Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
Brutális eb #12156 üzenetére
Nane, ez komoly?!:
"De lehet már nem is jön ki rá az ICS." ???!Vagyis a másik két szolgáltatónál már van ICS, csak a T-Mobile-nál nincs?!
Pont amikor szolgáltatót váltottam?! (Még a nyár elején: mondjuk amúgy érdemes volt, ingyen lett Xpera mini pro-m és 30.000-ért iPhone 4S-em. )
Tehát ne várjak hanem "Backup & Restore app" majd Flashtool...?
Amúgy magyar leírás hol van ehhez, tudom, google, stb. de itt biztosan sokan tudják a választ...
Gondolom a garancia nem vész el, mert vissza lehet állítani a szolgáltató "csodás" verzióját...
-
dobobazsy
őstag
válasz
Brutális eb #12151 üzenetére
nem akartam én "brutális látványos" különbséget látni, csak az nem lenne rossz, ha nem gondolkodna néha annyit pl a beállítások menünek vagy a kapcsolatok/tárcsázónak. egyébként nincs semmi baj a telefonnal, néha ezek is tök gyorsan bejönnek rajta, csak amikor nem akkor nem szoktam örülni
-
albinolynx
senior tag
válasz
Brutális eb #12156 üzenetére
Látom már...
Pedig ha root sem kell, akkor piti ügy az egész...
-
fatal`
titán
válasz
Brutális eb #12143 üzenetére
Nekem is szar. E-mailnél jó, smsnél asszem nem (vagy hívásnál? Már nem emlékszem, valamelyiknél nem jó)
-
bandersen
csendes tag
válasz
Brutális eb #12143 üzenetére
Hát sajnos nálam sem oldódott meg.
Mindenesetre gyorsabbnak tűnik a telefon -
papg79
tag
válasz
Brutális eb #12081 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy a nyilakkal lehet lépkedni, de úgy néztem, hogy nem enged választani a nyitott és zárt bootloader között, csak a next és a back volt aktív, de akkor megpróbálom mégegyszer.
-
papg79
tag
válasz
Brutális eb #12047 üzenetére
Bekapcsoltam ezeket, és úgy csináltam, hogy írtad, de mikor a kikapcsolt telefont rácsatlakoztatom az usb-re, miközben nyomvatartom a hangerő le gombját nem csinál semmit, csak az animáció fut. Most megpróbálom a pár oldallal előbb belinkelt flashtoollal, a 0.9.6.0-ás verziószámúval, mert azzal a benti gépemen sikerült, csak rossz rom-ot tettem fel.
-
cracky86
aktív tag
válasz
Brutális eb #12042 üzenetére
Én is ezt rootolom mindig, ha jól tudom az ez utániakat már nem lehet!
-
válasz
Brutális eb #12019 üzenetére
Ez az, hálás köszönet!!!
Erre nincs valami megoldás? : [link]
Előre is köszönöm, annak aki megtalálja... -
Sobod87
tag
válasz
Brutális eb #12033 üzenetére
Rendben&köszi.
-
natë
nagyúr
válasz
Brutális eb #12019 üzenetére
Gyorsabb a Nova, mint az Apex? Az Apexet anno megvettem, filózok a Nován is, ha tényleg megéri...
-
Brutális eb
addikt
válasz
Brutális eb #12015 üzenetére
Update!
A widget automatikus kirakásának on/off beállítása:
Play store-Menü gomb-beállítások-modulok automatikus hozzáadása pipa ki vagy be igény szerint.Ez az 587.es bulid nova launcherrel iszonyatosan hasít.
Komolyan mellé tettem a one x-em és alig van sebesség különbség. Durva....
(Jó nyilván böngészőben és komolyab tartalmaknál azért ott az előny de szimpla műveleteknél szinte nem is észrevehető) -
ricsike81
aktív tag
válasz
Brutális eb #12012 üzenetére
akkor a gyarir omban is haználhatom a play storet.
-
válasz
Brutális eb #11978 üzenetére
Nincs hát. Ezért raktam fel független GB-t hogy frissüljön pcc által. De múltkor voltam ügyet intézni a T-nél, és elkérte a telefont a T-s ügyintéző fazon, és kérdi miért nem frissítettem még ICS-re? Mondom mivel még nem adtátok ki...
Aztán mondja, hogy ne törődjek vele, mert úgy sem fogja senki megnézni, hogy független vagy T-s rom van rajta...
@ko9 Az sms-t nem nézted, hogy jelzi-e a LED?
-
sniphoe
aktív tag
válasz
Brutális eb #11967 üzenetére
1. Nem jóslást kértem, hanem hátha valaki tud olyan oldalról ahol közzéteszik a várható frissítéseket.
2. Xpreria Mini Pro T-s magyar vásárlás.
Ezt a linket ismerem, de itt még mindig nem találom a telefon SI számát. -
albinolynx
senior tag
válasz
Brutális eb #11961 üzenetére
Gyógymód van rá? Zavaró, hogy szét kell szedni a telefont.
-
ko9
addikt
válasz
Brutális eb #11955 üzenetére
Már kész is az FTF is és a Debrandolt - Rootolt CWM update is. Tesztelem, és töltöm fel.
-
fronter67
csendes tag
válasz
Brutális eb #11878 üzenetére
No jó...kicsit elszállt az agyam:-))
Ez a legjobb telóm eddig a 15 év alatt:-)))Kösz!!!!!!!
1967 es vagyok ...a dugdosós telefonközpontoknál lemaradtam -
tcsan
csendes tag
válasz
Brutális eb #11811 üzenetére
ohh elnézést xD bocsi
csak megszokás és jókedv miatt van....
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
Brutális eb #11792 üzenetére
csak akkor ugyanannyi idő, ha alapból GB.ed van, de ha ics van fent, akkor mire downgradeled GB-re meg rootolod, aztán upgradeled ics-re meg megcsinálod h rootolt maradjon, az lényegesen hosszabb idő mint a 2 másodperc alatt felflashelhető kernel flashelése.
@tcsan:
Hol akadsz el? Ha az usb hibakeresést bekapcsoltad, az ismeretlenforrások telepítését is és a biztonság kedvéért az xperia beállításoknál a kapcsolódási módot is átállítottad adattárolásra akkor azzal lehet még gond, hogy a megfelelő driverek nincsenek feltelepítve. Azt meg megteheted a flashtool/drivers mappájából (csak elindítod a programot).
Ha nem EZZEL a rootoló progival csináltad, akkor próbáld meg vele (én ezzel csináltam és simán ment, csak ne felejtsd el kiválasztani h ics-t rootolsz, ja és ami nagyon fontos, én ezt sokszor elrontottam: amikor a rootoló program megy MINDENT zárj be lehetőleg, de a flashtoolt feltétlenül mert az bekavar), ha ezek után sem megy (amit kétlek) akkor nem tudom mi lehet a baj -
ko9
addikt
válasz
Brutális eb #11792 üzenetére
Bootloopot is okoz, egy idő után rebootolni fog, mert nem erre a készülékre való a kernel. De pont van annyi időd, hogy rootold
-
ko9
addikt
válasz
Brutális eb #11790 üzenetére
Miért ne érne?? Gyári 4.0.3-as kernelt kell felrakni, azt meg fel tudod Flashtoolal
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
Brutális eb #11784 üzenetére
igen, kernel flashelessel rootolhato, csak arra kell figyelni, h mielott felmegy a 4.03 kernel, azelott be legyen kapcsolva az usb hibakereses, meg az ismeretlen forrasok telepitese. Nekem igy siman megy.
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
Brutális eb #11779 üzenetére
Ha régi eljárás alatt azt érted aminél előbb egy rootolt GB kell, akkor azóta már van új megoldás is. Pár hsz-szel előbb írtam le, és amint én is tapasztaltam tökéletesen működik és kb 5 perc alatt meg van és nem kell hozzá GB-del szenvedni, simán megoldható ics-ről.
Ezt csak azért írom, mert nagyon sokszor láttam, hogy itt a fórumon csak a GB-des módszert ismerik, pedig az sokkal komplikáltabb és hosszabb.
Ezzel tényleg nem okoskodni akarok, vagy kioktatni, csak segíteni -
kmarkk22
aktív tag
válasz
Brutális eb #11765 üzenetére
nem az, hogy nem elegiti ki az igenyeimet, hanem az, hogy ha alapbol gyors es smooth akkor erdekelt hogy hogyan lehetne elerni h akkor is olyan legyen amikor elengedem az ujjammal a kijelzot... egyebkent real ics v6-ban mar alig vibral, ugyhogy szerintem maradok ennel
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
Brutális eb #11759 üzenetére
Az megoldana mindenhol a problemat? Mert nem csak a launcher olyan. Mindenesetre kiprobalom, melyik launchert ajanlod?
-
fatal`
titán
válasz
Brutális eb #11732 üzenetére
"Mi az ami csak ott található meg és kereső vagy kérdés feltevésével nem?"
Semmi, csak lusta használni a keresőt.
-
aurel343
tag
válasz
Brutális eb #11705 üzenetére
Köszi! Azt írja, hogy naprakész a teló.
-
Levi941127
senior tag
válasz
Brutális eb #11705 üzenetére
Egyszerűbbnek találtam ha valaki ad egy linket amiről saját tapasztalata is van.
-
Levi941127
senior tag
válasz
Brutális eb #11702 üzenetére
Mert talán nekem nem annyiból áll az életem, hogy fórumokon visszaolvassak mindent?! Azért kértem konkrét segítséget, és köszönöm aki segített!
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Brutális eb #11688 üzenetére
Köszi. Ezt feltoltam rá és teszi a dolgát..
Ha gyári volt rajt ha nem, akkor is furi, hogy egyik napról a másikra eltűnt!?!
Elég furcsa számomre, hogy gyári ROM-ok nem tartalmaznak Statusbar kapcsolókat. Más márkájú telefonoknál alap.. Érdekes minden esetre.
-
Cobretti13
tag
válasz
Brutális eb #11677 üzenetére
Mert ha még egy Alcatel vagy Zte ,de Sonytól szerintem elég gázos.
-
tcsan
csendes tag
válasz
Brutális eb #11650 üzenetére
Találtam egy leírást, újraindul a teló de nem rootolt...melyik a legegyszerűbb módja a rootolásnak?
-
Zsocó
aktív tag
válasz
Brutális eb #11609 üzenetére
Csak ha lefrissítem a Update Service-val, akkor ugrik minden alkalmazásom és nem biztos, hogy a 4.1.B.0.587 lesz fent.
-
válasz
Brutális eb #11556 üzenetére
Tág is lehet, hiszen azokba 3 osztású sima, sztereó füles való.
A headsetek meg ugye 4 osztásúak....éppezért azok a zenelejátszók, amik hagyományosan csak zenei kimenetként alkalmazzák a jack aljzatot (MC, CD, mp3-mp4 ...) azok mind ide tartoznak...
-
válasz
Brutális eb #11550 üzenetére
Az idei Xperiákig a headsetes jack aljzat OMTP.
Az idei Xperiák - hasonlóan a szintén idei One X-hez CTIA - mint az iPhone-ok.A One X-ed headsetje jó lenne az idei Xperiákhoz.
Az ezelőtti Xperia modelleké csak zárt áramkörrel (nyomva tartott gomb).Sima mezei zenelejátszóba dugva is a headsetek akkor működnek, ha nyomva tartod a felvevőgombot...
-
ko9
addikt
válasz
Brutális eb #11550 üzenetére
Igen ez is a másmilyen szabvány hibája
-
bogil99
aktív tag
válasz
Brutális eb #11546 üzenetére
...meg normális telefonokat. Én is mondtam a páromnak, hogy ilyet vegyen...
-
bogil99
aktív tag
válasz
Brutális eb #11526 üzenetére
Nekem is ezt írta ki, pedig a párom Xperia P -jének a dugójával próbáltam ICS alatt...!!!
-
silboy
aktív tag
válasz
Brutális eb #10498 üzenetére
Evvel a gyári adatok visszaállításával mik törlődnek?App-ok,sms-ek,kapcsolatok,fényképek?
-
válasz
Brutális eb #11532 üzenetére
Most töltöttem le a trial-t, eléggé tetszik. Bár az a helyzet, hogy ha a gyári zenelejátszóban meg tudnám oldani, hogy semmi esetre se legyen szünet a számok között, az is jó lenne. Olyan lemeznél, ahol az egész egy folyamatos felvétel, pl koncert vagy más hasonló, a gyári nekem betesz egy kis akadást a számok közé ami rettentő idegesítő. Esetleg valaki tudja hogy ezt hol lehet kikapcsolni? Én nézegettem a menüjét és nem találtam.
-
Grande Ale
őstag
válasz
Brutális eb #11526 üzenetére
Mi más gond lehet? Ez egy S2-nek a fülhallgatója. Simán mennie kellene vele.
-
Regiee
aktív tag
válasz
Brutális eb #11517 üzenetére
Koszonom, de file not found amikor rànyomok
-
Regiee
aktív tag
válasz
Brutális eb #11512 üzenetére
Ezt a flash filet honnan tudnam beszerezni? Minden 404 az xdan.
-
Regiee
aktív tag
válasz
Brutális eb #11470 üzenetére
-
ko9
addikt
válasz
Brutális eb #11470 üzenetére
*darab
-
válasz
Brutális eb #11466 üzenetére
Üdv!
Ha néha napján ráérsz, kérlek olvasgasd: Olvasni való Köszönöm!
-
djnice
veterán
válasz
Brutális eb #11466 üzenetére
Köszi és bocs, valahogy elkerülte a figyelmemet.
-
Drachoo
senior tag
válasz
Brutális eb #11404 üzenetére
Sziasztok!
Másodszor viszem szervízbe a kedvelt mini pro-m...
Térerő problémákkal vittem be (folyamatosan leszakadt a hálózatról) a szervízbe a készüléket. Visszakaptam szoftverfrissítés (visszarakták a gb-t) után. Most újra beviszem mert néha egyszerűen azt veszem észre, hogy nincs a gsm hálózaton fent. Más járt már így?
Gyári rendszer van fent.
-
papg79
tag
válasz
Brutális eb #11398 üzenetére
Köszönöm! Akkor valszeg jegelem egyelőre a dolgot..Kicsit jobban beleásom magam a témába, most még nem merek nekiállni, mert tartok tőle, hogy elcseszném a telefont
-
papg79
tag
válasz
Brutális eb #11395 üzenetére
Bocsánat, tudom, hogy hülyén raktam be a linket, csak nem jöttem rá, hogy tudok a linknek egy nevet adni. A lényeg, hogy van egy oldal, ahol tök egyszerűen le van írva a root-olás, egy root_unroot_sony 1.5 nevű program segítségével. Csak az a kérdés, hogy vajon ez ics alatt is működhet-e.
-
papg79
tag
válasz
Brutális eb #11369 üzenetére
Szia!
Igazad van, legközelebb jobban figyelek majd erre..Köszönöm szépen a segítséged!
-
natë
nagyúr
válasz
Brutális eb #11361 üzenetére
Istenem de jó, hogy cseréltem Active-re
Ott nincs semmi ilyen gond.
A naptáros dologra nincs tipped?
-
Zsocó
aktív tag
válasz
Brutális eb #11336 üzenetére
Hivatalosan értem, hogy kijön-e rá.?
-
Isten88
senior tag
válasz
Brutális eb #11305 üzenetére
Ennek a készüléknek (legalábbis ami az Én kezemben van) gyenge a GPS vevője, sajnos. Nekem is feltűnt, ez van.
Egy LwW mellé tettem szorosan, bekapcsoltunk egy GPS-teszt progit, amíg az enyém (SK17i) 2-3 perc alatt is csak egyet látott hullámpala alatt, addig a LwW ugyan ilyen körülmények között 10-15 GPS műholdat látott. Ez ilyenre sikeredett, szerintem nem tudsz vele mit kezdeni. Sokszor használtam már, kocsiban anyósülésen nincs vele baj, de tény, hogy az enyémnek nem jutott erős GPS vevő. Használható, de nagyon kell akarni, hogy működjön.
-
válasz
Brutális eb #11312 üzenetére
Ok, sok sikert!
Igen, típushiba! Vidd be a szervizbe, és hivatkozz rám...
-
válasz
Brutális eb #11310 üzenetére
Nos. Ha hiba akad - mert van - és tapasztalom, ezt leírom.
Egyébként meg köszi, igazán jól gyakorlod az ártatlanság vélelmét, és szépen beskatulyázol.
Olvashattad már más fórumban is, ha bugot, hibát létok azt én is leírom...Ignorálhatsz, de akkor TEDD is azt, ne csak dobálózz a szóval, és akkor ugyebár nem válaszolsz, azaz nem reagálsz...
...és a ciripelés az volt. Az is egy bizonyos szériáig. Meg az arc repedése, az S500 billentyűzet fiaskója, és az első Xperia S kijelzője. Igen. Ezek nagy számban és bizonyítottan/elismerten típushibák.
Panaszt egyértelműen "sokat" látsz hasonló fórumokon, mert a fórumok többnyire ezért vannak.
Hidd el, egy elégedett felhasználó nem a netet kutatja, topikot keresve, hogy leírja, a telefonján a J betű jó. A T is... Nem, ő használja a készüléket.Igen, elhiszem a problémát, vacakol a GPS-ed. aGPS-t bekapcsoltad? Van/jó/stabil a mobilnet kapcsolatod? Első induláskor ezek kardinális dolgok...
Ja, Xperia mini-nél típushiba volt az elkaribrált érintőgomb. Javították is.
De tudod, mit? Vidd szervizbe. Ott majd egy hét alatt jól megfrissítik neked, és kész...
Előbb viszont inkább te frissítsd!Ami meg a sok negatív dologra vonatkozik, nem kicsit félreértetted.
Nem arra gondoltam, amit Te leszűrtél belőle, hanem a másik oldalát. Nem egy kutatás "tudományág" van a pozitív gondolkodás eredményességéről. Igen, hinni kell benne, de van benne valami...
Pl. ha minden nap hazamész, és arra gondolsz, hogy jaj, már megint csekk vár a postaládámban, vagy fizetési felszólítás, akkor az megvalósul, és az lesz ott. Próbáld csak ki, mész haza, és arra gondolsz, lesz benne számodra érdekes, fontos dolog. Mondjuk egy nyaralási lehetőség, olyan reklám, aminek hasznát veszed. Teszem azt bútort akarsz venni, és hazaérve IKEA katalógus lóg ki a postaládádból. Erre utaltam.(de látod, ebben is csak a rosszat, ártó szándékot fedezted fel, és nem gondolkodtál el, mit is írtam valójában)
sz@rom le magasról a tapasztalataid az aláírásodban, mert sem nem érdekel, sem nem releváns. Én azok negatív milyenségére gondoltam...
Ilyen pl. a Háború ellenesség. Nem. Nem tiltakozni kell a háború ellen, hanem támogatni a békét. Nem hiába fő mondanivaló a szépségversenyeken sem a világbéke, és nem az, hogy ne legyen háború.
-
dobobazsy
őstag
válasz
én 1-2x itt a városban használtam, meg 1x amikor balcsira mentünk, kicsit nehezen találja meg a jelet, de ha megvan utána jól üzemel.
-
válasz
Semmi gondom nem volt a GPS-szel, gyorsan talált jelet, és tartotta is...
"Tipushiba?"! Jézus, jelentkezik egy hiba valakinél, és már farkast kiált...
Egyébként a sok negatív dologgal magadnak gerjeszted a problémákat. Már az aláírásodban is csak a rossz tapasztalat, a panasz... Így mindig arra gondolsz, és vonzod is azokat...
-
fatal`
titán
válasz
Elsőre nehezen talál jelet, de el nem dobja, csak, ha zárt részbe mész.
Mondjuk navigációra szerintem mindegyik telefon szar, a PNAkban azért jóval komolyabb SIRF vevő van.
-
agoka07
senior tag
válasz
Brutális eb #11295 üzenetére
A GB rootolva volt
De lehet, hogy én benne hagytam a pipát a wipe data menüpontban.
.42-es gb-t kell visszategyem, vagy a többit is lehet rootloni? -
Zsocó
aktív tag
válasz
Brutális eb #11290 üzenetére
Magára a telóra kapom majd az értesítést?
-
válasz
Brutális eb #11262 üzenetére
Oké. Viszont az ics visszaraktam és eredeti célomat, reál ics felrakását tervezem. ugyan ugy megy flashtool-al mint az ics felrakása vagy máshogy kell?
-
janes1976
őstag
válasz
Brutális eb #11222 üzenetére
Megvan! Köszi szépen!
-
janes1976
őstag
válasz
Brutális eb #11220 üzenetére
Hogy lehet megoldani hogy az sdkarira mentse az alkalmazásokat? Vakuljak meg nem találom.
-
janes1976
őstag
válasz
Brutális eb #11186 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
klívlend
tag
válasz
Brutális eb #11186 üzenetére
Rendben, köszi, hogy szóltál.
-
Gabó75
senior tag
válasz
Brutális eb #11171 üzenetére
Persze, nem is remélem, hogy a Vodafonra hamar megérkezne. Ezért is kérdeztem, hogy érdemes-e frissíteni. A barátnőm első androidos telója lesz, szóval én fogom először testreszabni, mert csak néhány alkalmazást kell felraknom. Nem szeretném, ha visszalépés lenne összességében a GB-hez képest.
-
domedee
senior tag
válasz
Brutális eb #11172 üzenetére
nincs sim lock, ezt ismerem
-
klívlend
tag
válasz
Brutális eb #11158 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
fpy_
tag
válasz
Brutális eb #11140 üzenetére
Köszi. Holnap jön a speedshopból (Mediamarkt messze, T-nél kifogyott) Kókányolásból kiöregedtem, de biztos lesz még kérdeznivalóm....
-
válasz
Brutális eb #11137 üzenetére
Miért, mi a gond?
-
fpy_
tag
válasz
Brutális eb #11127 üzenetére
Köszi, eléggé kiábrándító...gyorsbolt is ilyeneket árul? 24 hó garit írnak.....
-
Regiee
aktív tag
válasz
Brutális eb #11121 üzenetére
-
papg79
tag
válasz
Brutális eb #11070 üzenetére
Akkor várok türelemmel,mert egyébként maximálisan elégedett vagyok a telefonnal:-).
-
papg79
tag
válasz
Akkor várok türelemmel,mert egyébként maximálisan elégedett vagyok a telefonnal:-).
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
Erre honnan van forrás?
Dió
-
Simba86
senior tag
válasz
Brutális eb #11042 üzenetére
sajnos nincs még
pár napja néztem szét az xda-n és ott azt a választ adták, h még nincs módszer a stock ICS rootolására kernelcsere nélkül, csak downgrade útján
(pont azzal a módszerrel, amit linkeltél te is
)
-
Regiee
aktív tag
válasz
Brutális eb #10919 üzenetére
-
szente
addikt
válasz
Brutális eb #10857 üzenetére
Tp-Link WR740N
Próbáltam több firm-mel is.
Mezei WPA/WPA2 - Personal titkosítás van rajta, a készülékeknek fix IP kiosztva, pár port megnyitva, dinamikus IP cím NO-IP-vel megkerülve. Amúgy minden alapálláson van.Amúgy amikor eldobja a jelet, a 8 hálózatból, talán a felét ha látja, persze az enyém nincs közöttük.
Az ICS-t már többször felraktam, úgy is ahogyan te írtad. Volt már rajta stock ICS, meg custom is.Szervizbe pedig nem szívesen vinném, mert tapasztalataim szerint, csak szoftvert frissítgetnek rajta, aztán vissza küldik hogy jó. Talán harmadik visszaküldésre ha elhiszik, hogy tényleg szar a telefon. Meg ugye még nem is lehetne rajta ICS, mivel T-s.
-
szente
addikt
válasz
Brutális eb #10853 üzenetére
Küldj nekem ingyen egy routert, amivel nem dobja el a kapcsolatot tíz perc után olyannyira, hogy csak router reboot után látja újra a hálózatot. Akkor megigérem, nem perverzkedek tovább!
-
dobobazsy
őstag
válasz
Brutális eb #10766 üzenetére
ja. meg multkor amikor bevittem a kinyírt minimet, hogy megtudják-e nézni nem garanciálisan, azt mondta nekem a srác, hogy vírusos volt a bootloader amit ráraktam és azért halt be a telefon
ugyebár ki akartam nyitni, de bele pusztult szegény teló.. azért van helyette minipro -
Regiee
aktív tag
válasz
Brutális eb #10696 üzenetére
Köszönöm!
Amire még szükségem lenne a leírás szeint az egy
.ftf formátumú ICS rom
Illetve hogyan teszem fel a 2.3-as rendszert ha Ics van a telón? (gyári van rajta)És akkor ha a leírást végig megcsináltam, akkor memokarira felmásolom a Real ICS-t és CWM ből telepítem, Wipe data/factory reset meg formatok után ugye!?
-
xtibi
tag
válasz
Brutális eb #10691 üzenetére
Értem én, egyet is értek veled, nem is mondtam, hogy ne legyen.
Ha egy kicsit a realitások talaján állunk, akkor azt gondolom, hogy egy kicsi türelem kényelmesen elfér. A Sony kommunikációja pedig egyértelmű: senki nem mondta, hogy nem lesz, de vizsgálják, hogyan is lehetne, utána kiderül majd, hogy mikor. Ugyanakkor szerintem ebben a topikban túl nagy az aránya az emiatti elégedetlenségnek és ez még túl korai.
Szerintem. -
fatal`
titán
válasz
Brutális eb #10672 üzenetére
Senki nem mondta, hogy gond van vele. Kis fájlok írásánál a CL6 általában gyorsabb, ennyi az egész.
-
dobobazsy
őstag
válasz
Brutális eb #10672 üzenetére
ezért nem állítottam biztosra, hogy a class6 jobb telefonba, csak én úgy hallottam
és biztos jó a class10, nem mondtam hogy probléma lehet vele. jó lenne egy teszt erről -
natë
nagyúr
válasz
Brutális eb #10548 üzenetére
Nálad nem tűnek el néha a Miniszendvics státuszbár kapcsolók? Idővel visszajönnek, de néha csak a csupasz "függöny" marad.
-
dobobazsy
őstag
válasz
Brutális eb #10548 üzenetére
hát ez nemjó hír
valakinek aki fentvan xda-n és jobban vágja az inglish be kéne jelenteni bugként. ezt a romot akarom használni a továbbiakban, de ez számomra idegesítő -
Istvan89
tag
válasz
Brutális eb #10350 üzenetére
megtörtént és elnézést, egyébként nincs gond vele, csak nem tudtam (nem olvastam), hogy nem megengedett....
-
webdeejay
aktív tag
válasz
Brutális eb #10358 üzenetére
Mint mondtam, a 6.5-ös verziónak a PRO változata leszedhető a weboldalukról, na lehet ezt tette fel a rapidgator-ra. Nem megmagyarázni akartam, csupán megvédeni. Ettől függetlenül ismerem az alapszabályokat, tudom warez meg minden. BTW még maga Istvan89 is feltehette rapidgator-ra a 6.5-öt.
Más: frissültek az SI számok ITT, már az én Vodás telefonom is frissíthető ICS-re!
-
webdeejay
aktív tag
válasz
Brutális eb #10350 üzenetére
Honnan tudod, hogy warez? Lehet éppen nem látta az ingyenes változatot Play-en, és feltette a telefonjából kiszedett apk-t(az ingyenes verzióét persze).
Mellesleg itt az ingyenes változat, sőt a weboldalukról a 6.5-ös verzió fizetős változata ingyen leszedhető [link]
-
agoka07
senior tag
válasz
Brutális eb #10321 üzenetére
Jelenleg nem lehetséges, nem vagyok otthon ahol van az adatkábel
Nem muszáj éppen ezt a képet venni. Bármilyen kép esetén elég szemcsés meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest