- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
rutyika68 #12418 üzenetére
Fú, nagyon köszönöm!
Utángyártott kijelzőm van, eddig ~fél fényerővel ment, akármit is állítottam, ezzel viszont látni rendesen.
Bátran lehet ajánlani ezentúl az utángyártott kijelzővel rendelkezőknek a Disable Auto Brightness Xperia-t.Azért linkeltem be, hogy aki használja a keresőt, az megtalálja.
(#12413) pepe091: Oké, fordítok akkor egy kicsit, meg felteszem az általam használt tárhelyre a szükséges progikat, hogy ott is meglegyenek.
Meg .zip-be feltöltöm újra a ROM-okat biztonsági okok miatt.
-
-
bogil99
aktív tag
válasz
rutyika68 #9583 üzenetére
Hasonlóképp néz ki mint amit én használok, csak úgy látom, a Tiéd többet tud! Pontosan jelzi az időjárást?
KO9:
Mielőtt elkészülsz a ROM-al egy kérdésem lenne, ami javaslat is egyben, ha lehetséges(?!) Azon tudnál módosítani, hogy töltés után ne kezdje el azonnal kisütni az akksit? Nagyon nem kafa, hogy töltés után pár perccel már 90%-on vagyok.
-
rutyika68
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest