Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz Bkrisz9 #14047 üzenetére
Azért, mert hátha wifin kommunikál, az is visszafogja. A CPU-t viszont tényleg nézd meg, hátha az van lekorlátozva. Nálam akkor volt tapasztalható, mikor viszafogtam a CPU-t egy próba erejéig. Előző hsz-emben ott van, hogy mivel tudod ezt megtenni, megnézni.
Ha ezek sem hoznak megoldást, akkor (#14051) PearCyp ötletét Te is megvalósíthatod, hátha az megoldást hoz. Flashtool első hsz-ben benne van, ahogy a .587 ROM is. Telszámok mentése SD-re, majd átmásolod gépre, vagy valahova máshova, hogy az SD-t is le tudd formázni, majd Flashtoollal .587 fel, minden wipe-olásával.(#14046) hunfatal: alulskálázni tudtam, csak a gyári limit (1Ghz) fölé nem engedett gyári kernellel.
-
Isten88
senior tag
válasz Bkrisz9 #14044 üzenetére
Próbáld meg, amiket írtam. Ha nem csinálod, nem tudok segíteni, így meg nem haladsz tovább.
Még pluszba talán nyomd ki a wifit, mobilnetet, hátha...esetleg repülőgép mód, bár nem hiszem...
Nézegethetsz beállítások/akkumulátor menünél is, hátha kiderül, hogy mi akasztja épp.Egyébként ha előzőleg volt rootolva, akkor CPU órajelét lehet visszább vették, akkor is képes produkálni lassulást (CPU Master Free). Nem tudom, hogy a CPU ezen adatai hol tárolódnak, de én ránéznék a biztonság kedvéért.
-
Isten88
senior tag
válasz Bkrisz9 #14025 üzenetére
Szia!
Ne pakolj SD-re widgetes cuccokat, mert nem fognak működni. Ha van hely, használd a telefon memóriáját.
Ha a build száma .431-re végződik, akkor frissítségek fel, mert van egy újabb jelenleg, a .587 végű. Ha PC Companion nem adja ki, első hsz-ban ott van az is.
Próbáljátok ki, hogy friss rendszer esetén is akad-e. Valószínű, háttérben eszi valami a cpu-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest