 üzenetére
De minden bekapcsoláskor kér PIN kódot, ha ez van beállítva.
De csak, ha tiszta ki/be kapcsolás/restart volt, viszont app okozta restartnál nincs.
Mert az utolsó menekülő út volt a restart rendszer részéről, app okozta hiba miatt. -
oliwire
őstag
válasz
horvath85g #23692 üzenetére
Szívesen! Most már a kibővítettet is kitöltöttem.
remélem sokan megteszik és tudunk valami következtetést levonni.
-
nintendojet
tag
válasz
Kitöltve!
-
Knight666
aktív tag
válasz
horvath85g #23695 üzenetére
Azt hiszem én voltam a 4. kitöltő. Nekem még nincs buborék rajta szerencsére. JB-re meg lusta vagyok frissíteni, de remélem engem el fog kerülni a híváshiba továbbra is.
-
eternity0086
csendes tag
válasz
Szia Horvath85g!
A teszttel kapcsolatban volna egy kérdésem.
Mit értesz az alatt, hogy "kevesebb mint havi 1x " ..? Az olyan mintha elő se jönne.
Mert például nálam előjön, de ritkán. Haveromnál napi szinten előjön. Nálam kb heti 1x vagy havonta 3-4 x.Különben kitöltöttem
Sok sikert az elemzéshez!
-
Knight666
aktív tag
válasz
A buborékosodást is bele rakhattad volna
.
-
oliwire
őstag
válasz
Kitöltve
-
faham
aktív tag
válasz
horvath85g #23688 üzenetére
Eleinte én szerettem, de zavart hogy ha nem állítottam be a gyáritól eltérő governort akkor akadt az egész. Legrosszabb az alkalmazások menübe volt...
Más bajom nem volt vele nekem -
Deck
titán
válasz
horvath85g #23676 üzenetére
Köszönt. Kultúráltan le írta mi van. Majd elköszönt.
Más benyögi: kikapcsolt a telom mi a baja?
Azért, van különbség.
-
oliwire
őstag
válasz
horvath85g #23642 üzenetére
Automatikus energiatakarékoson van, és most a mobilarena mobilos oldalán tesztelem. Így elvileg azt mondod, hogy 4 óra körül lehet?
-
Deck
titán
válasz
horvath85g #23570 üzenetére
Razorkának írj
-
Deck
titán
válasz
horvath85g #23564 üzenetére
Az a hivatalos Sonys nyitásos.
-
Deck
titán
válasz
horvath85g #23562 üzenetére
Jaja. Csak a bootloader nyitás tiltott a fórumon arra figyelj büntit ne kapj érte. Pm-ben írj majd érdekel mire jutsz
-
Deck
titán
válasz
horvath85g #23560 üzenetére
Majd mond el a végeredményt.
-
Deck
titán
válasz
horvath85g #23558 üzenetére
Jól hangzik
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #23551 üzenetére
Az összes ilyen custom rom ami gyárira épül semmivel sem jobb,csak egy két aprósággal meg van spékelve.
Teljesen felesleges a használatuk. -
darvinya
titán
válasz
horvath85g #23533 üzenetére
Mindenki magának a legjobbat használja.
(#23534) dekrerDe mindegyik alapja a gyári Walkman.
(#23535) zsoltzsolt
Ennek több oka is lehet. pl: file formátum, ID3Tag, stb
-
Deck
titán
válasz
horvath85g #23533 üzenetére
Powerampnál jobb úgy sincs
-
freemanone
addikt
válasz
horvath85g #23467 üzenetére
egyelőre működik, de ha teljesen elválik, akkor nem fog működni, a segéd antenna, a vibramotor, az elsődleges mikrofon és a soft bomgok (menu, home, back).
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #23422 üzenetére
Majd ezt holnap tudom megmondani,addigra lesz egy teljes nap mire letesztelem.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #23418 üzenetére
Olyan nagyon sokban nem különbözik,viszont jóval gyorsabb.
A videó felvétel ebben legalább működik.
Ha extra ficsöröket akarsz ott a official PAC man 23.0.0
Na ott millió meg egy lehetőség van.A vibrát lehet variálni,saját rezgést létrehozni.satöbbi....Amiért nagyon tetszik a CM 10.1:
Nem nagy dolog,de nekem bejön.
-
Mr.C
őstag
válasz
horvath85g #23332 üzenetére
még nem próbálkoztam, téma összefoglalóban leítrak alapján szeretném csinálni, és igen mivel zárt a bootloader, ezért csak aláírt kernel van.
-
válasz
horvath85g #23286 üzenetére
A mobilarena-s cikkből is látható, hogy nincs jelentős újítás a 4.3-as JB-ben mobiltelefonok esetében. Ezért nem is kapott más nevet. A többfelhasználós üzemmódra való erősítés is max csak a tabletek esetében lehet jó... szerintem. Ráncfelvarrás és apróságok.
Eddig a tények.Szerintem a P-re nem lesz. Ez meg a vélemény.
A szoftverfrissítésről, meg az új droid a jó droid és kell'-hez a saját véleményemet meg már nem akarom ismétlődő jelleggel leírni. Talán lelkileg már túl öreg vagyok és az ilyen értelmetlen dolgok már nem hoznak lázba.
-
Deck
titán
válasz
horvath85g #23286 üzenetére
Ezt, nem tudni. De lehet, hogy lesz.. A Sonytól függ.
-
Deck
titán
válasz
horvath85g #23210 üzenetére
Exdialert rakj fel.
-
oliwire
őstag
válasz
horvath85g #23045 üzenetére
Nem ment, akkor otthon megpróbálom újra. Kell neki megjelennie egy kis ikonnak az alkalmazások menüjében? Mert most nekem nincsen semmilyen CWM ikon
-
oliwire
őstag
válasz
horvath85g #23041 üzenetére
Kívánom, hogy így is maradjon neked
én meg várok továbbra is majd a javításra, mert ezt a két dolgot leszámítva tökéletes telefon
-
Pityi77
tag
válasz
horvath85g #22988 üzenetére
Oké, kösz mindenkinek.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #22988 üzenetére
Annyi különbség talán van,hogy az S advance jelly bean alatt "összefossa" magát,de a P-n azért eldöcög.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #22980 üzenetére
Még jo az extreme security jelly bean is.
-
szente
addikt
válasz
horvath85g #22980 üzenetére
Moonbreaker
-
kovzola
tag
válasz
horvath85g #21932 üzenetére
nagyon köszönöm horvath85g, darvinya! és még1szer köszönöm razorka777!
-
darvinya
titán
válasz
horvath85g #21935 üzenetére
De fel kell tenni az alap zip-et.
Arra kell feltenni ezt a ikon javított apk. -
kovzola
tag
válasz
horvath85g #21927 üzenetére
tudom mi az, be is tudok lépni, csak azt nem tudom, hogy mit kezdjek ott egy .apk-val
-
Krinyo
senior tag
válasz
horvath85g #21605 üzenetére
Marhaság. Ez a negyedik droidos telefonom, és még egyik sem csinált ilyet, pedig sem a huawei, sem a zte nem olyan nagy "név", mint a Sony, ráadásul a mini próm sem csinál ilyet. Samsung Galaxy Mini és Mini 2 sem csinál ilyet. Dehogy droid bug, ezt egyszerűen elcseszte a Sony. Nekem úgy tűnik, hogy valami memóriaprobléma okozza ezt, idővel egyre durvábbá válik.
-
half333
őstag
válasz
horvath85g #21548 üzenetére
kösz a válaszokat!
-
nintendojet
tag
válasz
horvath85g #21396 üzenetére
Ma frissítettem a prerooted jbt és pcc. 400-asnak látta.
-
darvinya
titán
válasz
horvath85g #21354 üzenetére
Kicsit zavaros.
CWM-es root-olt valójában nem JB, hanem ICS JB skinnel.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #21331 üzenetére
Szerintem a bolti garinál nem számit a nyitás.
max mielött beviszed visszazárod. -
Wynsent
tag
válasz
horvath85g #21224 üzenetére
Simán flashtoollal vissza tudom frissíteni ICS-re?
-
freemanone
addikt
válasz
horvath85g #21226 üzenetére
már jóideje, teszi a dolgát ahogy kell, csak root kell neki.
-
Deck
titán
válasz
horvath85g #21195 üzenetére
Adaway. Jobb GUI, Magyar, Szerintem jobb.
A fizetőssel már mindent lehet csak frissítsd majd a bétára. De azt akkoris ki kell kapcsolnod.
-
gusthy
veterán
válasz
horvath85g #21188 üzenetére
Jé :-)
-
Deck
titán
válasz
horvath85g #21185 üzenetére
-
lacy027
tag
válasz
-
gusthy
veterán
válasz
Na ez egy érdekes dolog, hogy melyik a bug, ha le tudod húzni, vagy ha nem :-)
-
freemanone
addikt
válasz
horvath85g #20909 üzenetére
nova launcher-t telepítheted utólag play áruházból és azt használod. a következő restartnál a gyári már nem is indul el amíg manuálisan el nem indítod, illetve ha törlöd egyáltalán nem fog.
holo locker szintén play áruházból telepíthető utólag.kapcsolós statusbar telepítését pedig tegnap írtam le: [link]
viszont most vettem észre, hogy a 2. és 3. lépés között kihagytam egy lépést, mégpedig: indítsd el a telefont és hagy bebootolni -
Deck
titán
válasz
horvath85g #20861 üzenetére
Ez még nem. Az majd holnap. Ez a generices előre rootolt verzió.
-
Deck
titán
válasz
horvath85g #20847 üzenetére
Persze.
(#20848) Dave1984
Zárt bl-re kinézetileg tudsz csak sajnos.Nyítottra ha csinál valaki AOSP romot akkor.
Én is szívesebben használnék full Googles Android rendszert..
ICS-es AOKP van de nem jó benne a kamera és már nem fejlesztik.Más: A Generices romban sincs az üzeneteknél költségmegtakarítás.
-
Deck
titán
válasz
horvath85g #20840 üzenetére
Kínai billentyűzet, sok gyári szemetet, amik elvannak bújva is. Facebook, stb..
Eléggé kipucolt lenne mire végeznék vele
Lenne egy alap. És utána mindenki azt rak fel amit akar.
-
freemanone
addikt
válasz
horvath85g #20835 üzenetére
Ne foglalkozz vele, azért van mert prerooted. Ha frissíted elveszíted a root-ot és visszapakol minden szemetet, ami ki lett belőle szedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest