Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
válasz
dobobazsy
üzenetére
Érzésre is gyorsabb. Tárcsázó sebesség is a programok megnyitása/betzárása,stb
Amennyiben brutális látványos különbséget szeretnél vegyél 4 magos szörnyet.
Ott azért a böngésző -nél nagyon láthatóak a dolgok.
Egyébként meg mit akarsz egy also -közép hardverű készüléktől?Főzött most nem volt fent jó ideje én a sebesség növekedést a 431 ről 587-re váltásnál tapasztaltam.
Mindkét rendszernél le volt pucolva a sok felesleges gyári motyó és nova launchert használtam.
-
Brutális eb
addikt
válasz
papg79
üzenetére
Kicsit szájbarágosan

-
Brutális eb
addikt
válasz
papg79
üzenetére
Kapcsold be az ismeretlen forrásokat és az usb-s hibakeresést majd kapcsold ki a telefonod húzd ki a telefonból az usb kábelt.Falshtoolban katt a flash ikonra. Amikor kéri a nyomvatartot hangerő le gomb mellett dugd rá az usb kábelt.Amint indul a flash lerakhatod a készüléked.
win7x64 van nekem is 0.7.1.0-ás a flashtool verziom és rendszergazdaként indítom mindig a flashtoolt a saját 64 bites exejével.
#12048) albinolynx
Ez meg a másik fele 
-
Brutális eb
addikt
válasz
babkonzerv
üzenetére
Csinálj egy gyárira visszaállítást rakd fel az apexet azután lakd be ismét a készüléket.
-
Brutális eb
addikt
válasz
Brutális eb
üzenetére
Update!
A widget automatikus kirakásának on/off beállítása:
Play store-Menü gomb-beállítások-modulok automatikus hozzáadása pipa ki vagy be igény szerint.Ez az 587.es bulid nova launcherrel iszonyatosan hasít.

Komolyan mellé tettem a one x-em és alig van sebesség különbség. Durva....
(Jó nyilván böngészőben és komolyab tartalmaknál azért ott az előny de szimpla műveleteknél szinte nem is észrevehető) -
Brutális eb
addikt
-
Brutális eb
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
Nekem a képernyőzár lezár majd felold rendberakja.
Ha ez nem gyárira visszaállítás sd,törlés ismételt belakás ha ez sem akkor szervíz. -
Brutális eb
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
Gyári ICS alatt is volt nekem ilyen.
-
Brutális eb
addikt
válasz
Kajla5
üzenetére
A mini pro mint az összes okostelefon aktív hasznélat melett max 1 nap.
Ki lehet tolni akár 2 napra is de konkrét válasz nincs a kérdésedre mivel ahány tulajdonos annyi app,widget,stb .Semmi gond a csúszkával.
ICS kinek jó kinek nem.Én várom a javítást ami elviekben 1 hónapja kint van de még sincs sehol ami sok apro bugot javít... ....és gondolom ugyanannyit hoz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Brutális eb
addikt
-
Brutális eb
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
Van olyan?
-
Brutális eb
addikt
válasz
polomaa
üzenetére
Az lehet,hogy neked sértő ellenben(Elnézést is kértem a mimóza lelkedtől fentebb) a fórum moderációs szabályai szerint semmi kivetnivaló nincs benne.Ellenben a "hígagyu"erősen sértő és nem tűrhető.
Más.
"Ha értenék hozzá hidd el megtenném.Kedves nejemnek vettem egy ilyen telót,ezért olvasom ezt a topikot és ezért várom már nagyon az 1-es hsz-t"
Akkor lehet az asszonyra kéne hagyni a topik olvasását mindenki jobban járna.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ő használja nem?
Az alap android kezelést úgysem itt kell kitárgyalni arra megvan a megfelelő topik.Sőt rengeteg leírás kezdőknek.Nem hinném,hogy a kedves root meg kernelcsere szinten mélyedne bele a készülék lelkivilágába.Ha tévednék bocs de akkor meg pláne neki kellene írogatnia nem neked.....
Szóval mostmár nagyon kiváncsi vagyok miért is remegsz annyira te egy 1-es hszért?
Mi az ami csak ott található meg és kereső vagy kérdés feltevésével nem? -
Brutális eb
addikt
válasz
Levi941127
üzenetére
"Csak a mi topikunkban, mint ahogy eddig már mondtam, a szokás az, hogy válaszolunk és linkelünk ha szükséges, mert sokaknak nincs ideje keresgélni, mert ha beírom a keresőbe hogy Ics vagy root akkor többszáz találat van, és ehhez nem hogy kedvem, de időm sincs hogy átnézzem."
Már megint akkora butaságokat magyarázol.Komolyan sajnálom szegény kutyát akit kötsz a karóhoz.
27 másodperces a video a 21. másodpercben már megvolt a releváns [link]........
Aki meg akkora it analfabeta,hogy egy adott témakörben nem a legfrisebb hszeket kezdi el olvasni azzal sajnos nincs mit tenni menthetetlen
És azilyen emberke ne is akarjon belekezdeni rendszer buherába mert azután lenne csak sírás-rívás.Ezt is bebociztad.Következő érved a lustaságra?
-
Brutális eb
addikt
válasz
polomaa
üzenetére
Ne haragudj nekem miért is kellene?
Meg egyébként serm tartom fontosnak ugyanis ez android 99% ugyanaz mind.(Egyébként meg azért nem csinálom mert ha kicsit visszaolvastál volna faszikám akkor láthatnád,hogy elviekben már készűl mások által....)
Ami meg márka specifikus KERSESŐ kidobja illetve a totyik lakók megválaszolják amennyiben a a KERESŐ nem dobja ki a találatot.Első körben nem az 1-es hsz a megoldás hanem a belustult,elkényelmesedett popsik felemelése.És azt nem nekem kell megtennem....A 11 ezeregynéhány hsz-ből minimum 4000 az ismétlödő cucc ami teljesen felesleges.Komolyan szánalmas,hogy itt a technologia egyesek elött ki vannak szolgálva és az sem elég nekik amikor meg ezt szóváteszed jön a hőbörgés/magyarázkodás.
(#11722) Levi941127
Sajnos hiába "osztom" neked az észt nem marad meg benned.

A saját lustaságod próbálod megmagyarázni.
De teljesen felesleges.
Az emberek nagytöbbsége szerencsére nem olyan mint te.
Ez alatt míg megírtad és én válaszoltam rá 2 root meglett volna![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Brutális eb
addikt
válasz
Levi941127
üzenetére
Az első hsz sokszor felmerűlt.
De addig is amig elkészűl(ha elkészűl)
ne legyünk már lusták ennyit megcsinálni:Így,hogy kameráztam volt 19 másodperc.
Most megnéztem kb 20 másodperc alatt megtaláltam a releváns hszt.
Egy hszt megírni sem rövidebb idő amig arra választ kivárjuk addig én 5x rootolom a telom."Nálunk van ilyen első hsz, ezért ha ott van segítség, akkor csak megmondjuk a kérdezőknek, hogy a választ megtalálja az első hsz-ben, de itt..."
....de itt is kap segítséget amennyiben hajlando alapvető forum viselkedéseket betartani.Pl mielött kérdez........
Hmm és amikor elfogadta a kedves kérdező a felhasználási feltételit a forumnak ott írva volt többek között a hsználd a keresőt figyelmeztetés is.Egyszóval csűrheted csavarhatod a dolgokat ez is egy remek topik jó társasággal segítőkészséggel amennyiben a másik fél is megérdemli.(Pláne ha valki így kezdi:Hali használtam a keresőt de erre és erre a problémámra nem találtam választ help.Máris más a mari fekvése)
Egyébként is itt magyarázkodsz már fél napja.Nyavajogni látom mégis van időd de keresőt használni nem?
Valamit akkor nem értek.... -
Brutális eb
addikt
válasz
Levi941127
üzenetére
Mi tény,hogy folyamatosan megmagyarázod,hogy nem vagy hajlando használni a keresőt ami pont az ilyen lustáknak mint te könnyítené meg,hogy ne kellejen több ezer/tízeter hszt végigolvasni?
Kicsit nézz már magadba majd gondolkodj el végűl kérj bocsánatot amiért tök sületlenségeket beszélsz.
(#11712) aurel343
Uhh!
Ha T-s akkor lehet terljesen feleslegesen várod....Betyárkodik a t az update körűl lehet nem is jön ki,#11711) winja
Ahogyan írtad úgy tökéletes.

Hehe amúgy rosszúl használtad a keresőt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez már csak gonoszkodás ne vedd komolyan.

-
Brutális eb
addikt
válasz
Levi941127
üzenetére
Dehát itt 99%-ban saját tapasztalat van.A kereső is azokat dobja amit már kipróbáltunk és működnek..
Feltételezed,hogy szándékosan rossz metódusok vannak a topikban?
Ugyan már... -
Brutális eb
addikt
válasz
Levi941127
üzenetére
De ember ha letudtad írni ,hogy írjuk le azt ami már 100x le volt írva akkor nem lett volna egyszerübb az oldalsó keresőbe beütni,hogy ICS ROOT(Ahogyan én tettem és a linkelt oldal közepéig legörgetve ott a link amiben lépésről lépésre leírják szájbarágosan mit/hogyan.Nehogy már ennyibe belehalj fél oldalt kelett volna legörgetni nem 40.000 ezer hszt átbogarászni)
Nem..... .....Neked az nem jó mert nem "annyiból áll a forumoszásod".+Amíg ezt a hszed leírtad 3x használhattad volna a keresőt.
Nem akarlak csesztetni de hihetetlen,hogy megmagyarázod a megmagyarázhatatlant.
Minden esetre béke és sok sikert a rootoláshoz.
(B)(#11703) aurel343(/B)
Szia!
Telepíted a PCC(Sony PC Companion)Jobb esetben ha rádugod a gépre a telefonod lehetőséged lesz telepíteni roszabb esetben netről letöltöd.
Amint felment a pc-re rádugod a készüléked és ha van rá elérhető ICS azt jelzi és követned kell az utasításokat. -
Brutális eb
addikt
válasz
Levi941127
üzenetére
Ne haragudj ha lusta vagy a keresőt használni magadra vess.
Mi a nehéz a hsználatában feltételezem nem vagy agyhalott?Mi a konkrétabb abban,hogy le van írva a topikban 100x de te százegyedszerre is leírartnád.....
Félelmetes emberek vannak.
-
Brutális eb
addikt
válasz
Cobretti13
üzenetére
Az az igazság,hogy az évek alatt annyi gyártó lett ami mind a mi kegyeinkért könyörög,hogy már egy alcateltől sem viselem el a szivatást.
Nagy a piac.MAx legközelebb nem veszek tőlük semmit. -
Brutális eb
addikt
válasz
Cobretti13
üzenetére
Ugye?
Nekem is elkezdte már a napi használatom veszélyeztetni az alap ICS... -
Brutális eb
addikt
válasz
mrlujoak
üzenetére
Kösz.
A lényegen nem változtatott a fülesnek nyomni kellett a gombot.+Sima mezei zenelejátszóba dugva is a headsetek akkor működnek, ha nyomva tartod a felvevőgombot..."
Eléggé tág fogalom a smma mezei.

Na de ez lényegtelen is inkább a frissítés érkezzen mert egyre több lassulás fagyás jelentkezik a kis készüléken.Kezd fárasztani.
Ja tényleg néztem a weblaon amit ma linkeltek már régen kint van.....

-
Brutális eb
addikt
válasz
bogil99
üzenetére
Nem tudom engem inkább a sanyi gyári füles készít ki.
Multkor otthonhagytam a sennheiserem de a mini prom fülese ott volt a kocsiban.Kiszálok bedugom(HTC One X),hogy hallgatok zenét erre tök furán szólt.
Vakker véletlen megnyomtam a felvevő gombot és szólt rendesen.WTF.
Úgyhogy jó hülyének nézhettem ki a metron folyamatosan szorongattam a felvevő gombot.
-
Brutális eb
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ott valami más gond van .
Egy csomóan használják más fülhallgatóval(én is) és semmi gond.
Durva is lenne ha szabványos jack nem menne másik cuccal. -
Brutális eb
addikt
válasz
Cobretti13
üzenetére
Probálj keresni univerzálist.
Media marktban láttam multkor egészen strapabírónak kinézőt. -
Brutális eb
addikt
válasz
walkmanboy
üzenetére
Hónapok óta elérhető.
Ha esetleg neked nem akkor tedd fel flashtool használatával.De nagyon kellene már az első hozzászólás nem csinálja valki?.(Nagyon sok a az ismétlödő kérdés.Persze visszaolvasáshoz nem kell 1-es hsz sem....)
-
Brutális eb
addikt
válasz
pepe091
üzenetére
Szia! Ha néhanapján ráérek azt hideg serek , shemalek és jamaican special között töltöm nem lufiejü megkattant grammar nazik ajánlott olvasmányaival.
Jobban jársz logouton ott élvezkedhetsz hasonló arcfenthordó társaid csodálatos siránkozásain.
Amennyiben mégis úgyérzed,hogy mindenképpen tanárkodni szeretnél jelzem,hogy kár az energiáidat rámfordítanod mivel semmilyen szinten nem érdekel.

Egyébként mostantól vadászok rád és ha 1 darb írásjel is hiányzik véged.Ehehehe
Mert gondolom te vagy a tökéletes....... -
Brutális eb
addikt
-
Brutális eb
addikt
válasz
papg79
üzenetére
Nem működik ICS alatt.
Egyetlen módszer van csak sajnos,hogy rootolt legyen az ICS(#11400) dobobazsy
"a rootolást nemrég linkelték be.. ahogy nézem pont neked.
annál egyszerűbben sajna nem tudod rootolni az ICS-t."Ezért nem értem én sem most miért kérdezte.Világosan le van írva itt a topkiban is,hogy nincs más modszer erre belinkel egy 1 éves GB-ra valo cuccot........

-
Brutális eb
addikt
-
Brutális eb
addikt
Senki nem szól meg senkit csak annyi,hogy ami samu azt legalább off-ba tegyétek köszi.
-
Brutális eb
addikt
válasz
mrlujoak
üzenetére
Szia!
"Egyébként meg köszi, igazán jól gyakorlod az ártatlanság vélelmét, és szépen beskatulyázol."
-Az évek alatt te skatulyáztad be magad."Ignorálhatsz, de akkor TEDD is azt, ne csak dobálózz a szóval, és akkor ugyebár nem válaszolsz, azaz nem reagálsz..."
-Bocs helyesbítek a sonyval és termékeivel kapcsolatos véleményed ignorálom."...és a ciripelés az volt. Az is egy bizonyos szériáig. Meg az arc repedése, az S500 billentyűzet fiaskója, és az első Xperia S kijelzője. Igen. Ezek nagy számban és bizonyítottan/elismerten típushibák."
Ezért kérdeztem erre lehetett volna mondani,hogy no para Brutális eb telepítsd újra ha nem jó szervíz.
De nem.Elkezdtél oltogatni."Igen, elhiszem a problémát, vacakol a GPS-ed. aGPS-t bekapcsoltad? Van/jó/stabil a mobilnet kapcsolatod? Első induláskor ezek kardinális dolgok..."
-Természetesen minden feltétel adott."De tudod, mit? Vidd szervizbe. Ott majd egy hét alatt jól megfrissítik neked, és kész..."
-Hehe madár ezt biztos elhiszi én át sem szoktam venni az ilyet.
"Ami meg a sok negatív dologra vonatkozik, nem kicsit félreérteted.
Nem arra gondoltam, amit Te leszűrtél belőle, hanem a másik oldalát. Nem egy kutatás "tudományág" van a pozitív gondolkodás eredményességéről. Igen, hinni kell benne, de van benne valami...
Pl. ha minden nap hazamész, és arra gondolsz, hogy jaj, már megint csekk vár a postaládámban, vagy fizetési felszólítás, akkor az megvalósul, és az lesz ott. Próbáld csak ki, mész haza, és arra gondolsz, lesz benne számodra érdekes, fontos dolog. Mondjuk egy nyaralási lehetőség, olyan reklám, aminek hasznát veszed. Teszem azt bútort akarsz venni, és hazaérve IKEA katalógus lóg ki a postaládádból. Erre utaltam."Ez egy nagy maszlag: Van akinek szüksége van ilyesmire mert gyenge.Ugye ezért van a sok vallásos ember is.Én erős vagyok nekem nincs szükségem erre.Önszuggesztió nélkül is teljes az életem.
"Ilyen pl. a Háború ellenesség. Nem. Nem tiltakozni kell a háború ellen, hanem támogatni a békét. Nem hiába fő mondanivaló a szépségversenyeken sem a világbéke, és nem az, hogy ne legyen háború."
Támogatni a békét?Ugyan már ha nem lettek volna a nagy háborúk a akkor most rohadtúl sok ember ember éhezne még több mint most.
Értem én mit akarsz mondani de ne haragudj kellenek a negatív dolgok az életben ettől van meg az egyensúly.Ha ezt megbolygatod csak egy bábú leszel.Legyen pozitiv 24/24-ben akinek két annya van.
Tisztára kilennék ha olyanom van nem gyűlölhetnék.Természetesen nem állandóan de néha nagyon jól esik. -
Brutális eb
addikt
válasz
mrlujoak
üzenetére
""Tipushiba?"! Jézus, jelentkezik egy hiba valakinél, és már farkast kiált..."
Külföldi forumokat olvasgatva illetve a hazaiakat is állíthatom igencsak nagy az falka.Meg miért ne lehetne tipushiba?Vagy ha jobban tetszik széria hiba.Ugye mindenki emlékszik a CIRIPELÉSRE?
Egyébb iránt ne haragudj nem akarlak megsérteni de sanyi ügyekben mindenkinek hiszek még az egy hszes újoncnak is de téged ignoránom kell közismert sony imádatod miatt.
Ami természetesen nem baj csak képtelen vagy az objektivitásra."Egyébként a sok negatív dologgal magadnak gerjeszted a problémákat. Már az aláírásodban is csak a rossz tapasztalat, a panasz... Így mindig arra gondolsz, és vonzod is azokat..."
Ember ha egyszerüen rossz tapasztalatom volt velük amre bizonyítékom is van akkor miért hazudjak magamnak.Te ezt teszed?Gratulálok és üdvözlet a lila ködben...
A másik meg,hogy az aláírásom miatt már nem egy emberke keresett meg akiknek tudtam segíteni,hogy az adott szolgáltató nekik ne okozzon kárt illetve ha már probléma áll fent hogyan tudják azt minimalizálni.Ha ez csak 1 emberke lett volna már megérte kiírni. -
Brutális eb
addikt
Azta mekkorát csalódtam a GPS részében ma a készüléknek.
Alig talál jelet és azt is eldobja borzalom.
Másnál is van ilyen? Tipushiba?
Szervízbe dobjam? -
Brutális eb
addikt
Amennyiben gyári szoft. van a készülékeden kapsz majd egy értesítést,hogy update érkezet.
Ezt telepítheted akár PC nélkül is magán a telefonon.De nyugalom ez még hetekebe sőt 1-2 hónapba is beletelhet tehát ez mindenkinek szól nem kell remegni és naponta 3986x megkérdezni,hogy kijött e már.

-
Brutális eb
addikt
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Ekkora miniatürizált házban/és ilyen melegben én nem trükköznék oc-val.
Sokkal jobban jársz egy custom rommal amiben optimalizálva van a memória kezelsés és kivan pucolva a sok felesleges hülyeség. -
Brutális eb
addikt
válasz
Cobretti13
üzenetére
Hardver ügyileg ugyanaz majdnem mint a htc desire hd tehát nem kell csodálkozni hanem örülni.

-
Brutális eb
addikt
válasz
janes1976
üzenetére
Rádugod a számitógépre telepíted a pc companion szoftvert(Elvileg automatikusan felajánlásra kerűl)azután ha jelzi a szoftver,hogy elérhető a frissítés csak követed az utasításokat és készen is vagy.
(#11185) klívlend
Szakmai topikban tilos a hírdetés jobb ha moderációt kérsz rá mielött a modik lépnek.
-
Brutális eb
addikt
válasz
domedee
üzenetére
"Telenor APN - hiba
Telenorosoknál fordul elő az a hibajelenség, hogy a Mobilinternet/WAP/MMS profilbeállítások nem jelennek meg, létrehozni se lehet őket. Ezt részben az Xperia készülékek szoftvere, részben egy Telenor SIM-kártya hiba okozza.
(A cikk írásának időpontjában a Telenor még nem árusította a készüléket.)Létezik egy átmeneti megoldás, ha kikapcsolod a PIN-kód kérését (Beállítások - Hely és Biztonság - SIM-kártya zár. beállítása - SIM kártya zárolása mellől ki kell venni a pipát), és a biztonság kedvéért újraindítod a készüléket - ekkor megjelennek az APN-ek. Viszont jogos elvárás lenne, hogy ha akarjuk, használhassuk a PIN-kódos védelmet a telefonunkon."
Egy próbát megér.
(#11170) fpy_
Szerkesztés gomb!!Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motoros topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez meg a másik fele