- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
lugosi #12849 üzenetére
Mégis megteszik.
Pár napja megkérdeztem telefonon az Euronicsot: 1 évet mondott az illető.
Webshopok is adják minden szívbaj nélkül 1 évre, és borsos felárral még egyre, ha választható.Ha mondjuk 15e-es telefonról lenne szó, nem lenne gond az egy év. De ilyen okos telefonoknál szerintem nem árt.
Úgyhogy nézhetek mást, pl. Tipo-t vagy egyebet max.45e-ig.
Pedig tetszik ez a készülék, de 1 év garanciával nem adok ki érte annyit. Igaz nem tudom, a többi telefonra mennyi van, majd kiderül. -
reelc
veterán
válasz
lugosi #12844 üzenetére
A garancia nem olyan egyszerű. Rengeteg webes boltot láttam, ahol a 2 év gyári garanciával jóval több pénzt kértek, mint 1-gyel. Ha mindhez alapból 2 évet ad a gyártó, akkor a kereskedő miért vehet el belőle? Régen a HDD-kel is ez volt. 5 évet adott a gyártó, de országon belül az már csak 2 év volt.
Nem az elavulás miatt kellene a 2 év garancia, hanem ha gondom van vele az 1 év letelte után, akkor ne kerüljön egy halom pénzbe az esetleges javítása. Optimista vagyok, de nem naiv, bármi elromolhat.
-
reelc
veterán
válasz
lugosi #12842 üzenetére
Igen, de webes boltból (ami pesti) vettem volna, 2 év gyári garanciával. Szóval akkor is fel kellene küldenem saját költségen. A szervizelés nyilván nem az én költségem, ha egyszer garanciális, de az odajuttatás az én dolgom. Azt nem tudom, visszafelé is nekem kell állni? Ezt is írtam fentebb, hogy a szállítás ami húzós.
Euronics weboldalon látom 37e-ért. De az 1 év garanciával van, nem 2-vel. Ilyen áruház van városomban.
Az előbb tudtam meg, hogy a Tescoban akciós volt 18-áig. 37e-ért, nem tudom mennyi garanciával.
A Vodafone-nál van 60e-ért ami szerintem irreális, más szolgáltatónál nincsen. -
dobobazsy
őstag
válasz
lugosi #11501 üzenetére
ugyan azon a felbontáson az LwW kijelzője nagyobb, magyarul kisebb a pixelek aránya, így recésebb képet kapunk. (tehát nem olyan éles)
elnézést, ha nem volt világos.szerk. egyébként nem rossz a kijelzője, de ha mellérakunk egy minit vagy mini pro-t, van egy kis különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest