Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Javaslom ezt ICS 4.0.4 Walkman Zene lejátszó.
Az EQ beállítást ha kell leírom.
-
ko9
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Nem fog menni. Nyitott bootloaderesek várják meg inkább az FTF-et, vagy azt, hogy kiadjam a prerootolt ROMot hozzá.
bala6120: Most is azzal kűzdök, nem tudom mit szúr el a build... Most minden változást amit eszközöltem, reverteltem, és kezdem előlről... Jó tudni, hogy kb 4napi munkát dobhatok ki így...

-
sdd2
veterán
Hivatalos 4.0.4-es ICS-ről tud valaki valamit? xda nem ír semmit ahogy a Sony oldala se.
-
dokee78
félisten
Nyitott Bootloaderes telót lehet frissíteni Sony PCC-n?
Viszont úgy nem lesz ROOT-olt .62-esem.
Van rá megoldás,hogy ROOT-olt .62-esem legyen? -
punky10
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Gyári telefonkönyv-alkalmazás,legfelső sora...
Szerintem egyszer félrenyomtál,és uj kontakt helyett a saját számhoz irtál be valakit. -
dokee78
félisten
Az ExMIUIv4 2.5.11-r1 Smultron kernelére fel lehet tenni az EXPERIA V2 ROM-ot?
Úgy értem nem lesz bajuk egymással?Bár az ExMIUIv4 tetszik,viszont csinál 1-2 érdekes dolgot így megy vissza az EXPERIA V2.
-
agoka07
senior tag
Az állapotsávban jelzi, hogy új rendszer frissítés érhető el. Hogyan tudnám azt onnan eltüntetni?

-
Bubee82
őstag
Köszi srácok/lányok
Sikerült, igaz gyalulással, de legalább megy 
-
ko9
addikt
Frissült az ExMIUIv4 ROMom, innen tölthető: [link]
-
half333
őstag
Létezik-e már olyan program androidra,h pl.: kamerázok,és direktbe megosztom online(ez terhelné az sd kártyát?),ilyet a halálos iramba 3-ban láttam.
-
Bubee82
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mivel úgy néz ki az én példányom eddig bírta.
Ma reggel lemerült akku miatt kikapcsolt a gép. Megpróbáltam visszanyomni, hátha még visszakapcsol és utána rátegyem töltőre, de csak az SE felirat és a kezdő animációig jut el, tovább nem. Majd újra és újra. Ki kell vennem az akksit h leálljon.
Mi okozza ezt a jelenséget? Minden gyári rajta egyébként, csak a GO cuccok lettek rátéve meg pár apróság.
-
dokee78
félisten
Szerintem az én Minim nem fogja kibírni az 1 évet sem.
Egyre többször indul újra,ilyenkor elég forró az akku.
Van olyan hogy el sem indul igaz ez heti 1-2 alkalom csak.
-
naot
tag
Dühömben sikerült kitörölni egy telefonszámot, amire most szükségem lenne. Persze, hogy nőügy.

Esetleg van valami módszer törölt számok kiolvasására a memóriából?
Előre is köszi.
-
punky10
addikt
válasz
nmilan
üzenetére
Utoljára egy Alcatelen állitottam be a számot,de az még a monokróm kijelzők idején volt...Az Active-nál pl nem is tudom,mert hiába van ott a menüben,nálam inaktiv,nem csinál semmit.Igaz az is lehet az oka,hogy régi a simem.
Ja,és tudom magamat tárcsázni...Csak mindig foglalt vagyok...
Ezért sem kell megadni a telonak a telefonszámot.Olvassa ki maga,ha kiváncsi... -
nmilan
csendes tag
Nem tudja valaki véletlen, hogy saját telefonszámot hogy lehet átállítani?
-
Hurkafej
aktív tag
Hello!
A kapacitiv gombok miatt visszaviszem a jövőhéten a telefont, mikre figyeljek amikor beadom? Milyen appokat szedjek le esetleg róla?
Valamint az előfizetés nem az én nevemen van, milyen papirokat vigyek esetleg? Az előfizetésre szükség van, de ha nem tudják megcsinálni esetleg másodjára se elállnék a telefonra szóló szerződésről, gondolom ehhez már 100% az kell akinek a nevén van. -
törölt tag
Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy ha mobilról lépek be a google drive -ba ,akár androidos böngésző akár operaval , a letöltött fájloknak miért lesz tök hülye és értelmetlen file neve???
Lehet a drive progi lenne a megoldás , de nekem jobban bejön a böngészős felület.
-
evo87
őstag
Az utóbbi egy órában 2x vettem elő a zsebemből úgy a telefonom, hogy pin-t kért, azaz 2x újraindult. Remélem nem kell megint szervizbe cipelnem.
-
nmilan
csendes tag
az lenne a kérdésem, hogy nem tudja-e valaki hogyan lehetne egy ilyen telefonon megváltoztatni az alapértelmezett saját telefonszámot?
-
Norbeee01
tag
válasz
punky10
üzenetére
A probléma az hogy omnius-sal nyitottam bootloader-t(egyben unlockol is) és TA mentésem meg elveszett miután meghalt a gépemben az egyik HDD
És ez még csak a kisebb probléma, a nagyobb az hogy meglátszik a címkén a tesztpont helyének felkaparása(Sajnos a kis lyukkal nem akarta sehogy felismerni a gép a telót, így növelni kellett a lyuk méretét, de ez meg már szembetűnő). Tehát szervíz kilőve, mert nem szívesen fizetek egy forintot sem a Sonynak a saját hanyagságáér. A dolog számomra csak azért irónkus, mert ezelőtt egy Zte Skate-em volt aminél köztudott népbetegség lett a porosodás, én meg büszkén írogattam mindenkinek hogy nekem nem porosodik... Erre pont az a telefonom porosodik amiről, még senkinél nem olvastam ilyen hibát.
Mindegy mert hónap elején(fizukor
) benevezek egy Alcatel OT-995re, szeretett Minimet pedig lecserélem egy Blackberryre mert az asszony már egy pár hónapja azzal nyaggat hogy neki Blackberry kell második telefonnak 
-
Norbeee01
tag
Rajtam kívül porosodik valaki telefonjának a kijelzője??? Gondolok itt arra hogy az érintő és a kijelző közti részen a kijelzőre nagyon apró fehér porszemek vannak tapadva szinte végig az egész bal oldalán(persze nem olyan sok, de lekapcsolt kijelzőnél már kissé zavaró látvány, állandóan le akarom törölni a képernyőt, de hiába)... Hogy lehet ezt eltűntetni anélkül, hogy szétszedném a telefont?
-
GyéBen
tag
ko9, ExMIUI-test1:
Beállítások > A telefon adatai - Force Close
Beállításoknál azt vettem észre, hogy behozza az alap kék háttéret, azt mégis "meggondolja" magát, és behozza a fehér menüt.A MIUI-ban nincsen alkalmazásfiók?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) benevezek egy Alcatel OT-995re, szeretett Minimet pedig lecserélem egy Blackberryre mert az asszony már egy pár hónapja azzal nyaggat hogy neki Blackberry kell második telefonnak