- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
TomWexX #22760 üzenetére
Dehogy nem.
Csak nem szószerinti internet, hanem a szolgáltató közvetlen MMS oldalát hívja meg.
De ez WiFi-n nem fog menni, csak mobil net engedélyezés után.
Magában a SMS app-ban is engedélyezni kell a letöltés(#22761) bgyg1
Engedélyeve van a mobilnet?
Annélkül nem kapcsolja be a szolgáltató oldal elérést.
Ez adatforgalom, de itt mms szervert hívja meg. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
TomWexX #22459 üzenetére
Nekem fenn van az a progi, meg is vettem a pro változatot, azt ma sem talált jelet. Az interactive-ra valóátállítás után egy-két napig mintha tényleg gyorsabban talált volna jelet, de tegnap óta megint szaraxik a gps. Vagyis lát műholdat, néha 15-öt is, csak nem akar csatlakozni.
Tényleg egy kérdés még.. az internet beállításokat érdemes eltölteni? sose vacakoltamvele, mindig hagytam ahogy volt, vagyis ott még a Hozzáférésipont-nevek-nél Web, wnw van (T-mobile, függő teló).
Előre is kösz -
freemanone
addikt
válasz
TomWexX #22388 üzenetére
nagyjából annyi lett volna átszámolva a pletykák szerint (80€-ra saccolták). Gondolj bele, hogy 2db L csaitiért és egy darab műanyagért kérnek 14k-t.... akkor mit kérnek egy töltős OTG + 2x usb 2.0 csatiért + hdmi (ami szintén csak egy olcsó L csatlakozó, semmi extra)?
Akartam én is venni, de mivel csak a vacak TV dokk jött ki és amúgyis horror ára lett volna, csináltam magamnak. Igaz nincs műanyag dokkom, csak két jó csatlakozóm amit a telefonba dugok, de legalább az egész megállt 2500huf-ban. Mondjuk hdmi kábel már kéznél volt, csak a töltős OTG-t kellett összerakni, plusz egy aktív usb hub. -
freemanone
addikt
válasz
TomWexX #22386 üzenetére
5k-t a smart verzióért, amiben van usb hub-os otg! nem ezért az ipari hulladékést, amit TV dokknak neveznek... BT a telón is van, nem kell hozzá külön a dokkolóba is tenni. otg közben tölteni viszont már érne valamit. csak mivel tudom, hogy anyagköltség ügyileg 2000huf-baí(és szerintem ez még sok is multicég szinten) bele lehet szorítani a smart verziót.... az amúgyis 25k környékére volt árazva elméletben, hát kiakadok.
-
freemanone
addikt
válasz
TomWexX #22384 üzenetére
felejtsétek már el a 3 betűset, nincs ilyen navi.
(#22377) Dr Smoke: Smart dock-ot nem fogsz kapni mert nincs. Csak ez az ócska TV dokk jutott nekünk:
[link]
Aki pedig ezért kiad 14.000 jó magyar pénzt az meg is érdemli. Egy darab műanyag, ami a tartó, plusz 2 csatlakozó. Se OTG, se usb hub. Mondjuk a smart verzió sem ért volna ennyit, max 5k és akkor már sokat mondtam. -
-
Deck
titán
válasz
TomWexX #22168 üzenetére
A hülye keretet a rendezésnél átlátszóra cseréltem így nem látszik
Más:
Tehát akkor akinek kell: LT22i_6.2.A.1.100_CE1 (1261-8592) Rendszer Fájlok.zip
Sokszor jól jönnek, érdemes letölteni és ha bármi van csak visszamásolni az eredetit. Minden fájlt tartalmaz amit a rom.
-
Deck
titán
válasz
TomWexX #21879 üzenetére
Próbáld ki. Nekem nagyon bejön ez. Bár még nem végleges. De kinézetileg, sebességileg, mindenhogy jó. Nekem más launcher nem jött be csak a gyárik.
Nova, Apex. Beakad a lapozgatásnál a legelején. Észrevehetően. Úgy is ha kikapcsolok minden animációt stb. De nem zavar jó nekem a gyári launcher. Ez meg főleg
-
freemanone
addikt
válasz
TomWexX #21778 üzenetére
Nem teljes backup-ról beszélek.
Titanium Backup-al amikor takarítod a romot és olyankor arról az egy alkalmazásról amit törölsz, külön egy backup-ot, majd ha tuti hogy nem kell akkor törölheted a backup-ot, de ha valamit elqrt akkor vissza tudod állítani csak azt az egy apróságot. érteni?
Viszont most jut eszembe, hogy ha van nand backup-od cwm-el akkor állítsd vissza csak a data-t és meg van oldva. Advanced restore alatt lehet ilyet. A már kilapátolt szemét visszakerül, de a beállítások egy része ami rendszert érint megmarad, wifi google fiók stb ilyesmi mind megmarad. A hibát meg javítja.
-
freemanone
addikt
válasz
TomWexX #21773 üzenetére
tanúlság: ha nem vagy biztos, akár csak 1% kétejed van az alkalmazás fontosságáról, csinálj előtte backup-ot, hogyha ilyen helyzet adódik vissza tudd állítani! Baromi sokszor megszívtam én is mire megtanultam, de ma már reflexből jön.
Nem beszólásként, csak jótanács a jövőre nézve! -
darvinya
titán
válasz
TomWexX #21734 üzenetére
Erre gondoltál? SoundLevelAlert.apk
-
Deck
titán
válasz
TomWexX #21011 üzenetére
Ne haragudj tényleg elmentem mellette. Mivel nekem ki van pucolva rendesen így semmi szemetet nem kell jegelnem mivel nincs. Greenifyvel meg whatsappon kivül minden programot hozzáadtam. Így csak akkor fut valami ha tényleg használom. Megveszem a PRO-t aztán, a rendszer alkalmazásokat is hozzáadom. Play, youtube, gmail, stb.
Kiváló program megéri a pénzt.
A romom csak 295mb körül van míg az eredeti 600mb felett
-
freemanone
addikt
válasz
TomWexX #20977 üzenetére
Hát azt passz, már írtam nekik, de szerintem holnap már benne lesz.sőt már kész is.(#20978) dekrer: jöhet!
legalább nem kell megcsinálnom, elég bután néz ki fehér ikonokkal és kék órával... amúgyis megcsináltam volna, de így egyszerűbb.
Várjuk szeretettel!
nemtudom miért nem működött nekemelőször simán telepítettem V1, boot V6 és továbbra se volt SystemUI... aztán tovább olvasgattam az xda topicot és ott írta ezt a módszert egy srác akinek szintén csak így ment fel.
-
válasz
TomWexX #20420 üzenetére
Nagyon nem világít. Azóta egy nem fogadott hívás és egy SMS van. Bár mivel az ibolyán túli tartományt nem látom, így nem vitatkozom.
Ha meg már az ultraibolya tartományban van, akkor meg inkább bekenem az arcom naptejjel.
De mától elneveztem töltésjelző lednek és többé nem hívom értesítő lednek.No problem.
Ha itt megállunk a bugok tekintetében, akkor jó lesz ez a szoft!@DaDa
Szerintem pik-pak megy a visszaállítás a Google Play és a különféle felhőbe és ide-oda mentő dolgok pont erre vannak kitalálva. Megkapod mindazt ami volt, cserébe kisebb a bug kockázata. Igazad van, ezt döntse el mindenki. Biztosra megy, vagy kísérletez. -
Blamazs
senior tag
válasz
TomWexX #20131 üzenetére
mikor megnyomod a bekapcsolo gombot es bekapcsol a kijelzo.
ics alatt olyankor nem is volt kint a wifi ikon, hanem bekapcsolas utan nehany masodperc mulva jelent csak meg, mire felebredt es kapott ip-t. nalam meg barmikor benyomom a gombot ott a wifi ikon azonnal, mintha nem is aludna el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest