Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
Bkrisz9 #14047 üzenetére
Azért, mert hátha wifin kommunikál, az is visszafogja. A CPU-t viszont tényleg nézd meg, hátha az van lekorlátozva. Nálam akkor volt tapasztalható, mikor viszafogtam a CPU-t egy próba erejéig. Előző hsz-emben ott van, hogy mivel tudod ezt megtenni, megnézni.
Ha ezek sem hoznak megoldást, akkor (#14051) PearCyp ötletét Te is megvalósíthatod, hátha az megoldást hoz. Flashtool első hsz-ben benne van, ahogy a .587 ROM is. Telszámok mentése SD-re, majd átmásolod gépre, vagy valahova máshova, hogy az SD-t is le tudd formázni, majd Flashtoollal .587 fel, minden wipe-olásával.(#14046) hunfatal: alulskálázni tudtam, csak a gyári limit (1Ghz) fölé nem engedett gyári kernellel.
-
Isten88
senior tag
válasz
Bkrisz9 #14044 üzenetére
Próbáld meg, amiket írtam. Ha nem csinálod, nem tudok segíteni, így meg nem haladsz tovább.
Még pluszba talán nyomd ki a wifit, mobilnetet, hátha...esetleg repülőgép mód, bár nem hiszem...
Nézegethetsz beállítások/akkumulátor menünél is, hátha kiderül, hogy mi akasztja épp.Egyébként ha előzőleg volt rootolva, akkor CPU órajelét lehet visszább vették, akkor is képes produkálni lassulást (CPU Master Free). Nem tudom, hogy a CPU ezen adatai hol tárolódnak, de én ránéznék a biztonság kedvéért.
-
Isten88
senior tag
válasz
Bkrisz9 #14025 üzenetére
Szia!
Ne pakolj SD-re widgetes cuccokat, mert nem fognak működni. Ha van hely, használd a telefon memóriáját.
Ha a build száma .431-re végződik, akkor frissítségek fel, mert van egy újabb jelenleg, a .587 végű. Ha PC Companion nem adja ki, első hsz-ban ott van az is.
Próbáljátok ki, hogy friss rendszer esetén is akad-e. Valószínű, háttérben eszi valami a cpu-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 ,100% Gyári akksi ! Kék, Gyári Független , Új állapotban !
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 5G Duál 256GB 8GB RAM karcmentes Állapotban
- S22 Ultra zöld 256gb új,biztosításban cserélt 6hó garancia,25w gyári töltő+tokkal eladó! Beszámítok!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 11 Pro 64GB Space Grey
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest