Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
válasz
darvinya #9795 üzenetére
szerintem ugyan úgy a hengerő fel kell!
a zip a wifi fixáló szokott lenni, ha a kernelben van.ja hogy még root jogod sincsen?
Miért nem egyből a legnehezebbel kezded?
Bootloader-ed nyitva van egyáltalán?tónió
Ez teljesen mindegy hogy gyári független, vagy függetlenítették. ha függetlenítették, akkor van fastboot-od.ko9
Ténylegesen mondom, hogy a friss letöltéssel, a 042-est sem lehet rootolni a régi megoldással sem.
egyik telónál sem.
Ezért kezdték el a kerneles root-ot jobban.
Kernelen belül a root, és CWM is feltehető, és biztosabb, mert ha valaki esetleg csinál egy format/system-et akkor ugye ugrik a root, és a recovery is.
Ha kernelben van akkor nem.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
-
GyéBen
tag
válasz
molnarpeter #9765 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1375703
-
darvinya
titán
Segítsetek.
FlashTool-lal szeretném kernel felrakni,de nem tudom hogyan.
Ami leírás van a magyar FlashTool, de az enyém angol.Letudnátok írni rövid listába.
-
dokee78
félisten
Ne itt keress appot.
Ez a Mini topik.Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Van egy olyan játék, hogy Lost World ha jól tudom a nevét! Ahhoz hasonló tárgykeresgélőset tudnátok mondani? Köszi
-
dokee78
félisten
"OTA frissítéssel ne próbálkozz nyitott bootloadernél, ezt már elmondta Lasy annó is, mert téglázhatod könnyen."
Én megpróbáltam
Elkezdtem frissíteni OTA-n nyitott BOOTLoaderrel.
Letöltötte a frissítést,majd,amikor telepítette behalt,fekete kép,nem kapcsolt be.
Viszont a Wotannal életre kelt.Ez lehet egyedi eset,de így,hogy már tudom,soha nem próbálok OTA-n frissíteni.
-
ko9
addikt
válasz
Patrick76496 #9760 üzenetére
Na reggelt!
Szóval igazából itt ahogy nézem egy kis fogalomzavar van. A fastboot nem a ROM része, az a bootloader egyik működési módja. Teljesen független a ROMtól (ergo, ha full wipeolok mindent, nincs fenn ROM, akkor is van fastboot). Ezt jobban elmagyarázni nem tudom.
Ha Wotanon változott a .42-es ROM (amin csodálkoznék), akkor rakd fel az anno letöltött .42-es FTF-et. Ha nincs meg, akkor szétnézek, mert nekem rémlik, hogy van valahol talonban. Kétlem, hogy azt nem lehetne rootolni.
Csak szólok előre, ha szolgáltatós a készülék (értsd, nem független), akkor NEM lesz fastbootod. Legalábbis T-nél biztos nem, azt nem tudom, hogy a Voda hogyan zárta le a készülékeket - lehet ezért volt Lasynek óriási mázlija.
OTA frissítéssel ne próbálkozz nyitott bootloadernél, ezt már elmondta Lasy annó is, mert téglázhatod könnyen.
2.3.3-on is ugyanaz lesz az eredmény, mint .42-esen, felesleges addig visszamenned.
Amúgy nem tudom, hogy ez a free bootloader nyitás hogyan dolgozik. Szervízmenü mit ír utánna?
-
half333
őstag
Hehe
-
half333
őstag
Képzeljétek h jártam,akartam tölteni a telót,és mikor csatlakoztattam meghülyült a teló,össze-vissza ugrált,hivogatott mindenkit,menübe be-ki. Azt hittem az életre kelt,de közbe észrevettem h az elektromos cigim töltőjével akartam feltölteni,mivel az is usb-s.
-
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Patrick76496 #9754 üzenetére
Amíg x8am volt, nekem se kellett volna nagyobb, de mivel minin minden elindul, itt már néha elkelne a nagyobb kijelző. Nem egy tepsi, de pl 3.5 col jobb lenne. De hát marha nagy az árkülönbség ugyanezen a hardveren nagyobb kijelzővel
-
dokee78
félisten
válasz
Patrick76496 #9766 üzenetére
T-mibile-s telon nincs fastboot.
Fuggetlenítsd,utána biztos lesz.Nekem míg T-s volt addig nem volt fastboot.
Más:
Kellene nekem egy Xperia S kinézetű ébresztő óra. -
molnarpeter
nagyúr
Tudnátok ajánlani egy testreszabható gyári kinézetű launchert, vagy egy teljes funkcionalitású ICS indítót? A fekvő tájolás lenne a legfontosabb
mp
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz
Patrick76496 #9762 üzenetére
Az első hsz-ben van egy link egy rootoló programhoz, azzal próbáld. Nekem gond nélkül rootolta a T-s és a független .42-t is.
-
rzsolt73
csendes tag
"rzsolt73
mert mindig jön egy biztonsági frissítés."Hát akkor egyelőre marad az 1 ghz...
Mondjuk akkor se értem miért nem csinálják meg így is... Mi van akkor, ha valaki nem frissít?
Nekem mondjuk inkább úgy tűnik, hogy xarnak rá mivel az X8-ál rákényszerültek a fejlesztők, hogy összedobjanak valamit mivel nem volt nyitható a bootloader nagyon sokáig.
Itt pedig már a kezdetektől nyitható. (Már akinek)... -
ko9
addikt
válasz
Patrick76496 #9760 üzenetére
Ehhez már fáradt vagyok, majd holnap...
-
Patrick76496
őstag
Elmagyarázom mit szeretnék csinálni a telefonnal:
1. Rootolás 042-esen, régen még működött, de most nem.
2. CWM Recovery telepítése
3. Mivel a bl nyitás már megvan, ezért fastboot módban fel szeretném kötni a gépre, és felrakni Kamarush kernelét
4. Felrakni egy olyan custom rom-ot, amihez kell custom kernel, mint mondtam a tied volt már fent, tetszet, de nekem ICS kell
5. Miután ez mind megvan, húzni szeretném a CPU-tAz egésszel csak annyi a gond, hogy ExPeria v2-n nem volt fastboot, ezért Lasy javasolta, hogy rakjam fel a 042-eset mert azon lesz. Egyszer volt már gondom a root-olással, de az valahogy megoldódott, amikor először rootoltam be életemben ezt a telefont, akkor minden tökéletesen ment, de most a fenéért sem akar menni, tehát addig ugrik a Custom ROM gond. Mivel tégla lett a telóból, mert egyszer nagyon belaggosult a menü, ezért megpróbáltam az OTA frissítést, de nem ment, nem indult a teló. Ezután: Octopus TA visszaállítás, SEUS teljes újrarakás 062-esre. Azért nem Wotan, mert az sokkal lassabb, és akkor nem volt másra időm. Most a 062-es van fent, és ha valaki talál megoldást a root problémára, akkor megint felrakom a 042-eset, és megpróbálom rootolni. De megpróbálhatnám azt is, hogy flashtool-lal rakom fel a 042-es romot, mert most megvan épp ftf-ben, de hogy valami változott a wotan 042-es romjában az is biztos! Esetleg még 2.3.3-on megpróbálhatnám a fenti 5 pontot. E mondat előtt lévő 2 mondatot szerettem volna kérdezni, remélem így már tiszta.
-
ko9
addikt
válasz
Patrick76496 #9758 üzenetére
El kell akkor hogy szomorítsalak: a ROMnak sincs köze a fastboothoz
Ez a bootloader egy része, és azt te házilag sose fogod lecserélni.
És még mindig nem értem, hogy miért nem lehet rootolni a .42-es SW-t. -
Patrick76496
őstag
-
ko9
addikt
válasz
Patrick76496 #9756 üzenetére
Ne mondd nekem, hogy nem tudod rootolni a 42-est
-
ko9
addikt
válasz
Patrick76496 #9754 üzenetére
Root nem egyenlő a fastbootal, semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz.
-
Patrick76496
őstag
válasz
raziel01 #9753 üzenetére
És akinek meg x8-a van pl, annak elég? Vagy 10 olyan embert ismerek akinek x8-a van, és egyszer sem panaszkodtak a képernyőméretre, csak a 2.1-re. Jó most nem egy Galaxy Note, de ha ennyire van pénzük akkor mit akarnak? ZTE Skate-et? Az drágább és gyengébb is az Adreno 200-zal meg az MSM7227T-vel...
Szerk: 2.3.3-on menne a root? Azon is meg kéne próbálni a fastboot-ot... Arra lehetne pakolni pl ICS rom-ot?[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz
Patrick76496 #9752 üzenetére
Sokan a méret miatt is váltanak, 3 col elég kevés manapság.
-
darvinya
titán
Mini-n is csinál fucsaságokat az Angry Birta Space.
Gondolok ilyenre, kilépés után elfordítja a képernyőt és csak a vissza gomb megnyomása után áll helyre.
-
Lasy
veterán
válasz
dokee78 #9739 üzenetére
Nekem még mindig van fastboot-om, és ténylegesen vodás...
Lehet én fogom ki mindig a jókat, de tényleg nem lehet root-olni a most frissített 042-est sem.
Szerencsére nyitott a booltoaderem, és így bármikor KERNEL-ben root-ot meg tudom oldani.
Sajna a miui-ból egyenlőre kimaradok, majd ha elindulnak rajta a játékok akkor használható lesz.
ICS-t meg nem is akartam kipróbálni.De pont arra való a hardverapro.hu
Nos akkor akinek van kedve, és eljönne Soroksárra, hogy meglessük, hogy is megy az a fastboot, és ide tud jönni reggel 7:30 és 10 között, annak tudom ajánlani magamat.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Akkor minek a testvér oldal!
Nem arra való?
-
half333
őstag
válasz
Patrick76496 #9741 üzenetére
Én meg filmet próbáltam letölteni 1,6 GB-ost,ami részekre volt szét szedve,de mikor elaludt a képernyő,megszakast a letöltés. Bármelyik böngészőt használtam. Viszont ezzel a Dolphin browser-el nem szakadt meg.
-
dokee78
félisten
válasz
Patrick76496 #9738 üzenetére
Ha fastboot-ot szeretnél ahhoz független teló kell.
Abban nem tudunk segíteni. -
dokee78
félisten
válasz
Patrick76496 #9735 üzenetére
Gondolom arra gondolsz,hogy T-s telora tett független .42-és ROM-on.
-
Patrick76496
őstag
Valakinek sikerült már a fastboot független 042-esen?
-
Traianus
tag
@raziel01: Értem, köszi a választ
@molnarpeter: A telefon képernyőjének időtúllépését ilyenkor direkt 30 percre állítom de igazából kevesebb is elég lenne mivel 2 perc alatt eldobja..A másik kettőnél nem tudom pontosan, hogy mire gondolsz a "Wi-Fi alvó áll. házirendje" menüpontnál a soha van beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz
Norbeee01 #9725 üzenetére
Jogvédett tartalmakhoz licensz. Gyakorlatban nem számít sokat.
Nekem nem volt működő fastbootom. De azt hiszem, Lasy említette, hogy a független .42-vel esetleg lehet, hogy lesz. Meg is van.
Nagyon fontos, hogy mielőtt bármit csinálsz, tedd fel az Octopus Suite.ot, és csinálj rajta egy TA mentést. (Read TA)! Ha gond lesz, ezzel tudod visszaállítani a TA területet.
[ Szerkesztve ]
-
Norbeee01
tag
válasz
dokee78 #9723 üzenetére
Track ID, nemprobléma arra ott a Soundhound vagy a Shazam....Őőő DRM az mi a szösz??
(#9722) Mr X :
Hogy érted azt hogy gondom lesz a fastboot móddal?? Egyáltalán nem fog működni?Függetlenítés meg gondolom, csak lóvés módszerrel működik(vagy nem?
)...Jut eszembe..Ha mégis függetleníteném akkor az eredeti módszerrel kell nyitni a bootloader-t igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz
Norbeee01 #9721 üzenetére
Ezzel nem tudod, mivel függő. Itt a módszer, amivel tudod, de a fastboot mód gond lesz.
-
Norbeee01
tag
Ezzel a módszerrel T-Mobile függő készülék bootloaderjét is nyithatom??(Sorry, de elég noob vagyok még ehhez a telóhoz, a Zte Skate-emet,meg régebben az X8-am és a T-Mobile Pulse-om kicsit könnyebb volt romolgatni
)
Vagy esetleg tudna nekem valaki segíteni, hogyan csináljam?? Custom kernel-t és Rom-ot szeretnék felrakni...Tehát a módszer:
"Bootloader nyitása:
1. Látogass el ide:: http://unlockbootloader.sonyericsson.com/instructions. Lent menj a folytatásra, és add meg az IMEI számát a telefonnak, nevedet és e-mail címedet.
2. Utána nézd meg az E-mail fiókod, és ird le a nyitó kulcsot amit kaptál.
3. Csomagold ki a fastboot_with_Android_USB_file.rar fájlt, és nyissad meg a fastboot könyvtárat.
4. Nyomjad le a Shift gombot, és jobb klikk a könyvtárban a háttérre
5. Válaszd ki a Parancssor megnyitása itt menüt.
6. Csatlakoztasd a telefont a Fastboot üzemmódba: Kapcsold ki majd, Hangerp FEL gombot nyomjad mialatt csatlakoztatod a PC-hez. Utána bizonyosodj meg hogy a Kék led világit!!
7. Ezután a windows kéri a drivereket, add meg neki a 32/64bit drivers kicsomagolt mappáját, ott találhatóak.
8. Gépeld be a parancssorba a következőket: fastboot.exe -i 0x0fce getvar version
Ezzel ellenőrzöd hogy jól csatlakozott-e a telefon.
9. Utána megint gépeld a következőket: fastboot.exe -i 0x0fce oem unlock 0xKEY
a KEY szó helyére írd be azt a kódot, amit kaptál e-mai-ben.
10. Kész is, a telefon bootloadere már nyitva is van!"
-
Traianus
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a telefonom (T-s nem rootolt, nem főzött mini) eldobálja a wifi kapcsolatot ami borzasztóan idegesít, ugyanis ha egy játék data fájljait próbálom letölteni ami mondjuk 600-700 MB akkor képtelen befejezni a letöltést mert amikor megszakítja a kapcsolatot elölről kezdi az egészet... A wifi jel jó, 3-as erősségű, tehát szerintem nem azzal van a gond. Esetleg van valakinek valami ötlete?
-
darvinya
titán
Elegem lett, hogy zene hallgatás leállítasa után alig lehet feléleszteni amivel leállítottam.(felvevő gomb a headset-en)
Megoldása LiveWare kezelőben nem rendelek hozzá semmit a headset-hez.
És csoda történt működik rendesen.
Az lehet, hogy a billentyű feloldáskor nem a lejátszó fogad.( bár nem is gond, mert eddig mindig kilépve utánna vissza ugrott.
És ez is megszünt. )
Bele gondolva nem a LiveWare a felelős, hanem ez a funkció már benne van és egyszerre ugyanazt kezelni elég érdekes.
A különbség, hogy így még a rádióra is lehet kapcsolni egy gombbal.
-lejátszás
-stop
-következő számra ugrás
-rádióra kapcsolás -
Patrick76496
őstag
Felraktam a Perfect keyboard-ot a telóra, mivel experia v2 alatt is azt használtam, mert annak a billentyűzete nem tetszett. Ott is beállítottam, hogy ezt használja, engedélyt adtam neki, akkor működött, de most gyári 062-es romon nem.
Restartot is nyomtam a telónak, de azután is mindig a gyárit adja be. Előre is köszönöm a segítséget!
-
jaco69
csendes tag
A touchpanel.sh
Be kell regisztrálni
http://www.4shared.com/file/prOiDKi1/touchpanel.html
Lehúzod a marketröl a GScriptet.Miután felraktad a GScriptet, a touchpanel.sh-t. bemásolod az sdcard/gscript mappába.
A GScriptben menü, majd add script, load file, aztán kiválasztod a touchpanel.sh-t elmented, futtatod a scriptet, megvárod míg kikapcsol a mini és bekapcs után kész is van. -
jaco69
csendes tag
Sziasztok!
Akinek problémája van a telefon ,túlmelegedésével,jelentem nekem sikerült megoldani.Nem ugrál össze-vissza a menüben.2 napja tesztelem a napon ma 43 fokos volt,és hibátlanul működik.
Itt a link:
http://androidforums.com/sony-ericsson-xperia-mini/498148-fix-all-xperia-mini-owners-experiencing-overheat-issue.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest